Sziasztok!
Nálunk már lassan 5. napja,hogy hol van net,hol nincs:evil:
Bridget,
most vagy dokinál? Várunk a hírekkel
Nócika,
mit csinált ma a kiscsillag?
Tündérke,
legalább te nem hagytál el minket végleg:lol: Párodat Isten éltesse
Kitty,
utólag is boldog szülinapot
Tabletta mellett is ilyen hosszú ciklusaid voltak?Nem értem,mellette nem 28 naponként jön meg?Lehet hülyeséget kérdeztem,én nem szedtem soha,de a barinőmnél így láttam
Pendi,
akkor ti azért gyakorolgattok a kisfiún
Nem si tudom kinek mit akartam még írni,félek megint megszakad a net,de akkor fel is robbanok.Sül a padlizsánom,kerülöm is nagy ívben a konyhát,mert meleg van
Az este rákérdeztem a páromnál,hogy komolyan gondolja ezt a gyerek kérdést.Mire ő,hogy persze,hát nem védekezünk,nem?és látom,nem maradtam terhes.
Mondom neki,jó,de nem mindegy mikor és hányszor vagyunk együtt,mert azért ő mikor kéne soha nincs itthon.Miért,mi az,hogy kell,nem mindegy mikor vagyunk együtt,ha nem védekezünk?
Kicsit elképedt mikor elmagyaráztam neki a dolgokat,és azt mondta ezentúl szóljak,mikor kell jobban odatennie magát az ügynek
Előszőr képzeljétek azt mondta készítsek neki egy tervet,mondom mit,majd kiragasztom a táblázatot a vécébe,hogy melyik napokon kell összebújni
Milyen terv?
Szóval ilyen okos az a férfi,akinek elsőre összejött a gyerek
Mondom neki,de azért nyugtasson meg,ugye nem hitt már a gólyában,hogy csak úgy várta a gyereket?
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]