Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi: Párizs :D

Egerecske ti is fagyibabázni fogtok?
Vendég

Hoppá ez már a második spontán laptetűm. Bárcsak így menne... :roll:

Hajnóca édes nagyon Bó. Juj elolvastam a hírt... :cry:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Végre visszakaptam a laptopon, így tudok írni Nektek! nem is tudom, hogy hol kezdjem, már jó rég jelentkeztem. :oops: Június végén Matyival megjártuk Pestet, a gyermekklinikán meg kellett műteni, mert nem zárult el e bota (?) vezetéke és műtéti úton el kellett kötni. Három nap alatt meg is fordultunk, nagyon ügyesen viselte, a vágás a hónaljánál van és már most alig látszik. Szegény Málnácskát itthon kellett hagyni, de ő is ügyesen viselkedett nélkülünk. Rosszban a jó, hogy kicsit a férjemmel lehettem. Ja és a klinikán apuka is odajöhetett az inkubátorhoz és simizhette Matykót, szegény előtte 3 hétig nem is látta. Mire hazaértünk Málna kikerült az intenzívről, így Matyi is mellé került és már bármikor megnézheti őket.

Holnap leszünk 7 hetesek Matyi 1400, Málna 1220 gr, szépen nőnek és ami a legjobb, hogy úgy szopiznak, mint a kisangyalok. 18 ml az adagjuk kétoránként, Málna van, hogy 30-at is benyakal. :lol: :lol: :lol: Nagyon büszke vagyok rájuk. Ha így nőnek pár héten belül kikerülünk a rooming in-.be és végre egész nap velük lehetek.

Én jól vagyok, a kórházból néha nagyon elég, főleg a sok igen hülye anyukából... :evil: na de nem panaszkodom, örülök, hogy itt lehetek velük és leginkább, hogy itt vannak nekem és ilyen ügyes, erős babák!

Visszaolvasni persze most se volt időm, de mindenkinek pusszantást küldök!!!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok

Kukacka jó hogy jöttem ilyen jó hírekre :D nagyon ügyes Matyi és Málna, csak így tovább.
Mi az a bota vezeték? :oops:

Baba sok sok drukk a csapatodnak++++++++++

Rana biztos Apázik már :)
ha erre jársz, szerinted Femből 3*1 jó adag?, elég lenne kb. inszemig.

Mabe ez az adag tuiti amit írtál???? :shock: de nem írtad hanyasból, vhogy sehogy nem jó :roll: :?
nekem a háromszázasnból kell 50 egységet nyomnom.

Volt vki akinek ilyen kis adag kell????? félek hogy kevés nagyon.
majd csak kedden kell mennem uh-ra -már alig várom.

Nyulasz csak így tovább, ügyes vagy, gyere hamar hétfőn hírekkel, Én meg megpróbálok benézni ide.
Apa helyrejött már???

Bridget hogy varázsoltad fel képeket vonalzódhoz innen:http://www.babyandbump.com/blinkies-banners-graphics/12774-trying-conceive-trying-conceive-blinkies.html
próbáltam és egyszerűen nem megy sehogy, lehet teljesen analfabéta vagyok :oops: :twisted:

Hajnóca aranyos csajszi Bó, és jó a járgány.
Apával Én is lassan hasonlóan vok, már nem olyan izgalmas a dolog, és sajnos így összehozni vmit/ vkit :?

Egerecske pusz, éppen tegnap gondoltam Rád. :)

Tücsi remélem olvasol, irigy irigy irigy vagyok :lol: :wink: nyaralásra.

Vkrisz nagyon fotogén csajszi Alexa :) szuper képek.

Skrisz Neked pedig jó főzőcskézést.

vörös riasztás van, de itt még semmi híre viharnak hálisten, egyedül az enyhülés kellene......este szalonnát sütünk.

szép hétvégét Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok! :D

Zsófi! Itt is: örülök és további drukkok!!! :)

Árnika, sztem jó a 3x1. (Elég lenne 2x1 is persze)

Apa nagyot nézett a kerekdinnye pocakomon! :lol: Meg meg is akart "piszkálni", de nem engedtem, mert a doki eltiltott... :oops:
Ma voltunk 4D UH-n, még mindig két gyönyürű kislányunk van! :D

Itt még mindig 38 fok van, de már nem sokáig, mert a vihar KArcagnál jár! Bocs lányok, de most neki drukkolok, mert itt a panelben elpusztulunk mind a négyen....

Na megyek, lejárt a fórumozásra engedélyezett idő! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kukacka,
nagyon ügyesek vagytok!
Bogicának is volt olyanja. Botallo vezetéknek hívják.
Ez annyi, hogy elméletileg az első légvételkor bezáródik a két szívkamra közötti ínhúr és így nem keveredik a két véráram.
Igaz Bónak csak egy tűszúrásnyi volt.
annyi nehézséggel járt, hogy kellett mennünk a kardiológiai intézetbe ellenőrzésre és majd megint kellene.

Málnácska erős, ügyes és okos kis lányka. Tudta, hogy a tesónak fontos dolgot kell elintéznie anyáékkal és utána újból együtt lesz a család. :D :D :D

Rana,
miért nem hagytad magad megpiszkálni? A babáknak is biztos jólesne (ez így morbidnak hat), hogy anya éli az életét és meg van szeretgetve.
:wink: :D

Árnika,
sajnálom, hogy efelé közeledtek.
akkor még mielőtt még jobban elfajulna a dolog tessék lépni egy 'piszkálás" miatt.

Én ma meg lettem 'birizgálva, piszkálva" ... jót tett, hogy ilyen meleg volt és Bó is elaludt, így le kellett zuhanyoznom és apa utána megszárított. :oops: :D
Végre nekem is jó volt. :D :D :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, HURRÁ! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kukacka, de jó, hogy ilyen szépen rendben vagytok. Nagyon ügyes babácskáitok vannak!

Árnika, hát ez a keksz kérdés most nagyon aktuális. Látom nem csak nekem vannak gondjaim.... :oops: Vegyél valami durva fehérneműt. Lepd meg vele apát!

Rana, te meg kihagytad a piszkálást? Nahát ilyet! :wink:

skrisz72

Skrisz,
ki az a Lili?
Esztert átkereszteltétek vagy az valaki másnak a szobácskája? :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok! :D

Végre isteni idő van, 26 fok a szobában :lol:

Kukacka, :D
nagyon szépen növögettek!!!!! :D :D Csak így tovább, ügyes Csöppségek!!!!! :D

Cs-Vanilia :P
szia, mi még nem "találkoztunk" :P Drukkolok nagyon :)

Hajnóca,
Csöpped gyönyörű!!! :lol:

Lányok,
látom, mindenkinek kijut a keksz-problémákból :roll:
(mi épp azon ujjongtunk apával, hogy egy nehéz fejezet zárult le most: nincs többé "kényszer-keksz" :P - rengeteg zűrünk volt nekünk is, az tuti :oops:)

Szia Árnika,
nagyon drukkolok!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Annmari nyaral? :roll:

(Magunkról ritkán írok, de akkor most dióhéjban:
11 kilót kaptam fel eddig, és még nincs vége! :roll: Lencsi baba irgalmatlanul aktív :lol: , olyan, mint a bátyja volt: 100lábú :lol: - foggalmam sincs, mit dógozik odabent, de néha már "le kell fognom", mert kimászik a hasfalamon :shock: :lol:.- sajnos tele lettem seprűerekkel és ami durvább: sosem volt visszerem, de most van...)
Még olyan soknak tűnik az idő októberig :roll:

tillidian

Hát lányok,lassan ki kell tennünk a 18-as karikát :shock:

Kukackám,nagyon örülök nektek,szépen növögetnek :D Kitartás a pár héthez!

Rana,képet kérhetünk?

Vanília,hű,elhiszem,hogy nem szívesen mondtad volna le :D Babák megvárnak!

Árnika,keddi uhura++++++++és ne tűnj el!Köszi kérdésed,apának még mindig nagyon fáj a háta,a térde és a mellkasa,kiderült(maszek MRI és uhu után) a szegycsontja is el volt törve,meg még valami letört a bordáknál,a térdében meg keresztszalagszakadás van,és egy porc is letört,és odébbvándorolt,ezt majd műteni kell.Válla,bordái már rendben.De dolgozik,meg minden,csak fáj szegénynek itt-ott.

Bómami :lol:

Baba,mikor transzferálódnak a babák?
Vendég

Nyulasz, akkor apa jól összetörte magát! :? Szegény. Gondolom nyűgös azért picit, hogy még mindig fájdogál itt-ott.

Hajnoca, blogon válaszoltam. Eszter marad Eszter. :D

Kép

skrisz72

Sziasztok lányok!

A nehezén túlvagyok :D már készülök a 4.lombikra és folytatjuk az örökbefogadás intézését is, lesz itt baba valamikor kérem szépen!!! :wink: :D

Skrisz, kérlek írd be a táblázatba, hogy 4.lombik -kezdés kb.nov.-dec. szeretném ezt látni!!!!! :D Köszi!!!

Örülök, hogy mindenki örül a hűsnek, én is, elég brutális mensim van az utro-progi leállás utáni napok óta, de ez van....

Rana, de jó, hogy apa újra veletek van!! :D

Baba,
szép napot a kicsik fogadására!!

Zsófi, nagyon örülök a babahíreknek, csak így tovább, jó erősödést, növögetést!!!

Lányok egy kis OFF téma: érdekelne a véleményetek, akár priviben is. Egy éve elveszítettem a főállásom, azóta csak alkalmi jött össze.Rettentő sok helyen pályáztam, jó a szakmám, van sok gyakorlatom, minden OK lenne, egészen addig, amíg nem jutok az interjún odáig, hogy 38 évesen hány gyereket nevelek. Mikor megmondom, hogy még nincs, nagy a döbbenet, és kérdezik, miért nincs és akarok-e még, stb... Na itt zavarba jövök, hazudjak, vagy mit tegyek, hogy felvegyenek?? Egyszer megmondtam, hogy örökbefogadással mindenképp lesz, és az addig totál mellettem álló interjúztató hirtelen ledöbbent, elhúzta a száját és persze nem engem vett fel. Mindig itt akadok el, és akkora szemétség, hogy a nehezített baba-küzdelem mellett még a munka miatt is szívok. Nagyon kellene az állandó munka meg a pénz,de egyszerűen nem jön régóta össze a leírtak miatt.
Szerintetek hogy lehet 38 évesen elérni, hogy munkakereséskor ne jöjjön szóba a gyerekkérdés és ne emiatt ne vegyenek fel. Nyilván lombikkal meg örökbefogadással nem tartós munkaerőnek ígérkezem, az meg szintén nem szimpi a munkaadónak, ha azt hazudom, nem akarok gyereket és ez nagyon nehéz hazugság is lenne nekem, mert én mindennél jobban akarok!!! Olyan rohadt egy helyzet ez munkakeresésnél.....ötletek????

ON: Köszi, hogy meghallgattatok, mindenkinek megy a drukk és a jókivánság!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára majuska 2009.07.19 11:57-kor.

Kép
majuska

Julcsi tudom, hogy nyaral :D, de mi van Juhar kismaminkkal????
Juhar, hogy vagy???? Hányinger, egyebek???? Nagyon várom az első UH-s beszámolódat :D :wink: :D

Kép
majuska

Sziasztok!

Szia Till! Köszi a drukkot! Lencsi hogy lett? Spontán? Juj na a kényszer-szexre majdnem ráment a házasságunk. Tiszta felüdülés a lombikozás :lol: és jótt tett a házasságunknak :lol: .

Szia Majuska! Örülök hogy jól vagy! Hajrá 4. lombik!!! És hajrá örökbefogadás :D . Szerintem mindkettő menni fog és hamarosan nagycsalád lesztek :D .
Az álláskeresésről:
Nagyon nehéz kérdés. Szerintem az a baj, hogy bármit mondasz is, a munkáltató azt hisz amit akar, hiszen amit mondasz, az nem változtat a tényen, hogy 38 éves gyerektelen nő vagy (bár már nem sokáig :D ).
Úgyhogy szerintem maradj őszinte egy bizonyos fokig, pl. nincs gyerekem, jelenleg a karrieremre szeretném a hangsúlyt fektetni. (A férjednek te vagy az első házassága? Ezt csak azért kérdezem mert az sokat segítene ha lenne az előző házasságából gyereke, akkor mondhatnád hogy pl két gyerek van az életünkben, a férjem gyerekei vagy ilyesmi).
Az a baj, hogy a munkáltatón múlik tényleg minden, remélem hogy hamar találsz egy normálisat, aki nem ettől teszi függővé, hogy jó munkaerő leszel e vagy sem (vagy esetleg átélt hasonlókat - pl nő és munkaviszonyban születtek gyerekei....)

Puszi mindenkinek!
Vanília
Vendég

Sziasztok!

Viszonylag rendszeresen olvaslak Benneteket, de az írásra már nem marad idő és energia.

Természetesen ettől függetlenül mindenkinek drukkolok, az akciózóknak, spontánkodóknak, és kismamiknak is!!!

Azért két képet dobok Julcsiról:

Kép
Kép

Kép
petne

Petne, hol van ez a fürcsi-pancsi?

skrisz72

Itt is szépen lehűlt, nagyon kellemes idő van! Mindjárt megyünk sétálni meg ide-oda. :D

Petne, Julcsibaba gyönyörű, és milyen nagy már! Emlékszem, most született nemrég!! :)

Májuska, jó kis gondod van, szegénykém... :( A legegyszerűbb az lenne, ha hazudnál, hogy nem szeretnél gyereket, mert a karrier a fontosabb, de el tudom képzelni, milyen nehéz lenne ilyet mondani.... :( Bárcsak segíthetnék!

Krisz, Hajnoca, piszkálást nem engedtem, mert a doki szigorúan megtiltotta. :( De azért Apának jutott a jóból... :oops: :wink:

Nyulasz, kérésed számomra parancs! :D :D :D :D
A babáról sok kép van, mert ő sokat produkálta magát. B babus meg egy idő után megunt minket és hátat fordított. Apa végig a kezemet szorongatta, de azt állítja, nem hatódott meg... :D

A baba:
Kép

Kép

B baba:
Kép

A nő el volt ájulva, hogy mennyire hasonlítanak (direkt ezért tettem fel most az utolsó két képet a két a babáról szinte u.olyan beállításban, hogy ti is lássátok, hogy tényleg), szerinte akár egypetéjűek is lehetnek (hiába magyaráztam, hogy az lehetetlen). Ja és mindkettőnek 7 mm-es haja van! :D :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Nyulasz, egy régebbi kérdésedre a válasz:
Apa arca, amikor meglátott: Kép
És sajnos igen, majd pár hétre még elutazik többször is október végéig (munka miatt)... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nagyon édesek a cicababák!

skrisz72

Sziasztok! Nem voltam netközelben. A transfer holnap lesz.AZt sajnos nem tudom, mennyien vannak, mert nem volt alkalmam megkérdezni. 9-re bemegyek szurira a Kaáliba, majd 12-re vissza.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Petne: nagyon édes!!!!!

Skrissz: bírod?

Baba: :D Holnapra egy nagy kalak kaka! :lol:

Rana: jajjj, Cicamicáid drágaságok!

Májuska: :( Vaníliával értek egyet!

Juhar: :?:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Az a "kalak" az milyen mértékegységben van barátosném? :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Petne,milyen cukin alszik a kiscsaj :D ...és szép a fürdőkádatok :D
Vendég

Baba: Kép Bocsi. :oops: :D

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,holnapra+++++++++++++++ :D hármat kérsz vissza?

Rana,tündériek a csajok :D szép képeket sikerült csinálni...apa ilyenkor külföldre megy?

Májuska,így van,lesz babátok...állás,hát tényleg nem egyszerű...törvényileg nem kérdezhetnének rá a családi állapotodra,de ha ezt megmondod nekik,azzal sem vagy közelebb a munkához :? Mond meg nekik,későn érő típus vagy,és először a karrier a fontos.
Vendég

Rana,persze,apa biztos nem hatódott meg :lol:
Vendég

Puszi, tudtám ám, csak szemtelenkedtem :lol: :lol: :lol:

Nyulasz: a mennyiség függvénye lesz, de én 3 blasztót szeretnék, a dokim 2-t.Már volt erről egy beszélgetésünk, de most nagyon makacsnak mutatkoztam és most is az vagyok. De szerintem Te emlékszel arra, hogy mindig ezen csatározunk mi.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: a babáidra való tekintettel elnézem a szemtelenkedésedet! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Baba,emlékszem...de figyelembe veheti,hogy nem az első lombikotok lesz...nekem az utolsónál azt mondta a doki,bár nem voltak blasztók,de kettő már harmadik napon morula volt,egy pedig 8 sejtes,hogyha nem a 6.lenne,nem is engedné mindhármat beültetni,annyira szépek.Legyél határozott :D
Vendég

Babim: szerintem is!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyugi, aki ismer, tudja, hogy hajthatatlan tudok lenni. De ha 4 blasztó lenne, akkor 2-2 mellett döntök, de ha 3 vagy 5, vagy 5 fölött, akkor 3-at kérek. Nehéz, hogy bizonytalanságban vagyok, mert nem tudtam én magam beszélni tegnap a biológussal, hanem a recepciós beszélt vele, míg nekem beadták a bökikét.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz, külföld-belföld vegyesen. Remélem, nem akkor lesz külföldön, amikor szülök. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Májuska,
ha jól emlékszem, akkor Hanna30 lehet, hogy tud neked ebben segíteni, mert úgy emlékszem, hogy ő munkaadós szerepben van/volt.
Gondolom azért egy két jó ötletet tud majd neked ajánlani.
Hivatkozz rám nyugodtan.

De, szerintem sem muszáj ennyire őszintének lenni.
El kell nekik mondani, hogy MÉG nincs. és amit Fagyi mondott: 'pl. nincs gyerekem, jelenleg a karrieremre szeretném a hangsúlyt fektetni."
Amikor ott lesz az ideje elég akkor megtudniuk.
Amúgy szemét banda az amelyik ilyen módon szortíroz.
:evil:

Rana,
szép kis cicamicák. :D

Petne,
Julcsi édes nagyon. Bó is mindig keresztben aludt! :D

Skrisz,
megkukkantom. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Májuska,
egyik barátnőm ilyen kérdésre csípőből tüzelt: orvosi papírja van róla, hogy nem lehet gyereke :oops: erre szabadkozás munkáltatói részről, majd megkapta az állást :D (és hab a tortán: azóta egy gyönyörű -saját :wink: -kislány boldog anyukája :D )
na jó, ez kicsit extrém válasz...de asszam azt mondanám, hogy nem tervezünk gyereket :roll: (aztán persze ember tervez ...:wink: :lol: )

Cs-Vanilia :P
Vackor spontán sikerált, aztán én a szülés után csunyául szétmásztam "hormonilag" (magas FSH, IR, pajzsmirigy alulműk...), apa katonái meg dezertáltak :? . Egyszóval Lencsi 6 évnyi küzdelem, 4 inszem 4 lombik "eredménye" :P

Babim,
megadrukk hónapra :D ++++++++++++++++++++++++++++++

rana,
gyönyörűűűek :D

Petne,
édes Kislánykád van!!!! :D

Jó éjt :P

tillidian

Fu mennyi mindenkinek kell drukkolni itt hetfore 8) en is megyek dokkerhez 11re az otthon du.5 :roll: Olyan pozi LH-im vannak csajok ha ebol nem lesz baba akkor soha :x Tegnap es ma csontpozi :!: minnya fotozok 8)

Nyulasz
Tuti nem maradtunk le semmirol mert ugy nez ki meg csak most volt pem a hetvegen normalisan a 14nap :shock: ez valami csoda :wink: Nyuszkokat meg szivesen feltettem orulok,hogy megnevettttelek :wink: Nagy drukk a mai uhu-hoz :!: Ngyon ugyi vgy am lassan 35hetes leszel es 2babaval ez azert szep mar :wink: Apacskad meg gy igazi hooos :!:

Skrisz
Meg mindig szeretjuk nezegetni a tablat...kszi :wink:

Majuska
Ez a beszed kerem szepen :D Az okorbefogadasnal megkell szabni eletkort,hogy mit szeretnel? :roll: Nehez dio a te sztorid en talan szerintem talan en azt mondanam a helyedben,hogy nem igazan terveztek semmit...jelenleg munkat keresel hosszu tavra es hat amit az elet hoz.Ezzel se nem ngyon hazudsz se nem nyitod ki a szived :roll: bar nehez dio na :?

Petne
Koszonjuk a drukkokat es a Julcsis kepeket az alvosonolyan mint egy kis angyal :lol:

Szezso
Kosziii :D egyenlore meg mindig csak pozi LH van szolgalhatok :shock: Maj minnya megmutizom :wink:

Csoki
Igen holnap megyek dokkerhez bar egyenlore csak a ciszta nezobe :roll: Te mikor mesz vissza megnezetni :roll:

Vkrisz
Parodnak holnapra egy kalappal :!:

Till
Holnapra neked is :wink: Kepet kerunk aaaam 8) 11kilo meg barati :wink: a szazlabun viszont jot nevettem :lol:

Hajnoca
Bo arcan nagy az orom csak nem ott is aludt aznap este :lol: Jaj nekem ne is mond a repulest :x Orulok,hogy te is meglettel birizgalva :lol:

Zsofi@
Jaj de jo,hogy jottel :P es ilyen jo hirekkel :wink: csak igy tovabb mi majd drukkolunk nektek innen a hatterbol 8) :)

Arnika
Eloszor lekell mentened :!: raklikkelsz a kivalasztottraakkor megjelenik egymagaban...aztan ott "download pictures to you computer" vgy valami ilyesmi a kep alatt jobbra :arrow: arra raklikk amikor is egy kis ablakban megnyilik csak maga a kep es ott eger bal klikk save pictures as... es ha mar bentvan a fajljaid kozott onnan kell feltenni :wink: Jo az uj vonalzid 8) remelem ertheto voltam :oops:

Rana
Laaatod ha mar megakart piszkalni akkor nagy baj nem lehet :lol: Az elso kep az a somolygos viszi a palmat de mindegyik kep ngyon jo es szepen kiveheto az arcuk :D 8) szp kis csajszik ez mar most is latszik :wink:

Baba
Holnapra nagy kalappal :shock: :!: :!: :!:

Puszi
Fo a pozitivitas! :wink: Hat azert remelem mar nem lesz akadaja neked sem kovi honapban :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na megvan a maival egyutti sorozatom :shock: ajuljatok el...ez meg meddig fog burjanzani :?: :shock: :roll: Most akkor meg nem volt pe-m se :idea: mar naon szurkal es asszem bal oldalt ami epp jo oldal :wink:

Kép

Egyenlore meg csak LH teszttel szolgalhatok de a szulcsinapcsimon pippantok majd egy HCG-t 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, akkor mindent bele+++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba millió drukk mára!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Babim, hajrá blasztócskák!!!!!!!+++++++++++++++++++++++

Árnika, Bébike????

Mindenkinek szép napot! :D

skrisz72

Rana nagyon édesek a lányok :D !

Skrisz :D már nagyon a finishben vagy :D izgi nagyooon, gondolom várod már nagyon, hogy Esztert a karjaidban tarthassad :D .

Bridge most várakozom, ez a hónap pihi és nyaralás előtt megyek megnézetni, ha minden pontosan megy augusztus 24-én. Hát még jó sokára lesz... De ugye fő az egézsség :roll: . Bárcsak felébrednének :roll: és megtapadna egy :roll: . Jaaaj :cry: . Mert ha nem sikerül akkor megint várakozás. De nem tudom mennyit kell stimulált fagyi után várakozni... fagyisok? (Egyébként biztonsági okból stimulál, nehogy pont akkor ne legyen pém. Bár én jobban örülnék a spontánnak, dehát ő tudja... mert eddig mindig volt spontán pém. Bár amilyen az én szerencsém lehet hogy tényleg pont nem lenne :lol: )

Puszi!
Vanília
Vendég

Bridget,
nem. Nem aludt benne. :D

Viszont azért az durva pé, hogy a tesztcsík ennyivel erősebb, mint a kontroll csík!!:lol: :D :D
Remélem a HCG teszteden is ilyen erős TESZT csík lesz 2 - 3 hét múlva!!! :D :D :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Mától már vagyok. Vendégségben voltunk a hétvégén. Képzeljétek volt ott egy 6 éves lány vizsla és folyamatosan a hasamat szaglászta meg dörgölte hozzá a fejét. Apa szerint az állatok megérzik az ilyesmit..... mert csak Velem csinálta mással nem.

Baba!
Neked nagy drukk mára!!!!++++++++++++++++++

Videoztam ma reggel. Ez olyan szép. Bocs ha már valaki látta!
http://www.indavideo.hu/video/Elet_az_anyamehben_1_resz
http://www.indavideo.hu/video/Elet_az_anyamehben_2

Visszaolvasok!

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Jó reggelt! :D

Baba: 80 perc múlva kismami vagy!!!! :D Drukkkdrukkdrukk!!!!!

Juhar: szija!!!! Tünetek?

Bri: ez igen!!!!!!! Ilyen tesztet kívánok 2 hét múlvára is!

Kukacka: azt hiszem nem írtam még neked,... :oops: nagyon örülök Kukackák fejlődéséhez!

Kép

Kép

*puszedli*

Visszaolvastam!

Babácska,
nagyon-nagyon drukkolok! Most sikerülni fog!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
nagyon izgi, hogy Eszter most már bármikor jöhet!
És olyan megnyugtató a gondolat, hogy Nyulasz még remélhetőleg előttem van, minden látszat ellenére...

Itt volt unokatesóm, és utolsó csapást mértünk a zúj lakásra, most már egyedül is elbánok vele. És végre összeállítottuk a babaágyat, becsapódott a bébihordozó (a babakocsi még anyuméknál piheg, kék, de szerintem ettől Katicának nem lesz identitászavara...)
És! Felkerültek az új függönyeink is, és valami brutális. Amikor kiválasztottam az anyagokat, tudtam, hogy nagyon jól fog kinézni, de még engem is mellbe vágott a hatás, mikor ténylegesen a helyükre kerültek. Apa meg órákig ült a szobában, és azt mondta, most ez neki a tévéműsor... Nem tudott betelni a látvánnyal. :D
Ma felhívtam az új védőnőmet is, hát telefon alapján nem olyan szimpi, mint a régi, de ez van. Majd holnap találkozunk személyesen is.

Majuska,
Ismerős a helyzet. Nekem anno mindenki ezt feszegette, hogy mikor akarok gyereket. Hidd el, mondhattam bármit. Fiatal nem szingli nőként mindig második helyre soroltak. Pedig akkor még huszonkevés voltam, és nem is sejtettem, hogy min kell még átmennem. Mindenféle ideiglenes állásom volt, aztán meg olyat kaptam, ami 3 évre szól, félévente hosszabbított szerződésekkel. Most szeptemberben jár le a 3 év. Itt kötetlen volt a munkaidő, kész szerencse, hogy itt derült ki, hogy lombikozni kell, a kutyát se érdekelte, mikor hol vagyok, bár néha furcsán néztek rám, hogy milyen ritkán látnak. Aztán mikor sikerült a lombik, az OEP közölte, hogy ez után a munka után nem jár gyed. Nagy pofára esés volt, mert ugye ott álltam volna szeptemberben fizetés, gyed és munkanélküli nélkül, egy egyhónapos babával... És kezdhettem munkát keresni babásan (!), hogy legyen legalább 6 hónapom, ami az oep-nek is megfelel. K...tt szerencsém volt, hogy egy ismerősön keresztül kaptam munkát, igaz, egy kismama helyébe, aki ősszel vissza akar jönni, és azzal vettek fel, hogy szülés után közös megegyezéssel felbontjuk a szerződést. De már ez is valami, és igyekeztem nagyon jól és ügyesen dolgozni, mondták is, ha vissza akarok jönni és lesz hely, szívesen látnak, HA lesz hely (mai világ + Dél-Alföld, két igen hátrányos körülmény, nem nagyon erősek a reményeim). De azt remélem, hogy ha nem, akkor is, ha már valahova be tudnak ajánlani, az is előrelépés ahhoz képest, mint mikor nulla kapcsolati tőkével kerestem állást. Neked is ajánlom, hogy ha vannak ismerőseid, nyaggasd őket, lehet, hogy épp hallottak valamit. Erről is tudnék mesélni, milyen állati mákja lehet néha az embernek.

Kép
kisbuta

Jéé,
kinyílt az utolsó virágom!!!

Kukacka,
külön gratulálok neked, és most már gyere többet, annyira várom mindig az újabb jó híreket Málnáról és Matyiról! Remélem ugyanilyen szépen fejlődnek továbbra is!

Árnika,
neked is drukk ++++++++++++++++++++++++

Nyulasz,
az jó, ha puha a méhszáj, nekem is az, és azt mondta a doki, hogy az jó hír, mert akkor nyílik, ha bekeményedik.

Kép
kisbuta

Kisbuta, Nyulasz, az én dokim meg azt mondta, hogy már puhul, tehát jó, mert nemsoká nyílni fog. A méhszáj puhul, készül a tágulásra. A has meg keményedik. Na most akkor ki és mit értett félre? :roll:

Kisbuta, teszel fel képet a kecóról? Jöhet priviben is, ha ide nem akarod.

Na jól elolvastam a hozzászólást. Totál mást olvastam, és most pont ugyanazt írtam le, mint Kisbuta. Hogy hová lett az eszem??? :oops:

skrisz72

Skrisz :lol: kismami vagy!

Hozok majd képet, de a fényképezőgépet sajnos a régi lakásunkban hagytuk legutóbb, úgyhogy csak amikor legközelebb megyünk oda, akkor tudok feltenni képeket.

Kép
kisbuta

Puszedli is orvul elvert pasziánszban. Nem is tudom követni olyan gyors. :oops: :oops:

skrisz72

Skrisz,
én is másképp olvastam.:D

De ez azért elég fura, mert az embernek az lenne logikus, hogy ha puha, akkor könnyebben tágul. Ezek szerint a méhnyakra ez nem vonatkozik.
Lehet azért tűnik el szülés előtt, mert bekeményedik és ezáltal vissza- illetve felhúzódik a méh vonalába majdnem?

Mabe!!!! Okíts ki minket!! Légyszi!!

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok

Kisbuta én is kiváncsi vagyok mostmár függönyre.

Skrisz ügyes vagy, én bevallom már pár napja mindig úgy jövök, hogy lehet Eszter megérkezett . :)

Nyulasz????

Mabe ???????????

Baba ragacsok útnak indítva.+++++++++

Bridget szép kétcsíkos LH, ilyet csinálj Hcg-ből is két hét múlva. :)

Állás: sajnos tapasztalt vok, álláskeresésben, 1 1/2évig voltam itthon, de már nagyon kikészített a semmittevés. Az hogy száz pályázatból max. 10-re jön válasz , az már ok.
Én ha interjún rákérdeztek családra, mondtam hogy férj igen, gyerek nincs. Ennyi. határozpttan. Most ahová felvettek fél év után hívtak fel hogy jönnék -e, már igazán arra sem emlékeztem hogy mi volt a munkaköri leírás :roll:
Egyszer volt, hogy a felvézteliztető megkérdezte, és azt mondta hogy ok, hogy nincs gyerek, de akkor biztos szeretnék hamarosan , és mire betanulok, elmegyek gyesre- amire azt válaszoltam,hogy nem értem igazán, mert ha van gyerek az a baj hoyg elmehet táppénzre ha beteg, ha nincs akkor meg az a gond. :?
Én a törvényekbe nem mennék bele, mert mint tudjuk ott vannak a kiskapuk. A lombik ideje alatt sem lehet vkit kirugni, de ki garantálja nekem hogy utána pár héttel vmi mondvacsinált indokkal nem tesznek ki.?
Most inszemnél pl. szabin leszek egy, két napot, de én igazán utána sem látom értelmét elmondani.

Hányingerem van, és félek hogy a puregontól, tudjátok a closti és hasonló gyógyiktól is kergettem vukkot, remélem nem az injekció kavart be, és utána le kell állnom vele. :(

Rana nagyon szépséges Cirmikéitek vannak.
nincs kedved dobni pocifotót is?

pusz Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?