Új privát üzeneted érkezett!

Akella akkor nem kell aggódnod,nem lesz hasbaszuri :)

Kép
anyci

Na bakker laptatő :shock:

Kép
anyci

Akella, pl. postára rohanok, reggeliztetni a kölyköket, házimeló, stb, stb.
Köszönöm, fiúk jól, bár Endinek még mindig nem állt helyre az emésztése, vagyis nem tud kakilni csak 2-3 naponta, és akkor már fáj szegénykémnek a popója meg a pocija. :roll: Már mindenfélét kipróbáltunk, dokibácsinkkal is konzultáltunk többször, most várakozó állásponton vagyunk, remélem, azért rendbejön neki ez a dolog magától egy idő után.

Anyci, a pozi teszttől számolva 48 órán belül elvileg megtörténik az ovuláció. Az első nega teszt után még jó, ha szeretkeztek, de emellett jó, ha hőmérőzik valaki, mert ha megtörtént az ovuláció, amit ugye a hő emelkedése jelez, akkor még aznapi szeretkezésből lehet baba, a többiből már nem.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag köszi akkor most már okosabb vagyok és kövi hónapban oda figyelek ezekre :D

Kép
anyci

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

FIGYELEM!

Minimum 30 db teszt rendelésekor árkedvezmény!!!

30-50 db teszt vásárlásakor a tesztcsíkok ára: 100 Ft/db!

50 db feletti teszt vásárlásakor a tesztcsíkok ára: 90 Ft/db!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok! Be-be szoktam még nézni olvasgatni Titeket! Mindenkinek drukkolok! Bridget nagyon szépek a tesztjeid, aztaaa :shock: :) :) :) mindent bele!

Akella, csak afp eredmény alapján NEM adható Down-kór kockázat! Elavult vizsgálat, valóban. :roll: Nekem több ismerősömnek is rossz lett (0,7 Mom körüli. Normál 0,9-2,5), DE egyiknek sem javasoltak amniot!! És mindenkinél egészséges a baba! Mindnél úgy volt, hogy csináltak még egy "genetikai uh-t" aztán az rendben volt, és mondták, csak az afp miatt nem javasolják az amniot. Igaz, mind fiatal is volt, nem tudom Te hány éves vagy. Ezekről a vérvételes tesztekről talán még nem csúszol le, ha mégis meg akarod csináltatni, a négyes tesztet még meg lehet-ha jól tudom 18. hétig, de utána kell nézni pontosan. És nyugi! Persze mondani könnyű! Nekem-ha ez megnyugtat első babánál alsó határérték volt: 0,9 Mom, erre mindenki (genetikus doki is) azt mondta még teljesen okés (pedig én is jobban örültem volna egy szép középértéknek)! Most is ott van, 0,85. Voltam uh-on, doki megnézte a leletet is, és mondta, nem kell aggódni. :) Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, tudom nehéz, de pont az afp, egy totál felesleg stresszforrás. Minden jót és szép babavárást!!!
managi

sziasztok!

Hű, mennyit írtatok :shock: Na majd mindjárt jegyzetelek :wink:
Voltam dr-nál a closti miatt.... Hát, mikor leadtam a papírokat, a nővér megkérdezte elég flegma stílusban, hogy ugye be vagyok jelentkezve :shock: Mondom nem. Jó, akkor várja meg a dr.urat, hogy elmondja ezt magának :shock: Várattak elég sokat, majd kijön a doki, hogy miért jöttem. De így a folyoson :evil: Mondom neki, hogy nem lehetne kb egy méterrel beljebb??? Végülis nem hallgatott meg mert rohant, csak annyir értett belőle hogy gyereket akarunk és vérvétel. Úgyhogy pénteken lesz még egy köröm. Pé-m úgylátszik még mindig nincs :((((
onlány

Bri
szuper teszteket gyártottál, remélem meg is lesz az eredménye....sosem lehet tudni :wink:

Melisch
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, biztos jól esett a lelkecskédnek ez a kis kirucc :)

Anyci
Akkor neked kijutott a gépekből mi?
Mindig valamelyik összefossa magát :twisted:

On-lány
jó régen voltál :shock:
Nem akarsz keresni egy új dokit?
Mert ez nagy ívben sz..rik rád (bocsesz :oops: )
Még azt sem érdemli meg, hogy egyáltalán köszönj neki.

Managi
üdv.itt! 8)

Többieknek sok-sok pusszancs!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, mondasz valamit :roll: AMikor terhes voltam és már kb a 6.alkalommal jártam hozzá, egyszer megkérdezte, hogy jártam már e nála.B@sszus, ha nem is rám, de legalább a pénzemre emlékezzen. Egyébként nem "szeretnék" váltani, mert ő nagyon nagyon okos szakember! Csak tűrni kell :cry:
onlány

Rengeteg minden történt az egy hét alatt és ezért nem tudtam jönni. 2 szülinap 2 névnap, grillparty, szakdolgozat, szóval sok idő és idegtépő dolog volt az elmúlt egy hétben.
Az AFP-ről csak annyit, hogy az Eu-ban máshol már nem csinálják (így hallottam), mert nagyon elavult
onlány

Csajok!!!!!!!! Most csináltam életem legistenibb cukkinis lecsóját! Nyammmmmmmmmmmmmm!
onlány

Na, pörgök megint, mint béka a turmixban :roll: Bri, gratu a tesztjeidhez! Egyébként ki mióta próbálkozik?
onlány

Nekem augusztusban lesz a 32. hónapom..

Cukkinis lecsó?! Még nem is láttam olyat
:shock: :o :idea:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Anyci
olvastam a másik topicban, amit írtál (a nők fejben döntik el a kekszet, a férfiak meg ott lent...)
Nnna, ezt a képet neked küldöm, igazad van!!
:lol:

betty615

Bri
most nézem, valamelyikőnk vonalzija csúszik 1 napot :roll:
Asszem a tied...egy nappal többet mutat

betty615

Hol vagytok csajszik?? Kép

Anyci
találtam neked még valamit:
Kép
:wink:

betty615

Sziasztok!

Még mindig nem tértem magamhoz a buli után.

Ma délelőtt vigyáztam sógoromék kisfiára. Hát megizzasztott rendesen. Aranyos de sokat sír. Szerintem nem elég tápláló neki a tej és hamar megéhezik.

Mennék már haza. Még beugrok a szoliba aztán otthon összedobok valamit Gábornak, hogy tudjon holnap ebédet vinni, jó lenne biciklizni is egy sort, de leragad a szemem....

Bencét elvitték anyukámék egy pár napra nagynénémékhez a nyaralóba a Dunára. Jó nekik.

királylány

A buli jó volt nagyon, sőt szuperjó a blogban fogok bővebben írni akit érdekel ott elolvashatja :wink:

királylány

Dia, jó szolizást, lazulj.... :lol:
A bulit majd a blogodban elolvasom

betty615

Bri
hánykor mész dokihoz?
Vagy épp most vagy ott? Szorítok!
:)

betty615

Látom ma szinte csak magamban beszélek:oops: :lol:
Úgyhogy lépek is!
Remélem holnap többen lesztek!

Pussz!!

betty615

Sziasztok!
Nem igazán tudok mit írni, ezért hallgatok. A bloggal is elnémultam ezért pár napja :roll:

Kilókkal semmi nem történik, lengyelt tanulom a többi meg alakul majd.

Bridget: nagyon cépek a tesztjeid.

betty: Nálad mizu, hányadik napon jársz?

Dia: jó bulizást!

Többieknek is nagy ölelés!
Vendég

Eloszor is a dokker hirek

Doki
Hat 11re ottvoltam...na jo 11:05 mert nem olyan egyszeru megtalalni :roll: Aztan kitoltottem valami papir valamit....nev,cim,eletkor,suly,magassag stb...es behivtak :arrow: A doktor ur bemutatkozott es mar ment is a beszelgetes magyarul 8) Elmondtam az en kis tortenetem :roll: es a doktor ur annyira babagyartason van mikor mutattam neki az LH tesztjeimet aszongya:Huuu ha kicsit elobb jottem volna akar egy inszeminaciot is osszehozhattunk volna :shock: :roll: :lol: Es csalodott volt mert hogy lekestuk :) eeeeedi aztan aszonta megnez uhuval en meg kerdeztem kb mikor vegzunk mert majd a parom jon fizetni es megszeretnem irni neki hanyra jojjon 8) azt mondja hat adjon nekunk ugy masfel orat :shock: neeem semmi na mondom ez se csak ugy kirug majd az irodabol :lol: Uzentem paromnak jojjon fel 1re mimeg atmentunk az uhus terembe.Kicsi szoba van bent wc :shock: mert uhu elott mondjak neked,hogy engedd ki a dogokat :oops: milyen okos ma nem 8) na azt nem lehet mondani erre a dokira,hogy nem alapos :lol: feltette a kacsat bevilagitott,benezett :shock: :lol: ugye szoltam neki a cisztamrol,miomaimrol,mehszajsebemrol.Azt mondta a mehszajseb nem erdekes legalabbis bekukucs utan gondolom latta nem veszes :roll: Aztan jott a kezi vizsgalat...kitapogatta a miomam minden egyebet :arrow: aztan jott az uhu...ott is mindent atvizsgalt.Nyalkahartyam 10mm :!: :!: :!: :D Azt mondta ngyon szep :!: bal petefeszekben semmi :roll: most vgy onnan kiovulalodott a peti vgy nem tom a jobb oldalom meg a cisztam megy ossze... :) valami folyadekszeru valamit latott(lehet kidurrant a cisztam :roll: es meg latott egy 22*25talan ez lehetett az en cisztam :roll: es mellette egy 15*18-as tuszot :shock: szal most lehet 2petim erett?Az egyik mar tuti nincs bent es ha minden igaz bal oldalt volt bar a doki szerint jobb oldalt van pe-m a meg epp lathato peti.De akkor az LH miert halvanyodik :roll: szabad szemmel lathatoan :!: szal en arra tippelek volt egy pe-m a bal oldalon es a jobban meg ottvan az a kisebb ami nem is tudom kilokodhet-e meg vgy majd ugy elsorvad es annak annyi :roll: (valaki valami tipp :roll: ) Mindenesetre tiszta nagy dilemaban volt,hogy azt a petit ha leszivnank :shock: es apacskatol vennenk egy kis anyagot....hat mondom en jobban szeretnem ha stimus honapra mennenk ra es tob petire :roll: azt mondja o is azt javasolja egyebkent...aztan meg az inszeminacion gondolkodott de aszongya na majd a kovi honapban.Meg mondtam,hogy meg parom sincs felkeszulve ra nemtudom mit szolna hogy en mar a lombikon torom a fejem mikor meg se lakas se semmi :oops: azt mondja teljesen megerti.Mioma azt mondta nem gond!Mehszajseb ugye mar mondtam nem gond!Mehnyalkahartya gyonyoruuu!Az fsh es az E2-re kivancsi meg :roll: es megkert,hogy ne igyak semmifele gyogynovenyt mert azok mind befolyasolhatjak a hormonokat :shock: Ugyhogy var vissza 3.cn-en egy vervetelre!A magas FHS-emre azt mondta a clostit semmikepp nem szokta ajanlani mert nem hat a magas FSH-eseknel :? es hat cisztat okoz :!: :roll: o mindenkepp a 3.napi verveteltol fuggoen ha magas akkor fogigatloval lenyomna egy kicsit es akkor azutani ciklus szerintem mehetne :roll: Short protokoll mindenkeppen es ngyon jofej volt nagyon pozitiv azt mondta gyereket tudnak csinalni meg a 80eves neniknek is de nalam a megfelelo peti a lenyeg :!: :roll: Ugyhogy semmi negativum nem volt benne haaat majd lassuk meg mit mond a vv utan :roll:

Mikor a ciklusomrol beszelgettunk mondom neki hogy 25naposak...azt mondja de lehetoleg ez a ciklus 9honapos lesz :lol: A gyermeke japanban tanul japanul :shock: 3eve es most a kissebbik is elkezdte o 14eves 8) micsoda fura egybeesesek :)

Utana mennie kellett mert meloja volt leszivas vgy beulti nem tom :roll: Mindenesetre nem kerdeztem mennyi mert kint kell fizetni kint meg a neni 650$ montott :shock: azaz nem volt diszkont :? most vgy nem adott mert alapbol japanbol vgyok :roll: vgy csak elfelejtettek nem tom :roll:

Parom jott felvenni,na meg fizetni :oops: aztan mentunk egyutt ebedeltunk vegre eloszor a 2es fel ev alatt :D melobol ebedidoben mi sosem ebedeltunk meg 8) aztan meg taliztam Mayaval a Magyar lannyal 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch
Szep az uj vonalzid 8) Hat ez a satoros viharos dolog remiszto :shock: de akkor nem jott a vihar :roll:

Akella
En is ezt hallottam az APS-rol soot Magyarorszagon kivul mashol nem is alkalmazzak :? vajon miert? :roll:

Anyci
Sajna egy veszekedes az esti hancurt elmosta :roll: de talan meg ma nem keso 8) hatha :roll: Azt en is szeretem 8) Elso nega nap utan meg siman osszelehet bujni 8) ugyhogy nekem a mai nap meg el :!: 8)

Managi
Koszi nekem is igy kinyilt a szemem mikor a tegnapi tesztem ellottem :shock: :lol: :lol:

Onlany
Te merre voltal :shock: :idea: :idea: :idea: Hat nem a legszimpibb a doki igy... :? vgy ez most uj doki? :roll: Hat ez egy jo kerdes miota probalkozunk :roll: 16eves voltam mikor volt egy abortuszom :oops: azota szeretnek babat :!: 18evesen elveteltem es azota semmi jele a babanak :roll: most 32vgyok :? az exemmel majdnem 4evig probalkoztunk a mostani parommal meg masfel :roll: de az exem elott is volt tartos kapcsim amibol szinten nem lett baba :roll: valahogy mindig is ereztem,hogy velem van a baj :?

Betty
Hat ha nekem a szuper LH teszteken mulna :roll: hajjjaaaajj :lol:
Te kis zugolvaso 8) :lol: :lol: Hat nem tom csuszik e de ott mire elseje tt meg nem az :roll: amugy ez attol is fugg,hogy nol vgy amerikai oldal-e a vonalzo :? 11re mentem dokkerhez 8)

Csibuc
Koszi :D Kivanok enked is legalabb ilyeneket 8)
Esthajnal
Hat az lh-im jol elfogytak meg 2maradt a tobbi az termessegi :oops: de a kovi ciklusom lehet fogigatlos lesz :? azutan meg lombik szal most egyenlore megint nem lesz szuksegem LH-teszte ugy nez ki :oops: viszont ha megis babas maradok akkor viszont a masik teszteket feltetlen megrendelem 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es Betty az en vonalzimnal asszem lehet orat allitani :!: azaz beallitom es amikor itt elmult ejfel csak akkor valt :roll: a tied meg nem tom mikor valt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Bri
Ezek akkor megaszuper hírek!!
Nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön nektek!!
Amikor írtad, én is rájöttem a vonalzi témára :oops:
Háát szőke vagyok, nézd el nekem :lol:

Csibuc
a 21.c.n.-on vagyok ma.
Most könnyű számolni nálam, mert 1.-én jött meg, úgyhogy ahányadika van, annyi c.n.-on vagyok :D

Többiek
naon el vagytok tűnve!!

EHCS
nemsokára rendelnem kell.... :wink:

betty615

Jó reggel innen is mindenkinek!!!!!

Bridget ezek mind jó hírek!!!!!! kivive az ár amit fizetned kell már nagyon izgulok érted, hátha összehoztok valamit és volt egy másik szép petikéd ami már alig várta a randit apácska kiskatonájával :wink:

Na csajok én ugy izgulok most Bettyérted és Bridgetért, na meg persze mindenkiért de Bettynél kell most a szorítás, Bridgétnél is még lehet valami ha meg nem akkor 3.cn-nél legyen minél jobb hormonja :wink:

Pusszants mindenkinek, kismamiknak pocaksimi.
Akella remélem megnyugodtál és már nem aggódsz annyira, nem lesz semmi gond hiszen makk egészséges a picike, érzem :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Bridget, nagyon jók a kilátások, csak az ára gáz kissssssé...... De szimpatikus dokinak tűnik nagyon! :lol:

Bocs, de most gyors leszek, mert aggódom, és keresgélni akarok a neten.

Akella! Szeretném megkérdezni, hogy neked is voltak alhasi fájdalmaid néha? Mensi szerű, szúrkálós.... Nálam két napja van... Dokim szabin, hétfőn lesz, de addig halálra aggódom magamat... :cry: :roll:
melike30
Győr

Sziasztok!

Bridget, tök jó, hogy ráleltél erre a dokira, bár árban nem lacifacáznak, az tuti. :shock:
Drukkolok a jó vv eredményhez, meg az egész cécó sikeréhez :wink:

Betty, jó képek, az erogénzónásat átküldtem a párom email-jére, mondta, majd kipróbáljuk. :lol:

Pusza mindenkinek

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Betty ezek jó képek :lol: :lol: Legközelebb úgy viszem ágyba a párom,bár érdekes lesz mert 80 kilós és nem könnyű meg még pici haja is van :wink: Há de van körszakálla,majd annál fogva húzom az ágyig :twisted:Ja én már csak ilyen vagyok,rám a Murphy törvény mindig igaz.

Bridget ezek szuper hírek,juhéj :lol: :!: Jó volt magyarul beszélni dokival,mi?Jaj de jó lenne ha pont nála sikeredne a baby :D

Onlány jól eltüntél :( Remélemem behozod a lemaradásod :wink:

Csibuc most te vagy olyan mint én voltam? :( Ez fertőző :shock:

Kép
anyci

Melike nekem is volt ilyen még anno és azt mondta a dokim teljesen normális mert tágul a méh,biztos most nől a picurod.

Csillag 8) :lol:

Kép
anyci

sziasztok!

Hát nemtom, hogy a lemaradásomat be e tudom hozni, mert mindig van valami.
Bridget, ezek nagyon jó hírek! Lehet nálatok is nagyon hamar megoldják a dolgokat, lehet nagyon egyszerű a magyarázat, hogy eddig miért nem jött össze. Nálam is ez volt.... 4-5hónapig próbálkoztunk és semmi nem történt. Sztk-s dokinál voltam. Azt hajtogatta, hogy fogyjak le. Aztán meguntam ezt a szöveget és elmentem magánhoz. Ő adott clostit -a vérvételi eredmény alapján- és láss csodát, terhes lettem. Remélem nálatok is ilyen gyors lesz ezzel az orvossal!
Sajnos nekem eddig nem volt még pé-m, tuti ugyanaz van, mint 2 éve, de ugye ez az sztk-s doki ezért írta fel a clostyt, de én nem vagyok hajlandó csak úgy beszedni, úgyhogy ezért mentem vissza a szülész dokimhoz. Sajnos annál a dokinál meg rengetegen vannak és ezért van a bejelentkezéses dolog. Csak az a baj, hogy ha be is vagyok jelentkezve, akkor is szó szerint, mintha hajtanák a dokit.Szóval nem egyszerű. A lényeg, hogy pénteken reggel 8ra ott fogok toporzékolni nála. Jah, azt nem is meséltem, hogy tegnap felhívtam, hogy elfelejtett időpontot adni, mert vérvétel után azért szeretnék beszélni vele. Erre: jó akkor hétfőn hívjon fel :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Én mindig kifogom a dokikat. Csak az a baj, hogy nem én vagyok ő értük, hanem fordítva és ő nagyon jó szakember, tehát-> tűrök :cry:
Melike, nyúlnak a méhszallagjaid, ez természetes
:wink: vegyél be magne b6ot. Ha nagyon fáj és görcsöl, akkor irány a doki
onlány

Betty, drukkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Csajok, tegnap úgy becsípődött a hátam a leányzó cipelésétől, hogy jajgattam, mint egy öregasszony, mikor léptem. Fájdalom csill., izomlazító hasztalan. Ötlet? Hátnyújtás? Masszázs???
onlány

Sziasztok!

bridget ezek jó hírek!!! :lol: Az a legjobb, hogy ilyen lelkiismeretes a doki és bízik benne, hogy sikerül a baba!

melisch
próbálok lenyugodni :wink: Messze ugyan a hétfő, de tudom, ha ez a baba jönni akart, jó helyen van és eddig minden oké volt vele nem lehet gond. Tényleg egy igazi csoda ami Velünk történt két év után :P

melike
szerintem ha nincs vérzés, pecsételés, akkor minden rendben van. Nekem is volt korábban és a múlt héten is, és talán még lesz is. Úgy tudom, hogy a méhet tartó szalagok nyúlnak, ezért érzed ezt. Azért pihenj sokat és vigyázz Magadra! Sajnos Nekem is rá kellett jönnöm, hogy nem úgy bírok már és a takarítás sem megy olyan egyszerűen, mint eddig. Ha nem tetszik valami a babának azt szerintem jelzi. PIHENJ SOKAT!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

visszatérve a cukkinis lecsóra: ISTENI!!!! A férjem nem rajong a lecsóért, de így a lábos 3/4ét megette :shock:
Elkészítése:
nagy fej apróra vágott hagymán a paprikát, parit megpirítom, hozzádobok jó füstölt szalonnát, sózom borsozom és cukrozom. Kevés vízzel felengedem, majd ekkor adom hozzá a közepes méretű cukkinít, és összefőzöm
onlány

Akella, így van! Csak nyugdíjjas tempóban!
onlány

onlány nekem volt, amikor egy évig volt ilyen fájdalmam, néha menni sem bírtam.
Ami tutira jó rá, elsőként a torna és a masszázs.
Ha tudsz tornázz minden nap legalább 5-10 percet, főleg nyújtós gyakorlatokat. Jártam gyógytornára, nekem csak ez használt.
Ha meg tudnád nézni valahol milyen gyógytorna mozdulatok vannak az nagyon jó lenne. Jobbulást :!:

Kép
Kép
akella

onlány ez így van :P Muszáj volt takarítás közben 2,5 órát pihennem, mert fájt a pocim. Nem tetszett neki a tempó és a hajolgatás.
Később jövök, boltba kell mennem, utána az előszobát festjük ki apával.

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
akella

köszi! Van valahol dvd-m majd tornázok rá. NAgyon rossz. Csütin meg jön a családi masszőr :oops: 2hetente jár hozzánk és isteni keze van és 2 órán át kényezteti az emert :oops: :oops:
onlány

Na meg is jöttem a boltból, de most meg megyek főzni. Harcsapaprikást csinálok. Imádjuk a halat :lol:

onlány az nagyon jó, de az igazi a TORNA :!:
Nekem csak az segített. Hiába nagyon fájt, minden nap végigcsináltam a gyógytornát.

A mi masszőrünk, akihez járunk nagyon kemény gyógymasszázst csinál, majd odacsinálsz az ágyra, de utána nagyon jó :wink:

Pussszanccssss Mindenkinek, ha tudok, majd jövök délután.

Kép
Kép
akella

Ez a rohadt piri ismét meglátogatott!!!!! Bocsi!!!

Szia mindenkinek!

Valaki szedett már közületek barátcserje kapszulát? Én két hónapja szedem, és most a második ciklusom is 28 napos lett. Ilyen még nem történt az idén velem. Mindig kevesebb volt mint 28. De sajna bébi az nincs! Halogatom a dokihoz menést, de úgy látszik nem úszom meg. Senki sem hozott pozi tesztet úgy látom sajna. Ez egy k@ki időszak. Minden nap olvasgatlak titeket ám attól, hogy nem írok!
szi77

Szi jé te is élsz még :?: :lol: Ez a piri igazán megszünhetne :evil: Mondjuk 9 hónapra :D :?:
Erről én még nem hallottam de ha neked ez ilyen jót tett akkor csak jó lehet :D

Kép
anyci

Anyci!
Most ebben az állapotban csak próbálkozok az élettel. Nem tudom hogy a kapszulának a hatása vagy nem, de hát ez is valami. Legalább már beállna normálisra ez a dög! Most szabin vagyok éppen ablakokat festegetek és hát nem a legkellemesebb dolog ez a dugó! Na pussz, megyek lefektetni a gyerkőcömet mert 6 óra óta fent van. Ha elalszik még jövök.
szi77

Szi próbálkozz csak :D én is azt teszem :wink: Lehet ez a szer segít rendbe rakni a dolgokat ott benn :roll: Jó festegetést :D
Jól van altasd el a gyerkőcöt :D
Később én már nem biztos hogy leszek :wink:

Kép
anyci

anyci, most látom, nekem is Alexandra gyerkőcöm van, csak az enyém 5 és fél éves.
szi77

Jé ez tök jó :lol: Vonalzót nem csinálsz?

Sajna most lépnem kell mert megyek anyuhoz gányolni :?
Majd holnap jövök :D Puszi

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!
Nagyon magam alatt vagyok, nem tudom mi van. Már lassan 4-5 napja barnázgatok-vérezgetek többé-kevésbé, de pirinek nyoma sincsen. Nem tudom mi a bajom, menzi nem akar jönni, de ez a pecsételgetés megvan. Naon gáz, eddig még semmi ilyesmi nem fordult elő soha. olyan igen, hogy piri előtt 2 nappal már barnáztam, de ilyen hosszú ideig még soha.
Szerintetek mit csináljak? :shock:
Vendég

Csibuc drága dokit nem tudod felhívni? Nem lehet a fogyókúrától esetleg? :( Simi neked!

királylány

Csibuk lehet a fogyókúrától is, szerintem is. Én jól el vagyok nekem sem jött sok :lol:
1. nap 2 db OB, ami nem volt full és egy nagyobbacska kör estétől-reggelre a betéten, éjjeli pisiléskor kijött a nyálkahártya, így darabos nem is jött végig
2. nap reggeltől estig 1 betét, az sem volt fulra tele,
3. nap estig semmi, este egy pici pötty, reggelre kicsi barna,
4. nap, azaz ma, semmi.

Én örültem, mert legalább nem volt kellemetlen sátorozás közben, na meg másnap a szegedi vadasparkba egész nap jártunk és egyszer sem éreztem, hogy csorog.

Írtam én nektek, hogy volt szép full + LH-m de nem volt jó minőségű nyákom, nem is kaptam el, hogy tojcsis lenne, lehet azért volt gyenge a vérzés is :roll: De szerintem ez normális mensi ami nekem van, mert ritkán jön sok. Nem hiszem, hogy valaha is napközbe több min 2 betét + este 1 kellett volna.

Kép
Kép
melisch

Csibuc, múltkor pont ugyanezen akadtam én is ki. Szó szerint 4-5napig barnázás, aztán egy gyenge miki jött
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?