Sziasztok!
No hát az ígéret szép szó, itt vagyok!
Köszönöm a halk örüléseket!
Nem is tudom igazából, hogy hol kezdjem...
Jól vagyunk, Gézuval is minden oké, májustól csökkentettük az asztma gyógyszer adagját, nyárra úgy néz ki így is beválik. Egyszer volt beteg, természetesen nyaralás előtt kezdte, úgyhogy frászban voltam, nehogy belecsússzunk egy kórházas mizériába. Az is tuti, hogy allergiás, a nyaralást végig szipogta, minden reggel és este menetrendszerűen, aztán semmi következmény.
Nagyon jó időt fogtunk ki, kétszer tudtunk csak strandolni, viszont nagyon sokfelé jártunk, kirándultunk, várakat másztunk.
Nyaralás ötödik napján begörcsöltem, nem tudtam hazamenni a strandról. Epére gyanakodtak, jó kis epediétát kellett tartanom. Tegnapra sikerült hasi uh-ra időpontot kapni, ahol azt mondták, sehol semmi eltérés. Mondjuk szakmailag nekem nem volt hiteles a csaj aki csinálta, de reméljük, igaza van. Így tegnap este már merészkedtem pizzát enni, persze mindent módjával, majd házidokimmal egyeztetek, hogy akkor mit érzek a mai napig is a görcs helyén.
Két nappal később teszteltem pozitívat, nagy volt a meglepetés!
Terveztük, de a májusi hónap után, amikor is Érd összes terhességi tesztjét összevásároltam, mert nem hittem, hogy negatív, rájöttem, hogy nagyon rágörcsöltem a témára.
És most meg azt nem hittem el, hogy pozitív!
Persze ezt könnyebben el tudtam fogadni!
Júli 3-án voltam Halásznál, majd aznap este elkezdtem minimálisan vérezgetni. Volt nagy riadalom. Vasárnap megnézett ügyeletben, most szedek Utrogestant, majd egy hétig fekvéses pihi volt, most már lazábbra veszem a figurát, de amennyit csak lehet, vízszintesben töltök, nem ugrálok, pláne hogy az epediéta is jól legyengített.
Lányok! Hogy az Uzsoki hogy szét van verve...
Csibe nagyon beindult a beszéddel, ontja a kétszavas mondatokat... Nálatok hogy áll a beszéd? Nyafi? Állítólag a csajok hamarabb kezdik...
Hétfőn a házidokimhoz megyek reggel 9-re, visszaváltottam. Nagyon pocsék az érdi háziorvosi ellátás. Eddig kettőnél próbálkoztam (egyik csigabiga és nem fogja fel amit mondok, a másik bunkó, tapló és felelőtlen... Bocs, ezt nem tudtam másképp!), plusz kettőnél, akik elutasítottak, mondván sokan vannak a körzetükben, közben csak túl nagyok az összefonódások.
Makkmarci! Gézunak, ha szóba kerül, mondjuk, de még korai úgy igazából, és ugye nincs is tisztában a tesó szó jelentésével. Viszont nagyon gyorsan összekapcsolja a dolgokat. Múltkor mondtam, mikor megnyomta a hasam, hogy vigyázzon, mert megnyomja a tesót, erre mondta, hogy baba és poci.
Nyafi! Gratula a diplomához! Minden elismerésem, hogy anyukaként még ezt is abszolváltad!
Nagyon helyes minden lurkó a képeken! Jó nagyot nőtt mindenki! És sokat fejlődött. Nekem nagyon gyorsan elment ez a két év, olyan, mintha most született volna a nagyfiam!
Most a Gyedről táppénzre való átállással vagyok még elfoglalva, munkahelyem szerint ha kiveszem a felgyűlt szabikat, és utána táppénzezek, akkor olyan, mintha új munkavállaló lennék, magyarán annyi napra jár táppénz, amennyi a szabim lesz, mert a fizu nélküli szabadsággal (amit a gyed miatt kellett igényelni) megszakadt a munkaviszonyom...
Én viszont mást olvastam...
A hr-es csaj viszont pont szabin van, nem tudok vele konzultálni az ügyben.
Hú, jó sokat írtam! Eldugulok!