Sziasztok!
Zsófi, nagyon ügyesek vagytok!
Dike, a következő hónapot stimusra beszéltétek meg..?
Kata, köszönöm a szopiösszefoglalót.
Kaptam a védőnőtől egy kis tájékoztatót a dologról, első mondat: győződjünk meg arról, hogy milyen mellbimbónk van.
Meggyőződtem... szoptatásra alkalmasnak ítéltettek.
Egyébként fura, de ma reggel valami átlátszó kevéske ürült az egyik mellemből, de tényleg nagyon minimális. Nem kora ez egy picit..?
Gizi, nekem nem csípett az utro, de simán el tudom képzelni, hogy egy idő után már irritál, vagy esetleg a megváltozott körülmények hajlamosíthatják az embert gombára, de ne aggódj, eltelik ez a másfél hét és sokkal kényelmesebb lesz a lét.
Nézegettem a képeket is, mindenki csöppsége gyönyörű!
Mi rendben vagyunk, fiatalúr egyelőre nem túl aktív, de rendes gyerkőc, minden nap többször bejelentkezik, hogy anyája ne aggódja agyon magát, illetve gyönyörködjön az érzésben.
Leszámítva a túlzott izzadást és a frontérzékékenységet, nekem sincs semmi bajom, bár sokszor elég sárkányos vagyok, ideges és lobbanékony, amit a környezetem elnézően visel, csak én utálom magamat érte.
Nevünk változatlanul nincs, apa nem hajlandó olyan nevet adni, amit már tud valakihez kötni, és olyat sem, ami túl fura.. szerinte persze. (fura=nincs olyan nevű ismerőse)
Meg aztán nem tudjuk, hogy egy hosszabb név legyen, vagy két rövidebb a rövid vezetéknév után, számítson-e az, hogy külföldön is ki tudják mondani, nem asszociálnak valami hülyeségre mások, ha hallják, lehessen kedvesen becézni, de felnőttkorában ne legyen túl babás.... ja és nem árt az sem, ha esetleg tetszik mindkettőnknek, valamint az se lenne rossz, ha a gyerkőc nem valamelyik kutyánk nevét viselné.
Szóval bonyolult, vagy csak azzá tesszük.
Na, eldugulok, késő van.
Jó éjt mindenkinek!