Új privát üzeneted érkezett!

Vkrisz
Micsoda fotok :lol: ngyon produkalta magat :wink:

Mabe
Te kis huncut...ertettem en a tegnapi irasodbol de azt hittem felreertem :oops: de ezek szerint nem :) ugyhogy Kép

Nyulaszkam
Ngyon szepen koszike letoltottem es holnaptol alkalmazni is fogom...Marha nagy segitseg volt koszi :wink:

Hajnoca
Ettem megvgyok jelentem lesz kivel traccsolnod :lol: :lol: es neked is jo reggelt :wink:

Mai plusszaim
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ osszatok szet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mabe: én is boldog szülinapot kívánok, nagyon csini voltál! :lol:

Vkrisz: csudajók a képek! :)

Bridget, én is bekukkantottam a blogodba, irigykedve néztem a képeket, persze tudom, nem ugyanaz ott élni, mint turistaként menni. Szuper, hogy magyar orvost találtál, ez nagyon jót jelent :lol:

Lányok, az mitől függ, hogy el lehet-e vinni az embriókákat blasztóig? A blasztós beültinek nagyobb az esélye?
bébike4

Mabe! Kép

Vkrisz, jók a képek! :wink: Mi is most megyünk majd valamikor 4D-re. :)
Én is blasztobabákat kaptam vissza (és én is kettőt). :wink:

Bébike, ELVILEG a blasztoknak nagyobb az esélyük a megtapadásra. De sok múlik azon, hogy milyen minőségű a táptalaj, amiben 5 napig tartják őket.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi rana! És az mitől függ, hogy el lehet-e vinni blasztóig?
bébike4

Helló!

Mabe: szülinapod van? akkor Isten éltessen!!!!! Kép

Bébike: ha sok petike van, meg szokták kockáztatni a blasztót, azaz, hogy elviszik 5 napig. 1-2 %-kal nagyobb így az esély.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bébike! Jó kérdés! Én úgy láttam, hogy még csak nem is a megtermékenyült embriók számán múlik, hogy elviszik-e blasztóig!!! Zsófinak pl tizenvalamennyi (!) megtermékenyült embrikéje volt, mégis visszaültettek kettő kétnaposat (mindkettőből baba lett :D). Viszont nekem csak 3 db petikém lett, meg voltam róla győződve, hogy visszakapom 3 naposan őket, de az orvos erőltette a blasztokat (így utólag milyen jól tette! :D ). Így ötödnapra 2 szép blasztobabánk maradt (a harmadik elpusztult), és mindkettőből baba lett! :D Sőt, ott van pl Brizo, neki egyetlenegy embrikéjét vitte tovább ugyanez a doki, ami sajnos a hatodik (!) napon elpusztult. Szóval hogy mitől függ ez az egész? Talán a dokitól, intézettől, a táptalaj minőségétől? Nem tudom.... :roll:
Azért azt hozzá kell tenni, hogy bár a blasztoknak ELVILEG nagyobb esélyük van a megtapadásra, lett már egy kétsejtes, rossz minőségű, két napos embrikéből is egypetéjű ikerpár és három szép beültetett blasztocska is jutott már arra a sorsra, hogy sajnos nem lett belőlük baba....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe,
bódog szülit!!

Bridg,
ennyi laptetővel igazán kéne valaminek majd alakulnia ... tessék elkapni apát, ha hazajött!! :lol: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Mabe, boldog szülinapot!

Kép

skrisz72

Jelentem:14 okos, ügyes kisbabánk van.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: ez igen!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Babaimi,
egész nagy családra gyúrtok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá, hajrá!!

hajnoca
Dunakeszi

Baba :D ügyes embriók,csak így tovább!

Bridget,tényleg,ennyi laptetőőőő :lol:

Dezsinám,merre szabadságolsz?

Vkrisz,cuki képek Alexáról :D
Vendég

Vkrisz, olyan cuki a mosolygós kép:)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babim: húú, jól nyomják a Picurkáitok! :lol: nem kispályáznak 8)

Mabe: boldog 18. szülinapot és 32. hetet! :wink: :lol:

Nyulasz: 8 kg plusznál tartok :-)

Hajnoca: Ti is ünnepeltetek tegnap? :-) :wink:

Bébike: Zsófi és én is Tapolcára jártunk, ott sosem viszik el blasztóig az embriókat, 2 v. 3 naposan beültetik őket. Viszont nagyon szorgalmazzák mindenkinél a 3 embrió beültetését, persze ha van annyi :-)

Puszi: mi is a Balatonon voltunk tavaly augusztusban, eszméletlen jó volt, tömény passzív pihenés :-D

Vkrisz: nagyon vidám kiscsajotok van :-D

Bridget: a hétfői csak konzultáció lesz, vagy meg is kukkantanak UH-val?

Köszönöm Mindenkinek a pocakdicséreteket! :-D

Itt egy kicsit mintha jobb idő lenne, talán azért, mert feltámadt a szél :-) úgyhogy este el is megyek itthonról egy kis barátnős traccspartira :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, tegnap elfelejtettem és mai is mindne kiesik a fejemből (pl. kávét főzök víz nélkül..stb) , de nagyon csini vagy.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, köszi :-) Kávé víz nélkül? 8) Ez oooolyan kismamis :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vkrisz: nagyon jó képek!!!!!!! :D

Mabe: csini vagy!

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz,
Alexa már most milyen kis virgonc! :D

Szezso,
ja! :evil: ... esti melója volt a páromnak ..... arról nem is beszélve, hogy amióta szóbakerült ez a 'lehet még egy gyerek?" azóta nem volt keksz és már elvonási tüneteim vannak ... elég régóta! :cry: :evil:
Tudod, hogy volt a mesében ... majd holnap! ... ááááááááááááááááááááá
Asszem ma kiírom az ajtóra, hogy 'holnap!" ... a macis H betű már kint van - mert ki akartam rakni a nevünket a szobaajtókra - talán észre veszi a párom és nem veszekedésbe fog torkollni ... igaz mostanában semmi nem biztos. :roll: :? :(

hajnoca
Dunakeszi

((((Hajnóca)))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi,
annyira nem vészes ... csak nőből is vagyok és nem CSAK anya akarok lenni. .... hanem néha kurva is, ahogy szokták volt mondani.(annak is kell egy nőnek lenni.) :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Köszönöm! :lol:

Vizkrisz
Nagyon édes Alexa! És mintha tudta volna, hogy kukkoljátok, produkálta magát! :lol: :lol: :lol: :lol:

Baba
Az már egy focicsapat, cserejátékosokkal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Víz nélküli kávé...jár így az ember :oops: :wink:

Szezsó
8 kiló :roll: ...én +15-nél :oops:

Hajnóca
Csapj az asztalra :wink:
Vendég

Mabe,
nincs ostorom! ... nem lehetne, hogy inkább felülök rá?:oops: :D :wink:

Valaki volt így babásodása elején, hogy elfelejtett vizet tenni a kávéfőzőbe. .... Vkrisz nem te voltál még régebben?
Valami rémlik, de név nem ugrik be. .... vagy tán Esti anyu?
Valaki még a tejet is kifutatta. ... na az talán Heni drága volt. :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Igen, én vacakltam a kávéfőzéssel anno. :lol: Hol víz nem volt benne, hol kávé, hl szűrő, hol nem dugtam be, hol nem kapcsoltam be és vártam a csodát. :lol:

Alexa szerintem aludt az elején, az utolsó 5 percben lett aktív, a vigyorgást is az utolsó pillanatokban produkálta...és a csúcson abbahagytuk...meg is rúgott miatta rögtön. :lol:

Baba
Azt mennyi baba! :lol:

Dögmelelg van az eső ellenére. :?

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, hát kb.ennyi bonyodalmat okoz nálam is most a kávéfőzés. Skrisz szerint nem is kellene kávéznom.
Ott esik az eső??

babaimádó
Kép
babaimado

Na lányok ezért iszom én zacsis 3in1bent! :lol:
Ahoz csak pohár, víz cukor és a poros zacsi kell!

Szezso,
apa ma későn ér haza így addig leszállok az asztalról, jó? :lol:
... és azt hiszem a zaklatást is elfelejthetem! :? :evil:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, szerintem ebben a szituban a poharat eltörném, a zacskót szétszakítanám, a por kihullana szerte a lakásban és a forró víz kidőlne :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Akkor nektek csak a koffeines rágótabletta jöhetne számításba .... talán! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, én a 3in1-bent is tejjel iszom. Sokkal jobb úgy. De nem ízlik annyira, mint a La Festa cappuccino.
(Kekszről csak annyit, hogy én a meleg miatt meztelenül alszom mostanában, de apa nem piszkál.... bezzeg pár hónapja.... Na mindegy, most már nem is érdekel, mindjárt jön Eszter, utána úgysem lehet 6 hétig megint. Fog ő még könyörögni! :wink: )

Vkrisz, még meg sem dícsértem Alexát. Igazi színész hölgyike! Jól grimaszol. :D

skrisz72

Skrisz,
térden állva!!! :lol: :wink: ... bárcsak térden állva 'könyörögne" nekem az uram. ... asszem hagynám neki! :oops: :wink: :lol:

... éhes makkos disznó eseten forog fent. :D

aztán ki tudja Esztó drága meddig nem fogja nektek engedni.
Azért egy évet ne várjátok meg, mint mi ... már kiborulás határán voltam és ultimátumot nyújtottam apának!

Próbáltam tejjel, de nem ízlett. Majdnem vissza is jött az az egy korty amit megittam. :(
Nekem ezek csak tejjel.
Viszont a Plusban kapható dobozos vaníliás kapuccsinóport csak tejjel iszom.
A kávém is inkább kávés tej, mint tejes kávé. :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Most leltem rá: http://csaladilap.hu/

hajnoca
Dunakeszi

Szerintem elég tűrhető áraik vannak:

http://www.sanyibea.eoldal.hu/

hajnoca
Dunakeszi

Kávés dolgokon nagyon nevettem! :lol:

Holnap jön Apa, remélem nem borzad el annyira a pocakomtól, hogy ne akarjon "megpiszkálni".... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jajjj Rana!
Most miért 'mondasz" ilyet? :lol:
Ne parázz már!

No paRanamami! :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, no majd meglátjuk! :roll: :lol: :lol: :lol: Holnapután beszámolok! :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Paramami,
én már most tudom, hogy te nem leszel gépközelbe, mert apácska
1. nem fog odaengedni, mert el lesz a pocakoddal és veled foglalva
2. azért sem fog odaengedni, mert félt és 'büntiben" leszel. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok lányok!
Jó régen nem írtam (és akkor sem sokat) de olvasgatok!!!

Először is Juhar gratulálok a gyönyörű tesztekhez és a hcg eredményhez! Szerintem is ikrek :D .

Majuska óriási ölelést küldök Neked, nagyon sajnálom hogy nem sikerült... :cry:

Pocakok nagyon szépek!!!

Bridget ez a sors keze hogy magyar dokit találtál :) .

Krisz gyönyörű mosolygós kislányod van :D .

Bocsánat lányok hogy csak ennyit reagálok... elég depi vagyok és kérdezni szeretnék fagyi-ügyben azoktól, akiknek már volt fagyis beültetése.
Sajnos bár indult az új ciklusom, nem kapom vissza most a fagyibabákat mert mindkét petefészkemben ciszta van :cry: . Reménykedem hogy elmúlik a következő hónapra :roll: . Viszont ha pontosan jön meg, a kövi ciklus 17. napján nyaralni megyünk. Akinek volt fagyis beültije, az megtörtént a ciklus 16. napjáig? Tudom hogy vannak eltérések (nem spontán ciklusban csinálja a dokim de a ciklusom egyébként 28 napos) de mégis kiváncsi lennék Nektek hanyadik napon ültették be a fagyibabákat. Úgy nem szeretnék csúszni még egy hónapot.

Puszi mindenkinek és köszönöm előre is!
Vendég

Csok-van.:Attól függ, mikor lát érett tüszőt, majd megrepeszti és onnét számolva annyi nap múlva kapod vissza pontosan, mint ahány naposan le lettek fagyasztva.

babaimádó
Kép
babaimado

Bebike
Hat igen szo se rola turistakent bizti szep es jo :roll: Magyar dokkernap ngyon orultem en is :D
Szerintem ha sok embriod van elviszik oket blasztoig es szerintem az esely is ngyobb a megmaradasra...bar ezt egyene valogatja!de pl nalam azzal a keveske max3 petinel eleg rizikos dolog mert felo,hogy 1se marad meg :? De en egyenlore nem vgyok szaki majd a csajok jobban tudjak 8)

Puszi
Azta millen torta :shock: most nyeltem egy ngyot 8)

Rana
Ezt most jol leirtaaad :shock: es hat igen ez igy is van...kinek epp melyik a megfelelo , milyen furcsa az elet :roll: tenyleg Brizo hol van? :roll: Apacska holnap jon? :shock: Kép

Csoki
hat tenyleg jo reg irtaaaal :shock: En fagyibabokhoz nem ertek de dokit nem kerdezted? :roll: A cisztad meg monnyon leee :twisted: nekem is van mar 2honapja ezert most kenyszerpihin vgyok majd hetfon megyek kukucsra :roll:

Hajnoca
Ne is mond es mashol is gyujtogetem szepen :shock: ugyhogy elkapom apacskat fetetlen :lol: Nem tom mi van a ferfiaknal...most valahogy belustiztak...nagyon sok helyrol hallom :? :roll: Kitartast es tamadd be en azt szoktam :twisted: :lol:

Skrisz
Hat en epp mondtam mar apacskanak,hogy csinaljon fel aztan akkor nem kell birkozni egy jo darabig az tuti :twisted: :lol:

Baba
De szupi :D es mikor kapod oket vissza?Blaszto babak lesznek ugye? 8) Nagy drukkok az okos babakjaidnak Kép

Nyulasz
Ne is mond :oops: jo neha epp latom,hogy azjon es elcsipem 8) nem tagadom :oops: (nem ebben a topikban :!: )de latod itt valahogy igy jon ki :roll: talan ez is most egy eeeegi jel :lol:

Szezso
Ennyi penze ma meg jo,hogy megkukkant :shock: konzi van benne +uhu :roll: meghat a cisztara rakene nezzen amugy is :? De gondolom felis veszi a parametereimet a konzi alatt megnez mindent:mioma,p.feszkek,meh stb. vkertek hogy a leleteim vigyem de epp a hajon utaznak meg :twisted: mivel ugye en meg maradtam volna ezert azt becsomagoltattam es hajoval kuldtuk...ugyhogy agusztus vegeig semmi papirom nincs :twisted: persze elmondani eltudom neki mi meg hogy volt de nem tom az jo-e :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajszik :P

csak életjel :roll: - eccerűen nem bírok gépnél (meg seholsem) ülni, itt 31 fok van a légkondis szobában :shock:

mennek a drukkjaim minden akciósnak!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kép
Vendég

Till
Vackornak...

Kép
Vendég

Mabe
Te kis koran kelo 8) :lol:

Till
Pinehgesse csak :wink:

LH TESZT

keddi
szerdai
csutortoki

Kép

Apacska hajnal 2re er haza :roll: haat necces a mai este na :? de holnap feltetlen elkapom :twisted: :lol:

Jah es 11.cn-en vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Till,van a klímatávirányítón egy gomb,vidd lejjebb a hőfokot :lol:

Bridget,ó,szívás,hogy a hajó csak olyan későn érkezik...de lehet úgyis újra csináltatja a dolgokat...meg lehet nem is tud japánul,és el sem tudja olvasni a leleteid :lol: Remélem hétfőn zöld utat kaptok :wink:

Vanília,sajnos én nem tudok sokat a fagyis beültiről,még sosem volt.De küldöm a cisztaűzőket,és a mensit gyorsan,hátha belefértek még,és nyaralni már a babákkal a pociban mentek. :wink:

Baba,ügyes kis Babáidnak sok drukk!

Rana,ma végre jön apa :D micsoda boldogság 8)

Én a 3in1-bent régen vízzel ittam,aztán tejjel,mostmeg fele-fele,így a legfinomabb.
Vendég

Tenyleg Till most latom csak :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,na ez már pozi :D apára fel! :wink:

Mabe,rajtad se látszik az a néhány kiló plussz,csini vagy :D

Szezsó,neked meg külön gratu a 8 kg-hoz. :D
Vendég

Nyulasz
Hat az az...mer megegyszer nem allok neki a vizsgalatoknak az tuti :roll: A leleteim angolul vannak :lol: Angolul irt na meg a verveteleredmenyek meg minden mas a szabalyos normal orvosi roviditessel van irva 8) Te is koran keltel 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Árnika megint eltűnt,honnantudjuk,hogy meginszeminálódott-e már?
Bébike?

Dezsinám,te elhúztál nyaralni? :roll:
Vendég

Bridget,de hormonokat bizti kér újat...ja,4-kor keltem :roll: Nálatok most hány óra?
Vendég

Persze 3.cn-est feltetlen az amugy is kell majd szolok,hogy magas az FSH-em :roll: Itt most 1ora 8) hajnal apacska minnya itthon :D de 6oras repulout utan nem tom mennyire van kedve egymasnak esni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most ert haza megyek is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?