Na, most leraktam a dejeket, gyorsan írok.
Mimi, dehogy haragszom rád.
Puszi neked, Nimródnak is.
Toncsika, veled még istenigazából nem is találkoztam, te ezek szerint dolgozol és babát szeretnél, a tesód gyereke a Dani, ugye?
Tancsu, nem is tudtam a tesód válásáról meg hogy nálatok lakik, jól vettem ki a szavaitokból?
Timi, veletek mi újság, jól van a kis Törpe?
Heni, elolvastam a szüléstörténetet, hát, nem semmi, akkor mindenből jutott neked. Nagyon szép a névrokonom.
Hol szültél?
Edina, jól vagy, minden ok? Majd jöhetsz, ha van kedved.
Tej, úgy látom, Tancsu, Márti, nemigen van. Nálam se. Kb. 6 óránként fejek, mert úgy talán több van, de erre se mindig van időm. Akkor is csak kb. előételnek vagy desszertnek nevezhetném a sáskák étvágyához képest az én tejemet, ami ráadásul gyakran ott rohad meg az asztalon, mert összevissza eszünk, és elfelejtem berakni a hűtőbe vagy elalszunk közben vagy már 58xadjára melegítem meg stb.....
K. egy jó ideje folyamatosan hány minden kaja után, tehát úgy néz ki a nap, hogy eszünk, hányunk, jó esetben kicsit alszunk, aztán újra eszünk, megint hányunk stb..... Próbáltuk így, úgy, most elegem lett, mivel éjszaka is ez volt a program, tegnap is itt ültem egész nap az ágyon a gyerekekkel és felváltva etettem őket, de nem panaszkodom ám, csak mesélek. Szóval, a doki írt egy tápszert, ami olyan pépszerű, és abból kaja előtt kell adni néhány kortyot és talán benne tartja a kaját. Ezt most próbáltam ki először. Meglátjuk, sikerül-e.
Zsuzsinak, Szilzinek, Ildónak és mindenkinek, aki erre vár, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a baba, teljesüljön az álmuk.
Paradizs még nincs itthon talán, múlt héten írtunk egymásnak. De jól vannak, az tuti.
Ugye, nem hagytam ki senkit.
Mentem.