Új privát üzeneted érkezett!

Bridget,
ez tutira LH teszt?
Már azt hittem, hogy 3 sikeres + tesztet tetszett produkálni. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridget,reméljük apa nagyon fitt :D
Vendég

Na, benyaltam egy lapostetűt! :lol: :lol:
Átadom annak akinek nagyobb szüksége van rá.!!

Laptető Kiadó! :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Baba köszi :) nemsokára beülti neked, ugye? Hányat kapsz vissza? 5 naposan? Én 3 naposan kaptam 3-mat. Jó sok fagyibabád is lesz tesónak :). Nekem 3 maradt, 3 naposan lefagyasztva. Remélem felébrednek a kicsikék :roll: .

Bridget jaj hogy neked is cisztád van :cry: . Jó nagy pofon amikor bejelenti a doki hogy nem indulhat a lombik :cry: . Én majdnem elbőgtem magam, éreztem hogy görbül le a szám (tisztára mint az oviban :lol: ) De hát ez van... Én ennek a ciklusnak a végén megyek majd kontrollra. Hajrá ma estére 8) !

Nyulasz köszi :D . Én remélem hogy be tudja ültetni a 16. napig. Dehát majd előtte rákérdezek. Ha nem akkor kövi hónap... Apa szerint az jobb lenne :roll: és persze el kéne terelni a gondolataimat :roll: . Mindenki ezt mondja. Nade azt hogy kell :evil: .

Puszi mindenkinek!

Vanília
Vendég

Vanília, sajnálom, hogy nem jó hírekkel jöttél. Cisztaűzők mennek!

Mindenkinek szép napot! Már most 27 fok van a házban... :?

Drukkolok mindenkinek, amihez kell!++++++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz,már csak 10 napod van hátra :D

Vanília,szerintem nem lehet elterelni a gondolatokat...de a nyaralás lehet jót tenne :wink:

Bómami,mond meg apának,lapostetüd van,készüljön az éjszakára :lol:
Vendég

Okés Nyuszimami!

Ma úgyis korábban jön haza és holnap sem megyünk a mamához! :D :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, apácska biztos örülni fog a lapostetűnek! :mrgreen:

Nyuszimami, te meg 34 hetes lettél! :D

skrisz72

Annak biztos! :mrgreen:

hajnoca
Dunakeszi

Kérdés:
nincs valakinek olyan ismerőse aki eladná használt, de jó állapotban lévő Esprit babakocsiját?

ez lenne az álom:
http://www.arvarazslat.hu/?p=productsMo ... morePhotos
illetve ez:
http://www.sanyibea.eoldal.hu/fotoalbum ... ik/esprit-

vagy esetleg:
http://bolthely.hu/butorasz/id/00334_NF ... -rozsaszin
http://bolthely.hu/butorasz/id/00302_NF ... i_-_ESPRIT

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,igen,örülök is neki,még 2 hetet benn maradnak,akkor már nem is korababák.

Bómami,ha 10-ért lehet kapni újat,akkor nem biztos,hogy érdemes használtan venni,aztán esetleg bosszankodni,hogy fakó,szakadt,foltos...amúgy szépek,de lehet,hogy unisex színűvel jobban járnátok,mert a kisöcsit ebbe majd nem tudod beletenni :D
Vendég

Vanília, majd holnap reggel kiderül, hogy holnap vagy hétfőn, de blasztót szeretne a doki és mi is. 3 stimum volt, ez a 4. Mindig sok petesejt volt, sok emrió, de csak 1x volt fagyasztható is benen. 3-at fagyasztottak, mint neked és 1 sérült meg kiolvasztáskor, a másik 2 beköltözött, de feladták. Most így az 5.beültetésre készülve -azt hiszem érthető-izgulok, aggódok. DE SIKERÜLNI FOG!! MERT SIKERÜLNIE KELL!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nyulasz
GRat a 34. héthez!

Bridget
Ígéretes tesztek.:)

Skrisz
Telnek a napok...:)

Ujjszopós 2d:
Kép

Itt is dög meleg van.
Párom ma hamarabb eljön az egyetemről elvileg mert fél 2re állásinterjúra kell mennie.Kérem a drukkokat neki! :D
Így lehet, hogy én nyitom a boltot a déli ebédszünet után, legalább is azt beszéltük meg, hogy ma dolgozunk...a hétvégén meg minél kevesebbet lehetőleg.Megyek is, ledőlök addig...

pusz

Kép
vizkriszisback

Nyuszkó,
tudom, de b... tt visszaírni nekem időben a bolthelyes és addigra elkelt az az egy is amit kérdeztem tőle. :evil:
Most rákérdeztem a rózsaszínre és várom, hogy reagáljon majd valamit.
A szín nem gond, mert akkor ez menne a mamához Vácra és az ottani Pierre Cardin jönne ide, mert az kékes.

De ... nem fogom most elkapkodni a babakocsi vásárlását. :D
Legalábbis ebben reménykedem. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Vkrisz: Nagyon jók a fotók! Anyósprobléma!
Bridget: Apára fel! Hátha összejön spontán is az a babó!
Mabe: Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Skrisz: Remélem Eszter megérkezik aug.1-ig! Drukkolok!
Baba: Óriási, hogy ennyi babátok van! Hajrá transzfer!
Szezso: Majd teszek fel képeket, csak le kell tölteni még a gépről. De nem felejtem el, ígérem! Nagyon szép a pocid!
Hajnóca: Drukk a kistesóhoz!
Nyulasz: Gratula a 34. héthez! Hú… nemsokára megérkeznek a nyúlbogyók is!

Rendszeresen olvaslak benneteket, de nem mindig van időm írni! Azért mindenkinek drukkolok innen a háttérből! :lol:

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Till, itt a légkondi nélküli szobában van 31 fok! :shock: Mindjárt húzok is át a másikba (ott sincs légkondi, csak venti, meg az vmiért amúgy is hűvösebb) fagyit enni. :)

Hajnoca, remélem igazad lesz, már ami az 1. pontot illeti! :)

Bridget, na sikerült az huncutkodás tegnap? :wink: (Illetve ott már ma volt)
Igen, ma este jön Apa, már számolom a perceket! Kép

Csokivani, tényleg jó rég nem voltál már. :twisted: Ne légy depi, hisz nemsokára kismami leszel! :D (Ciszta meg húzzon a búsba!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csomee, a háttérdrukkok is jól jönnek :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Bómami,értem.Ha van kék is,akkor jó. :D

Vkrisz,apának drukkolok!!! :wink: Helyes a kép :lol:

Csomee,köszi.
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Lassan már nem is emlékeztek rám...

Estike, hatalmas gratula nektek, Isten hozta pici fiadat, legyetek mindnyájan nagyon boldogok!

Üdv mindenkinek, akivel még nem ismerjük egymást, s persze drukkok tömkelege régieknek és újaknak egyaránt!

Kismamik kitartás, holnap jön az enyhülés! Finisben lévőknek extradrukkok!

Mi még várakozunk augusztusig fagyikáinkra.

Na húzok, mert odaég a sárgabarack dzsem...

Pusszantás

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

sziasztok!

csak egy gyors bekukk!végre van korlátlan netünk!
estike gratulálok nektek!
mi jól vagyunk!
Pannika éjjel nem nagyon szeret aludni.
megpróbálok majd képet feltenni.
puszi nektek

Kép

Egerecske,azért olyan gyorsan nem felejtünk :lol: persze jöhetnél sűrűbben :wink: ...és mindjárt augusztus :D

Lola,örülök,hogy jól vagytok,éccakákat sajnálom...a képeket meg várjuk a kisasszonyról :D
Vendég

Szia Lola! Várjuk a képeket!!!!

Egerecske, te is előkerültél? Ne tessék ilyen hosszú időre eltűnni!

Lányok ki fogja átvenni tőlem a tábla aktualizálást????

Vkrisz, drukkok mennek apának!

Babim, reggel kérek sms-t!!!!+++++++++++++++++++++[/b]

skrisz72

nem leszel netközelben?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, még nem tudom, mert megyünk bográcsolni a viharban. Nem tudom mikor indulunk. Lehet, hogy reggel 10-kor elhúzunk itthonról. Bár végülis, ott is van net. Csak megengedik, hogy benézzek a babanetre. :wink:

skrisz72

ok :lol: , akkor sms.

babaimádó
Kép
babaimado

Na meg jokor huztam el a sunyiba mert megint lapteto jott :shock: :lol: Ma ilyen kedvem van: Kép Na nem este de reggel megtettunk mindent :wink: es olyan edes volt apacska mert este mondta,hogy faradt es reggel dumalunk es mondom neki,hogy majd ma...aztmondja nem ertem,hogy o faradt miert vgyok ilyen ozno...es akkor mondtam neki,hogy hat azok a bizonyos napok vannak es most akar magatol is osszejohet :roll: Aszongya miert nem ezt mondom :lol: azert ez igy mar mashogy hangzik...hat mondom nem akartam ezzel stresszelni,hogy he figyu ma pe van egyutt kell lenni mert en probalom kiszurni a muszaj dolgokat az agybol legalabbis az o tudatabol :roll: de ezek szerint az en parom pont forditva muxik :lol: Ugyhogy mondta,hogy akkor hajra :lol: :oops:

Hajnoca
Azert irtam direkt oda,hogy LH :lol: meg mielott megorulnetek,hogy itt sunyiban bebabasodtam :roll: Most neked is dukal a laptetu :lol:

Csoki
Ne is mond en minden egyes alkalommal mikor mentem pl vervetelekre is meg aznap delutan betelefonaltam az eredmenyert :roll: nem akartam,hogy a doki masnap kozli es jol kibukok ott elotte...igy feltudtam keszulni mindig mindenre az 5-os HCG-re is :roll: jol kibogtem magam otthon aznap delutan es masnap mentem be addigra mar jobb volt...de ez a ciszta...nekem monjdjuk mar mondom ott van 2honapja azert nem is ment az elozo de azt mondta majd utana es hiaba nott o meg mindig allitotta,hogy mehet :roll: gondolom a leszivas megtortent volna de nem kaphattam volna vissza :? kitartas!Mikor mesz dokihoz :roll: Mi majd hetfon meglatjuk mi van :roll:

Puszikam Kép
Jut eszembe neked ciszta ugyben mizu :idea: :?: :roll:

Egereske
En emlexem rad bar nem ismerjuk egymast :wink: Agusztus :shock: az mar minnya itt van 8)

Lola
Kepet,kepet :!: :P

Skrisz
Jo bogracsozast...en tuti otthon ulnek tukon,hogy mivan ha most szulok :oops:

Rana
Na megismert apacska? 8) :lol: Indiantancot jartad mar? :wink:
Huncutkodas nem volt legalabbis nem hajnalban de reggel bepotoltuk :wink: neked ezt talaltam Kép

Baba
Hajra blaszto babak :!: :!: :!: es igyal sok vizet Kép

Skrisz
Mindig ilyenek de csak az LH-im :roll: na de majd most 8) Parodnak meg Kép

Csome
Probalkozunk 8) nalatok nincs esely spontan babora :roll:

Nyulasz
Apacska nem volt fitt este :roll: na de reggel :wink: Ezt neked talaltam: Kép na meg ezt is Kép aztan nyuszi inkovnitoban Kép

Hol vannak a pozit teszteloink?Julcsi?Juhar? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Egerecske, én megismerlek, nem mintha megérdemelnéd.... Kép

Lola, ígéret szép szó! :D

Bridget, pedig milyen jó lett volna, ha sunyiban bebabásodsz! :wink: (neked mondom, mi? :lol: )
Meghatódtam a cicacsaládtól, a fekete én vagyok, a fehér, hátul pislogó Apa, a két kis tarka elöl meg a kisbabák! Nagyon tuti, Apának is megmutatom majd! :D :wink:
Az majd egy óra múlva kiderül, hogy Apika megismer-e... :D Megyek is vacsit főzni. Pussz.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Hat en sunyiban amugy sem tudnek babasodni...sajna nem birom en az ilyendolgokat magamban tartani na meg ugye hultheten megvolt..eleg fura lett volna :lol: Orulok,hogy oromet tudtam szerezni a cicacsaladdal :P volt egy csomo cicas meg nyszis :wink: emlexem anno te hoztal mindenkinek 8) en is nagy smileys rajongo vgyok 8)

http://glitter-graphics.com/gallery.php ... 36&page=15

Itt ezek mini kepek azaz jok avatarnak is :wink: es van vgy 509oldal :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyuszkóm,
.... hát megvettük a babakocsit.
Ezt: http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... 05_60.html
Ilyen színben!
Ez illik fiúnak is és lánykának is.

Holnap dobok fel saját képeket, hogy Bogyika miként bitorolja a babakocsit. :D :D :oops: :D

Ja és az alsó szomszédasszony a 3 hónapos kisfiával már most v,evő a babakocsinkra. :( :D ... pedig ha tudná, hogy úgyis a nővéremék lesznek az elsők akiknek felajánlom, ha nekünk már nem kell.

Bridget,
hűűű, hogy neked apácska másként működik!!! Az nagy szó!
az enyém már mos, hogy csak megemlítettem neki, hogy kiírom a holnapot az ajtóra 'morcis" lett, hogy jajj, ne csináljam már" .... blablabla

Háááát én a kekszet csak enni fogom. Nem csinálni!
Mi lesz veled kistesó?!!!!
:?

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Jo a kocsi es szupi ez a zold szin 8) Hat ez erdekes mert tenyleg soha nem szolok neki csak becserkeszem 8) hisz a ferfiaknal ez rombolo nem? :roll: legalabbis sok helyen azt hallottam :? erre o meg mer az maskepp hangzik,hogy most kell mert ido van,mint en csak siman a birkozasert nyavajgok :shock: na majd akkor vasrnap bejelentem neki megint,hogy akcio van mert gyerekcsinalas van...nem nem vgyok k...s de most gyerekcsinalas van :lol: meg ilyet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aztán lehet, hogy idővel már nem fog annyira bejönni ez a módi.
De kitudja.
A párom is tudja, szeretné meg minden, de nekünk Bó is sokat nyom a latba.
Sokszor késő mire lefekszik aludni és addigra apán is kijön a fáradtság és sok a melójuk, meg unja már itt és nem kihívás ... és ilyenkor megcsömörlik az ember.

Nem lehet ez kifogás, de ez van.
Így szerettem meg. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

.... és kedves mi lett a japcsi 'mangáddal" vagy mi volt az az avatarban?

Teruo miatt választottad?

hajnoca
Dunakeszi

Hahó, Trópusi égöviek!!! :lol: :oops: :roll:

Estikééknek hatalmas gratula!!! :D Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit!!! :D

Szia Egerecske! :D
Mindjárt kezdtek! :wink:

Babim,
itt is mennek a drukkok!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Rana,
reggel 10től megy egy mobil légkondi, és ez a lakás egyetlen kibírható helysége: 28,6 fok van itt, ahol alszunk :? - most Vackort is átköltöztettem (élvezi a matracozást :lol: ), mert mégse kínoznám az ő szobájában, 31 fokban altatni :shock:
Kíváncsi vok arra a holnapi viharra!!!!! :roll: )

Mindenkinek cupp! :P

tillidian

Hajnoca
Kicsit probaltam cserelni es megtalaltam ezt a tekit :roll: ....es...es...eszembejutott a tekim :roll:
de majd meg lehet visszacserelem egy masik nyusszanycsra 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bómami,jó a verda :D

Bridget,én is köszi a nyulakat :D ...az a gitározós az besz@rás :lol:
...szerintem reggel még nem maradtatok le semmiről :wink:

Baba,drukk :D

Rana,majd mesélj,milyen arcot vágott apa,amikor meglátott :lol: Szülésig megy még valahova?
Vendég

Voltam tegnap a nőgyogyimnál...Méhszájam még mindig 2100-as,ez jó hír,de valami olyasmit mondott a doki,hogy puha :roll:

Hétfőn lesz uhu a kórházban,és attól teszi függővé a doki,hogy hogyan tovább.
...ha a babák szépen együtt fejlődnek,magzatvíz,áramlás megfelelő,akkor kapok még két hetet,persze megesketett,hogy pihenek,szóval akkor aug 3-ig itthon,3-án viszont be kell feküdnöm az utolsó hétre,és aug 10 körül csaszi.És közben még lesz egy nagy vv,meg találkozás az anesztessel.
...viszont ha valamelyik baba elmaradt nagyon,vagy nem jó az áramlás akkor már a jövő héten befektet.

Skrisz,jó bográcsolást :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Nyulaszka: ha a második verzió lenne, akkor jövő héten már ki is bújhatnak a Bogyók??? :shock: Huhhh....

Hajnoca: inkább azt írd ki az ajtóra, hogy MA :wink: :lol: mondd meg Apának, hogy a szeplőtelen fogantatásban annyira nem hiszel 8)

Bridget: szépek a tesztjeid, meg bele is húztatok Apával, szóval mindent megtettetek, most várjuk a pozitív HCG tesztet :-D

Babim: Kisbabáknak további drukkok mennek! :-D gyere hírekkel!

Rana: na, milyen volt a nagy találkozás Apával? :-D

Csoki-Vanília: nekem 15. napon volt a fagyis beülti, de ez függ a protokolltól, hogy peteérésre utazik-e a dokid, vagy elég a megfelelő méhnyálkahártya - nekem ez utóbbi verzió volt. Csak Estrofemet szedtem (ösztrogén, méhnyálkahártya vastagításra), peteérést nem is nézett, amikor elérte a 12 mm-et a nyálkahártya, rá 3 napra beültetés volt. :-)

Csomee: oké, várjuk a képeket :-)

Lola: Tőled is! :-)

Skrisz: jó bográcsozást! :-D

Vkrisz: hogy sikerült Apának az állásinterjú?

Egerecske: augusztus mindjárt ittvan :-D majd ha kell drukkolni már, gyere!

Csajok, nyugat felől jönnek a felhők, itt a front "szele" :-D Tegnap este elég ramatyul voltam, az a sehogy-sem-jó-de-nem-tudom-mi-bajom állapot :roll: Alvás nem nagyon ment, ráadásul valakinek még késő este vinnyogott a kutyája, majd hajnalban folytatta :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hali!

Az állásinterjú jól ment,szimpik voltak egymásnak....de majd hétfőn értesítik. Amúgy Duna House-os volt...valakinek vami tapasztalat??? :D

Nyulasz
Reméljük csak a végén kell befeküdnöd! :D

Rana
Meglepted apát a nagy pocival? :D

Kellemes hétvégét! :D

Kép
vizkriszisback

Skrisz, Rana köszi a cisztaűzőket :D remélem hatásos :D .

Baba SIKERÜÜLNI FOG! +++++++++

Csomee szia! Sajnálom ami történt. De a lényeg hogy jól vagytok és ott a pici lányod :) . Nagyon drága a kis képen!

Nyuszi drukkolok hogy egyforma nagyok legyenek a babák!!!

Bridge most vagyok a kényszerpihi ciklusban, aztán doki... Szupi hogy mész dokihoz! Ilyenkor mindig egy lépéssel közelebb kerül az ember. Persze addig is hajrá spontán baba!!!! :D Én is reménykedem persze, csak nálunk sajnos apánál van a gond és szinte semmi esélyünk nincs. A lombik is ICSI volt a katonák miatt... Persze azt írom hogy SZINTE semmi, az jobb mint a semmi :wink: .

Szezso köszi a válaszodat! Nekem pére hajt a dokim. Úgyhogy

végülis úgy döntöttünk apával, hogy mivel nem spontán ciklusban akarja csinálni, így nem megyek nyaralás előtt. Mert mi van ha nem tudja megcsinálni a 16. napon, akkor hiába tömtem magam hormonokkal... a nyaralást meg nem mondanám le (és ha lemondom és nem ébrednek fel az embabák...fúúú... szóval minden szempontból gáz). Úgyhogy kb szeptember 10-én indul a következő ciklus, majd abban kérem vissza őket. Türelem.... vagy szúú száá ahogy Bridget mondaná... :lol:

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

Vanili
Vendég

És addig is olvasgatom az idézetemet, hogy nehogy véletlenül elfelejtsem... :roll:
Vendég

Szezsó,bogyók bármikor jöhetnek...remélem már szép nagyok :roll: ...na hétfőn kiderül.Küld nekünk a lehülést!

Vkrisz,ingatlanozni fog apa?Nem tudok róluk semmi infót,de elég nagy cég.Hétfőre apának+++++++++++++++++++ :wink:

Vanília,köszi...ha így döntöttetek,biztos így lesz a jó...publikus,hogy hova mentek nyaralni?

Bébike,Árnika merre vagytok?

Dezsinám,te meg totál eltűntél :shock: ...biztos valami szép helyen hűsölsz a habokban :D
Vendég

Vanili: jó nyaralást! :-D

Nyulasz: küldöm a lehűlést :-D itt már csak 21 fok van, tök sötét, és dörög+villámlik :roll:

Vkrisz: reméljük akkor bejön ez az állás-dolog...drukk.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,okés,itt dögmeleg,megy a klíma reggel fél9 óta.
Vendég

Sziasztok, trópusi égöviek! :lol:

Itt nyoma sincs lehűlésnek :? szal el sem mozdulok a ventillátor elől :lol:

Nyulaszkám,
hányra mégy hétfőn? :D Hátha összefuthatnánk :D
(én délelőtt védőnő, 14.30 pedig 4. em. 4D UH)

Rana :D :D :D

tillidian

Till,9.30-ra...utána meg kell keresnünk a szülésznőt,megnézik a leletet a dokival.
4D lesz?Dejó neked :D
Vendég

Szezso,
merre van az a 21 fok? Hol laksz?

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca: nyugati határszélen 8) és már csak 18 fok :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Csak bekukkantottam és átlóban átfutottam a "termést", takarítok, pácolok, mosok, teregetek,.....

Hajnoca: húúú, nagggyon tetszik nekem ez a kocsi!!!!!!!

Bri: köszi a barit! :D Cisztám remélem elmúlt,... mensikor kell majd mennem.

Kitartás Lányok, lassan jön a lehülés!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hát csajok az ideg állt most belém. :cry:
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=279397

A barátnőm férje is szokott repülni, de szerencsére ők Monoron vannak!! :? :)

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?