szijjja ticsi
minnyá szülinap nálatok, kérünk majd fotokat!! Na, csak beszél Árpi, nem kellett a hülye fejlesztés. És Ádi darabosat eszik, nahát, talán jobb evő lesz a bátyjánál, nem hánynak már? Akkor most 2felé szaladsz? És igy hány kiló minusz eddig??
wazz, én ráálltam amérlegre, nem kellett volna, D után 4 kiló maradt egy héttel a szülés után, na most nem ennyi. A hasam lement, ergo minden a combomon hurkázódik
kétszer is megnéztem, milyen szám van a tizesek helyén.
ma vagyok elöször 3asban a gyerköcökkel. Hát, elég kiabálos lett (részemröl), de majd beáll a rendszer. délre megkajáltak és elaludtak a kicsik, 45 perc alatt sikerült ezt abszolválnom
büszke vagyok magamra
tudok ám szopi közben nagyobb gyereket ebédeltetni, a holnapi adagot meg a földröl összeszedtem kaja után. tehát majd dupla adagot teszek a tányérba, mert a fele leesik. D is evett egyedül pár falatot. aztán elkezdtem én enni, lemozogtam a kilokat a tányér és ági között, 4xre sikerült megennem, de sebaj, elaludt egész jól.
vicus
ági szeme is nagyon váladékos, eleinte kamilláztam, aztán mondta a védönö, h van olyan baci, ami a kamillát szerti, ugyhog yinkább forralt vizzel tisztitsam. hát, javult, de most megint elöjött, én nem értem, hogyan lehet, h mind3 gyereknek elzárodik a könnycsatorna? majd a napokban elviszem szemészhez, de D-nak elötte és utána nem szabdott 2 oráig enni az érzésteleintö miatt, ezt Ági még nem birná ki.
éjjel jol alszik, megalussza a 3 orát és viszonylag könnyen visszaalszik, saját ágyában alszik, de napközben nehezen alszik el és keveset alszik, kb egy orát, aztán egy ora szopi majd egy ora nyüglödés, nagyon sokat fent van és nem nézelödik, hanem sir. nem értem, mi a nem jó. állandoan nem etethetem, mert ki is bukja, meg ugy az én hasam is fájna, ha oránként ennék. cumit és vizet nem fogadkja el. probáltam 3 oránként etetni, de hát mit csináljak, ha másfél ora mulva sir és nem tudom megnyugtatni, csak ha szopik. nem bögethetem még másfél oráig. napközben azért a 2 ora kajaszünetet probálom tartani. kézben alszik el, vagy ritkán ababkocsiban, most sikerült hasra tenni az ágyon és simogattam a hátát, ugy aludt el.
summa summarum: (sztem)sokat sir, keveset akszik napközben, de nem panaszkodhatok, mert éjjel oké.
probáltam az infacolt, hátha hasfájós (nemtom az milyen), de sztem attol bukik sokat, bakker, kiköpi a cicit és ugy hanyatt fekve kijön az egész tej, orrán-száján, riasztó. sztem ez a csepptől van, de majd megfigyelem, h tényleg összefügg-e ezzel.
na, most csak magamról irtam, de hátha jön vmi tanács, báááármi
látod, gtünde, 3.nál is tanácstalan az embööör
mofly
uuu, csak öszre van idöpont, gondolom, akkor meg jól tele lesznek a dokik. addig vmi természetgyogyi? vérvétel eredményt majd hozzad ám! kikapcsolodni tudtok nyáron?