Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!

Neked legyen igazad és a következö legyen a "NYERÖ CIKLUS"!Kép

Monchy!

ösz elsö napja szept. 23. (tudományosan, naptárbol)
TALCSI: szept. 29.!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szerintem mindegy, hogy kabalakönyvvel, kabala mondattal vagy külsö segitséggel, de jöjjenek már azok a babocák!!!!!

Pucur
Pucúr

Mig irtam egy picit, ti irtatok jo sokat!!

Szoritok Krisztinek,hogy mihamarabb jol legyen és jöjjön vissza közénk!!

Pucur
Pucúr

Lányok,
úgy tûnik ma sem sokat szerepeltem itt,
ma már nem is tudok többet írni, talán holnap.

PusssszantáááásKépKép

Ancsi
Ancsi

Lányok!

Éppen hogy csak lejelentkezni tudok nálatok, mert annyi melóm van, hogy szó szerint ellep a papír.Kép
Kinyomtatom az infokat, otthon majd elolvasom, mert ha nem olvashatlak titeket rosszul érzem magam.

Mindenkit puszilok és várom a talit, amikor nem kell izgulni mikor jön a fönök. Bár egy kicsit én is izgulok.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Györgyi és többiek!
Nekem a Dr.Kósa Zsoltot ajánlották,és már kétszer beszéltem vele(bármikor fogad délelött-hétfö kivételével)!!!
A lány aki ajánlotta két insemes babát hozott már világra itt a S-M-Á kórházban és nem is a férje az apjuk(sperma gondok miatt)!rEMÉLEM NEM HARAGSZIK MEG RÁM HA ESETLEG ELOLVASSA,HOGY LEÍRTAM A GONDJUKAT!-BOCSI ZSUZSI !!!
Andi-próbáld meg Te is itt!Nekem is ez lesz a 2.ins!ill.második bébi remélem!
Puszi mindenkinek!
Írjatok-hívjatok-válaszolok!
Kandi72
Kandi72

Itt vagyok!
Ma jöttem eddig pihiztem. Hátha.......
Ja és 20 percet feküdtem inszem után a szokásos 10 helyett, aminek nagyon örültem.

Andy!

Nem egy szuri 17.000 Ft, hanem 5 db Metrodin szuri és egy doboz gyógyszer. Elso 3 inszemnél 7.000 Ft körül volt a másik gyógyszer.
Attól függ kinek mi a baja. Nekem elvileg már semmi, de az inszemhez több tüszo kell a siker érdekében.

Csak az elso babát finanszírozza a tb. Ha pl. elso inszem sikerül akkor ennyi volt a finanszírozás. A gyógyszereket minden esetben mi fizetjük.
6 db inszem
5 db lombik
Utána saját pénztáráca szerint. (Én is közalkalmazott vagyok.)

Tehát aki eloször megy inszemre és nincs gyereke annak a beavatkozást nem kell kifizetni.

Éva!

Hány szuri?
Ez attól függ, hogy az orvos mit ír fel.

Gyógyszerezés, szurizás, ultrahangos ellenorzés inszem. vagy lombik.

Inszem lombik kül.:

Lombiknák leszívják tolünk a tüszoket állítólag nem kellemes, de lehet altatásban is. Egy üvegcsészében megtörténik a megtermékenyítés. Pár nap múlva ha megtermékenyült és azt hiszem osztódik is akkor felfecskendezik. A gyógyszerzés jóval komolyabb anyagilag is meg "testileg" is.
Sajnos mindenkinek ez sem hoz 100%-os eredményt.

Inszemnél egy katéter segítségével fecskendezik fel az ondót. Itt 10 cm nyerünk mert azon a szakaszon is elhalahtnának.

Hirtelenjében csak ennyi.

Caldea
caldea

Kandi72!

Én szegedi vagyok és nálunk a Kaáli Intézet van.
Errõl nem hallottatok semmit?

Andi
Andy

Caldea!

Akkor ezek szerint mindenkinél más, attól függ mi a baja olyan gyógyszert és szurit kap.
Hát a 7000 Ft-ot még ki lehet bírni, csak anyukám nagyon rámijesztett ezzel a 40000 Ft-al.
A 17000 Ft egy doboz szurira értettem. De az egy havi adag?
Ha inszemre kerülök, rá fogok kérdezni a dokinál hogy mennyibe lesz ez nekünk.

Andi
Andy

Haliho

Sajna modosítanom kell a listát

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 55 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 49 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 38 cn Ulm 26 év
Gabó 28c 35 cn Miskolc 26 év
Cicó 4c 31 cn Szeged 27 év
Süni 3c 27 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 25 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 23 cn Calgary 26 év
Éva 27c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 23 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 18 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 18 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 17 cn Budapest
Norci 5c 17 cn Budapest 26 év
Moni 4c 16 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 16 cn Budapest 26 év
Bella 15c 16 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 16 cn ? 32 év
Eszter 12c 16 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 14 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 10 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 9 cn Györ 24 év
Márti 9c 8 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 6 cn Szeged 30 év
Eni 2c 5 cn Pécs 26 év
Edina 7c 5 cn Coimbra 23 év
Lora 11 c 2 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 1 cn Budapest 29 év

Látom, ma nagyon off a hangulat, akkor én nem is rontom tovább.

Ja, ma elkezdtem a macát, de nem bogyiban, hanem egy kombucha nevü italban van benne. 7deci 800 ft, és napi egy evökanállal kell megenni. A párom is elezdte. Olcsobb mint a tabletta (5000), és remélem használ.

Lora
Lora

Lehet,hogy nem tudok üzenetet küldeni
Lora

Lányok
Nézitek a híreket? Amerikában katasztrófahelyzet van. Irányított utasszállító repülögépek zuhantak bele a NewYork-i World Trade Center ikertornyaiba, mindkettőbe, ami most füstöl és úgy néz ki az egyik összedölt, a kongresszus területére, a State Department-re, a Pentagonra. Evakuálnak minden kormányzati irodát, a fehér házat is! Tuti terrorista támadás. Bush mondja a beszédét a TV-ben, közben egyre több repülögép zuhan le. Minden repülögép járatot leállítottak, de elképzelhetö még más támadás is.
Moni
mj

En is nezem, ez borzaszto! Rogton megkerestem a terkepen hol lakik Barbi, hal istennek messze van.
Szornyu, hogy emberek mire kepesek!
Edina
edina

Caldea!
Örülök,hogy már itt vagy!
Tuti sikerült!
2 hét múlva már tesztelhetsz!

A Kaáli-ban inkább lombikokat csinálnak és ott fizetni kell!Nekem elég remélem másodszorra is az insem.!
Kandi72
Kandi72

Sziasztok lányok!

Együttérzek a "sorban" mögöttem állókkal. Nemrég még én voltam az utolsó.

Gabó!
Én Dr. Gyurkó Tamáshoz járok. Nem egy neves orvos, de nagyon szeretem. Fiatal, még nem a pénz hajtja, hanem a hírnév. Mindent értelmesen elmagyaráz, emberi paraszt-nyelven is ha valaki nem érti. A lányomat is nála szültem 6 éve.
Akihez Te jársz nem ismerem. Hála az égnek, eddig nem voltam egy gyakori nőgyógyászhoz járó. Az igaz, hogy Hardonyitól nemrég egy kolléganőm szintén elpártolt. Őt az zavarta, hogy már elég régen hozzá járt (komoly nőgyogyi baja van sajnos) és legutóbb Hardonyi azt kérdezte tőle, hogy mi a panasza. Szóval nem semmi. Azt mondja, hogy egy hivatalban már sziát köszönnének neki ennyi találkozás után, Hardonyi pedig azt sem tudta mi baja.
Mindenesetre szorítok Neked tiszta szívből. Mikor is méssz?

Kata
Kata

Kedves Lányok!

Mindenkihez nagy szeretettel küldöm ŐT!!!!
Ugye mindannyian örömmel várjuk?!
Álmodjatok a bébit hozó gólyával...
Cincérke

Kép
Cincérke

Sziasztok!
Jelentem megvagyunk,bár eléggé sokkolt a világ errefelé... Minket annyiban érintett az amerikai támadás, hogy most le van zárva a repülötér, abszolut nincs légiforgalom. Eléggé szomoru ez,hogy ilyen terrortámadás tud történni.Én pont ma adtam volna fel egy nagyon fontos csomagot anyukámnak, most kell várnom pár napot, mert igy a leveleket sem viszik el, gondolom én,ha nincs légiforgalom...

Köszi Edina, hogy gondoltám rám! Szegény anyukámékat is fel kellett hivnom, mert éreztem, hogy kicsit pánikban vannak, de szerencsére megnyugtattam öket...

Kriszti, remélem jol viseled a beavatkozást, és meg lesz a gyümölcse a sok kellemetlenségnek, amit át kell érned! MONDJUK 9 honap mulva,OK?Kép

Cincérke, tudnál ide Calgaryba is irányitani egy példányt a golyákbol???Kép Itt nincsenek sosem, olyan hideg van, lehet ez a baj..
Puszi nektek
Barbi
Barbi

Barbi
Orulok, hogy rendben vagy.
Igaz itt mifelenk rendben van minden de en is rogton hivtam anyukamekat, hogy nyugodjanak meg jol vagyok es en is csak annyit tudok mint ok.

Kriszti
Csak csatlakozni tudom Barbihoz, varjuk a fejlemenyeket Kép

Cincerke
En is szeretnek egy golyacskat, de eleg ha a jovo honapban er ide, ezt a honapot inkabb kihagynam en elegge hiszek az ilyesmiben es nem szeretnek iker jegyu babocat. Ezzel nem akartam senki ilyen jegyben szuletettet megserteni, de nem volt tul sok jo tapasztalatom veluk.

Irtam tegnap fennt maradt a hom, meg mindig 37.0 (popsiban), nem ertem miert. Tudja valaki mi lehet?

Edina
edina

Jó reggelt Lányok!

Nem is tudok ma kitörö örömmel jó reggelt kívánni a tegnapi borzalmas események miatt. Kép Még mindig a tévében látottak hatása alatt vagyok. Kép Annyira megdöbbentö, ami Amerikában történik! És ha belegondolok, hogy hány ember vesztette életét! Kép

Barbi!
Örülök, hogy "távol" vagy a célobjektumoktól és biztonságban tudhatod magad. Kép

Lella!
Te melyik arab országban laksz pontosan? Remélem nem vagy veszélyben!

Lora!
Ne légy szomorú! Nemrég még én is a lista alján voltam és már itt is a középidö újra! Kép Különben is, tutira itt az ösz! Tudod, babaesö!!! Kép Kép Kép

Caldea!
Örülök, hogy jól vagy!!! Kép És természetesen szorítok is, hogy sikerüljön. Kép Kép Kép

Cincérke!
Aranyos a gólyád! Mit gondolsz, lesz annyi ideje szegény párának, hogy mindannyiunknak házhoz hozza a bébiket? Remélem, igen!!! Kép Kép Kép

A mai lista:
Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 56 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 50 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 39 cn Ulm 26 év
Gabó 28c 36 cn Miskolc 26 év
Cicó 4c 32 cn Szeged 27 év
Süni 3c 28 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 26 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 24 cn Calgary 26 év
Éva 27c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 24 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 19 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 19 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 18 cn Budapest
Norci 5c 18 cn Budapest 26 év
Moni 4c 17 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 17 cn Budapest 26 év
Bella 15c 17 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 17 cn ? 32 év
Eszter 12c 17 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 15 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 11 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 10 cn Györ 24 év
Márti 9c 9 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 7 cn Szeged 30 év
Eni 2c 6 cn Pécs 26 év
Edina 7c 6 cn Coimbra 23 év
Lora 11 c 3 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 2 cn Budapest 29 év

Monchy
Monchy

Édes drága barátnõim! Kép
ÚJ CIKLUST KEZDTEM, MEGJÖTT VÉGRE!!!!!

Senki nincs, aki így örülne, hogy "ma megint megjött", de én MOST igen!Kép

Végre nekem is van ciklusom, úgyhogy adataim:

-c, 1cn Kijavítaná valaki?

A ciklus számát azért húztam ki, mert ebben a hónapban még nem próbálkozunk, csak a következõtõl, ha meglesznek a vizsgálatok!

Úgy örülök))))

Lányok,
ami tegnap történt, egyszerûen felfoghatatlan Kép
Ilyen maximum filmen tudnék elképzelni, vagy könyvben...
Egyszerûen teljesen meg vagyok döbbenve!

Ancsi
Ancsi

Kedves Lányok!

Borzasztóak ezek a képek a tegnapi eseményekről. Ennyi ártatlan ember... (ha csak a tűzoltókra gondolok, akik több százan segíteni mentek oda és az életükbe került - gondoljatok az ő családjukra... iszonyú lehet... Kép
Nekem nagyon megdöbbentő volt még a gyerekek öröme a képeken... fogalmuk sincs minek örülnek... Kép
Brutálisak ezek a képek... Kép

A gólyát küldöm mindenhová... szerintem rajta nem múlik... neki ez a dolga, hogy mindenkihez elvigye azt a picikét Kép

Cincérke
Cincérke

SZiasztok!

En is az esemenyek sokkolo hatasa alatt allok.
Ma reggel ugy ebredtem, hogy milyen borzaszto film is volt, aztan rajottem, hogy ez a valosag. Nem is tudom elhinni, hogy lehetseges ilyen.

A ferjem a jovo honap kozepen menne 1,5 hetre Los Angelesbe, de nem biztos, hogy elengedem. Ez is olyan kiszamithatatlan volt.

Barbi!
Orulok, hogy veled minden rendben.

Ancsi!
Hurra! KépKépKép

Edina!
Akkor elobb felenk kanyarodik a golya, es majd csak a jovo honapban megy feletek. Kép

Eszter
beszti

Ancsi!
Jaj, de jó! Akkor most Nálad azt kell mondani az "új ciklus, új remények" helyett hogy "ciklus, remények". Kép Kép Kép Látod, mostmár tényleg itt van az ösz!

Lotti 9c 18 cn Budapest
Lella 9c 17 cn ? 32 év
Eni 2c 6 cn Pécs 26 év
Ancsi -c 1 cn Adács 27 év

Monchy
Monchy

Lányok, rajtam is teljesen úrrá lett a döbbenet, nem is tudom, hogy a XI. század küszöbén ilyen,hogyan történhet. Igaza volt annak aki azt mondta, hogy az ilyen férget ki kell írtani, aki ezt a vírust terjeszti. Gondolok én az újjongó gyerekekre, akik azt sem tudták minek örülnek, csak látták a szüleik örömét és nekik ez helyes cselekedet volt. SZÖRNYÜ!!Kép

Kata,
Az én dokim is fiatal, bár elég sok betege van, de mindig szán rám akár fél órát is,hogy elmondja a részleteket. Hardonyi még a fáradságot sem vette, hogy a vizsgálati lapomba betekintsen, ha már nem tudja akarok e gyereket.

Mennem kell, puszi Gabó
Gabómanó

Andy!

A Metrodin szuriból egy dobozban csak egy db van.
Tehát 5 dobozzal kerül 13.000-14.000 Ft-ba.

Csak semmi következtetés!!!!!

Tegnap az unokatesóm káposztát fozött és én majdnam megettem a foznivalót.
Ma reggel vettem magank savanyúkáposztát reggelire utána tejeskávét ittam (hányni nem tudom mikor fogok ezek után).

Az Amerikai terrortámadás egyszeruen döbbenetes, majnem elbogtem magam a hírek és a képek láttán. Ha otthon vagyok biztos, hogy sírok.
Az abrakadabrákban nem hiszek, de Nostredamus jóslatai szerint a 3. világháború ezidotájt fog kitörni (ne legyen igaza). Egy turbános ember indítja el a célpont NEW YORK. Nagyon régen láttam a filmet, nagyjából ennyire emlékszem.

Caldea
caldea

Sziasztok!

Tényleg borzasztó ami tegnap történt Amerikában.
Nekünk is élnek kint rokonaink Oklahomában, de még eddig nem tudok róluk semmit. Mindig arra vágytam, hogy egyszer kimenjek dolgozni és letelepedjek.
Barbi egybõl te jutottál eszembe nekem is.

Eszter!

Én nem engedném el a férjem az biztos.
A MACA-ról annyit, hogy nekem meghozta hatását, mert szurkált tegnap este a bal oldali petefészkem. Ma csak még a 7. napon vagyok.

Kriszti tegnap írt egy SMS-t, hogy most már jobban van, de csak 20 percekre tud ébren maradni.Kérdeztem mikor jön ki a kórházból,de még nem válaszolt. Ha tudok róla valamit, értesítelek benneteket.

Ancsi!
Ez tényleg jó hír, hogy végre megjött már.

Andi
Andy

Üdv Lányok
A 2. világháborúban 50E katona vesztette életét, a vietnámi háborúban 80E, és most pár óra leforgása alatt közel 20E!!!
Én sem hiszek Nostradamus jóslataiban, de megjósolta két ördögi torony leomlását 2001-ben.

Caldea,
Drukkolunk! Jó hír, hogy 20 percet adtak a pihenésre. Tuti siker!

Cincérke!
Köszönjük a gólyát, igazán szép színfolt itt a társalgóban. Hidd el, ha egyszer egy ilyen gólya megjelenik, akkor az odavonzza a többit is, és közös erövel elvégzik a munkájukat!!!!! Köszi érte!!

Ancsi,
Örülök!!!!!!!!!!! Jó hír, és mostmár végre elkezdheted a terápiát. Mindent bele!

Andi,
Hát szerintem ha Maca nem jönne be (és most nem azért írom, mert negatív akarok lenni, hanem azért, hogy lásd a remény mindig ott van) akkor érdemes elmenned egy meddöségi kp-ba, és pontos infót kérned mindenröl. Úgy néz ki tényleg megúszható egy inszem 20E Ft-ból is! Ez már talán jobb hír mint a 40E.

Szomorú vagyok, mert a höm ma a 17. napon csak 36,8 volt reggel. 30 percel késöbb (ágynyugalomban maradtam) pedig 37. Tudom ez csak önámítás és az elsö érték a jó. Kiváncsi vagyok mi lesz holnap.

Most megyek, pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Sziasztok!

Lenne egy buta kérdésem, ne haragudjatok meg érte, de ti már sokkal okosabbak vagytok, mint én. Elöfordulhat valamilyen hormonális változástól (le se merem irni, hogy terhességtöl....) az, hogy az eddig normálisan viselkedö haj most másfél nap után hirtelen iszonyúan elkezd zsirosodni? Semmi sapka vagy étkezési változás vagy ilyesmi....
iddiko

Moni!

Es en mit mondjak?
17. nap 36.4.

Eszter
beszti

Sziasztok lányok!

Kedves Caldea!
Nagyon szorítok neked, hogy végre sikerüljön és
neked is nõjön végre a pocakod.
Köszönöm, amiket leírtál az inszem.-rõl
Nekem most még nem lesz inszem, de fogok kapni 5 szurit, azt hiszem a Metridont mondta a dokim. És utána tüszõrepedés után fogom kapni az Utrogestant (progeszteron), hogy ha teherbe esek, akkor megmaradjon a baba.
Tehát 5 ampulla Metridon kerül 13-14000 Ft.-ba.
És milyen gyógyszerrõl beszélsz még? Mit kap még
ilyenkor az ember? És ezt a gyógyszert, amit te írsz csak inszem.-nél adják, vagy nekem is kellesz most szednem a Metridon szurik miatt?
Kérlek világosíts fel, hogy nehogy félre értsek valamit.
Mindent köszönök és azt is, hogy egy kicsit megnyugtattál, hogy nem 1 db, hanem 5 db. Injekció kerül olyan sokba.

Igazán szorítok neked. Mikor derül ki, hogy sikeres volt-e az inszem.?
Tessék bizakodni!!Kép

Majd még benézek.
Mindenkit puszilok.

Éva
Éva

Ildiko, vagy Iddiko?
Mindenki szervezete másképpen reagál, úgyhogy szerintem MINDEN elképzelhetö. Magánvéleményem szerint azért egy kicsit túl korai még a tünet produkálása (1,5 nap). Bár ki tudja??? Mindenesetre értesíts minket a fejleményekröl.
Moni
mj

Hát sziasztok!

Aggodom Lelláért én is, de remélem nem lesz semmi baja!! Biztos jelentkezik ma is!!

KépKépKépKépKépHÁT EZ SZÖRNYÜ!!!KépKépKépKépKépKép

Ancsi!!

HURRRRÁÁÁÁÁÁ

A mai lista:

Lotti 9c 18 cn Budapest
Lella 9c 17 cn ? 32 év
Eni 2c 6 cn Pécs 26 év
Ancsi 1c 1 cn Adács 27 év

Mégse legyen üresen a c-d, majd a következö honapban is 1-et irunk neked!

De jo, hogy a closti hatott!!! Most már csak a hormonjaidat nézesd meg, hogy az is rendben legyen!

Puszi, Pucur
Pucúr

Éva!

Attól függ mit írnak fel.
Csak magamról tudok írni!
Elso 3 inszem : 3. naptól 1 Zitazonium 9 napig
2 Serophone 5 napig
Uh 12 vagy 13 napon. Aznap 2 adag tüszorepeszto szuri Profasi. Inszem 15-16 napon. Utána 4 ill. 8 nap múlva 1-1 Profasi szuri terhesség megtartását segíto céllal.

Negyedik inszem: 3. naptól 2 Serophone 5 napig
másnaponként össz. 5 db Metrodin szuri.
Uh 12. nap. 13. nap Profasi. 14. nap inszem.
4 ill. 8 nap múlva 1-1 Profasi.
Holnap kapom az utolsó szurit.

Caldea
caldea

Caldea!

Remélem most összejött a baby. Köszi az infót.

Moni!

Tegnap sikerült összeveszni a férjemmel is, úgy hogy az elkövetkezendõkben nem fogok ennyire görcsölni a baba miatt. Azt mondta, hogy nem vagyok még elkésve és pihenjek egy kicsit.
Januárban leszek 31 éves, és nem értem miért mondja mindenki ezt nekem, hogy nem vagyok elkésve és úgyis sikerül. Kicsit kiborultam és elegem lett az egészbõl. Rajtatok kívül nem fogok róla beszélni most már senkinek se, mert unom már hogy mindig megkérdezik "na megjött?"

Eszter!
A te hõ tényleg nagyon alacsony.

Mindjárt írok Krisztinek egy SMS-t.

Andi
Andy

Éva!

Elvileg 20-án várható a menzi.
A Profasi késleltetheti, tehát rá egy hétre lehet csak biztos, ha nem jön meg addig.
Eddig 31 napra jött meg legkésobb.

Caldea
caldea

Kedves Moni!

Köszi, hogy válaszoltál :-) Félreérthetö volt, amit irtam....nem az esetleges fogantatás történt másfél napja, hanem a legutóbbi hajmosás.... :-)))

iddiko (nem azonos az eddigi Ildiko(k)-val) /igy kell irni vajon??/
iddiko

Haho!

Andi!
Nagyon alacsony a hom?
Mihez kepest?
Ahhoz kepest, hogy elvileg (doki szerint) tuszoeres es repedes nelkuli ciklusom van? Vagy ahhoz kepest, hogy a fiam is 19-20. nap korul foganhatott?

Mit jelent az alacsony hom?

Eszter
beszti

Ja, az elozo napokban 36,6 es 36,5 korul mozgott.

Eszter
beszti

Andi,
Sajnálom, de biztos, hogy helyrejöttök.
Nem vagy elkésve, szerintem sem. Ezt tényleg nem vígasztalásképpen mondom, hanem határozott meggyözödésem.

Lányok!
Vigyázat! Ahogy már korábban mondtam, a férjeknek egy idö után elegük lesz abból, hogy hazamennek a munkából és az asszonytól csak azt hallják, hogy nekem miért nem, hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ma lement/felment a höm, meghogy mikor nem várom stb, stb, stb. Ez olyan mint a gyereknevelés csapdája. Hazamegy a férj és a jó háziasszony csak arról beszél, mennyit és milyet evett, pisilt meg kakilt a gyerek, hisz ez az élet, az új élet a nö számára! Meg kell tanulni másról is beszélgetni és legalább nem minden nap említeni a gyerekcsinálás nehézségeit. Ez pont olyan a férfinak, mintha neked azt kellene hallgatnod minden áldott nap, hogy a gépkocsitokba miért ilyen vagy olyan olajat tett bele, és hogy most a motor miért jár úgy, ahogy stb. Egy idö után szét tudnád verni a kocsit, csakhogy ne hallj róla többet!

Persze meg kell beszélni mindent, de akármennyire is érzékenyek, kedvesek, megértöek, mégiscsak férfiak! Mi meg mégiscsak nök vagyunk.

Ui.: Akinek nem inge ne vegye magára a fentieket!!!!!!!

Eszti,
Hát ez a 36,4 sajna tényleg alacsony.

Norci!
Mi van veled? Legalább 1 sort írj nekünk. Hiányzol!!!!!!

Üdv, Moni
mj

Eszter!

Nem akartalak megijeszteni bocs. Csak magamból indultam ki, mert nálam ilyenkor már felugrik 37-re a hõm. De hozzá kell tennem nekem általában a 14. nap körül van a tüszõérés és ez nem mindenkinél egyforma. Akkor lehet hogy nálad késõbb van, ha a fiad is 19-20. nap körül fogant.

Andi
Andy

Haliho!

Na, nalunk mindenki fel van bojdulva az USA-ban tortentek miatt. MOndjuk en a fopolgarmesteri hivatalban dolgozom, nemzetkozi osztalyon, tehat nemi kozunk van is hozza. Rettenetes ez az egesz!

Mensi sehol. Ancsi, tok jo, hogy legalabb neked megjottKép Egyebkent en is Metrodin injekciot fogok majd kapni a Closty melle, en csak negyet most, es nekem is 12-13. napon UH. Csak jonne mar meg!

Pusssz: orsoly
orsoly

Ja, meg annyit elfelejtettem, hogy szerintetek hogy lehet ravenni egy ferjet arra, hogy elmenjen spermavizsgalatra? Ugyan tuti, hogy velem baj van, de jo lenne ha o is elmenne, ne fel ev mulva deruljon ki, hogy nala is gaz van. De azt mondja, hogy majd akkor elmegy, ha en rendbejovok es megse jon ossze. De igy meg elveszithetunk vagy fel evet!Kép

Pedig en szinte semmit sem mondok neki, annyira szeretnem ha mire hazaer, egyszer meglephetnem a ket csikkalKép

Ehhh, ferfiak....

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Na, most mar tenyleg belekeveredek.

Moni, Andi es mindenki!
Kerlek valaszoljatok nekem. Ha nem normal a ciklusom, akkor milyen a homenet? Mondjuk tuszoereses, de tuszorepedes nelkuli, ill. tuszoeres nelkuli ciklusoknal.
Azt tudom, hogy ha nem emelkedik tartosam 37 fole, akkor az baj (elegtelen lutealis szak vagy anovulacios ciklus), de ez a 36.4 mar baj?
(Ha azt vesszuk, hogy a menstruacio az ovulaciot koveto 14. napon jon meg atlagosan, akkor az en ciklusaim alapjan az ovulacionak (a nagy atlagot tekintve) a 17. vagy az azt koveto napokon kell bekovetkeznie.
Az ovulaciohoz meg alacsonyabbnak kell lennie?
Vagy kell egy melypont (ez nekem az elozo napokhoz kepest az), es utana emelkedjen?

(Csak zarojelbe teve mondom, hogy szurkal a petefeszkem. De lehet, hogy ezt is csak bemagyarazom Kép magamnak.)

Eszter
beszti

Lányok!
Teljesen belefeledkezett nálunk mindenki az újságokba, bámuljuk a tévét, és egyszerûen nem tudunk magyarázatot találni a dologra.

Láttam egy pillanatfelvételt, ahol arab emberek (nõk és gyerekek) ujjongtak, táncoltak örömükben.
Ez lesz az õ Függetlenségi Napjuk...Kép

najó, elég az OFF-topicból, de nem tudom kiverni a fejembõl...

Orsoly!
Szerintem próbáld meggyõzni a párodat, hogy a megnyugtatás kedvéért vizsgáltassa meg a kisfickókat, legalább megtudja õ is, hogy Tökéletes FérfiKépKépKép

Pucur!
Az 1 c rendicsek, de akár -1c is lehetne, hiszen csak kb. a jövõ hónaptól leszünk egyenesben.Kép
Ez a Closty mûve, épp Beja számolta ki nekem, hogy a hét közepén kell megjönnie.
A kis Nostradamus...Kép)

Azért csak bejött a tegnapi kabalamondatom, hogy nem akarom, hogy megjöjjön.
Murphy mindig beletrafál..Kép

Na itt maradok figyelõbenKép

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Sajna o azt allitja - mint egy ovodas - hogy neki tuti nincs semmi bajaKép Es hogy o se kuldene engem "rejszolni" egy wc-be, ha nala lenne a baj Kép

Es sajna nagyon makacs, ugyhogy letettem egy kicsit az egeszrol es csak imadkozom hogy tenyleg ne legyen nala semmi gaz.

orsoly
orsoly

Lányok!!!

Kriszti írt SMS-t, hogy jól van és most megy haza.Nem biztos hogy a héten jön már dolgozni, majd meglátja hogy érzi magát. Mindenkit puszil
1000-szer.

Eszter!

Ha nincs peteérés és ovuláció akkor a hõ egy szinten marad. De neked lehet hogy most van a peteérésed, mert lehet egy kicsit késõbb is.Hány naposak a ciklusaid? Ovulációkor kb. ilyen alacsony és utána felugrik 0,4 tzed fokot.
A szúrkál a petefészked akkor most lehet a tüszõérés és holnap biztosan felmegy a hõd.
De most ezen ne emészd magad.

Andi
Andy

Orsoly!
Tudom, milyenek ezek a férfiak, de azért mégiscsak furcsa hozzáállás egy babát akaró leendõ apától.
Hiszen, ha tényleg szeret téged és valóban akarja a közös gyereketeket, akkor egy ilyen kis "kellemetlenséget" elviselhetne.

Ha meggyõzhetetlen, akkor ne veszekedj vele, inkább figyelj magadra, hogy Te rendben legyél.

Nálad nem használtak Norcolutot??

Szerencsére nem is kellett elkezdenem ezt szedni, ma akartamKép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!
A háttérbõl olvasgattalak benneteket és maghamban reménykedtem, nem vagyok babonás, de leírni sem mertem, hogy talán most összejön. Ugyanis befejeztük a szopizást, a ciklus közepére el is apadt a tej, és szerintem a megfelelõ idõben mindent beleadtunk. Második napja mégis 36,6 csak a hõm.
Próbálok nem letörni. A hangulatomat nekem is tovább letöri a terror híre. Azt hittem lassan a civilizáció felé haladunk és tanult az emberiség abból, hogy fegyverekkel semmit sem lehet megoldani?! Most úgy érzem tévedtem. Milyen világba szülünk gyerekeket és mit tudunk nekik örökségül adni?!

Üdvözlet a lista tetején lévõknek, jó lenne már ha valaki megnyitná az utat a másik topicba!!!

A középidõsöknek pedig jó hancurt!!!

Csilla
Csilla

Caldea!

Köszi az infót. És szorííííítok!!!!!!!!!!

Ancsi!
Jó, hogy új ciklust kezdhettél. Most aztán hajrááááááá!!!

Én péntekre nem várnám a mensit, de már fáj a derekam, igaz a hõm még 36.9. Ebbõl bizti mensi lesz. Csak az ad reményt, hogy ha meg is jön, akkor kezdjük a szurikat és valamivel nagyobb eséllyel indulok a babáért.

Ha Krisztirõl megtudtok valamit, lécci írjátok meg.

Éva
Éva

Andi!

Ciklusaim: 33, 34, 40, 31, 34, 39, 31, 33, 37, 30, 31, 28, 35, 44. A 28 a Serophen hatasa lehetett (soha! az eletemben nem volt 28 napos, mindig kb. 31-25 kozott volt, meg a kisfiam elott is). Ebbol gondolom en, hogy a ovulaciom se a 14. nap korneyeken van.
De tudod, hogy ebben a honapban a Maca is belekavarhatott (13. napon kezdtem el), mert egyebkent a doki szerint nincs tuszoeresem.

Eszter
beszti

Eszter!

Akkor meg van a válasz. Nekem csak 28 naposak a ciklusaim és azért a 14-15. nap körül van az ovulációm. Neked hosszabbak így pár nappal késõbb van. Szóval ne izgulj. A MACA hatása is lehet, mert nekem is szúrkált tegnap a petefészkem.

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?