Új privát üzeneted érkezett!

orsi féligmeddig ugy van ah irod és igen tudom is ezeket. de majd megoldom ezt is ah már eddig annyi mindent.

ne is emlitsük többet.

megyek megmérem regus lábait suzynak:)

andy

Kép
andy30

suzy csipőtől sarokig 29 cm

Kép
andy30

Sziasztok!

Orsi: tésasszony édes!!! :lol: :lol: Akkor már van férje???? :lol: :wink: A Bocikat meg nem megenni!!!! :lol:

Suzy: Márton 53cm-el született és kedden 67,5cm-t mértek! Ő sem egy hosszú gyerek, de hát apa is 167cm, nem is gondolom hogy hórihorgas lesz. Bár az én családom eléggé magas (apum, nagynénik, mami, tesó), én 168cm vagyok!!!

Andy: azért ezt ne hagyd!!! Tessék kimozdulni, akár kettesben Regivel. Én ha olyan gyönyörű helyen laknék mint te, nem is lennék otthon. Van jó strand is!!!

Verzso: végül is mielőtt beértünk a városba apa félreállt egy árnyékos helyre és ott szopiztattam az autóba. Hazafelé ugyanúgy. Ott meg az éttermi részen megmelegítették a kajáját. Amúgy a pelenkázos hely tényleg szép, tiszta. Csak az volt a fura, hogy az egyik emeleten nyitva volt (az őr mondta, hogy ő nem zárja) a másikon meg ki kellett nyittatni!!!

Márton ma először kapott húsit. Pároltam csirkemellet és beleturmixoltam a tökfőzibe. Úgy ette, hogy öröm volt nézni!!! Ja és tegnap merész voltam, mert adtam neki HIPP-es körte-gabona kombinációt. Imádta!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó rég voltam megint. Sajna beteg voltam, Gyuszi hozott valami vírust, ami rajta 1 nap alatt átment, nekem 5 napig volt 40 fok feletti lázam, most már "csak" a veséim görcsölnek. Sajna tejcsárdák megsínylették az esetet, de szépen lassan kezdenek visszaállni. Egyetlen jó oldala, hogy Kende nagyon nekiállt gyümölcsöt enni. Mai adagja: 1 körte, 1 őszibarack, 2 sárgabarack, 1 szelet sárgadinnye és sűrítőnek 1 banán. Mutatóba sem maradt a tányérjában.
Hossz: 61 volt születéskor, most 82. A lábai neki is extra rövidek(74-es nadrág még jó rá, de body-ból pólóból 86-ost hord), de Gyuszi is ilyen volt, mostanra már beállt az egyensúly.
Na ennyi volt a nyugalmam, kölkök hívnak...

Kép

Kép

Kép
habe

Hipp:
Én most vettem Kecskemétis kaját még csak először(szilvát)és ezért csak most tűnt fel.Én Unilevereset szoktam venni,abba se cukor,se só,se glutén.De mindenképp szilvát akartam vele kóstoltatni,és csak ilyet találtam,de rendkívül ízlett neki.

Galzsu:Fantasztikusan ül Dórid!

Hűű de meleg van,most lettem kész az ebéddel,borsófözelék,tojáspörkölt.

Annyira gyönyörű,nem tudok betelni vele:
Kép

Jah és a bikinim:
Kép

Ezek a virágok csillognak is(még kb 3 mosásig).

Hát én nem vagyok egy topmodell alkat,mint pl. Andy,de apa folyton vasalna... :oops:
Nem megy úgy el a konyhában mellettem hogy hozzám ne érne,meg ne simítana.Sosem szól le hogyha hazajön és nem csillog a lakás.Hanem nekiáll és összeseper!Vagy azt mondja ülj le főzök egy kávét.stb.
Komolyan sztem valamilyen irányban változtatnod kell a kapcsolatokon,mert ez az évek múltával nem hogy jobb,rosszabb lesz.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]Z írta:öldi!Hannának csak az egyik lába fázik?!

Sarmi! Igen, és mindig a másik! Egyszerre sosem, max addig a 3 másodpercig, amíg rajta van a zokni. :)

[quote]A írta: mai nap nagy észrevétele:
A Kecskeméti bébiétel forgalmazója a Hipp Kft.!És a Kecskeméti kaja majdnem fele annyiba kerül mint a Hippes!Ekkora hüléket!

De csak forgalmazó, nem gyártó! Tök más az összetétele.

Kép
zölddisznó

[quote]& írta:amp;Egrave;pp elnéztem Hanna fotóját, ö olyan kis nyakiglábnak tünik!!

Suzy! Igen ,az, de ő vékony is, kb. 7,5 kg (csak szobamérlegen mérem magam tisztán, aztán Hannástul, úgyhogy ez nem olyan pontos adat). Aztán meg én 183, ap 193 cm, és a tesóim is, sőt van a családban egy 2300 cm-s bácsi is.

Kép
zölddisznó

[quote]e írta:niko.zoldi. es hogy hivjak hivatalosan azt a golyot?

Musi! Formabedobó.

[quote]M írta:i is 20 cm-t nőttünk mióta megszülettünk.

Cili! Ölég alacsony lehetsz! :)

Kép
zölddisznó

[quote] írta:sőt van a családban egy 2300 cm-s bácsi is.

Hűha tényleg megnőtt... :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

MESIKÉNEK ÉS OLINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
Vendég

Zöldi igyekszem, de ennyire futotta... :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

[quote]d írta:e a millenárison gondolkozom jövő szombat.

Akkor ezennel Andi elkezdi szervezni a Millenáris-talit! MOST!
Résztvevők:
Andi
Zöldi
...

Kép
zölddisznó

[quote]d írta:e durva! a gyerekem életében először hason aludt el magától!!!
annyit nyüglödött h sztem már belefáradt és csak leejtette a fejét olyan édes! de persze fej szigorua balra forditva

...Hannánál így kezdődött a nemalvásos korszak. Minden ébredésnél négykézlábazni - most már ülni - akar...hajrá!

Kép
zölddisznó

[quote]Z írta:öldi! Hanna nagyon ügyesen mozog és olyan szép!

Köszi Erika! :oops: ...hány fiad is van neked? :)

[quote]d írta:e már ittam egy kávét! igyak mégegyet?

Andi! ...meg egy unicumot!

Kép
zölddisznó

Ha már így dicsérem apát,egy kis nosztalgia.
Kép Kép Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Manna! Ha egyszer irodában végzel, és apa sincs még a láthatáron, egész nyugodtan elugorhatsz velem sörözni valahová a környéken (belváros)

Kép
zölddisznó

Sarmi szépek voltatok... :D :D
Van tetkód? :shock:

Kép

Kép
dcili81

[quote]s írta:uzy: ha ez megnyugtat...minden gyerek túlnövi az anyukáját.

Orsi! Hál'istennek ez nem mindig igaz.

Habe! Pusssssz! Jó, hogy jöttél!

Sarmi! Óóóóó, tényleg gyönyörűűűűűűű én is megzabálom!

[quote]H írta:űha tényleg megnőtt...

Cili! 1:1 ...hozzád ( a kb 75 cm-dhez) pont jó lenne :)

Kép
zölddisznó

Csajok! Amióta bébim ennyit cicizik, annyi tejem van, hogy újból fejni kell, mert durran! Jeeeeeeeeee

Kép
zölddisznó

Cili,igen van,kettő,egy ott a karomon ahol látod a képen,egy meg a bokámon.
Fiatalság bolondság... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Akinek igértem a jégkori cd.ét bocsi ma nem tudtam elmenni postára,mert apánk elvitte a járgányt,ezért hétfőn adom fel,de akkor TUTTkeráj!

Na ki tudja melyik mesében van ez a szó?TUTTKERÁJ?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aki szeretne 3,71 GB-nyi mesét, és gyerekdalokat (kb. 6-7 CD-nyi anyag) az hozzon pendrive-ot a talira!

Kép
zölddisznó

olyan meleg van, hogy nem fog az agyam...

Kép

Kép
gabilany79

Köszi Sarmi, nekem ráér!

Kép
zölddisznó

sarmi: én tudom, én tudom!!!!!!!!!!!!!!!!! Madagaszkárban mondja Julien, a maki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hű, de büdös van ,menek...

Kép

Kép
gabilany79

Sarmi: szerintem jól állt neked a barna haj!!! :lol:
Vendég

mennyi idos lesz a bebi mire 19-20 illteve 21-22-es lesz a laba?

KépKép
KépKép
mush589

zsiraf!!! erdekel ez? van 1-1 1/2 eves es 3-4 eves meretben. 3 font darabja.
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Én nem tudom mi van, de folyik a tejem, hogy mitől...? Tápit már nem is eszünk. Lehet ez a melegtől? Nincs több szopi mint eddig, de kevesebb se.

Vivi 72cm, 56-tal született és 7620 g.

Susy: jó volt a cikk, megnyugtató volt olvasni.

Sarmi: mikor volt az esküvőtök? Nagyot változtatok! Nálunk is így van a vasalás kívánás, konyhában egymás mellett elmenés.... :lol:

KépKép
jurmine

Zsörmi! bingó! Melegtől, és hogy hígabb.

Kép
zölddisznó

mielott visszavinnem a sale-n vasarol termekeket, felteszem ide hatha valakit erkel. az arakat ne nezzetek, mert van amibol meg jon le, van amibol mar nem. most nem tudok arlistat is irni, de ha valamelyik erdekel, akkor annak megrom az arat.
holnap reggel 5-kor a NEXT sale is kezdodik. erosen gondolkodom, hogy menjek-e.

zoldi. az en pendriveom csak 2gb!!!!

sarmon. szepek voltatok.

cili. nekem is van tetkom a hatamon.

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Akkor majt te átírod CD-kre itt nálam.

Kép
zölddisznó

Kép Csorikes 5 evesre
Kép monster 1-1 1/2 eves Kép 4 db polo egy-masfel eves Kép 3 polo 1-masfel eves
Kép sort es ing 9-12hos Kép 3 polo 9-12 hos Kép kertesznaci, micimacis 9-12hos

KépKép
KépKép
mush589

sarmon. tenyleg gyonyoru. a bikini is jo.

zoldi. oksi. koszike!

Kép 2 polo 9-12 hos
Kép rovidnaci, polo, kapucnis 9-12hos Kép farmer 9-12hos Kép lany polo 9-12 hos Kép 2 lany polo 1-masfel eves Kép feher naci 1-masfel eves Kép 3 lany felso 1-masfel eves
Kép naci, polo, kardigan

KépKép
KépKép
mush589

Kép rozsaszin gatya 9-12
Kép farmer 12-18hos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.17 15:08-kor.

KépKép
KépKép
mush589

orsimorsi. szelteben vagy hosszaban? :wink: :twisted:
ooo, ize, en alacsonyabb vagyok az anyukamnal...

suzy. en is olvastam a cikket. koszi

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Kende lába most kb. 19-es, Kingáé meg 22-es.

Kép

Kép

Kép
habe

musi a micimacis kertésznaci és a farmer rövidgatya mennyi lenne?

andy

Kép
andy30

Suzy! Én is olvastam köszi! Pont tegnap gondolkodtam rajta, mi is a kúszás!

Musi! Engem érdekelne a kockás inges együttes és a fölötte lévő 3 poló! Köszi.

Kép
Kép
Kép
erika26

Rohadtul szenvedünk a bezártságtól... Zsófinak már nem tudtam mit kitalálni, találtam a szekrény aljában egy tekercs skicc-pauszt, téptem belőle neki csíkokat, most azzal zörög.

Mush!
Zsófi már hónapok óta tapizza a punciját. Én is azt bírom, amikor kakis hátsóval teszi mindezt.

Zsuzsa!
Dórid igazi szépség! Az első képen a legaranyosabb! És milyen ügyesen ül!!!

Erika!
Szívesen meglátogatunk titeket!!! Írj priviben címet, meg egyeztessünk, hogy mikor érünk rá mindketten.

Gabi!
Nekem is írtál HP-t??? Ugye igen???

Manna!
Mivel méretted be Domi ágyát? Nálunk anyósom mérte be ingával, de én nagyon szkeptikus vagyok az ilyenekkel kapcsolatban. Elég kicsi Zsófi szobája, így túl sok alternatíva nem volt az ágy helyét illetően. Az ágy közepe-vége felé vmi nem stimmelt 100%-an ingaügyileg…

Susy!
Ha még mindig zavar Vini mérete, kérdezz rá dokinál és tuti megnyugtat, hogy hülyeséget képzeltél. :-D

Habe!
Örülök, hogy jobban vagy! Kende szerintem a csúcstartó a csapatban hossz ügyileg!

Sarmi!
Lányod télleg csodaszép! És te is az voltál abban a hatalmas fehér ruhakölteményben!

Jurmine! Zöldi!
Jót tett a meleg a tejtermeléseteknek! Nem semmi, hogy még mindig ennyi van!!! Ügyik vagytok!

Zöldi!
Pendrive-ot viszek talira!!! Kell a cuccos!

Kép
Kép
lbernuska

andy. a micimacis 4.50 font. (ebbol van 2 ha mast is erdekel).
a farmer rovidgatya alatt azt erted, amelyikhez van polo, meg kardigan is?
a font ma eppen 315ft, de en fontban kernem az arat legyszi. haza tudom vinni, es tudnam postazni. vagy aki jon a talira annak ott odaadni.
tenyleg ti a Balcsirol miert nem tudtok a talira jonni?

KépKép
KépKép
mush589

erika. a kockas inges egyuttes 6 font, a folotte levo 3 polo meg 4 font.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.17 14:28-kor.

KépKép
KépKép
mush589

habe. orulok, hogy jobban vagy.
ilyen cipot mar hordana Kinga?
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Habe! Kende jó nagy lábon él! :lol:
Kingáé viszont akkor átlagos a korához képest nem?

Zöldi! 3 fiú! Bár Hancsinak egyik évjárat sem jó. :lol: Ha jól emlékszem 7 év a tradíció?

Kép
Kép
Kép
erika26

itt olyan hideg van, hogy bekapcsolt a futesunk! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Szeretném mind a kettőt!

Kép
Kép
Kép
erika26

Na nézem a Tour-t és hát jó pocsék időben tekerik a biciklit a srácok. Állítólag ez az idő közelít felénk!! De jó lenne!!!! :lol:
Vendég

musi de jó az a cipő!!! olyan nincs? az hanyas?
rövidgatya aha az amelyik fölött van póló meg izé. az egyben lehet csak?

lányok!

magasságkalkulátor bébiknek

http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=31266
ez alapján regusom 178,5 cm lesz :) én 178 vok

Kép
andy30

körkérdések:

1. ha úgy látjátok, hogy fáradt és álmosodik,de amint beteszitek a kiságyba illa berek nád a kerek felébred és nyoma sincs az álmosságnak, akkor kiveszitek és játszotok vele, vagy bent hagyjátok az ágyba és megvárjátok, hogy elálmosodjon és akkor újra altatjátok.

pl. most du.-án a Réka nem volt hajlandó elaludni, elvolt az kiságyba játszott a lábával a fejvédő madzagjával amikor álmos lett elaltattam de e két dolog között eltel másfél óra.

2, esti szertartás...
nálunk fürdés -evés- alvás
az evés és az elalvás között ha sok idő telik el,ti csináltok vmi levezető játékot vele?
vagy csak énekeltek , ringatjátok összebújtok?

ami napon a lányom egy pelenkapusztító volt fél órán belül 5xkakilt természetesen megvárta a következő adaggal atiszta pelust.
sőt hozzátáplálás címszó alatt a mai nap teljes kudarc, nem hogy enni, de még a száját sem volt hajlandó kinyitni.

suzy, gabi: az kúszásnak számít ha Réka hasra fordul majd vissza de már nem a kiindulási pózba tér vissza,és újból hasra és vissza.
így le tud íni egy 360fokos kört is..akkor ez kúszás?

KépKép

Kép
orsimorsi

Mush!

Kinga egy külön kategória ruházkodásilag, csak ő tudhatja, hogy mikor mit vesz fel. Egy darabig küzdöttem vele, ma már beletörődök, hogy naponta háromszor öltözik a hangulatának megfelelően. És a legszebb, hogy meg is magyarázza :evil: :evil: :evil: Egyébként nekem tetszik

Erika!
Igen, Kende mindene olyan nagy, már a kórházban is ő volt az óriásbébi. Lassan megszokom, hogy két óriás fiam van, legalább megvédik majd Kingát, azt hiszem szükség lesz rá :lol: :lol: .
Bár ha jól emlékszem a te nagy fiad sem apró.

Kép

Kép

Kép
habe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?