Helló Csajok!
Visszaolvastam...
Néhány napra eltűntem (most írhatnám, hogy senki se hiányolt, de tökre nem érdekel
és biztos van 20 olyan kérdésem, amire a kutya nem válaszolt, de ez sem érdekel...
), de most előkerültem... Kihasználtuk a jó időt és jöttünk-mentünk-levegőztünk egyfolytában.
Hétvégén megint jönnek anyumék. Úgy indult, hogy anyu feljön, hogy eljöjjön velem menyasszonyi rucit próbálni, erre apukám mondta, naná, hogy akkor ő sem marad otthon. Mi meg mondtuk, hogy akkor jöjjenek egész hétvégére.
Játszák már a HP új részét? Megint lepasszoljuk nekik Zsófit.
Naptej: Én sosem viszem napra Zsófit, fordítható a babakocsink kupolája, így ha séta közben szembe tűzne, csak átfordítom. Igaz nem lát ki, de a kupola alatt is talál matatni valót.
Szóval naptejet egyáltalán nem használunk. Más sem hiányzik még az ekcémás bőrére...
Pancsi-esti fürcsi: Ha napközben van is pancsi, este attól még simán van fürcsi. Utóbbi szertartás részét képezi.
Sterilizálás: Elektromos Aventünk van (megjegyzem kölcsönbe, én tuti nem adtam volna érte ennyi pénzt), naponta egyszer használom, de szerintem tök felesleges már. Mindegy, amíg itt van, addig koptatom.
Én ezekben a sterilizáló lötyikben nem bízok. Nem maradhat rajta valami származék belőle a cuccokon, ami nem nyerő a babának??? Nem tom, csak kérdezem...
Enyém Apa: Rendszermérnök és az OITH-ban (Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala) dolgozik, ők üzemeltetik az ország összes bíróságának aszem kb. 270 szerverét. Ja és gyerekkorában ő is imádott horgászni és régi vágya, hogy újra tudja űzni eme szenvedélyét. De szegénynek sosincs ideje...