Sziasztok!
Hajni- Örülök, hogy végre a szédülés alábbhagy!
A rókát meg űzd el messzire,bár nézőpont kérdése- legalább annyira örülsz is neki, hogy van,mint amilyen pocsék nem??
Egy a lényeg- Vigyázz magadra
Jessicához Gratulálok!
Anita- Mielőtt elfelejtem, pár napja mindenki 1 félével "támad le" engem- mégpedig egy könyvvel,aminek címe- Aviva módszer. Ez valami intim torna féle izé és állítólag csodákra képes minden nőgyógyos dologban,többek között a fogantatás segítésében is. Nézd meg itt,nem veszíthetsz:
http://www.avivamodszer.hu/
A gyógytornász és az asztrológus is ajánlotta egymástól függetlenül. Én ma kaptam meg,de lehet hogy nem fogom használni.
Borzasztóan elbizonytalanodtam.
Tudjátok igazi paramami vagyok és mióta a Marci meghalt 4x jobban féltem a lányomat és a páromat is. Éjjel 2x-3x megnézem pl hogy mindkettő lélegzik-e,meg ilyesmik. Naaa ez még elviselhető addig,amíg valamelyik meg nem betegszik. Ilyenkor elszabadul a pokol számomra. A Bernus újra beteg-
és én teljesen kivagyok idegileg,nem alszom, a vérnyomásom az egekben,amitől migrént kapok. Szóval a ma reggeli első látogatóm az ügyelet volt...
Mit kezdek én 3 beteg gyerkőccel????????????????
Ha 1 ezt váltja ki.....
Az asztro azt mondta tegnap hogy nagyon látja az ikreket mindenhol ,az én horoszkópomban, Andráséban, még a Berniében is testvéreket lát..... DE a legkisebb stresszre is elveszíthetem az egyiket vagy mindkettőt....
Nagy lehetősége van a vetélésnek.
Én ezt még1x nem élem túl............
Pedig ha a Berni megbetegszik (márpedig 9 hó alatt meg fog),akkor vége mindennek. Nem tudom irányítani ilyenkor az aggodalmamat.
Jah és persze hogy is indulunk így Svájcba pénteken, mikor a lánykámnak hatalmas fájdalmai vannak........
Jaj én nem értem, tényleg ennyire rossz ember vagyok,hogy ennyi szenvedést érdemlek.......
Sajnálom, sok voltam ma,de nagyon el vagyok keseredve