Sziasztok csajok! Köszöntéseket köszönjük! Megkapta Dani a sapkát a tescoban
Ani! Dominik is kapott egyet, 165,-Ft-ra le volt árazva darabja, nem pénz érte, és tök szupi sapik!
A zugolvasóknak üzenem, hogy ugye látjátok, hogy milyen jó összetartó baráti társaság van itt?! Köszi lányok, jó érzés, hogy rátok számíthatok!!!!!!
Ahogy írtátok, én vagyok olyan intelligens, hogy a problémákat normális, kulturált ember módjára igyekszem megoldani. Én úgy gondolom, hogy ha bármi gond van, azt értelmes(!) emberek meg tudják oldani fenyetegőzések nélkül is. Amennyiben ezt csak én gondolom így, a másik fél számára a mocskolódás a megoldás, hát tessék, állok elébe, de azért azt megüzenem, hogy az én kezemben jóval több az ütőkártya
Tippeket nem adok, de ha valaki jogtalanul, indokolatlanul kikezd velem, akkor megismeri a másik oldalamat is!
A nagyobbik gyerekem 2 és fél éve jár oviba, soha semmi probléma nem volt, én nem vitáztam semmiért. Nem egyszer fogadtak már úgy az óvónők, hogy jaj, baj van, sérülés érte a gyereket, néha nem is kicsi sérülés, soha nem vontam őket felelősségre, de biztos van olyan szülő, aki lehordta volna őket rendesen. Én csak megköszöntem, hogy szóltak. Én azért sem hőbölögtem amikor Dominik úgy esett el a bölcsiben, hogy a homloka felrepedt (szerencsére nem kellett varrni), arra is teljesen normálisan reagáltam, holott akár kérdőre is vonhattam volna őket, hogy miért nem figyelnek oda jobban.
DE
A fiam tejérzékeny, tehát nem étkezhet ugyanúgy, mint egy egészséges gyerek. A beíratkozáskor kitöltöttem egy papírt, amire ráírtam, hogy tejérzékenység vizsgálata folyamatban van. Odaírtam még egy mondatban, hogy joghurtot ehet a gyerek. Ezt elmondtam szóban is, hogy a joghurtot úgy vettük észre, hogy nem okoz problémát, de csak a joghurt. Külön kiemeltem (sajna nem írtam le - nem gondoltam, hogy szájbarágósan kell), hogy a túrótól olyan hasmenése volt, hogy sebes lett a kis feneke. Vittem először a gyerekorvostól igazolást, melyen az állt, hogy tejmentes étrend javasolt. Nem volt elég, a vezető telefonon beszélt a gyerekorvosunkkal, aki azt mondta neki, hogy a folyékony tej és a tejföl kivételével minden mást kaphat a gyerek. Erre azt mondtam, hogy a doktornő nem lát mindent, hogy mi baja van a gyereknek ezektől. Vittem a szakorvosi véleményt a bölcsibe, amit a gyerekemet kezelő pulmonológus állított ki. Erre azt mondta a vezető, hogy ezzel ő nem tud mit kezdeni! Na ekkor rögtön elmentem a gyerekorvosunkhoz (mert egyébként nekem nincs ám más dolgom, mint állandóan az orvosokhoz mászkálni!) elmondtam neki a történteket, és mondtam neki, hogy én otthon majd elkísérletezgetek, hogy mi az a tejfehérje mennyiség, amit bír a gyerekem probléma nélkül (sajna úgy néz ki, hogy egyenlőre a 0-val egyenlő ez a mennyiség), ne adjanak a bölcsődébe neki semmi tejet, tejszármazékot tartalmazó ételt, mert akkor már bukott az egész dolog. A gyerekorvosunk ezzel teljesen egyet értett, és abban maradtunk, hogy felhívja az óvoda vezetőt és beszél vele, de azért egy újabb igazolást kiadott, miszerint tejmentes étrend javasolt a gyerekem számára. Magyarul 3 orvosi igazolást vittem be a bölcsibe!
Végül sikeresen zárult a dolog, a megoldás az lett, hogy a városi bölcsivel kötött a vezető egy szerződést, és így máris vállalták, hogy minden nap kiviszik Dominak a kaját. Ja és ahogy ez egy intelligens emberhez illik, megköszöntem!
És innentől kezdve semmi gond nem volt részemről.
Bocsi, ha hosszú lettem csajok, de úgy éreztem, hogy nektek is tudnotok kell az egész történetet, mielőtt megvádolna benneteket valaki, hogy ti nem is tudjátok az egészet pontosan, és úgy mondtok véleményt. Amik meg közben történtek, azokat aki akarja keresgélje ki az elmúlt 2 hónap hozzászólásaiból, aztán jöhet hozzám is vasalni
Vikiviktor! Hiperszuper védőnődről te is csak óvatosan írjál, mert ...
Josi! Nagyon jók a képek! Nagylányod már igazi hölgy!!!! Neked pedig nagyon boldog születésnapot!!!!!
Most lépek mosogatni, aztán még lehet, hogy vasalok is, ha addig nem ér ide senki vasalási szándékkal