Új privát üzeneted érkezett!

Kubu: még mindig irigy! :lol: Bébi is fél 6-kor kelt :lol:
Nálunk dettó keresztbe rakott láb, a vigyorgás már nem, azzal spórol. Tv-t nem endedtük neki eddig, de már a távcsapkodót is beviszi a járókába és/vagy el is kapcsol :lol:
Még nem reggeliztem, jöhet a friss croissant :lol: nyithatom, őőőő nyitva is van az ablak (mind úgyhogy betalál, ha küldöd)! 8)

Enikő: nálunk cipőbe járás van, na nem miattam :x de teraszokra is csak a nappaliból, konyhából szobákból tudunk kimenni, oda meg ugye nem mezítláb megyünk. Amíg nem mászik nagyon a bébi addig nincs baj, de utána mit fogok csinálni azt nem tudom.

Idáig vasaltam. Noóóóórmális vagyok?

KépKép
jurmine

Mush: én már javasoltam a suttogós megoldást korábban. Az olyasmi mint amit Manna írt csak kicsit nekem humánusabb. (Pl. nem szabad sírni hagyni, én nem is tudnám)

KépKép
jurmine

Manna! De jók a ruhák! Hol van next bolt és egy akciós next naci, poló pl mennyiért van?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

kubu.
a nem vasalos az Andy ferje, es nekem furi, hogy ennyire nem akar vasalni.

sale-elkezdodott a kiarusitas 20-50% kedvezmennyel adnak dolgokat. en erre varok minden evben, es a legtobb ruhankat ilyenkor veszem meg. altalaban rohadt sokan vannak, ami tetszik es nagyjabol meret, megveszem. aztan itthon nyugalmasan atvalogatom, hogy mi kell, mi nem kell, felprobalom stb. aztan ami nem kell azt visszaviszem, 28 napom van ra. ilyenkor a hitelkartyammal fizetek, igy tulajdonkeppen fizikailag ez semmibe sem kerul, csak majd azt kell tenyleg kifiztenem, amit megtartottam, amikor jon a hitelkartya szamla.
na es akkor most megyek en is a next sale-re!!!

manna. jok a cuccok.

jurmine.manna. az a baj, hogy szerintem ehes, mert napkozben alig eszik. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Jurmine: Amennyiben nem vasaltál, hanem vasaltatok akkor nóóóórmális... :lol: :lol: :lol:

Enikő: 1200 Ft körül van egy póló és 2000 Ft körül egy kisnaci. Tegnap kezdődött a kiárusítás és délután mire mentem már le volt harcolva az üzlet, amúgy a Váci utcában van a Szamossal szemben.

Kép
mannababoca

Mush: Szerintem akkor sem szokhatja meg, hogy éjjel ugyanúgy eszik mint nappal, gondolj arra, hogy a gyomra sem tud "pihenni". Egy hét hónapos baba bár biztos nem éhezik ha nem eszik csak egyszer hajnalban. Adj neki esti lefekvéskor többett, és ha nem adsz neki éjjel, úgyis megszokja, hogy nappal egyen, egyszerűen át fog állni rá. Akár szép lassan is kialakíthatod a kaja nélküli időszakokat, pl. este 9-1ig először, aztán 2-ig, aztán 3-ig....stb. És ha ott vagyunk, hogy 9-4 között már nem eszik, akkor nyugodtan szopizhat hajnalban egy nagyot. Szerintem amúgy nem éhes, csak cici meg anya kell neki.

Kép
mannababoca

Hát úgy volt, hogy ma elmegyünk egy hagyományőrző banzájra, de most a hőség miatt nem indulunk el, délután meg majd a vihar miatt nem fogunk...

Kubu!
Balcsit szerintem nemsoká eléri a vihar!!! Esküvőszervezés: kis költségvetésű buli lesz (öregek vagyunk már és pénzünk sincs :-D), csak polgári szertatás lesz egy érdi étteremben udvarán, vacsi ugyanott, csak épületen belül. Résztvevők: mi, szüleink, tanúk, összesen 12-en leszünk + két kisgyerek. Egy valamit viszont a kis buli ellenére is nagyon szeretnék: egy igazi szép esküvői ruha. :-D Remélem "telt idomaim" ellenére is sikerül vmi mutatós darabot találnom. :-D

Manna!
Jól bevásároltál! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Berni: nálunk ugyanilyen volt az esküvő 13-an voltunk, de szép ruhám volt, ugyanolyan mintha nagy lagzi lett volna.

Manna: hát sajna apa nincs itthon, úgyhogy a szó hagyományos értelméban vasaltam :D :) :(

Mush: amit Manna írt az jó ötlet, hogy ne adj neki enni x óráig fokozatosan, egy két éjjel húzós lesz de megéri megpróbálni. Ennyiszer nem lehet éhes még akkor sem ha nem eszik sokat nappal. A suttogós módszer (nem reklámozni akarom) szerint nem kell szenvedni hagyni, csak meg kell tanítani arra hogy mi a rend. Éjjel aludni kell. Arra nem válaszoltál, hogy többet aludt nappal amikor éjjel jól aludt?

Vivi nem szokott nagyon inni, de most 50ml vizet csak úgy megivott, sőt ha rajta múlt volna...

KépKép
jurmine

Ja és enyém gyerekbe a vizet alig lehet belediktálni, bezzeg a görögdinnye leve... azt nyeli! :-D

Hozzáteszem, hogy mióta Zsófi éjszakai nyugtalankodásai elmúltak, ő is kevesebbet alszik nappal. Pedig éjjel ő fel sem szokott ébredni a nyűglődéseire...

Jurmine!
Remélem nekem is sikerül szép rucit választani! Amúgy az Oktogonhoz megyek egy szalonba, ahol xl-es és annál nagyobb ruhákat lehet kölcsönözni. :? http://www.missmolettiszalon.hu/

Kép
Kép
lbernuska

Időjárás jelentés: A vihar elérte a Balaton északi partjának nyugati csücskét. Ha ilyen tempóban halad, kb. 2-3 órán belül Pesten lesz.

http://www.met.hu/kepek/index.php?id=brod

Kép
Kép
lbernuska

Ibernuska! Van egy eladó menyasszonyi ruhám! Nem érdekel? Lehet, hogy nem a legfrissebb modell, de szerintem nem divatjamúlt és olcsóbban adom, mint amennyiért kölcsönözni lehet! :lol:

Manna! Ngyon jó árak! Csak ne lenne olyan messze! Azt hogy tudod meg, hogy leárazásuk lesz? Van valami oldaluk?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

A vihar előszele már itt van, nagyon fúj, közben meg dögmeleg van, tiszta sirokkó :lol:

Berni: mi esküvő is kisköltségvetésű volt, kb. 25-en voltunk caklipakli, ráadásul tavalyelőtt szerintem az év legforróbb szombatját fogtuk ki, viszont tóparti volt a vendéglő, és az legalább 5 fokot hűtött rajta. És mindenki tök jól érezte magát :)

Jaj, akartam már kérdezni (bár lehet, hogy írtad, csak én vagyok vaksi), hogy melyik étteremben lesz? Érden eddig egy étteremben voltam, de ha megfeszülök se jut eszembe a neve, viszont egy tó van a közepén, amin van egy kis pavilon. Az lesz az?

Kubu: kb. ilyen idős kora óta:
Kép

Ja, és ezt még régebben csináltam az egyik kariaji videójához, nagyon tetszik:

Kép

Na, abbahagytam apa fényezését :oops: :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Hello

Dórit elvitte apucija nagymamázni 8) egyedül vagyok. Ami a "rosszabbik "oldala, hogy takaritanom, mosogatnom, vasalnom(a szó hagyományos jelentésében) kell.
Másik fajta vasalás: mi nem hagyjuk, hogy sokáig gyűröttek legyünk, rendszeresen vasalunk :oops: :P

Kubu: következő tali nálunk???? Hm...nem tudom hol szállásolnék el 20-30 embert, meghát legalább 10 óra az út ide autóval. De bennevagyok :wink:

Vera: sajnálom, hogy nem rendeződnek a dolgok pároddal. Mit csináltak?

Na megyek is, mert igy nem haladok

Kép
galzsuzsa

Nem bírom, mínusz 1 millió fokot akarok!!!!!!!!!

De a tény, hogy kezd felhősödni az ég, megnyugtat!

Szép napot mindenkinek!

Berni biztos vagyok benne, hogy fogsz találni magadra való ruhát! Annyi a választék manapság, hogy simán lesz olyan ami tökéletesen fog állni rajtad!

Nagyon örülök, hogy télen szültem, mert azt hiszem nem tudnám ebben a melegben végigcsinálni...

Kép

Kép
dcili81

Vera mi történt????

Kép

Kép
dcili81

Andy: boldog 8. hónapot Regidnek!
Atyaég, hogy telik az idő

Orsimorsi: Rékának pedig boldog hetediket!

Kép
galzsuzsa

BOLDOG HÓFORDULÓT REGINEK ÉS RÉKÁNAK!!!

Kubu: igen, babakocsi megvan még!!!! Mikorra kell? Mert ha tali után akkor szívesen elvisszük!!! Hát nekem nincs párolom, de egy kevés vízben pároltam meg a vékony csíkokra vágott pipicicit, raktam bele egy csipet sót (majd ezért kapok) és egy kis petrezselymet!!!! Hozzáöntöttem a kész főzit és együtt turmixoltam össze!!!! :lol: Imádta!!!

Én is hideget akarok!!!!!!!!!
Vendég

Jurmine: nem vagy nooorrrmmmááállliiiisss!!!!! :lol: :lol: És ha ennyire benne vagy, akkor ablakot nyiss, és egy nagy halom vasalnivalót küldök. Én addig nem vagyok hajlandó, míg egy kicsit nem hűl a levegő!!! Már nálunk is meleg van (27fok) és én ezt nem bírom. De tényleg, már szédelegtem is, pedig vedelek rendesen!!!! :lol: :lol:

Én meg egyedül vagyok Mártonnal. Apa buliba ment!!!! :cry: Márton szunyál. Ja és képzeljétek 4 napja este tök egyedül elalszik magától!!!! :lol: :lol:
Vendég

Enikő!
Köszönöm az esküvőiruci felajánlást, de úgy emlékszem, te egy vékony csajszi vagy. Én meg sem merem írni, mekkora méret kell. Priviben azért küldhetnél róla képet, meg méretet!

Gabi!
Egen, az az étterem az! Festal a neve és ha az idő is kegyes lesz hozzánk, akkor a pavilonban lesz a szertartás.

Kép
Kép
lbernuska

Boldog 8 hónapot Reginek!
Boldog 7 hónapot Rékának!

Berni! Egy emailcímet küldj légyszi priviben, hogy ne kelljen kicsinyítenem a képeket.
A vékony csajszi az túlzás, legalábbis a mostani állapotomban! :cry:
A ruha 38-ra van alakítva, de 44-ig alakítható! Neked hányas kellene?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]N írta:agybácsi: huh a 2300 centijével akkor Ti csak szabadban tudtok találkozni.

Kubu! Hát te tényleg olyan buggyant vagy, mint gondoltam :)

[quote]A írta:nyósom nem normális! A gyerekem kúszik-mászik a földön (még a nagyobb is), ő meg cipőben jár kel, mint egy királylány! Annyira utálom, amikor semmibe veszik a munkámat, de ha rám nem, legalább a gyerekekre lehetne tekintettel!

Enikő! Énanyóséknál dettó, azzal fűszerezve, hogy ott cipőről néha fémforgács is hullik szőnyegre ... ha lemegyek Lellére, nekem kell takarítani, és még sértődés is van belőle, hogy a pesti úrihölgy (amúgy nem is vagyok pesti csak épp itt lakom :) ) rendmániás.

Kép
zölddisznó

Vihar elvonult, nem volt semmi!!!!!

Boldog hófordulót a kis érintetteknek!

Kép

Kép
dcili81

sziasztok!

nem bírtuk a 31 fokos panelt, lehúztunk a telekre egy hétre, apa edzőtáborba megy.

mush: írtam bnőmnek,neki is kislánya van Izabell Zsuzsa Oliver, csak én szita agyammal azt nem írtam meg, hogy egy városba laktok....olyan vagyok mint micimackó:(
de most válaszoltam, még nem írt vissza

és alváshoz....én kipróbáltam lyndee féle elaltatást amit írt és basszus de bejött, az első éjszaka húzós volt, de egyre könnyebb az elaltatás és az éjjeli ébredés kezelése is.
nekem az volt a bajom, hogy a nem alszik el a kiságyába, csak velem és a nagyágyon.
most úgy csinálom, hogy amikor álmos még ébren beteszem, egy ideig nézelődik, amikor elkezd nyüszögni, kiveszem ringatom de nem altatom el a karomba, vissza a kiságyba,és ezt addig amikor már ha leteszem, befordul és elalszik magától.
így megtanulja, hogy az ágya alvásra való és nem a karomba kell elaludnia.
először megcsináltam vagy 50x most már elég csak párszor kivennem és betennem.
próbáld ki....

vera: hogy vagy?

basszus tényleg elfolyt a magzatvízzel az eszem, elfelejtettem, hogy ma 7 hónapos a lányom...mi lesz később elfelejtem, hogy hányadik osztályba jár?

köszönjük a köszöntéseket

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="orsimorsi"]
írta:
orsimorsi

basszus tényleg elfolyt a magzatvízzel az eszem, elfelejtettem, hogy ma 7 hónapos a lányom...mi lesz később elfelejtem, hogy hányadik osztályba jár?

Te is egy hibbant tyúk lehetsz!!! :lol: :lol: :lol: De félre ne érts, én ezt csípem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ihar el, áram vissza
tök jót gyertyafényes uzsonnáztunk apával

Kép
zölddisznó

v ihar

Kép
zölddisznó

Zöldi! Csodálom is, hogy birod anyósnál! Én egyszer voltam 1 hétig nála,mikor a lakást felújítottuk, de már kezdtem begolyózni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Segítség! Az összes képem eltünt, szerintetek vissza lehet valahonnan hozni? Kukába nincs, meg más mappában sem találom! Az összes képünk benne volt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Regi! Réka! Boldog hófordulót!

Berni! Szomszéd csajszi pont a héten volt egy ilyen ruhaszalonban, nem tudom pontosan ez volt e, de mintha ezt a nevet mondta volna. Azt mondta, hogy választék tényleg csak az extra méretekből volt. Nem is értem minek ment oda, az ő mérete kb. 42-es lehet. De szerintem neked sem ott kéne keresni. :wink:

Vera! Igen, fizuemelés így van, de ez a tavalyi, amikor még dolgoztam.

Enikő! Mi történt? Esetleg egy rendszervisszaállítás?

Kép
Kép
Kép
erika26

Jurmine:
[quote]h írta:ogyhogy megint barna a hajad?

Apának jobban tetszik...és nincs annyi munka vele mint a szőkével ami csúnya,mikor már picit is lenő.

Manna:
[quote]S írta:zerintem amúgy nem éhes, csak cici meg anya kell neki

és én ezt úúúgy szeretem,és nem mondok le az éjszakai szopikról,ha hulla vagyok nappal akkor se. :wink:

A mi lagzinkban 250-en voltunk... :lol:

Isarenikő:
[quote]C írta:sodálom is, hogy birod anyósnál! Én egyszer voltam 1 hétig nála,mikor a lakást felújítottuk

Te voltál Zöldi anyósánál,vagy te anyósod zöldié is? :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Berni: megnéztem az oldalt, fantasztikus gyönyörű ruhák vannak ott!!!!!! Nekünk majd megmutatod a választásodat ha meg van a ruha? :wink:

Boci: még maradt sajna itthon is vasalnivaló ruha, de aztán elmentünk itthonról nagyszülőzni, úgyhogy ezért pattanhatott vissza az adag amit küldtél :lol: ez a zokni a Tiéd? a teraszon találtam :D

Boldog hófordulókat!!!

KépKép
jurmine

Erika! Azt hogy kell csinálni?

Sikerült jól összeveszni a férjemmel! Elegem van! :cry:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vera sajnálom nem tudtunk lemenni,anyagi gondok miatt!!!
Majd Őrbottyánaban talizunk!!!
Mesélj mi a helyzet férjeddel?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]S írta:ikerült jól összeveszni a férjemmel! Elegem van[quote
]nanemáá!Mia baj? :roll: :shock: [/quote]

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Elegem van, hogy mindenért cseszeget és azért is én vagyok a hibás, hogy dühös vagyok, hogy az anyja nem vette le a cipőjét!
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Itt még mindíg dögmeleg, minket elkerül a vihar? Mondjuk a vihar nem hiányzik, de egy kis eső igen.

Nagyon jó napunk volt ma, semmi extra, csak pihi, pancsi egész nap, és fini-fini oldalas vacsi. :)

zsebi_baba

Jurmine: na akkor ezért jöttek vissza a ruhák!!! :cry: :lol: Lehet hogy az én zoknim!!!! :lol: :lol:

Enikő: passz. Ehhez (is) én hülye vagyok. Mondjuk annyit tudok tanácsolni, hogy 3-4 havonta írd ki a képeket CD-re vagy másra. Én ezt csinálom, mert tuti idegbajt kapnék ha Márton képek eltűnnének!!! :twisted:

Itt sem volt nagy vihar. Bár a levegő lehűlt, meg jól befelhősödött. Egy pici esett, de szerintem majd most jobban fog. Elég vastagnak tűnnek amik most értek ide. Ahogy néztem inkább az ország északibb felén volt nagyobb vihar.
Vendég

Bernuska: nagy méretű ruhát bármelyik szalonban kapsz. Rám is akadt, pedig én sem vagyok egy modell alkat. Pesten is voltam párban (akkor még fősuliztam, és ez jó kifogás volt, hogy nem mentem be pár órára :lol: :lol: ), de aztán mégis itt kölcsönöztem egyet.
Vendég

Boldog hófordulót a csajsziknak!

Vihar el, néhány áramszünet, most kapcsoltam be újra a gépet.
Amúgy hihetetlen, hogy Kobi mennyire feldobódott, ahogy lehűlt a levegő.

Látom, azért néhány emberlányának megfújta kicsit a szél az agyát :lol: :lol: :lol:

Fiam legújabb kedvenc fintora:

Kép

Elalvás mostanában, hogy 4 óra után már nem alszik, 10-ből 8-szor ilyen:

Kép

Berni: tééééényleg, Festal. Nekem annyira tetszett :)
Olyan kíváncsi vagyok a ruhádra, tutira nagyon szép menyasszony leszel :)

Zsebi: nálunk debreceni volt a vacsi :P :lol:
Anyumék Eger mellett laknak, hívott, hogy nálunk milyen volt a vihar, mert ők már csak a széléből kaptak,alig esett, és nem is hűlt le úgy a levegő úgyhogy simán lehet, hogy benneteket meg totál elkerült... :roll:

Enikő: sajnálom a veszekedést :(
Remélem, sikerül majd előbányászni a képeket. Nincs valami szgép-guru ismerős, akit meg lehetne kérdezni?

Orsi:
[quote]n írta:eki is kislánya van Izabell Zsuzsa Oliver,

Esküszöm, hogy molyoltam pár percig, hogy ha lány, miért hívják Olivernek, mire leesett, hogy az a vezetékneve :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: de édi Kobi!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Enikő: Mi a baj? :( (Amúgy én meg reggel, persze anyóson..:(

Sarmon: Én nem szeretek kelni, még szopira sem. :wink: Azonban ha Domi jól alszik, és így anya is, akkor kap ajándékba egy kipihent, mosolygós anyut egész napra. :twisted: :lol:

Kép
mannababoca

Domi ma ebédnél hisztit vágott le egy 190 grammos Hipp kaja után, majd benyakalt még egyet félig... :oops: :shock: Mennyit kellene adnom? Az esti 260 ml sinlac után is reklamál...

Kép
mannababoca

Manna: Márton általában 220-250ml főzit bevág. Bár lehet enne többet is, de nem adok. Igaz nem is reklamál. Ja és ezt húsosból is megette!!! :lol: Szerintem adjál neki!!! Sinlac-hoz nem kevertél még gyümit? Az egyik ismerős úgy adja a kislányának és nagyon bejön!!!
Vendég

Manna! Nálunk is anyós miatt robbant a dolog, mert most egy szent, vigyázott 6 napig a nagyobb unokájára, és fözött ránk (persze ezt már az egész világ tudja), de mostanában amúgy is kijutott nekünk a jóból, elég fárasztó volt az elmúlt néhány hónap.
Te anyósod mit produkált megint?
Nem semmi mennyiségeket fal fel Domi! Milán alig eszik valamit. Sinlacot őpróbáltad sürübbre csinálva adni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Felmerül a kérdés, hogy a béiételeket mért csak 160, meg 190g-ra csinálják, ha a bébik simán tobbet esznek egyszerre!???? Szemétség!!!

KépKép
jurmine

Enikő: sajnálom a veszekedést!!! :cry: :cry: Na nálunk ilyen gond nem lesz, mert nem is főz ránk, meg a gyereket sem fogja megkapni 1 napnál többre!!!! 8)
Vendég

eniko. vera. mi tortent?

Boldog hofordulokat!

manna.orsi.jurmine. igen lehet, hogy cici meg anya kell neki, de nem ertem, hogy ezt mert ne kaphatna meg? ide irom, hogy milyen szarok az ejszakaink, mert mashova nem tudom. es nehez, amikor volt masfel hetunk, amikor magatol, mindenfele trening nelkul ataludta az ejszakat, vagy max 2-szer ebredt fel, es most megint sokkal tobbszor ebred. de szerintem ennek is biztosan megvan az oka. tuti nem az, hogy na bosszantom egy kicsit anyamat.
eleg sokat vitatkozom magammal, hogy mi lenne jobb a "trening" vagy hogy en alkalmazkodom az o igenyeihez. azt hiszem az en szivemhez az utobbi all kozelebb. persze neked is meg a tobbieknek is koszi a tanacsot, de egyenlore nekem ez nem megy. szoval tovabbra is leirom, hogy milyen ejszakank volt, de nem muszaj ra reagalni.

jurmine. amikor nappal jol alszik, akkor ejszaka is jobban alszik.

manna. felmondas: itt 9 honap szulesi szabi jart, amikor en terhes lettem, de ki lehtett venni 12, csak az utso 3 ban nem fizettek semmit. nekem november kozepen kene visszamenni dolgozni, de nem akarok. igy teljesen mindegy hogy most vagy 1 honap mulva mondok fel. a felmondasi ido 2 honap. en ugy ereztem hogy az a fair, ha minel hamarabb, hogy kereshessenek mast. anyagiakon, amit meg toluk kapk ez nem valtoztat.

shoppingoltunk. jatszottunk, setaltunk, apa elment koncertre, nekunk meg irany a pancsi.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="jurmine"]F írta:jurmineelmerül a kérdés, hogy a béiételeket mért csak 160, meg 190g-ra csinálják, ha a bébik simán tobbet esznek egyszerre!???? Szemétség!!!

Na én ezért inkább főzök neki!!!! :lol: :lol: Vagy pl. a zöldborsót úgy adtam neki, hogy a gyárihoz kevertem krumplit!!! Itt nem volt kedvem a borsó passzírozgatásával szórakozni!!!! :lol: Olyan jó érzés, mikor látom milyen élvezettel eszi azt amit főztem neki!!! :lol:
Vendég

Bocika! enyém sem szokott és mostanig nem is volt nála, max 1 napot, de most a költözés miatt "segített"

Gabi! Olyan édes Kobi beájulós képe!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: hát ja, köszi az ilyen "segítséget". :lol: De ne veszekedj a pároddal!!! :lol:

Én ma egyedül fürdettem a gyereket. Olyan fura hogy nem volt itthon apa. Bár még mindig nincs!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?