Új privát üzeneted érkezett!

NITA VAGY????KÉRDEZNÉK A PELENKÁROL AHONNAN RENDELSZ...MENNYI A HÁZHOZ SZÁLITÁS AZ ORSZÁG MÁS TERÜLETÉRE?KÖSZI HA VÁLASZOLSZ.

80olgi

Nita nem felejtettem el csak nem volt időm még, de ezt neked készítettem: Kép

királylány

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a hőséget? Én már nagyon várom azt a hidegfrontot amit beígértek.Remélem hozzánk is elér és nem csak az ország nyugati részén lesz jó hűvös.

Melinda: Hát le a kalappal előtted, hogy ilyen nagy pocakkal hajnalban még képes vagy vezetni menni. :D

Királylány, Melisch: Jó szórakozást nektek.

Nálunk meg itt voltak a férjem tesójáék 3 gyerekkel szerdától. Összesen 8-an voltunk. Azért nem is jöttem, mert nem jutottam tőlük még a gép közelébe sem. Aztán képzeljétek a 2 éves pici összefirkálta tollal Marci szobájában a tapétát. Hát én rögtön sírógörcsöt kaptam. Vagy 2 éve tapétáztunk. Marcinak soha eszébe nem jutott oda rajzolni. A férjem is kibukott, de elég jól viselte. Azt hittem rosszab lesz, és ordítani fog, de szép csendben maradt. Egy ideig fel sem ment megnézni az eredményt. :) Annyi, de annyi játék összetört, mert mindent dobált a földhöz, de ez nem is olyan gond, mint a tapétánk. Annyira vigyázunk a dolgainkra és tessék. És mindent mi is saját erőnkből csinálunk. De nehogy azt higyjétek hogy egy kis vonalka lett odahúzva, hanem szép nagy körök, vonalak. Fúúúú. Tehát azt az oldalt újból kell tapétáznunk, mert kép sincs olyan méretű, amit esetleg rá lehetne ragasztani. És a legjobb az egészben, hogy nem maradt abból a tapétából és nemtudom lehet e még ugyanolyant kapni. Szép narancssárgás színű volt, de abból is annyi féle árnyalat van. Na mindegy. Mindez tegnap történt. Errefel összepakoltak este és hazamentek, mert egyébként vasárnapig maradtak volna. Azt mondják nem akarnak több kárt csinálni. Pedig mi tényleg nagyon toleránsan viseltük, nem ugrottunk nekik. Hát szóval ez történt.

Kép
babicsek

Sziasztok!

Hajnali 4-kor aludtam el. Éjjel 1-ig sütöttem, aztán még neteztem, majd olvastam. Apa is akkor ért haza.

Babicsek nem tudom miért nem lehet odafigyelni egy gyerekre. Most gondolok itt az összetört játékokra. Ha máshol voltunk olyanért is rászóltam Bencére ami esetleg otthon szabad volt....Sajnálom a tapétát, elhiszem, hogy micsoda méreg. Mi mikormegvettük a lakást nem tapétáztattuk át a lakást, mert akiktől vettük azoknak egy beteg kislányuk van és szép volt a szoba. Gábor azt mondta úgyis összefirkálja majd a gyerek. Na nem firkálta azóta sem :) De ha lesz kistesó akkor felújítjuk a szobát nekik :wink:

királylány

Olgi itt az oldal....

http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=47

még én se rendeltem innen....szóval sokat nem tudok...de dicsérik az oldalt és a pelenkákat is.........

Dia köszikeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia
Eszméletlen gyönyörűek ezek a menyasszonyi rucik!!!

Babi
Akkor most nem irigyellek benneteket a tapéta miatt :shock:

Nita
már csak 2 hónap

:shock: és jön a kis Barnika :D
Rohan az időőő....

Mindenkit pusszantok!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Hazaértünk,jól vagyunk,kevés volt a pihenés,összeszedem magam aztán jövök képekkel,élménybeszámolóval. :D Addig is puszi Mindenkinek!Dius :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!!!!!!
Betti bizony eltelt nagyon hamar az idő........várom már nagyon a kis békánkat!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mucus várjuk az élmény beszámolót és a képeket is!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Hú Babicsek nem irigyellek a tapéta miatt. Én idegbajt kaptam volna alapesetben, de most, hogy terhes vagyok nem érdekel....Pistike kék filctollal rajzolt a fehér előszobába, a tollat én dobtam félre,hogy majd kiviszem a kukába,mert a lapra nem fogott....bezzeg a falra igen...
Mucus,hozd a képeket!!!!
POCAKFOTÓT DOBUNK HOLNAP LÁNYOK????
Nita Rád kíváncsi vagyok......én most mértem,127 cm....úúú....
A lábam Shrekkére hasonlít,holnap megyek dokihoz,remélem nem fektet be....bár nincs fogadottam,így mindenki lesz@r....remélem....bár ha van rá gyógyszer,azt adhatna.... :roll:
Na jóéjt lányok!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Nekem még mindig nincs pocakfotóm! :cry:
Most már ideje lenne, mert lassan nem lesz mit fotózni.
Falfirka: Háát, én tuti kiborultam volna. Nekünk festett a fal mindenhol, könnyű kijavítani, de akkor is. A lépcsőfeljáró két oldalára kellene valami falvédő, mert a manók tuti összekoszolják hamar, ha majd abba kapaszkodnak.

teszek pár képet:
pancsolós a múlt hétről és a készülő szobák. A bordó a miénk, a kék a Benié.

Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Mucus
várjuk a képeket!!!

Angie
jók a fotók!!!

Melinda
én jó ötletnek tartom a pocakfotókat!!!
Gyerünk kismamik!!!
:wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép SZIASZTOK ITT EGY POCIKÉP 32.HET FOTO MOST KEZDEM A 37HETET.NITA KÖSZI AZ IFÓT!!
80olgi

olgi :D :D :D

Kép
Kép
melisch

Olgi, jó nagy a pocid!
De jóóóó!!!
:D

betty615

Sziasztok!

Még mindig fáradtan. Délelőtt sógoromék kisfiára vigyáztam :arrow: bővebbe a blogban

A buliról is ott fogok írni, de annyit elárulok, hogy nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt! Csak hát kb egy hét szabi kellene az ilyen bulik után 8)

királylány

Sziasztok!
Íme röviden az elmúlt 1 hét. :wink: :D
Szombaton(11.én)indultunk Siófokra.Útközben Budaőrsön bevásároltunk 1 hétre reggelire,vacsira,nassolni stb... 8)
Délután leértünk,bejelentkeztünk a szállásra,kipakoltunk és elmentünk sétálni.Az unokabátyámmal,feleségével és a fiukkal voltunk együtt.
A szállás a körülményekhez képest elfogadható volt(faház-előtte terasz-benne nappali,főzőfülke,2 háló,fürdő,wc)Az üdülőfalu területén volt 2 játszótér,minigolf,gokart bérlési lehetőség és minden nap voltak animációs játékok a gyerekeknek de egyszer sem vettük igénybe.
Második nap Tihanyba voltunk hajóval.Ha előre tudjuk,hogy mennyire unalmas lesz másfél órát hajókázni :oops: :? tuti,hogy komppal mentünk volna.Fel az apátsághoz kisvonattal mentünk,lefelé gyalog.
Este vacsira voltunk hivatalosak Édesanyáékhoz.
Harmadik,negyedik,ötödik nap délelőtt strandoltunk,déltől 3ig csendespihi volt(társasoztunk a gyerekekkel,kártyáztunk,tévéztünk a fiúk tollasoztak,fociztak,laptopon dvd filmeket néztek(Csapd le csacsi,Üvegtigris stb :D )Délután ismét strandoltunk,kajakoztak,vizibicigliztek,homokoztak a gyerekek kb:6-7ig.Vacsi után mindig sétáltunk,golfoztunk,léghokiztunk,játszóztunk.Hatodik nap Fűzfőn boboztunk és délután strandoltunk.Hetedik nap Siófokon bóklásztunk este(dodgem,vidámpark,játszózás,disco,fagyizás).Nyolcadik nap reggel átmentünk Füredre komppal.Sláger rádió buli volt.Kb.1 órát voltunk ott amikor leszakadt az ég,ömlött az eső,villámlott,dörgött és diónyi jegek estek. :shock: Átvészeltük egy kajáldában.....Visszaérve Siófokra csomagoltunk,még lementünk a partra sétálni.Utolsó nap(tegnap)délelőtt elhagytuk a szállást,Édesanyáéknál megebédeltünk aztán jöttünk haza.Jó volt,szép volt,rövid volt. :D :? Végül képekben csak Nektek,csak itt,csak most. :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Mucus
frankók a képek, nagyon cukik vagytok!!
Nagyon jó időt fogtatok ki, kivéve persze az utsó előtti napot.
Biztos nagyon jól is éreztétek magatokat!
Mi is megyünk jövő hét hétfőn Siófokra 1 hétre.
Remélem jó idő lesz.
:roll:

betty615

Hát mucus! Ti tudtok élni! :D Szerintem azt hogy unatkozni, nem is ismeritek! Biztos nagyon jó lehetett nektek! Meg a kisfiadnak is, hogy ennyifelé elviszik a szülei.

Angi: Nem hiszed el, de tökre ugyanilyen a mi szobánk is! Mindjárt teszek fel majd egy képet ha tudok, ugyanebből a szemszögből. :lol:

Kép
babicsek

Babi
mizújs veletek?

betty615

Angi: Marcinak most mutattam meg a képet, és kérdezem tőle hogy: Ez mi itt? Errefel azt mondta, hgy a mi szobánk. :lol:

Kép
babicsek

Szia Betty!

Hát semmi különös. Még nemtudtam beszélni az orvossal, mert ma is ki volt kapcsolva a telcsije. De kiderítettem hogy már dolgozik. Ma vettem cickafarkat és azt fogom inni. Ebben a hónapban kihagytam a clostit is. Majd meglátjuk mi lesz, azért próbálkozunk rendületlenül. Félek hogy a spermaeredményekre azt mondja, hogy rosszak. A férjem meg el is kezdett fogyozni, szerintem az sem tesz jót nekik. Alig eszik valamit. Nagyon drasztikusan csinálja szerintem. Ma is evett 1 natúr joghurtot, meg most magába paprikát, meg paradicsomot. Szerintem este eszik még egy joghurtot aztán ennyi. Egy 110 kilós embernek ez szerintem nem fog jót tenni. De nagyon makacs.

És veletek?

Kép
babicsek

Szerintem ez nagyon rossz fogyókúra, úgyhogy valamit tenned kéne.
Te hogy kapod a clostilt? Felírt a doki X hónapot előre, vagy hogy??

Velünk semmi, mi már csak spontánkodunk szeptemberig, aztán indul a menet
:D

betty615

Sziasztok!!!!!!
amint tudok hozok pocak képet igérem!!!!!!!!!mucus nagyon jók a képek....élményekkel teliek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Szavadon fogunk ááám!!!
:lol: :lol:

betty615

Betty ha tudsz mms-t fogadni akkor most is tudok pocak képet küldeni!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most mát tudok Nita!!
Telót váltottam kb. 1-2 hónapja!!
Küdd!! Köszke!!

betty615

Na sikerült végre beszélnem a dokival. Most magánrendelésen van. Szóval azt mondta, hogy elég gyenge a spermaeredmény és azt javasolja, hogy menjünk keressük fel a Kálit és próbáljuk meg a spermabefecskendezést. Így nagyobb az esély. Azt mondta sok olyan páciense volt, akinek így sikerült a baba. Ja, meg hogy apusnak el kellene mennie urológushoz és megmutatni ott az eredményét.

Még nem mondtam neki, mert ki van purcanva és lefeküdt aludni, de ha felébred akkor beszélek vele.

Szerintetek a Kális inszemi mennyibe kerülhet? Jobb lesz, ha elkezdünk félretenni rá. :(

Betty: a clostiból minden hónapban felírt 1 dobozzal. A ciklus 5. napjától kezdtem el szedni, naponta 1 szemet és amikor az 5.-nél jártam akkor volt hüvelyi UH. Ha még nem volt jó a tüsző, be kellett szednem további szemeket. De az hogy mikor volt jó, változó. Volt hogy 4 szemnél megnőtt 32 mm-re, de olyan is hogy 7 szemnél még nem értem el a 20 mm-t. Akkor ti a lombikra készültök? Az vajon mennyibe kerül majd?

Közben letört ropi evés közben a rágófogamból egy kis darab. El kell mennem a fogászatra. Fú de utálom. Jobban mint a nőgyógyászati vizsgálatot. abba már egészen belejöttem, az elmúlt 1 évben. :roll:

Kép
babicsek

Vajon fáj az inszemináció? Volt már valakinek tapasztalata e téren?

Kép
babicsek

Betti elküldtem!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita megkaptam, köszike!!
Húúú, jóó nagy ááám!!!
Tecccik!!

betty615

Babi
fogászat...gggrrrrrrrr!!!

Nemtudom a lombik mennyi, vagyis a gyogyik, mert maga a beülti ugye OEP támogatott.
Merem remélni, hogy 200.000.-ből megússzuk :roll:

Nekem a clostit az első naptól kellett szednem 5 napon keresztül 2*1-et.
Úgy látszik, ahány doki, annyiféle variáció :roll:
Sztem az inszem sem fájdalmas dolog...inkább kellemetlen lehet...szerintem.

betty615

Betti örülök..ide is fel tudod tenni esetleg? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Éppen azon vagyok... :D

betty615

Vééégre egy kép Nitánk szépséges pocijáról!! :
Kép

betty615

jah.... :oops: :oops: :oops: :oops: köszike!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Húúúúú, tényleg szép nagy!

Én elhatároztam, hogy ha sikerül terhesnek lenni, minden héten csinálok egy pocifotót. Marcinál ez elmaradt. Nincs is egy terhes képem se. Milyen gyagyásak voltunk, hogy ez eszünkbe sem jutott akkor.

Kép
babicsek

nagy nak tényleg nagy de csúnya striás még Máténál lett ilyen. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juj,én meg elfelejtettem....holnap hozok,ha bent nem fognak...tiszta víz vagyok,ma voltam NST-n,azt mondta a néni,hogy szóljak már az orvosnak,hogy a hasam is vizes....na azt én nem tudtam,mert ott nem fájt,csak a kezem meg a lábam...de lefényképezem a donga lábam is,ha tudom.Ha nem jönnék,Diát tájékoztatom minden fontosabb eseményről....neki van meg a száma,ha nem változott!!Szóval holnap vérvétel,és azt mondta várjam meg az eredményt,attól függ minden....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda
azért remélelem még jössz, és nem akar még kibújni Kismelcsi.
De ha bármi van, üzenj!
Szorítok nektek!!

betty615

Sziasztok csak gyorsan félig még alszom....
Melinda megvan a számod, Nitáé is. Az enyém sem változott nyugodtan írj...........de azért szorítok, hogy még hazamehess!
Többieknek puszika rohanok.......

királylány

Sziasztok!!!!!!!!!
szép jó reggelt!!!!!!!!
Meli remélem még jössz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is vagyok, az elmúlt hetekben sok rossz dolog történt velünk, emésztettük ezeket...
Időm sem volt, majd visszaolvasgatok.
A pocik szépek, a képek remekek!

Mucus, alig 15 km-re voltatok tőlünk, és nem találkoztunk???!!!! ejnye-szmájli!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt, Melinda én is remélem Melcsinek még nincs melege a kis kérójába és még marad odabenn kicsit :lol: sok sikert mára és várlak vissza :wink: 8) 8)

lyly üdv és remélem minden jóra fordul 8)

Kép
Kép
melisch

lyly mi történt ha megkérdezhetem?
ha akarod leírhatod privibe is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
egy röpke privi ment.

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, már annak is örülök, hogy újra 30 naposak lettek a ciklusaim. A hormonszintem rendben van a doki szerint, így most várjuk a kis csodánkat, hogy jöjjön hozzánk!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Melinda, szorítunk, hogy hazamehess még. :wink:

Babicsek, tegyél majd képet a szobátokról! Marci ari lehetett, amikor összekeverte. Ezek Dulux színek: mély karmazsin és sárga futórózsa.

Nita, jó nagy az a fiúcska a pocakban! :wink:

Lyly, hajrá!

mindenkinek puszi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angi: Mindjárt megpróbálom berakni a képet.

Kép
babicsek

Nemtudom felrakni, mert túl nagy és béna vagyok a kicsinyítéshez.

Kép
babicsek

Melinda: Szorítok, hogy minden oké legyen.

Lyly: Jó hogy megint jöttél!

Felhívtam reggel a Kaálit. Azt mondták az első konzultáció 12000.- és a spermavizsgálat is 12000.-. Szóval egyből 24000-el nyitnánk. Jövőhéten péntekre tudnának időpontot adni, de a férjem dolgozik és most nemhiszem hogy el tud szabadulni a munkahelyről. Felhívtam, hogy mit szól hozzá, errefel azt mondta, hogy még beszéljük meg mielőtt beleugrunk. Úgyhogy majd délután értekezünk a témáról. Hát én nem is tudom anyagilag hogy tudjuk majd állni a költségeket.

Kép
babicsek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?