Helló!
Nem a János, Szent Imre! Biztos véletlen írtad azt.
Orvost tudok, nem tudom, ragaszkodsz-e a magánrendelőhöz.
Úgy van, hogy ha nem vagy kerületi, akkor állítólag csak akkor szülhetsz a Szt Imrében, ha van választott orvosod. És akkor mindegy, hol laksz.
Na szoval pl. az én dokim rendel sztk-ban és magánban is. Én az sztk rendeléseire jártam mindig is terhesgondozásra, viszont megkértem, vezesse le a szülést. Így csak a szülésnél kellett perkálni. És abszolút normálisan állt így is hozzám, futott, mikor megindultak a szülések. De azt nem tudom, új kismamit vállal-e, meg kell kérdezni. Szerintem ha szeretnél Szt Imrében szülni, először menj el az sztk rendelésre és ha szimpi, eldöntöd, akarsz-e a magánrendelőjébe járni. De Te tudod.
Nekem júni 13. Akkor 5 nappal jársz előttem. Már ami a mensit illeti, aztán még ki tudja, az uh-k mint mondanak, hogy előbb fogant, később fogant stb szokásos.Émelygés érdekes, nekem a 27. ciklusnaptól van. Hol egyfolytában, hol alig... szerintem még előjön az, nem ússzuk meg! 1 hét múlva tuti nekem is erősebb lesz! Szerintem inkább örülj, hogy még nincs tünet! Jön az, nefélj!
Na lassan ballagnom kell az ovodába! Most egész normális az idő!
Ja lányok! Ma reggel rájöttem, hogy nincs nadrágom!
Kimostam a rövidnacimat, ami mostanában rajtam volt, majd gondoltam felveszek egy halásznadrágot, most úgysincs olyan meleg. Ja, hát ami múlt héten jó volt, nem tudom fel cippzározni! Én már most híztam 2 kilót! Ez hihetetlen! Akkora bálna leszek... dehát ez van!