Sziasztok!
Melisch! Szerintem sem kellene lelépned! Rajtam elvégeztek egy-két vizsálatot, és mindent rendben találtak.(hormonok, peteérés, nyálkahártyavastagság) Mégsem jön a baba. Így én is csak arra tudok gondolni, hogy nálunk is esetleg a párommal van a "gond"( nagy nem lehet, ha már kétszer összejött a baba). De nem nyagattom, megvárom, míg Ő maga mondja azt, hogy esetleg Ő is "ludas". Itt nemcsak babás dolgokról beszélünk, én úgy érzem, hogy látatlanul is "barátnők" lettünk. Nekem is vannak napjaim, amikor azt mondom, nem jövök többet, mert elegem van a témából, de nem bírom ki, annyira szeretlek Benneteket, szóval, tessék megrázni magad, és jönni, jönni, jönni!!!! Ha nem akarsz, ne beszélj a ciklusodról, csak arról, hogy éppen aznap mit csináltál. Ha megfigyelted a "vetélés" óta én sem ecsetelem, hogy éppen hol tartunk, vagy vannak-e tüneteim, csak várom, hogy egyszer csak tesztelhessek!!!!
Pampa! Hát, a tegnapi napom siralmas volt, ügyfél alig, és pokoli meleg. De azért csak nem jó, ha az ember egyedül van, nehezebb jutok el WC-re, vagy éppen akkor jön vki, ha ebédelni készülök. De már péntek van!
Drága Babszika! Talán éppen most megy a beültetés, és Te hamarosan elmondhatod magadról, hogy kismami vagy! Gondolok Rád, reméle, majd tudsz jönni egy kicsit!
Nita! Te hogy vagy? Bebarnult a pocakod kívülről is???
( Mert ugye tudjuk, hogy odabent igen!
)
Zsuzska! Te is régen jártál erre!
Na, most megrohamoztak, majd még jövök!
Puszi