Sziasztok,
már jó régen nem jelentkeztem.
Egy darabig nézegettem a topicot, de amikor láttam, hogy nem ír senki, abbahagytam. Most újból erre jártam, és látom azért történt változás.
agmano,
bocsánat, hogy csak most reagálok az üzenetedre, de csak most olvastam. Először is gratulálok a harmadik gyerkőchöz.
Másodszor, tényleg jó lenne találkozni, ha már ilyen közel lakunk egymáshoz. Sajnos, nekem még mindig nehéz itt Pécsen, főleg a társaság hiánya miatt. Én is Várnagy dokihoz járok, mert mi
is dolgozunk a kistesó projekten. Örülök, hogy neked is szimpatikus és hogy rendes volt a szülésnél. Nekem is nagyon szimpatikus, és ha telefonon beszélünk, tudja ki vagyok.
Priviben elküldöm a számom, ha van egy kis időd csörgess meg,és megbeszélünk valamit.
loaktinia,
gratula a kistesóhoz. Elhiszem, hogy visszahúz a szíved. Az enyém is. Nekem sem nőtt még a szívemhez Pécs, talán nem is fog.
Bár a Várnagy dokit tényleg tudnám javasolni neked, ha esetleg meggondolnád magad, nagyon rendes.
A klinikáról én eddig csak jókat hallottam.
A többieknek is üdv, sokan lehet nem is tudjátok ki vagyok.
Márciusban költöztünk Pécsre a férjem munkája miatt. Van egy hároméves kisfiam,Zétény, aki április óta óvodába jár, a Ladybird-be. Nagyon szereti, a beszoktatásunk teljesen zökkenőmentes volt, két hete már ott is alszik, és ezzel sem volt semmi baj. Egyedül az evés problémás, nem akarja megenni az ebédet az óvodában.
Erzsó,
a beszéddel nekünk is problámánk volt az óvoda előtt alig pár szót mondott Zétény, de a közösség nagyon jó hatással volt rá, most már szépen beszél, verseket mond. Az óvodában külön foglalkozik vele egy gyógypedagógus, ő is sokat segítet, valamint járunk a Gekkóba is, ami szintén nagyon pozitív hatással volt, van Zétire. Viszont még mindig nem szobatiszta, ezért is jár magánóvodába, mert a városi óvodákba nem vették volna fel. De ennek a rendszernek vége: hoztak egy rendeletet, miszerint jövőre kötelesek lesznek bevenni a nem szobatiszta gyerekeket is az óvodák, mert egyre több gyereknél probléma, hogy három évesen még nem szobatiszta. Túl jók ezek a pelusok!