Vero!
Nem fájt!!!! Jólesett....jól esett!!!
Szükségem volt már rá!!!
Akkor nagyon gondolok a Csajokra...meg Rád is!!!
Minden okés lesz!
És Apa mikor várható legközelebb a családi körbe?
Orsi!
Na jó, akkor legyen a dédi!!!
Nem vagyok semmi jónak elrontója! Ő is eléggé elől van decben!
Bár azért én vallom, hogy mindenkinek....legalább a családján belül...legyen egy "saját" szülinapja és "saját" neve.
Mondom én, mikor Jáz egy napon született a Nagymamájával...
De hát erre meg csak azt tudom mondani, hogy Ő akarta....
Visszatérve még a gyerekek nemére egy picit....én azt mondom/mondtam magamnak, hogy nekem azért van két lányom, mert az egyiket (Adrit) "anyukám helyett kaptam" , Jázt meg a Dédi helyett...
Mindkettőt nagyon szerettem....és Dédi Anyám helyett Anyám volt.....
De most már csak úgy kaphatnék egy kisfiút is...!!!!
Pl. a Szentlélektől.....
Lányokról:
Adri: már "csak" naponta egyszer kérdezi meg, hogy - Anya! mikor lesz már szeptember és mehetek oviba?!?!?!- eddig ez napi szinten kb. 5x volt.
Egyébként itthon van június 15 óta, mert onnantól már csak összevont csoportok vannak és minek vigyem, ha úgyis itthon vagyok.
Egyébként most játékból (kb. 1 hete ezt játsza!!) iskolába jár és írni meg olvasni tanul!!!
De komolyan!!!! Állandóan kérdezi, hogy ezt meg azt hogy kell írni és mondani kell Neki! A nyomtatott nagybetűket ismeri és már le is tudja írni.....úgy hogy a szavak is elég jól mennek Neki!!!
Majd ha talizunk viszem a füzetét és mutatom!
Vagy ha gondolod, akkor lefényképezem és dobok képet!
Szóval csak és kizárólag ez megy 1 hete!
Jáz: Hát a Kishercegnőm fogzik....
Most jön alső ketteske....tegnap kicsit nyügi is volt tőle, de nagyon rendes Gyerek, mert a nyügösséget nappalra tartogatja!!!
Éjszaka alszik mint a bunda!!!
Állandóan fel akar állni
meg ülni akar. Már egy pár másodpercre meg tud ülni, de aztán dől, mint egy kockavár!!! Nagyon vicces!!!
Apukája kicsit kivan emiatt, hogy hasról hátra még nem tud megfordulni....mert ugye hártól hasra már igen....de ülni meg állni már akar!!!
Hát evvan. Különben eszik mint a gép és falja az őszibarit meg a körtét. Almát kevésbé csípi általában barival adom és akkor benyomja!
Jövő 7en szerdán viszem féléves
...érted!!! már fél éves!!! ..... mázsálásra!
Na röviden
ennyi! Felébred a Kisasszony, úgy hogy mennem kell!
És egyáltalán nem kérdezel hülyeségeket!!!! Csak nyugodtan. Ha bármi érdekel szívesen válaszolok!
Ha nem itt, akkor priviben!
Lányok!
Bocsi, de most csak tényleg ennyire futotta. Később még megpróbálok jönni! Szép napot Mindenkinek!
Pussz!
Boszim!
Gyere, ha kipihizted magad és mesélj!
Pussz!