Sziasztok!
Kicsit eltűntem,de elég izgalmasak voltak az elmúlt napjaink.
Először is:
Lois tiszta szívből gratulálok Nektek,jó egészséget és sok boldogságot kívánok!Szusszanj,pihenj amikor csak tudsz!
Raniko!
Gratula a kiskönyvhöz!
Jajj,még a könnyem is kicsordult amikor olvastam azt a rossz hírt a kisfiúról!
Nagyon szorítok Neki!
Nyulasz!
De ügyi vagy,hogy még bent vannak a skacok!
Bocsi a többiektől,de rohanásban is vagyok,meg felületesen is olvastam.
Rólunk röviden:Múlt szerdán bevéreztem
rohantunk a klinikára,szerencsére a babóval minden okés!Azóta barnázok,de lekopogom ma már nincs semmi...kopp-kopp.Akkor pici lányom pénteken belázasodott,nyűgi volt egész nap,Ábel drágám meg kiszaltózott a járókából,fejjel a kőre.
(Ráállt valami összehalmozott játékkupacra!
)Na,rohanás az ügyeletes kórházba,ugyebár ez este történt vacsi előtt fürcsi után.
Megröntgenezték,de szerencsére minden okés Vele!Azóta Pannim is láztalan....
Csak persze nekem kímélő,nem emelgetős életmódot javasoltak,de ez elég nehéz az ikrek mellet.
Ráadásul az állandó segítőmet is műtik gerincsérvvel,így Ő múlt héten volt utoljára.
Így sos-ben kellett keresnem egy megbízható hölgyet,aki most vagy 2 hónapig jön mindennap reggel 9-től este 4-5-ig.
Ez a július vége nekem nem szerencsés a terhességek terén.Tavaly pont ilyenkor ítéltek fekvésre,2 hetet bírtam ki,mert aug. 1-jén megszülettek az ikrek.Ja,még a szülinapi bulit is szerveznem kellene....elvégre 1 évesek lesznek!
El sem hiszem!
Bocsánat,hogy magunkról többet írtam,megyek vissza dögleni,amíg a gyerekek szunyálnak,azért nem merk virgonckodni....
Puszi mindenkinek
Ági