Jesszus mi volt itt!?!
Nem is értem Boruska indulatait.
Nekem úgy tűnik, inkább ő reagálta túl a dolgokat, bár Panni is elég keményen megmondta a magáét, de 3 és fél
gyermekesként megértem őt is.
Senki nem mondta, hogy értéktelen dolog felelős beosztású munkában dolgozni, itt mindenki, vagy majdnem mindenki hasonlóan kezdte. Az első gyerek előtt általában ez szokott lenni.
Egyszerűen szóba került, hogy vajon melyik eset tűnik az anyukáknak nehezebbnek és a gyerekkel rendelkezők egyértelműen a heti 7 nap, napi 24 órás gyerekezést találták annak. De én az ő szavaikból nem olvastam ki se lenézést, se bántást.
Viszont Boruskáéból igen... Láblógatás, kakás fenék törölgetés, meg, hogy az otthon lévő anyukáknak nincs mit irigyelni... Stb. MIntha ennyi lenne a mi itthoni feladatunk. És elég erős viszontreakciók érkeztek tőle, ami számomra nem is érthető, hogy mitől kapta így fel a vizet?
Ő volt az egyetlen aki elvetette a sulykot és igen kevéssé látta csak ezt be...
És hogy jól meghozták a lányok a kedvedet a gyerekezéshez? Szerintem nem csak a jó oldalait kell megmutatni a babázásnak. Vannak iszonyú nehéz időszakok is amellett, hogy életünk legszebb pillanatait is éljük.
Van hogy már a fáradtságtól sírni, ordítani tudnék, majd összeesem, de továbbra is helyt kell állni, akár éjjel 2 és 5 között, betegszabadság nincs, betegen is ott kell lenni a gyerek mellett, én 16 hónapja nem aludtam át egy éjszakát sem, néhány óránál tovább nem tudtam még Luca mellől elszabadulni, terhesen voltam pl. moziban utoljára. Nincs szabadnap. Stb. Persze van aki szerencsésebb ebből a szempontből.
Kriemhild! Miért lógnál ki innen? Nehogy emiatt most búcsúzkodj!
Szerintem itt leginkább Boruskának kellene elgondolkozni az itt használt stílusát, mondandóját illetően. De nem is baj, ha sok félék vagyunk, sok féle gondolkodásúak vagyunk, attól lesz érdekesebb egy topik. Mindenkinek van itt hely, de az ilyen szélsőségesebb, durva megnyilvánulásokat tényleg kerülni kellene, mert az nagyon tudja rombolni egy topik hangulatát. Eddig ez elég barátságos hangvételű topik volt, sajnálom, hogy ilyen hamar ilyen hangszínt sikerült itt megütni.
Úgy gondolom, ha felbosszant valami minket akkor azt próbáljuk megfelelő stílusban, diplomatikusan előadni. Ha ez rögtön nem megy, akkor tegyük félre kicsit a topikot és később válaszoljunk rá, ha már jobban lenyugodtunk. Na, én is jól kiírtam magamból...
Bocsánat a hosszúságért!