Új privát üzeneted érkezett!

[quote="babaimado"]T írta:babaimadoill, jó utat.
Mit jelent, hogy több a magzatvized?Az miért is gond?

Cukrosok előjele lehet :cry:
(én ezért nem hagytam abba a metet annó, nagyon féltem az áldásos ir hatásaitól)

Baba, sok puszi nektek.

Akinek kell sok++++
Vendég

Babi, tegnap este éreztem, tudtam, h. minden a legnagyobb rendben, indul a ragacsszállítmányom +++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, gratula a kiskönyvhöz és nagydrukk a kisfiú gyógyulásához+++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(van valami fejlemény azóta?)

Tilli, jó utat vigyázzatok magatokra, közeleg a hőség...

Amina, Alle hajrá évvégi babaásodás (énis köztetek leszek)!!!

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket: Amina, Puszi, Timi, Krisz, Babi, Sminti, Tilli! Kedves tőletek.

Szép Napot Mindenkinek!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++ babaragasztó megy ezerrel!

Keny: gyere a hírekkel! Mikor kell telefonálni?

Mindenkinek drukkolok!++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
IIcsíkosat!

Kisfiúnak nagyon drukkolok!

Rani gratula a könyvhöz.

Kalkata én is boldog szülinapot kívánok!

Én ma megyek dokibácsihoz, most kezdek izgulni, de valahogy abbahagyom, nem akarok.

Mindenkinek szép napot, bírjátok ki ezt a hőséget.

Lányok, megint kérdeznék :roll:
Meddig kell sokat inni? Végig? vagyis a pozitív tesztig?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises: a terhesség és szoptatás alatt is sokat kell inni! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Képzeljétek, nagyon csíp a vizeletem. :cry: :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Tilli jó utat!!!

Köszönöm a gratulációkat lányok!!

Sajnos a kisfiuról nincs hírem de nagyon remélem hogy jobban van.
Tegnap a dokik azt mondták nincs sok esély, hogy visszatér. :cry: :cry:
Én hiszem azt ha sokan gondolunk rá ha csak 1 percre is akkor mindenki drukkja segít és nem lesz/lehet gond!

Kép

Kép
raniko

Helló!

Baba: dokidat nem hívod? :roll: +++++++++++

Till: jó utat!

Irises: +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi:most ezzel zavarjam?

babaimádó
Kép
babaimado

Sztem is hívd a Kaálit Baba. Majd a doki tudja, hogy mit kezdjen ezzel.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Baba: zavarni???? :shock: Hívd!!!!! :twisted:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Babi, hívd mihamarabb!!! Ne várj!!!

kalkata

Sziasztok!

4 picike megtermékenyült!Holnap ismét hívom őket,valszeg csütörtökön lesz a transzfer!
keny

Azóta sokat ittam, valamivel jobb. Kis kamillát is ittam.Meglátom, javul-e a helyzet.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
eladók a következők:
duphaston 10 mg 2x20 db - 1000ft, lejárat:2012/11
3 db choragon amp+oldószer 5000NE injekció - 4000ft lejárat:2010/06
adimet 500 mg filmtabletta 120 db (5 db tabletta hiányzik) - 600 ft lejárat:2010/11
monyo

sziasztok!

Baba,
megatapiszurok a blasztókáidnak! :D :D
így is van, ikrek mellé nem kell fagyi :wink:
csípés :( remélem semmi baj!

Tilli,
vigyázz magatokra!

Sannah,
nem jött mél! :?

Bols,
soksok szurk!!! :D

Kalkata,
megkésve, de boldog szülinapot! :)

Keny,
++++++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha még lehet. :D
Próbálok képbe kerülni, nézzétek el ha még nem tudok mindenhez hozzászólni. :oops:

Röviden rólam: Férjemmel 12 éves házasok vagyunk, azóta nem védekezünk.
Volt 3 inszemünk, 2 lombikunk (ezek Győrben) most készülünk a 3. lombikra Pesten a Kaáliban, Kováts dr.nőhöz járunk. 28-án megyek uh-ra és stimumegbeszélésre.
Amit tudunk: nálam IR (erre Merckformin XR-t szedek), autoimmun betegség, és Győrben azt mondták van valami gond a petesejtekkel, de nem tudják mitől és mi konkrétan. Lemaradt hogy közben kiderült Leiden heterozigóta vagyok, ami miatt vérhígítót kell majd szúrnom leszívástól kezdve. Ezt szeretném kérdezni, hogy kapta valaki közületek?

Mindenkinek drukkolok, a már babásoknak gratulálok!
lidi33

Üdv Lidi. Nagyon segítőkészek a lányok :lol:

Lenne megint egy kérdésem. Eddig úgy volt, hogy péntekig lesz a leszívás, de most dokibácsi már vasárnap-hétfőt mondott. Ez nekem már 17. vagy 18. nap. Nem késői ez egy kicsit? Nektek általában hanyadik napon volt? Nekem általában rövidebbek voltak a ciklusaim. bízom a dokiban, nem erről van szó, de ezek szerint az ilyen stimult ciklusok hosszabbak?

Egyébként minden oké, bár nem fogom megdönteni a rekordot. MH: 10-es. Dokibácsi 6 nagyobb tüszőt látott, meg valamennyi kicsit, azokat nem mondta. Mondtam neki, - mert többet várt, - hogy egy is elég :lol:

irises

Szia Irises!

Gratulálok a szép nyálkahártyához, és a 6 tüszőhöz! Talán ma úgy látta a dokid, hogy még nőlniük kell, de biztos kell még menned uh-ra a héten, és akkor derül ki pontosan mikor szívják le a sejteket.
Nekem 1. lombik short protokoll volt, punkció 13. nap, ET 16. napon. 2. lombiknál long protokoll, 15. nap punkció, 17. nap ET. Szerintem ez egyrészt függ a szervezetedtől, másrészt hogy az adott kezelésre hogy reagál a pfészek.
lidi33

Irises!

Én is ezen paráztam,de feleslegesen.Nekem a 16.Gonalos napon volt a punkcióm,amúgy pedig menstruáció első napjától számított 20.napon.De én csak az 5.napon kezdtem a Gonalt.Az én ciklusom amúgy 32-33 napos.Ne aggódj a doki tudja mi jó neked!És lehet,hogy a hosszabb idő csak neked dolgozik,és szép érett petesejtek lesznek!!!
keny

Köszi a válaszokat.

Keny drukk a csütörtöki transfer-hez. Csütörtökön én is ott leszek.

Baba remélem jobb a helyzet :lol:

Bols++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till hétvégére (állítólag) megint hidegebb lesz :lol:

irises

Bols mizu????????????????????
keny

Sziasztok!

Angel: mindjárt megy, nem küldte el a rendszer!!!

Lidi: üdv, már előtte is kell, nekem legalábbis!!!!

Irises: nekem az elsőnél egyet láttak és hat lett, biztosan vannak még ott sokan, csak kicsit lassabban nőnek, ne aggódj, nem fognak megrepedni és minden rendben lesz. :lol:
Vendég

Lidi, üdv közöttünk.
Megkérdezhetem, mire alapozták, h van valami a petesejtjeiddel? Jöhet priviben is.

Baba, mai drukkok, ragacsok mennek! Remélem, már jobban vagy és nem is jön vissza a csípés (lehet, a katéter a hibás, amit ET közben használnak?)

Ranikó, grat a kiskönyvhöz!

Sannah, hogy vagy? Írhatnál magadról, olyan ritkán jössz (bagoly mondja... :wink: )

Kalkata, boldog szülinapot neked, remélem, még a 8 napon belül vagyok

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lidi, üdv itt! :D

Babim, babaragacs szállítmány elküldve!

Keny, Bols, Irises, +++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, tessék diétázni!

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlést! :oops:

S.krisz gratulálok a kislányodhoz, szép szülést kívánok! Köszönöm hogy beírtál a táblába. :D

Baba jobbulást kívánok! Nekem az inszemek óta nagyon sokszor volt gennyes vizeletem, hál'istennek december óta nem kellett antibiotikumot szednem.
Drukk a blasztóbabáknak!

Kalkata boldog születésnapot!

Keny drukk a sejteknek további szép osztódáshoz!

Allegro nem tudják mi a gond. 2. ET-re mentünk (telefonban csak annyit mondtak hogy 5 embriónk van) és azzal fogadott a biológus, hogy furák a petesejtjeim, ezt ők már a punkció után látták, és ő a pályafutása alatt maximum 4-5 ilyen esettel találkozott. Azok közül senkinek nem lett babája. Akkor végül mi visszakértük a 2 legjobb embriót de nem lett belőlük baba. Ezért váltottunk intézetet annak ellenére hogy volt időpontom áprilisi lombikra. Bízunk benne hogy több szem többet lát, persze a dr.nő is megmondta azzal tudnak dolgozni ami van, csodát nem tud tenni. (bocsánat kicsit hosszú lettem)
Megkérdezhetem nálatok mi a gond, miért kell lombikra menned?

Jegyzetelek hogy gyorsan képben legyek ki hol tart. :wink:
:D
Szép estét, jóéjt!
lidi33

Sannah köszi a vérhígítós infót, megkérdezem a dr.nőt mikor kezdjem. Nekem az immunológus írta fel így nem tudom hogy is megy ez.
lidi33

Szia Lidi!!

Üdv itt köztünk!! Én kaptam vérhigítót a 3.lombiknál hasonló okok miatt. Írok neked holnap privit az autoimmun betegség és a petesejt problémák miatt, és értekezünk a vérhigítóról is :wink:
Sok szerencsét itt Pesten!! Májuska

Kép
majuska

Májuska köszi!!! :D

Még azt elfelejtettem írni, hogy 13-án hétfőn voltam a Kaáliban, mert a drnő talált uh-val egy polipot a méhemben. A Kovács doki műtött, 1 cm-es polipot vett ki. Bízom benne hogy ez is segít most, hogy nincs ott az a rondaság. :wink:
lidi33

Lidi33: biztos rendben leszminden. Drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt mindenkinek!

Baba, mai ragacs indult :)

Lidi, nálunk a fő probléma a páromnál van, oligozospermia, kevés és lassú kiskatona. Nálam pajzsmirigy probléma és inzulinrezisztencia van.
A petesejtet azért kérdeztem, mert nálunk nagyon rossz a megtermékenyülési arány :cry: , bár mindig azt mondják, a petéim rendben vannak...Most szeretnék nyomozni, mielőtt újra nekiindulunk, ki lehet-e deríteni, miért lesz kevés embriónk, van.e egyáltalán esélyünk a közös egészséges babára?

Kriszmami, hogy vagy ma?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Babi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hogy vagy ma reggel?)

Lidi, üdv köztünk, jól döntöttetek, több szem többet lát, ez így igaz. Drukk a sikeres folytatáshoz itt Pesten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Alle, még pont benne a 8 napban :wink: , köszönöm

Irises, tüszinövelők még mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, nem diétázol??? :evil: ejnye-ejnye

Bols, helyzet??? nagyon csendben vagy...

kalkata

Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap nem jelentkeztem, de nem volt egyszerű a napunk. Az M3-on lévő lezárás miatt a 1,5 órás utunk (kerülővel, kis városokon falvakon keresztül) 4 órásra sikerült. A 10 órás punkciót így sikeresen lekéstem. :oops:
Teljesen kivoltam, se enni, se inni nem lehetett a melegben, fájt a hasam (vasárnap 23 órakor kaptam a 2 Ovitrellt, tegnap 11-kor lejárt a 36 óra, féltem, h a tüszőim megrepednek). A lényeg 11 óra után beestem a Kaáliba, azonnal és nagyon gyorsan (mindenkit megelőzve) uh és punkció. A lényeg 5 petesejtem lett. Ma 11-kor kell telefonálnom.
Szeretném a drukkotokat kérni ismét (néhányan emlékeztek rá, volt olyan stimum amikor 6 petesejtből egy sem termékenyült meg :( )
Bocs, hosszúra sikeredett.

Baba, babaragacs indul! +++++++++++++++++

Keny, ez klassz! További osztódás-segítő drukkok ++++++++++++

Rani, kiskönyves kismami! :lol:

Kalkata, megkésve ugyan, de BOLDOG SZÜLINAPOT!

Irises, ne izgulj, a dokid tudja mikor kell a punkciót elvégezni nálad!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, franc, pont tegnap kellett lennie annak a fránya "hídibalesetnek"...
Szép 5 petikéd lett, küldöm drukkjaimat a sikeres randihoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(most már ne tűnj el) :roll:

kalkata

Nem tűnök el, igérem! :oops:

Lidi, üdv. itt, kívánom, h mihamarabb bebabásodj! :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, randidrukkok mennek! Képzelem, milyen ideges voltál tegnap.... :? ++++++++++++++++++++++++

Babim, BABARAGIIIIIIII +++++++++++++++++++++++++++++

Keny, Irises, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, köszi, bírom még. Éjjel rosszul aludtam, de ez minden. Már kezdek "agyalni" a szülésen.

Irises, majd elfelejtettem: az első stimunál nekem is elég későn volt leszívás. Várni kellett még, mert még nem voltak elég kövérek a tüszők. Semmit sem befolyásol a leszívás időpontja.

skrisz72

Bols, nagyon sajnálom. Még akkor is tartott a lezárás, amikor kocsiba ültem 1-kor. Örülök, hogy sikerült a punkció és nagyon drukkolok tovább.

Lidi drukkolok, hogy itt megoldják Nektek a dolgokat.

Skrisz jól vagy? Baba elmúlt a csípés?

Köszi a válaszokat.

Szép napot nektek!

irises

Irises, köszi, jól. Várakozom.....

skrisz72

Skrisz, köszi a drukkot. Tegnap kb. 5 évet öregedtem, annyira ideges voltam. Kora délután 1/2 5-re értünk haza (ternészetesen ugyanazon az úton, amin mentünk. :twisted:

Irises, további drukkok a (kicsit megnyújtott) stimuhoz. Ez lesz eredményes meglátod!

Baba, hogy vagy, csípés elmúlt? Hívtad a dokit?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok, szép napot!

Bols drukk a sejteknek a megtermékenyüléshez! ++++

Baba elmúlt a csípés? (egyben szeretném megkérdezni, hogy leszívás után Pesten is adnak antibiotikumot?)

Ranikó én is gratulálok a kiskönyvhöz! :D

Allegro nem tudom sajnos mi lehet a gond, tegnap nagyon felkeltette Májuska az érdeklődésemet, hogy talán autoimmun és petesejtminőség közt van összefüggés. :oops:
Én még az IR-re gyanakszom, mert az is kihat a petefészekre így a sejtekre is.

Keny drukk a további osztódásért!

Iris hajrá tüszők! +++++

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!
lidi33

Nem csodálom, hogy nagyon ideges voltál. Én tegnapelőtt robbantam majdnem szét. A barátnőmmel találkoztunk, moziba mentünk és hosszasan ecsetelte, hogy mennyire beteg és ki mindenki kapta el már a családban. Mondjuk én sem mondtam neki, hogy mire készülünk, de nem szokásom betegen találkozni emberekkel, ha tudom, hogy fertőző. Nem mondtam neki semmit, kicsit távolabb igyekeztem tőle lenni és nem is haragszom rá, de rendesen ideges voltam.Úgy néz ki nem kaptam el.
Normál esetben sem örültem volna ennek, de így meg pláne.

Aztán tegnap mikor UHU-ra kellett mennem, kiderült, hogy bezárt a férjem a lakásba. De ez is megoldódott. majd kiderült, hogy a most vásárolt napszemüvegem, ami ráadásul jó drága is volt, elhagytam. De meglett a moziban.

Bols nagyon örülök, hogy szerencsésen alakult a dolog a végére és most már megnyugodhatsz, pihenhetsz. Ügyesen megoldottátok. Nagyon-nagyon drukkolok Neked.

irises

Nem jövök jó hírrel, csak 1 sejt termékenyült meg. :cry: Az áprilisi stimumnál is ez volt, ott aztán nem osztódott tovább 2 napig, így nem volt ET. Nem akarom, h 2x megtörténjen ugyanaz!!! :?
Szomorú vagyok!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols nagyon sajnálom! Sok drukk a harcos sejtnek, hogy fejlődjön szépen, és legyen beültetés!!! ++++++++++++
(volt ICSI?)
lidi33

Bols még nem dőlt el, hogy mi lesz ezzel az eggyel. Küldd neki szépen az energiákat, hogy osztódjon. Bízzál benne!

Nagyon-nagyon drukkolok, hogy osztódjon és beültessék!

irises

Lidi, igen, mivel mi már a 40 évhez vagyunk inkább közelebb, mint a 35-höz. Tegnap rákérdeztem a dokinál, ő mondta, h ez természetes mind az 5-nél.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Irises: hát volt egy napod!

bols: örülök az 5 petesejt az szép, én is szeretnék annyit

én tegnap kezdtem el a Gonalt szúrni, de félek egy kicsit hogy leváljon a mnyh, mert a múlt hónapban volt egy spontán vetélésem, és a doki azt mondta a múlt héten, hogy háát elég vastag...:( szóval most izgulok azért is, nehogy félbe kelljen hagyni...emiatt

Skrisz, kitartás a meleghez!

üdv mindenkinek
lorina

most olvasom, csak vissza, bocsi ..
Bols drukkkk nagyon ahhoz az 1-hez!!!!!!!ki fog tartani!!!!
lorina

Bols, nem adhatod fel!!!!Még bármi lehet! Tudod, 1 petesejt épp elég 1 babához (akár 2-höz is).Drukkolok nagyon.Most fő a nyugalom (mondom én :oops: )

Köszönöm kérdéseiteket:kicsit jobb, mint tegnap de., mert azóta egy kútnyi ásványvizet megittam. Kaptam antibiotikumot a dokimtól, de csak délutánra hozatja meg a patika, ahol ki akartam váltani és nem akartam már másikba elmenni. Így is nagyon sok döc-döc volt az úton a híres budapesti utakon. :cry: :cry: Szegény kicsikéimnek remélem nem ártottam a sok dögögéssel, hepe-hupával, gödörrel.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Írtózatosan, nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!! :) Sok-sok puszi!!!!!!!!!!!!

Higgyétek el, mindenki sorra kerül!!!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok! :P

(Sikerült géphez jutnom, gyors leszek :)

Bols, Drága!
Kimondhatatlanul drukkolok a Kicsikéteknek!!!!!!!

Babám,
mennek a mai babaragacsok!!!!! - ugye nyitva az ablak? :P

Lidi,
üdv a Csapatban!!!!!!!!!! :P

Keny, Irises, :P
óriási adag drukk Mindkettőtöknek!!! :P

Irises,
nekem max 25 napos a ciklusom, és magas FSHm van, igy általában - spontán ciklusokban - a 6-9. napig lezajlott a tüszőrepedés /a petesejtek minőségét inkább hagyjuk.../.
A mostani lombiknál a 17. ciklusnapon volt a punkcio és 20-on a beülti. A siker nem azon múlik, hanyadik napon tartasz egyébként - hál'Istennek! :P

Kalkata, Skrisz,
aranyosak vagytok!!! :P
Igen, ciki van :oops: , cukrot nem fogyasztok, de lazán bekebeleztem mostanság a fehér kenyeret /graham helyett/, ne nem szabad...

Mindenkinek ölelés!!! :P

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?