Atocha!
Köszönöm kérdésed,a lábam nagyon dagadt,időnként felszalad a vérnyomásom,de csak egy pár percre,utána megint vissza 100 köré.
Folyamatosan mérem,és a védőnő is azt mondta,hogy menjek nyugodtan vizeletvizsgálatra is hozzá,ha úgy gondolom.
A gyerekek nagyon élvezik a szünetet,bár Gergő nagyon várja már a második osztályt.
Voltunk egy hetet nyaralni is,akkor még jól voltam,úgyhogy jó programokat tudtunk csinálni nekik.Azóta sajnos háromszor lettem rosszul,így nem merek velük elindulni egyedül a nagy melegben.Többnyire itthon vagyunk,pedig annyi tervem volt.Azért elég jól viselik,és megértik a dolgot,már nagyon várják az öcsikét.
Szerintem nem volt korai a levegőztetés nálatok,én úgy tudom,hogy saját kertbe,erkélyre ki lehet a babát rakni.9 naposan már én is szeretném vinni sétálni.Jó,hogy van kertetek,így a nagyobbak sokat lehetnek levegőn.
irigyellek a kerti játékokért!
A doki szerint minek gyártanak a napozóból 56-os méretet,ha csak hosszú cuccot lehet rájuk adni?
Örülök,hogy a lábad jobban van,remélem,én is ilyen szerencsés leszek!
Vera:Mi is ragasztgattunk ki az utcán hirdetéseket anno,de itt Újpesten most már komolyan büntetik ezt.Végül úgy kelt el,hogy a házunkban is tettünk ki a liftajtókra,és valaki jött megnézni egy másiklakást,aztán úgy gondolta,hogy ha már itt van,megnézi a miénket is.Meglátni és megszeretni,másnapra elkelt!
Ha gondolod és van kedved,a legközelebbi táblázatban javíthatod,hogy a nagyfiam már 8 éves.
Puszi:Anikó