Új privát üzeneted érkezett!

Lehet uram előbb hazaér, mint elkészül a rágicsa :lol: Majd dalolászik itt nekem :lol: :lol: Ma mulatós nap van úgyis a fesztiválon :lol:

királylány

Nahát és még egy laptetőőőő is! :D
(bár most látom az előző oldal meg az enyém volt :shock: )
Vendég

jóccakát,megyek feküdni... :arrow:
Vendég

Jó éjszakát! Nekem még van egy kis sütős dolgom na meg közben képeket szerkesztek :wink:

királylány

Jó reggelt Jányok!

Bridget: naon drukkolok Nektek, hogy most spontán..... :D

milyen: jelentem, szoknyahátsó is elkészült tegnap este

Dia: sajtos süti elkészült?

Akiket nem említettem: nagy ölelés mára (különösen anycinak és Lujzinak, hogy jpbb kedvetek legyen)!
Vendég

Jó reggelt!

Csibuc köszi :D

Milyen hellóka :D

Dia nagyon szupik a képek :D

Bridget utána még elkezdtem nézni a Fringe-t,de a felénél beájultam és már horkoltam is :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!

Csibuc kukucs blogba :lol: muti szoknyát!

Anyci köszi :wink: :wink: Gondolhatod, hogy most majd még a szerkesztést is megszerkesztem :lol: Még leinformálom apát hogyan kell a cd-re kiírt képeket visszavarázsolni a gépre, hogy tudjak belőle mindenféle érdekességet csinálni :lol:

királylány

Dia te nagy varázsló :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Szia Anyci,Csibuc,Királylánymeg persze Mindenki,aki most még nem látható!!!

Édes kis történet a mai napra:

Egy csésze tea

Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon apu
egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fel éves lehettem és éppen egy
kisebb
balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás keszletet
afféle "gyógyulj meg" ajándékként és ez lett az egyik kedvenc
játékom.

Apu a nappaliban ült az esti hirekben elmerülve amikor behoztam neki
egy kis csésze "teát" ami persze csak viz volt. Jónéhány kis
csesze tea és rengeteg dicséret után, hogy micsoda finom teát
készitek, megjött anyu.

Apu leültette a nappaliban és várta, amig viszek neki egy
kicsi csésze teat, mert "ez volt a világon a legaranyosabb dolog!"
Anyu várt szépen türelmesen, én megjelentem, kezemben az
ici-pici csésze "teaval" apunak, amit ő szépen le is hajtott.
Erre anyu megkérdezte Aputól(ahogy csak anyukák tudják
megkérdezni... ):

"Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol feléri a vizet az a
wc?"
Vendég

Milyen ez nagyon aranyos volt :lol: :lol: :lol:
Apukád mit szólt utána?

Kép
anyci

Jaaa,bocsánat,hogy félreérthető voltam,nem az én sztorim,emilben kaptam ,a reggel!!
Csak gondoltam megosztom!

Anyci

Tényleg nagyon jó,hogy visszatértél!!
Vendég

De lehetett volna akár a te sztorid is :D
Igen itt vagyok már kicsit jobban meg hát hiányoztatok ám pinnák :lol:

Kép
anyci

Na még a végén félreértem ...átnyergelsz a csajokra??!! :shock: :lol:
Vendég

Ez olyan zsusra sikeredett :oops: Amúgy még mindig a fiúkat szeretem :wink: 8)
Bár volt egy időszak hogy már kínomban arra gondoltam áttérek a csajokra amikor sorozatban balfaszabbnál balfaszabb hapsikat fogtam ki,de aztán rájöttem nekem ez nem menne meg mi sem vagyunk mások mint a pasik :roll:

Kép
anyci

Hát néha én is megértem a leszbikus csajokat!!! :lol: :lol: :lol:

De ha már új férjet szereztem mégiscsak megtartom!! :wink:
Vendég

Na menek főzni,ha tudok még visszanézek!
Vendég

Hehe,mégsem megyek,mert nem vettem ki tegnap a mélyhűtőből a kajánakvalót... :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!

királylány aranyos vagy! Ha kell igazolás a főnöködnek szólj, írok valami szépet neki :lol:

Délután felteszem nektek babócáról a képet, de mint már írtam nem lett túl jó. 2d-s képet csináltak a múltkori amit csináltak 3d-s volt. Na legközelebb olyat kérek.
Ami lényeg, azt látom rajra, hogy legalább 3 lábujja van :lol: :lol: :lol:

Csajok azoktól kérnék most véleményt, tanácsot,a kiknek már van babájuk, hogy rossz lett-e valakinek az AFT-je és mit csinált utána.
Én a hasbaszurit nem szeretném, de szerintem az UH-n már látni, ha olyan baj lenne a babával.

anyci neked miért kellett az amniocentézis?

Most olyan rossz, halálra izgulom magam 27-ig. :cry:
Alig tudom elterelni a gondolotaimat, pedig nagyon jó lenne.
Ráérnék akkor parázni, ha már baj van.

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Milyen: tetszik a lapod! És a story: :lol:

Akella a főnököm az anyukám :wink: Nekem az AFP felső határérték lett el is küldtek genetikai uh-ra és ott kiderült, hogy van valami a szive körül , tágabb sinus coronarius de ez annyit jelent, hogy évente viszem itthon kardiológiai kontrollra, Pesten 3 év után voltunk tavaly és majd 5 év múlva kell vinni Bencét. Szóval semmi baja nincs neki, egészséges. Ne parázz nem lesz gond!

királylány

királylány akkor jó főnököd van :wink:

Itt a kép lányok, de már mint írtam nagyon rossz minőség. Kép

Kép
Kép
akella

Kicsit olyan, mint egy kiskutya :roll:

Kép
Kép
akella

Akella, nagyon aranyos a "kiskutyád", integet nekünk. Tündéri :D

Nekem amikor mutattam apukámnak az UH-os képecskét, azt mondta, hogy olyan, mint egy cica, vagy szörnyecske :shock: :lol: De megnyugtatlak, nem lett egyik sem, és szőrben sem dúsabb az átlagos gyerekeknél. :lol: :lol:

Az AFP rossz értéke jelentheti, hogy gond van, de a legtöbb esetben csak egyszerűen rossz időben mennek a kismamik, mert ezt halál pontosan a 16. hétben kellene megcsináltatni, na de nem a fogantatástól számolnak ugye, és nem is az ovulációtól, hanem az utsó mensitől terhességi kort, ez pedig simán lehet egy hét eltérés is. Ezért nem is nagyon jó ez a teszt, a legjobb a 4 markeres vagy milyen, nekem itt Budaörsön már másodszorra ingyen olyat csináltak. Érdemes idejönni ilyen AFP-s vizsire :wink:

Puszilok mindenkit

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

milyennincsmeg tündéri ez a teás történet :lol:

Kép
Kép
akella

esthajnalcsillag köszönöm, próbálok lenyugodni, hogy ráérnék akkor parázni, ha baj van.

Kép
Kép
akella

Megyek Lányok, úgy látom Mindenki a délutáni pihenését tölti :lol:

Este megyünk piknikezni, remélem a vihar nem szól bele.
Szép estét Mindenkinek, majd holnap jelentkezem. :wink:

Kép
Kép
akella

Dia: megvarrtam, így néz ki:
(sajna csak telefonnal tudtam most képet készíteni, ezért ilyen pocsék minőségű mindkét kép)

Kép

Kép
Vendég

milyen: nagyon tecc a kis a történet

akella: gyönyörűséges a babóca, fel a fejjel nem lesz gond (drukk-drukk)

anyci: jó hogy itt vagy újra köztünk :D remélem a kedves is jobb már

Kellemes napot mindenkinek (itt már szerencsére jó kis zuhé volt, úgyhogy a kánikulának nyoma sincs most)!
Vendég

Sziasztok.
Csibuc. Tök szupi a szoknya. Én is,én is akarok ilyet :D
lujzedli

Mekkora a méreted lujzikám?
Vendég

Akella

Nagyon édi a "kutyusotok" :D van az 4 lábujjacska is :lol:
Figyi miért nem csináltattok integrált tesztet? Az elég biztonságos vagy nem?

Csibuc
jó lett a szoknyád!! Itt oltári vihar volt,fekszik karóstól az összes paradicsomunk :(
Dia

Köszi :oops:

Esthajnal

Szerintem a 4 markeres vizsgálat az nem AFP,hanem az integrált teszt-én úgy tudom.
Integrált teszt: A jelenleg létező leghatékonyabb szűrőmódszer. Ennek során a terhesség 12. hete körül elvégzik a kombinált tesztben is szereplő ultrahangvizsgálatot, illetve anyai vérből történő PAPP-A meghatározást. Később, a terhesség 16. hete körül az anyai vérből meghatározzák az AFP, HCG, szabad ösztriol és inhibin-A markereket. A két időpontból származó adatokat együttesen értékelik, és a kockázatbecslést csak a második vérvétel után végzik el.
Vendég

csibuc:L-es :D
lujzedli

Milyen:

"Amennyiben Ön több mint 14 hetes várandós, a Quartett-teszt (Négymarkeres-teszt) elvégzését ajánljuk Önnek, amely átlagosan 75%-os hatékonysággal szűri ki a rendellenességel sújtott terhességeket. A Quartett-teszt olyan vizsgálati módszer, amely az anyai vérből négy marker (jelző) vizsgálatát foglalja magába a terhesség második trimeszterében (15-20. terhességi hetek között). Ezek az alpha-fetoprotein (AFP), egyesítetlen oestriol, inhibin-A (inhibin), és a human chorionic gonadotrophin szabad ß-egysége (free ß-hCG)."

Ezt innen a Bnet egyik reklámcikkéből másoltam ide neked. Aki kevesebb, mint 14 hetes várandós, annak csinálnak kombinált vagy integrált tesztet, de ekkor még nincs AFP vizsi sem.

Csibuc, ari szoknya :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Anyci, örülök, hogy újra itt!!! :wink:

Akella!
Ne parázz, a dokim azt mondta, hogy a legkevésbé megbízható teszt már az afp, és csak a törvény miatt használják még mindig. Az uh-os tarkóredő mérés pl sokkal legbiztosabb.

Nekem volt az ismeretségi körömben egy lány, akinek rossz lett az afp. Többször megnézték a nyakiredőt, kétszer is visszahívták uh-ra. Aztán elment a hasbaszurira, ami kimutatta, hogy NINCSEN semmi baja a picinek. Azóta a baba meg is született, makk egészséges! :lol:
melike30
Győr

Csibuc
Jó lett a szoknyád :lol: A végén még a varrónőmmé fogadlak :lol:
Nagyon ügyes vagy!

Milyen
Nálunk is jót tombolt a vihar :evil: Reggel a nagyobb romokat összetakarítottuk a kertben, de van még mit.... A telekszomszédból annyi ágat hordott át, hogy ha cserépkályhánk lenne, akkor szerintem egész télen kihúznánk a faanyaggal. :lol:
Nagyon édes a történeted :lol:

Akella
Nagyon cuki a kutyuskátok! :)

anyci
Sziiijjjjaaa!!!

Kép

Kép
princzike

melike
Én is hallottam ilyet az AFP-ről. Szerintem nem igazán megbízható.. :roll:

Kép

Kép
princzike

Bri
cukika az új avatarod :wink:
Hajrá holnap+++++++++++++++++++++++ Kép
És igen, én a tickert lerövidítem, az img-től kezdem.
De már váltottam egy jobbra, remélem neked is teccc... :wink:

Dia
jó ez a képszerki :wink:

Anyci
mákod van, hogy jöttél 8) :lol:

Milyen
nagyon tetszett ez a kis sztori a wc csészéről :lol:

Akella
cuki a kis pinás, bár tényleg kicsit elmosódott a kép...

Csibuc
ari a szoki, nagyon ügyi vagy!! :wink:

Mindenkinek, akit most kihagytam hatalmas cupp!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok.

Látom ma pangás van, én is csak néhány sor erejéig jövök, mert nincs netünk, holnap jönnek a szerelők,nem tudom, mi a lópimpi van a nettel, de már idegesítő, hogy mobilinternettel próbálok bármit is csinálni, és boooooooooooooooooorzasztóan lassú, úgyhogy bocsássatok meg, ha csak néha-néha jelentkezem. Mensi elmúlóban, de végre nem egynapos volt,hanem jelenleg a 4.napnál tart.... Na puszi mindenkinek.
lujzedli

Én vagyok még!!
Nyista senki??

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vagyok drága,olvasgatok.
lujzedli

Én is olvasgatok csak...
Többiek úgy látszik élvezik a vasárnap örömeit..
8) :D

betty615

Sziasztok!

Buli szuper.
Királylány fáradt. :lol:
Nagyon.
Mese később.
Puszi.

királylány

Csak gyorsban aztan ha tudok kesobb jovok 8) parom itthon hetvegen internettilalom van :oops:

LH tesztjeim:

Ez a sorozat
Kép
Ez meg a tegnapi azaz a szombati! Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dia
Megvan a program es en is lefogom tolteni amint a gepre ulhetek :?

Csibuc
Koszi a drukkot ha latnad a mai LH-mat is :wink: huhaa micsoda csuda szoknyat vartal :shock:

Princzi
Micsoda uj vonalziiii 8)

Betty
Kocce 8) es koszi az 5levelu loheret is :!: :shock: Ma meg egymasnak esunk mert olyan szinten pe-m van,hogy mar aggodom :shock: :shock: Holnap lehet meg megyek dokihoz lat majd valamit :shock: A vonalzi ugyben a lenyeg,hogy neked teccen :wink: de ha akarod tudni en is hasznaltam ezt a fajtat ami most neked van szal tecc :D 8) :wink:

Anyci
Latom te is sorozatfuggo vgy 8) :lol:

Milyen
:lol: :lol: :lol: micsoda linked van 8)

AKella
ne agyalj mar most mi lesz ha... meg a vegen bevonzod :roll:
Teljesen jo a kep amit feltettel 8) naon edi a baboood :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na megvan a maival egyutti sorozatom :shock: ajuljatok el...ez meg meddig fog burjanzani :?: :shock: :roll: Most akkor meg nem volt pe-m se :idea: mar naon szurkal es asszem bal oldalt ami epp jo oldal :wink:

Kép

utanam 7.iro laptetu 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is megvagyok végre :lol: :lol: :lol: pontosítok megvagyunk: én és piri. Nem voltam szomorú nem is zavart különösen.

Bridget nem piri miatt sírtam inkább csak mert ilyen rossz a helyzetünk és nem jöhet össze könnyen spontán. Rengeteg stressz ér minket így nem is olyan csoda, hogy nem sikerül. Én nagyon bízom a Jóistenbe és úgy gondolom még nem jött el szerinte az ideje. Aztán minden hónapban csak reménykedek, ha látom, hogy nem sikerült akkor 1-2 napig szomorú vagyok de utána úgy indulok neki, hogy na most fog sikerülni.
A teszted tényleg nagyon tuti ma, szal apával ma is lehet összebújni, mert bizony pé még nem volt meg

Nagyon jól telt az elmúlt 2 nap, bár piri nem volt kíméletes már szombaton megérkezett :cry: de OB-vel tudtam fürödni mert csak délután jött meg és ne szokott sok jönni első nap. Másnap pedig hideg volt és nem mentünk strandra 8) hanem a szegedi vadasparkba voltunk. Jól kisétáltunk magunkat és nagyon jó volt. Bár a szombaton a viharjelzés miatt nagyon féltünk mivel sátorral mentünk, de végül csak sima eső volt, mi meg találtunk egy nagy felállított sátrat, a konyhahelység körül és mivel nem volt ott senki az alá állítottuk a sátrat az eső ellen, így meg sem ázott :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

bridget szépek a csíkjaid :lol:

Csak azért parázok, mert mindenhol azt mondják elavult, nem jó ez az AFP semmire sem. Akkor minek csinálják? Azért félek, mert ha mégsem jó az eredmény, nem tudom mit tegyek. Nekem kellene eldönteni, de nem tudom. Azt sem tudom ilyenkor van-e más vizsgálatra lehetőség?!
Az Uh-n látnák már szerintem ha valami gáz lenne, akkor minek az amniocentézis.
Na megpróbálok optimistán hozzá állni, de nem mindig sikerül. Messze van még a jövő hét hétfő. Ha mégis hasbaszuri lesz, akkor nem jövök majd egy darabig. :cry:

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Most meg az asztali gépem cart be,de azt csak újra kell telepíteni,majd ma jön a csajszim pasija meg a bátyja és újra megcsinálják,legalábbis remélem csak tényleg annyi baja van :?
Egy szóval tele a nem létező tököm :evil:

Akella nekem azért kellett az amnió.mert a 12.heti uh-n nagyobb volt a nyaki redő és a dokim egyből átküldött a genetikára ott négy féle vírusra vettek le vért és még javasolták az amniót,hogy 100%.ra mindent kizárjanak,én egyből igent mondtam mert nem akartam végig fosni hogy hátha tényleg baj van.Sajnos nálunk tényleg baj volt :(
Naon cép ez a csaj :lol:

Csibuc én mint igazi szakértő,elmondhatom hogy tökéletes szoknyát csináltál 8) :!: Van hozzá érzéked csajóca :lol:
Már jobban csak még mindig nincs melója és azért nehéz vele néha.Bár most van kettő ajánlat csak oda is előbb interjú aztán meg majd csak utána tudja meg kell-e vagy nem.

Betty igen is értettem főnök :!: Engedélyt kérek a meghunyázkodásra :lol: :lol:

Melike szióka te drága :lol:

Lujzikám puszi,puszi,puszi :lol:

Princ Szijja :lol:

Bridget azta ezek szép csíkok :shock: Akkor apácskát ne kíméld,lóra fel :!: :lol:
Ja hát igen de csak az értelmesebb sorozatokat szeretem,limonádék kizárva,szeretem még az összes CSI sorozatokat is :wink:

Melisch,Milyen Csillag pusszantás nektek :lol:

Kép
anyci

Sziasztok, csak gyorsan, mert szokás szerint megint rohanok :lol:

Akella, ne félj ennyire, ezek a vizsik amúgy is függnek a korodtól is, hogy mennyire figyelnek rájuk, de én nem aggódnék, mert ha netán mégis rossz az AFP, de nem lesz, akkor én inkább a vérvételes szűrést választanám, a hasbaszúrós dolgot meghagynám Hasfelmetsző családjának :twisted: A lényeg, hogy ne idegeskedj ezen, meglátod, tudni fogod mit tegyél, de remélem, nem lesz semmi baj az AFP eredményekkel :wink:

Bridget, na MOST van pozitív teszted, az eddigiek még nem voltak azok. Azt hiszem azt is írtam múltkor. Na a lényeg, hogy mostantól 2 napig tutira szeretkezzetek párocskáddal. :wink:

Pusza mindenkinek

esthajnalcsillag

Csillag akkor amikor erős két csíkos a teszt akkor utána meddig van esély hogy baba legyen belőle?Ezt mindig elfelejtem :oops:

Kép
anyci

anyci nálunk az uh eddig mindig tökéletes volt, remélem így is marad.

esthajnalcsillag köszönöm a nyugtató szavakat :!: Hová rohansz mindig? Remélem a babócáid jól vannak!

bridget apára fel :P

Kép
Kép
akella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?