Sziasztok!
Voltunk a természetgyógyásznál.
Hát érdekeseket mondott, volt egy-két nagyon találó megjegyzése. A lényeg, hogy nekem nagyon kicsi az energiaszintem, és felsorolt vagy hat dolgot, ami rosszul működik, ha jól emlékszem epe máj stb. Szerinte emiatt vannak a görcseim. Pszichés okokat is emlegetett, ami miatt nem jött össze eddig a baba.
A férjemnél csak szervi okokat emlitett néhány helyen nála is kicsi az energiaszint. Adott nekünk készítményeket, meg homeopátiás szereket is felírt. Elvileg két hónap múlva kell visszamennünk, de azt mondta jövő héten azért elmehetnénk még egy biorezonanciás kezelésre.
Hát meglátjuk, mi sül ki ebből, picikét szkeptikusak vagyunk. Bár főleg a férjem, ő nagyon földhözragadt ilyen tekintetben. Én meg szeretnék hinni, csak eddig nem voltak jó tapasztalataim a természetgyógyászokkal. De most elhatároztam hogy ezt végigcsinálom.
Tapi egy kérdés: ha megyünk kezelésre, az ugye nyolcezer lesz? Mert ez az első alkalom elég húzós volt, de ha már csak ennyit ki kell fizetni az még belefér.
Dina köszi a kérdést, már nem fáj egyáltalán. De mindig csak egy-két napig fáj a mensi alatt.
Még nem tudom, vissza megyek-e a Fülöp dokihoz, szerintem nagyon ő sem tudnak mit mondani arra hogy még mindig fáj. Az endónál ugyanis sok esetben megmarad műtét után is a fájdalom, és azt nem nagyon tudják, hogy miért. (gondolom érzékenyebbé válik az a terület)