Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

de jó, hogy ilyen sokat írtatok, tegnap örömmel olvastam.

Zsuzsi, gratula a hugicához! Akkor júliusban találkozzunk! Szerintem a városliget vagy a Vasúttörténeti múzeum tetszene a gyerekeknek, majd leglátjuk Te hogy érzed magad. Nyaralás után majd jelentkezem és megbeszéljük a részleteket!

Edith: Mindig csodáltam az energiádat és a főzéstudományodat. Kérlek add majd meg a főzős blog elérhetőségét és szívesen belenézek, hátha tudok ötletet meríteni. Én is szívesen főzök, csak a mit jelent gondot.
Szopizással kapcsolatosan nem szívesen adok tanácsot, hiszen Zalán 13 hónapig szopott, de magától elhagyta mert már nem is volt mit innia. Egyébként mindig kapott este cicit alvás előtt és utána tápszert, aztán egyszer nem kapott cicit, de nem hiányolta. Bezzeg én! Nekem hiányzott az összebújás.

Nóri: Jól sikerült a hétvége. Köszi a szolnoki tippeket. Végül moziban voltunk és átsétálzunk a buszpályaudvarra, hogy megnézzük a tetőteraszt, de zártkörű rendezvény volt. De nem láttuk még és meglepetés volt. A Kossuth tér is nagyon szép lett! A plázában hétvégén szokott lenni gyerekműsor, és ezen az oldalon lehet megnézni, bábszínház is szokott lenni délelőtt: www.szolnokplaza.eu

Olive: Édes lehetett Lolli beszólása!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Nóri: Nincs még hír az oviról, júni végére ígérték.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Eszter, örülök, hogy jól sikerült az évfordulótok!!
Ezekről a délelőtti programokról tudok, de, mint már korábban is írtam, az időpontjukkal nagyon nem vagyok kibékülve :? :cry:
Most meg kezdik majd a gyaloghíd építését, 2 év múlva már azon is andaloghattok :wink:
Jól elhúzzák ezt az ovis értesítést :shock: :roll:
Most meg egymást érik majd az ilyen-olyan fesztiválok....mikor jöttök hosszabb időre?

Zsuzsi! Tök jó név a Tábita! :lol: Így á-val még nem is találkoztam vele, de úgy, hogy Tabita, úgy is tetszik :)

Olive, hogy sikerült az anyósos party? Milyen tortát sütöttél?
A másik topikodban tüneményes a Zoé baba :wink:

Edit? Nálad mizu' ? Régen írtál te is :cry: Csak én vagyok itt mostanában grafomán :oops: :roll: ?

Lilinek fülbevalója lett 8) :lol:
Kilőtték neki tegnap délután. Már majd 1 hete készülünk rá és vártuk. De nagyon ügyes volt, meg sem rezdült, nem sírt, nem panaszkodott. IRTÓ BÜSZKE VAGYOK RÁ!! Én izzadtam, mint egy ló, míg csinálták neki...persze, hisz tudtam, mit érez majd :?
Mikor mentünk haza, már mondta, hogy fáj neki, de ha eltereltem a figyelmét, akkor nem volt semmi baja :wink: Azért estére adtam neki Nurofent, biztos, ami biztos alapon. Jót aludtunk :)
Szóval nagggyon nem bántam meg, hogy megvártam, míg ő is akarja. Vagyis Ő AKARJA :wink:
Remélem, nem fog neki begyulladni. Nem értek hozzá, de ez nem aranyozott fülbevaló, hanem palladium, orvosi fém.
Kép
Nem ilyen halvány rózsaszínű a kő, hanem rendesen pink 8) . Próbáltam elterelni a Kisasszonyt 1 szép halványzöld köves felé, de nem....rózsaszín kellett neki :roll:
Pótnagyinktól meg kap egy csodaszép, nagylányos fülcsit, amiben meg fehér és rózsaszín kövek váltakoznak.
Nem tudom ennek a néninek hogy tudnám meghálálni, hogy ennyi mindenben segít és ennyi mindent ad?
Neki nincsen unokája, lehet, neki meg ez okoz örömöt? :roll:

Holnap lesz a bölcsis ballagás. Már régóta mondogatja itthon a verseket, de ma reggel hallottam a dadustól egy 3-at, amit MÁR megkönnyeztem.... :roll: Lányok...mi lesz velem akkor holnap :oops: ????
Majd hozom a képeket.

Lili meg kék-zöld folt. A fején :cry: Vasárnap reggel az egyik arccsontját ütötte be, este a másik halántékát. Úgy néz ki, mint akit félig agyonvertek :cry: :cry: :cry:
Hétfőn meg még majdnem az ajtófélfát is lefejelte...lehúzott gatyával, páros lábbal ugrott le a magasítóról a wc-n :shock: Persze, hogy elesett :? :evil:
Én meg az ujjamat hasítottam úgy ki (vasárnap volt ez is), hogy még kedden is vérzett :?
Bajos csajok vagyunk mi :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Itt van most nálunk a nôvérem Pécsrôl, így egy kicsit én is pihenek. Aztán vasárnap elviszi Gyula Alidát másfél napra! Már annyira régen voltunk külön, hogy el sem tudom képzelni.

Nóri:
Alida is nagyon beütötte az arcát az ajtófélfába. Van rajta egy csúnya kékes csík. Azért írtam á-val a Tábitát, mert benne van a magyar utónevek tárában, és ott úgy van írva. Te vagy az elsô (rajtunk kívül), akinek tetszik ez a név! Eddig mindenki csak szörnyülködött, és biztos reménykednek, hogy még meggondoljuk magunkat. Úgy tudom, hogy az orvosi fémet és az aranyat minden fül tolerálja. Az ezüsttel, bizsuval lehet gond. Nagyon csinos lett Lili! Alidának sincs még kilyukasztva a füle, de ô is nagyon szeretne majd fülbevalót. A múltkor egy boltban pedig körömlakkot kunyerált magának. Én szerencsére épp nem voltam ott.

Eszter:
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Jó filmet láttatok? Remélem, menni fog a július. Mióta szedem ezt a Magnéziumot, teljesen elmúltak a keményedések. Edith fôzôblogját a másik blogból meg tudod nyitni, ha a jobboldali sávot figyelve kicsit lejjebbhúzod a "kukacot", ott a link hozzá.

Edith:
Apropó, én is kipróbáltam azt a cseresznyés sütit, csak tortaformába raktam, így kicsit tortásabb lett. El is fogyott azonnal!

Olive:
szerintem ezzel minden gyerek így van, hogy megbolondul, ha otthon kell ülni. Nálunk itthon a körfolyosónak és a házbéli kislányoknak köszönhetôen az itthonlét sem olyan unalmas! Nem is tudom, mi lesz, ha visszamegyünk Kanadába, ahol nincs más gyerek a közelben. Milyen volt anyósod? Az én anyósommal nagyon nagy szerencsém van, soha semmibe nem kotyog bele. Bár lehet, hogy ez a nagy korkülönbség miatt is van.

Puszi mindenkinek
zsuzsi 81

Jaj, Zsuzsi, még délelőtt 3 hozzászólásom elszállt, és kiment a fejemből délutánra a névnap :oops:
Alidának boldog névnapot!!!
Kép

Halkan mondom, hogy Lilinek a kezén és a lábán is rózsaszín a köröm :oops: :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

VAgyok én is, csak írni nem tudtam. Most sem fogok, mert Boró már felkelt, de még húztam picit az időt, amíg csendben van.
Muszéáj mennem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bocs', közben épp csengettek. Apósom volt. Azért jött, hoyg megkérdezze: van-e kedvünk vele menni falura. Hát hogyne, úgyhogy, puszi mindenkinek, a mai napot "zöldben" töltjük! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ALIDÁNAK!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok,

Nóri,
július vége felé megyünk majd legközelbb Törökszentmiklósra hétvégére, aztán Réka marad majd még pár napot a nagyszülőknél. Majd jelentkezem előtt és talizunk!
Nagyon csinos Lilcsi a fülbevalóval!
Nagyon kedves a pótnagyitok, biztos őt ezek teszik boldoggá. Honnan van az ismeretség?

Zsuzsi, köszi a linket.

Edith: kellemes időtöltést.

Kép
Kép
etterke

>>NO, ITT A BÖLCSIS BALLAGÁS<<
Nem bőgtem, csak amikor vége lett a műsornak és odajött hozzám, és nagggyon megdícsértem, mert nagyon ügyes volt az én lányom :P 8) :lol:

Edit, ez távirati stílus volt :lol:

Eszter, háááát, számolok. Gyerekkoromban ők is itt laktak a házban, 2 emelettel fentebb. Az ő fia és az én bátyám egyidősek, szakközépbe egy helyre jártak. Anyumnak is nagyon sokat segített anno bírósági ügyekben, de barátnők nem voltak. Aztán ők házat vettek Tószegen. Itt a házban lakott valami pereputtyuk, aki meghalt, és a lakásukat ők örökölték a férjével. És mivel már idősek, a tószegi házat már nehéz volt nekik fent-és rendben tartani, ezért azt eladták és ide visszaköltöztek. Ez akkortájt volt, mikor Lili 1 éves volt. Azóta egyre jobban összemelegedtünk, mert amúgy egy nagyon jól informált, társasági nő, akivel élvezet beszélgetni, vásárolni, egyáltalán vele lenni.
Szóval kb. 25-30 éves az ismeretségünk :roll: 8)

Nagyon várom, hogy jelentkezz majd, ha újra jöttök!!! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Edith, legalabb tudjuk, hogy eltek! :wink:

Nori, Nagyon tunderiek voltak a kis bolcsisek. Lili milyen ugyesen mondta, meg mutogatta a mondokakat!
A fulbevalo (Lolli sokaig ugy hivta, hogy "falo") nagyon jol all Lilinek. Mi mar 6 honaposan kilovettuk a fulet. Itt mindig csodalkoztak is rajta az emberek, mert nem szokas. Nekem meg megvannak a gyerekkori fulgoim is, ugyhogy azokat hordta Lolli egeszen a kereszteloig. Akkor a keresztanyjatol kapott egy gyonyoru karika fulbevalot. Csillog-villog, mint Salamon toke. :lol:

Hihetetlen, hogy mar oviba mennek a lanyok! Eddig is beszeltetek, de csak most esett le igazan, amikor megneztem Lili bolcsis ballagasat.

Tok jo, hogy van egy ilyen jofej potnagyitok! Nekunk is jo lenne egy, mivel anyukamek olyan messze laknak es igy nem surun talalkozunk, anyosom meg... Ma este is irtora felhuzott minket. Meg is beszeltuk a ferjemmel, hogy este fel 8 es fel 9 kozott nem vesszuk fel a telefont, mert az mindig o es csak felidegesit minket, meg csak huzza az idonket es nem tudjuk Lollit lerakni idoben. Olyan, mintha direkt csinalna, hogy akkor telefonal, amikor a legjobban nem erunk ra. Pedig meg mondjuk is neki, hogy majd visszahivjuk, de nem fogja fel.
Ma este arrol tartott szonoklatot, hogy o aggodik Lolli miatt, mert mi nem jol etetjuk. A multkor az volt a baja, hogy en ketszer adok neki egy nap zoldsegeket es o meg ilyet nem is hallott. Most meg az volt a baja, hogy tul sok gyumolcsot adunk neki. Lassan mar nem is merem elotte etetni Lollit, mert csak belekot, hogy nem jol csinalom. Tegnap ott volt nala uzsi idoben apa meg Lolli es megevett egy haromnegyed banant meg 8-10 szem szolot. Ez allitolag tuletetes, egy ket eves 3 honapos gyereknek nincs akkora gyomra, hogy ez mind beleferjen. :shock:

Persze, mindenki azt mondja, hogy csak engedjuk el a fulunk mellett es ne foglalkozzunk vele, de amikor allandoan ezt hallgatja az ember, hogy mi mindent rosszul csinalunk es mi nem tudjuk, hogy hogy kell csinalni, bezzeg o... Akkor azert mar felmegy bennunk a pumpa. Az a baj, hogy nem intezi el azzal, hogy roviden elmondja, hogy mit nem csinalunk jol, hanem meg ragozza es huzza es kepes fel oraig errol beszelni, sot meg kesobb is felhozza.

Sogornomet (a lanyat) ugy kiboritotta karacsonykor, hogy azota se hivta telefonon az anyjat es nem is akar jonni latogatoba. Most mar az en idegeimet is nagyon probalgatja. :twisted:

Na, nem panaszkodom tovabb.

Zsuzsi
, utolag mi is nagyon sok boldog nevnapot kivanunk Alidanak!

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Szai Nóri,

nagyon tetszett a ballagás! Szuper bölcsinek tűnik!

Olive: Nem vagy könnyű helyzetben! Örülök, hogy a párod melléd áll! Kitartás! Már csak 20 év és Lolli felnő! :D

Kép
Kép
etterke

Helló!

Olive, áldás az ilyen anyós :lol:
Vigyázz azzal a sok zöldséggel, gyümölccsel, mert kicsattan a vitamintól Lolli...lehet, attól félti.
Én már biztosan be-beszóltam volna neki.
Én anyumnak is megmondtam, mikor ő beleszólt, hogy "Lili az én lányom, az én dolgom", meg "akkor úgy volt, most meg emígy van"... Nem esett jól neki, de én azt szeretem, mikor akkor adnak tanácsot, ha kérem is :wink:

Fülbevalóból volt még a boltban olyan is, ami karika, szintén rózsaszín-fehér kövekkel kirakva, de kicsi volt :cry: Az jobban tetszett volna, meg a kapcsa is stabilabb. Ez franciakapcsos. Ha ki lesz cserélve, biztos mindig azt nézem majd, meg van-e még mind a kettő? :roll:

Eszter! Azért a szupertől nagyon távol van ez a bölcsi....pl. amit a Tmiklósiról hallottam, ahoz képest ez fittyfene :wink: :lol:
De végülis rosszat nem akarok rá mondani, mert mégis csak itt vigyáztak a gyerekemre 1,5 évig :roll: 8)

Edit! Én is megcsináltam a cseresznyés pitét 8) De legközelebb más hőfokon sütöm, alacsonyabban és tovább...meg lehet, 2x ennyi tésztával :wink: Amúgy Isteni finom volt!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, klassz a "ballagás". Azért nem semmi, hoyg már a bölcsiben, oviban is van "ballagás" :D Látszik, hyog élvezték a gyerekek! :)

A pite: végül én is kicsivel több tésztát csináltam hozzá. 14 dkg lisztet használok, és ehhez a mennyiséghez + 2-3 ek. vizet. Bár én víz helyett mindig tejjel csináltam, úgy finomabb. A többi ugyanaz. Szerintem félóránál többet semmiképpen sem kell sütni, nagyon kiszáradhat. Hőfok: nekem nem mond semit, mert nem állítható a sütőm hője. Általában "érzésre" csinálok mindent. :)

Nagyon jó volt csütörtökön falun, klassz napunk volt. :) A lányok tisztességesen kifáradtak, de még én is ... a semmittevésben. :P :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hahóóó, hát merre van mindenki? Amiért én nem voltam itthon, azért ti írhattatok volna! :D Tegnap volt a húgom eljegyzése, majd beszámolok az utóbbi napjainkról! :)
Puszi

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Én azért nem írok, mert magammal beszélgessek :roll: :? :lol:

Edit! Huginak is elmegy az esze :lol: ...persze ez nem komoly :wink:
Múltkor néztem valahol a ti esküvőtöket is. Hogy milyen vékonyak voltatok!!!!! :shock: Zurad meg olyan kölyök gólyaképű volt :lol:

Anyum már Kisújszálláson van, pénteken került át 8) . Persze, hogy nem tetszik neki :?
Mondjuk, az nekem sem, hogy lavórból kell mosakodniuk, hetente 1x viszik ki őket azzal a spéci mosakodós székkel, mikor hajat mosnak :?

Bölcsiben még a héten lesz Lili, utána kitör a vakáció. 8-án már megyünk is Szurdokpüspökibe. Már várom nagyon, bár nem tudom, hogy fogom kibírni napokig net nélkül :oops: :lol:
De rendeltem egy új fényképezőt, remélem, majd szép képeket tudok vele csinálni :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok,

megérkeztünk a nyaralásból. :( Szívesen maradtunk volna még. Szuper szálloda volt! Egy kis reklám. www.kolping.hotel.hu
Az idő is kellemes volt, néha esett, de nem szomorkodtunk, rengeteg jó program volt. Keszthelyen is voltunk, ajánlom a Vasútmodell kiállítást és a vadászati kiállítást, élvezték a gyerekek.

Gyerekek sajnos még mindig köhögnek, nem tudom vajon kap e szurit a héten Zalán. Bárányhimlő ellenit kapna.

Rékust felvették az oviba! Hipphipp hurrrrráááá!

Rengeteg kép és video van majd küldöm a linket.

Kép
Kép
etterke

Eszter, örülök, hoyg jól éreztétek magatokat! :) És azért is, hoyg Rékát felvették! :)

"Ismerem" a Kolping hotelt, már annyit hallottam róla és nézegettem is a honlapjukat. Csak egy a baj: az egyhavi Gyedem nem lenne elég a családunknak 1 napra, főszezonban. :shock: Még télen is csak alig jönne ki. Szóval, mi annak szolgáltatásait soha nem fogjuk tudni igénybe venni. :? Nekem nagy öröm már az is, ha elmehetünk egy nyáron egy hétre a hegyekbe, ismerősök házikójába, és magunk főzünk. :roll: Álmaim netovábbja (pillanatnyilag) az, hoyg legalább egy hétvégére elmehessek a férjemmel valahová és tényleg, ne nekem kelljen főznöm. :D De (nemcsak anyagi okok miatt) még erre is várni kell. :

Most ismét csak ennyire jutott az időm. Puszi...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Lányos anyukák figyelmébe ajánlom!!! EZT Csak töltsétek le és csomagoljátok ki :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
:oops: :oops: :oops:
Sajnos nagyon ritkán tudlak olvasni benneteket, de mindig vidám leszek tőletek. Most is csak azért tudok írni, mert beteg lettem és Domót elvitték tesómék, nehogy elkapja.
Írjatok sokat, hogy kicsit kikapcsoljak a mindennapokból!
Emese

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
smatyisms

Sziasztok!

Mi is élünk azért...
Voltunk kicsit Almádiban, aztán most Alidával magánzunk jövô vasárnapig. Van viszont minden napra segítségem erre a hétre, így talán a dolgozatom is halad egy kicsit.

Tegnap voltam orvosnál is, mindent rendben talált, zárt a méhszáj, de azért sok pihenést rendelt. (viccesen hangzik :)) Mostanában viszont néha gyomorfájás gyötör, amire azt mondta az orvos, hogy a gyomorsav okozza, még akkor is, ha nem ég. Mondta is, hogy vegyek be olyankor Maaloxot, és tényleg használ, ma sajnos ki kellett próbálnom.

Alidával elég nehéz egyedül, sokszor belebújik a kisördög, nem hagy pihenni ebéd után, nem lehet vele bírni. Remélem, nem tart ez örökké.
zsuzsi 81

Emese:
jobbulást! Mi a bajod? Remélem semmi komolyabb. Kicsit irigyellek, hogy van, aki elvigye Domót ilyen helyzetben. Most a nyáron is csináljátok a babaklubot?

Nóri:
Ti most biztosan nyaraltok. Remélem, lesz szebb idô is! Azt nem írtad, hogy meddig maradtok, de biztos észrevesszük, ha megjöttök! :wink:

Eszter:
örülök, hogy jól telt a nyaralás! Mi is szerettünk volna kicsit utazni (Erdélybe vagy Törökországba), de kár is álmodozni róla, mert nagyon fáraszt már az utazás.

Edith:
Mikor a nyár elején tervezgettük, hogy esetleg elmegyünk Erdélybe, megörültem, hogy hátha találkozhatunk Veletek is, de ez most sajnos nem fog menni. Hátha jövôre!

Puszi mindenkinek!
zsuzsi 81

NÓRI, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED! LEGYEN SZÉP A NAPOD!

Kép
Kép
etterke

Eszter, köszi a köszöntést!! :)

Fizetős üdülőhelyre nem tudom, eljutok-e még ebben az életben.... :cry:
Na, akkor Rékának is van már helye...és várja már? Beszéltek róla? Szülői mikor lesz/volt?

Zalán kapott oltást?
Ismim a kullancs elleni emlékeztetőjéért jelentkezett, erre kiderült, hiánycikk....tavaly is így volt :? Mondjuk nálunk a nem kötelező oltások nem játszanak... :P

Zsuzsi! Szuper időnk volt, ennél jobb nem is kellett volna!! Így is tiszta hepehupa a bal karom, kijött a napallergiám :cry: . Pedig nem is napoztam, csak ahogy a kocsiba besütött a nap :?

És akkor pár kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia Nóri,

nagyon szép helyen jártatok!

Rékus várja az ovit, de ritkán emlegeti, elmegyarázta ott majd más lesz a jele, mert nem biztos hogy ott is van eper, vagy valaki más szeretné :D Ilyen komolyan szokott beszélni az oviról. Szülői majd auhusztus végén lesz.

Zalán még nem kapott oltást, Réka megkapta a kullancs 3-at, nagy sírás volt hisztivel spékelve.

Kép
Kép
etterke

Eszter! Linket rakod már a képekről :?: :?: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Zsuzsi:Köszönöm már minden rendben, de övsömöröm volt egy elvakart herpeszből...Állítólag a gyerekek kaphattak volna tőlem bárányhimlőt. Tényleg szerencsés helyzetben vagyok, mert tesóm is óvónéni és nyári szünet van náluk, így tud vigyázni Domókára.

A zsebiklubbot folyamatosan tartom,csak most volt egy kis betegszabi :(
Bár csütörtökön indulunk nyaralni(ezért megint kimarad egy pár alkalom), nagy kaland lesz, tesómékkal hatan egy kölcsönautóval, Montenegró a végállomás. Elég olcsó a szállás(a balatonnál olcsóbb) az utiköltség feleződik és így bébiszitter is lesz velünk. :lol:
Puszi nektek:emese+Domó

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
smatyisms

Sziasztok!

Nóri, klasszak a képek! És Lilcsi olyan szép! Boldog névnapot utólag!

Etterke, annyit nyavalyogtam, hogy nincs kilátás kettesben elutazni a férjemmel, hoyg végül mégiscsak összehoztunk egy kétnapos kiruccanást. :D A naplóban olvashattok róla bővebben is, ha van kedvetek! A Lányokat "rásóztuk" a húgomra, aki itthon vigyázott rájuk. Ha minden igaz, 26-án megyünk a családi nyaralásra. Ugyanarra a vidékre, ahol mostvoltunk, illetve ugyanabba a faluba, csak most nem panzióba, hanem egy kulcsosházba, önellátással. :)
Édes Réka, ahogy ilyen komolyan veszi az óvodát!:) Én is várom már a képeket!

Zsuzsi, kár, hoyg végül nem jöttetek, de Neked most jobb is nem utazni túl hosszasakat. Jövőre vagy talán utána, még nincs veszve semmi! ;) A meleget hoyg bírod? örülök, hoyg az orvos mindent rendben talált!

Emese, jó nyaralást Nektek! Mi is visszük anyóst "pihenni" :D ! Még sosem voltunk nagyszülői kísérettel, de remélem, hoyg beválik és nekem is egy kicsit pihenésebb lesz az eddig úgynevezett pihenés! Különben 7-en megyünk, 3 felnőtt és 4 gyerek, jönnek velünk sógornőm fiai is. A nagyobbikra már elég jól rá lehet bízni a lányokat, ha valami dolgom akad. Mindenesetre, anyóssal könnyebb lesz a főzés (ha nem jött volna, akkor félpanziós megoldást választottunk volna, bár úgy kétségkívül drágább) , de azért nem akarjuka napjainkat a konyhában tölteni. Este gyorsan készítünk valamit másnapra, oszt kezicsókolom. :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Köszi Edit!!

No, és hogy viseltétek Boróval az elválasztást?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hát a megelet elég rosszul bírom, különben is alacsony a vérnyomásom, ilyenkor meg még lejjebb megy. Tegnap majdnem el is ájultam a kapunk elôtt, amint jöttünk haza a védônénitôl. Szerencsére nem lett baj, és Alida is segítôkészen ? persze ellenszolgáltatás fejében ? ellátott "épcsokival". Úgyhogy a napokban ki sem megyünk. Alidának elég nehéz így, mert nagy a mozgásigénye, de a házban szerencsére vannak kislányok, akikkel együtt játszik a belsô udvaron, vagy valakinek a lakásában.

El is vagyunk apátlanodva már egy hete, és csak vasárnap jön meg Gyula, de azért jól vesszük az akadályokat.
zsuzsi 81

Nóri:
sajnos ezen a gépen nem tudom megnézni a képeket, csak az újon, amit Gyula magával vitt. De majd bepótolom!

Eszter:
Biztos jól fogja magát érezni az oviban Réka. Alidától is mindig kérdezgetik az utcán, hogy ovis-e, mire mondja, hogy nem vagyok én sem óvodás, sem bölcsôdés. Már unja, hogy mindenki csak ezt kérdezi.

Emese:
Biztos nagyon jó lesz a nyaralás. Mi is szeretünk az autóba beülni, aztán csak menni, amerre látunk. Annak idején így utaztunk Törökországba, ahova mindenképpen vissza szeretnék még menni.

Edith:
Láttam, hogy milyen szuper helyen voltatok. Mi is rákaptunk az ötletre, mert mióta Alida megszületett, még nem voltunk kettesben sehol. Sajnos hiába vannak alanyok, akikre számítanánk, ôk valahogy ezt nem így gondolják. Emiatt mindig szomorkodom is, dehát lehet, hogy amíg nincs gyerekük, nem is értik meg a helyzetet. Én a Bakonyban, Börzsönyben, Pilisben nézegettem eddig helyeket, mert nagyon szeretjük az erdôt. Legrosszabb esetben elmegyünk Alidástul egy panzióba két napra, az is jobb a semminél.

Szép napot mindenkinek!
zsuzsi 81

Soha nem akar új oldal lenni??
Olyan édes Kistesó, mikor fürdök, mindig locsolgatom a hasam, és olyankor mindig jelentkezik. Elképesztôen sokat mozog, kb úgy, mint Alida. Alida is nagyon élvezi a hastapit, mindig sikongatva elrántja a kezét, mikor odarúg Kistesó.
zsuzsi 81

Nóri, te lennél "Lilianyja", aki kommentelt a naplóban? :D

Bocs', de csak ennyi vagyok!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Én :lol: , bocsi, elfelejtettem átjelentkezni :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Akkor oké. :D Semmi baj, csak úgy írtál, mint aki nagyon jól ismer minket, és kíváncsi voltam, ki az a "zugolvasó", aki ennyi mindent tud rólunk! :lol: Tudod, sokszor kíváncsi lennék, hoyg tudjam, kik olvasnak, már annyiszor meglepődtem, amikor valaki, hosszas olvasás után egyszercsak mégis rávette magát az írásra is. De persze, ez jóleső érzéssel is eltölt. :)
Puszi

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok,

hű én teljesen úgy emlékeztem, hogy elküldtem már a linket a nyaralásról :oops: Bocsánat!
Szóval kicsi családunk nyaralása képekben:
http://picasaweb.google.com/Reka240306/ ... directlink

Emese: Örülök, hogy jól vagytok! Jó nyaralást nektek! Jó lehet egy ilyen család ahol több ovónő van és segítség.

Edith: De jó hogy összejött a kiruccanásotok! Biztos anyósod segít majd, nekem is jó tapasztalataim voltak.

Zsuzsi: Vigyázz magadra! ezt a hőséget mindenki nehezen viseli. Almádiba nem tudtok ilyenkor lemenni vagy zavarnátok ott Gyulát? Talán a Balcsinál elviselhetőbb a hőség! Nekünk is most el majd az első kiruccanásunk kettesben 2 napra, tuti nagyon fognak a törpék hiányozni és mindenki jól fogja majd érezni magát. A gyerekekre anyu vigyáz majd. Én örülnék ha nálunk, de lehet hozzájuk mennek majd. sztem a a fontos, hogy legyen olyan személy akiben max megbízol és a gyerekek is imádják. Nálunk anyu ez a személy. Gondolom pár év múlva ti is ki tudtok kapcsolódni, ez most picit távoli, de addig is biztos klassz utazásokat szerveztek majd. a Bakonyban mi is jártok már, gyönyörű. Ismeritek a Meseszállót? www.meseszálló.hu Még nem jártam itt, de ajánlották és most jutott eszembe, lehet mi is elmegyünk majd ide valamikor.

Ma van Apa szülinapja, nagy a készülődés.
Lehet strandolunk is majd a hétvégén.
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

zsuzsi,

www.meseszallo.hu
Rosszul jelent meg valami miatt a levelmben :(

Nóri,

jövő hétvégén megyünk Tszmiklósra, jó lenne talizni!

Kép
Kép
etterke

Eszter!!

Péntek-szombat otthon leszünk!!
Számom küldöm priviben.

Játszótérből ott mellettünk nem lett semmi (ill. nem használható lényegében :? :evil: ), úgyhogy majd kitalálok valamit.....Tisza-part, vagy Várkonyi tér, vagy (ha nem lenne nagyon meleg) Nefag játszótér. Amellet van vadaspark is...kicsi, de a miénk :wink:

Képek klasszak! Te megcsini vagy! Azzal a labdával sikerült lefogynod? Mi is annak a neve?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok,

nekünk csendesen telt a hétvége. Pénteken ünnepeltük Apa szülinapját, hétvégén itthon voltunk, szombaton még nagyot pancsiztunk a vihar előtt. vasárnap tesómék jöttek át és grilleztünk, tollasoztunk. Olyan jó volt!

Nóri, akkor majd csörgök! Gondoltam vonattal megyünk Szolnokra, bár nálunk is van vonat, de még nem vonatoztak soha és bizti élmény lenne, aztán Apa jönne értünk kocsival, mert én mindenhová kocsival megyek, sokkal kényelmesebb így közlekedni két csemetével és vidéken nagy távolságok vannak. :oops: szerintem vasárnap délelőtt tudnánk talizni, de majd jelentkezem.

Köszi a bókot! kettlebell-nek hívják és sajnos nem csinálom, mert nincs idő :oops: Szerencsés alkat vagyok! Kellene mozogni mert sokat fáj a hátam, vállam. És izmosodni kellene mert pár év múlva ennyit sem bírok majd.... Párom csinálja már egy éve és nagyon látszik rajta, csupa izom! :D

Többiek merre jártatok hétvégén?

Kép
Kép
etterke

Eszter! Nekünk nem jó a vasárnap, reggel indulunk Dombóvárra...2009-es nyári turnémon vagyunk :lol:
Az az út sem lesz semmi, nagyon be vagyok tojva a kecskeméti átmenéstől :oops:

Ennek a kettlebellnek utánanéztem...nem semmi ára van 1 vasgolyónak :shock:
És a zurad mi alapján csinálja? Könyv? Dvd? Vaagy csak úgy?
És hány kilóssal lenne érdemes? Hogy kell ezt számolni?
Sztem még majd utánanézek...youtube-on sok videó van fent. Van benne elég kemény is, amit még bell nélkül sem tudnék csinálni, nemhogy +8 killával :oops: :lol:
Én most megen' nagyon meghíztam. Ha elkezdődik a bölcsi, megint nekilátok egy fogyónak. Ez nem állapot... :cry:

Párodnak hepi börszdéj! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia,

hű ezt sajnálom, mert akkor valószínű most nem tudunk találkozni. De sebaj, majd legközelebb! Nektek jó kirándulást! Biztos minden ok lesz!

Kettlebell ről itt találsz több infot. www.kettlebell.hu Párom könyv és szeminárium alapján csinálta. Aki vesz golyót ingyenes a kezdő kurzus, ami egy napos, sztem Szolnokon is van. Nőknek 8 kilós a kezdő bell. Ilyenkor mindig lelkes vaygok, aztán mégsem csinálom, pedig itt a bell :(

Kép
Kép
etterke

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Eszter! Sajnálom, hogy most nem jön akkor össze :cry:

Kettlebell-es oldalt megnéztem. Lenne Szolnokon is tanácsadó, vagy ki, de lemondtam róla. Szemináriumra úgysem jutnék el, meg azokat a kedvezményeket úgysem tudnám igénybevenni. Nagyon húzós nekem :roll:

Többiek? Nagyon hallgattok :cry: ....Edith, megint nem tudsz belépni?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia Nóri,

nagyon tündéri Lilcsi! A napszemüveges képek annyira vagányak! A közös kép is nagyon jó! Mint két barátnő! Így is van nem?

Jó hétvégét mindnekinek!

Kép
Kép
etterke

Eszter, nektek kellemes hétvégét!

Klasszul lehűlt a levegő, hajnalban még fáztam is. Pont jó ez csavargásra, meg holnap nekünk autókázásra :wink:

Zsuzsi! Ti hogy vagytok? Merre éppen?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok,

nekünk jól telt a hétvége. Nagyszülőknél voltunk, Réka szerdáig ott marad. Nóri javaslatára elmentünk a szolnoki vadasparkba vasárnap délelőtt, és nagyon tetszett. Nem túl nagy, kb 45 perces program, de ennyi pont elég is volt, utána a mellette levő játszótéren voltunk, a nagyon szuper, mindenkinek ajánlom aki arra jár. Legközelebb talalákozhatunk majd ott, Nóri!

Kép
Kép
etterke

Eszter, örülök, hogy tetszett!! Megtaláltad könnyen?
A játszótérnek 1 baja van, hogy kevés még a nagy fa, ami árnyékot adhat...de majd....
Oké, akkor legközelebbre megvan a találkahely :lol:
Vonatozást élvezték a csemeték???

Mi meg Dombóváron vagyunk....tök jól idetaláltam, nem tudom, miért voltam betojva tőle :roll: Kecskeméten meg át sem mentünk, kikerültem.
Remélem, a vissszaút is ilyen sima lesz.
Holnap Pécsre megyünk a kilátóba, meg az állatkertbe.
Pénteken Balaton....a 2 között meg majd kitalálunk még valamit valamerre :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia Nóri,

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK LILCSINEK!!!!

A vadasparkot könnyen megtaláltok, nagyon jól elmagyaráztad, a környéken sok szép ház van. A játszótéren valóban elég meleg van, de klassz játékok, padok és víz is van! A vonatozás is jó ötlet volt, tetszett a gyerekeknek.
Azt hittem egy napra mentem rokonlátogatóba Dombóvárra. Ügyes vagy, hogy odataláltál!
Pécs nagyon szép város. Még gyerekkel mi sem jártunk ott. Van ott vidámpark is és az állatkert és a vidámpark között közlekedik a mecseki kisvasút. Siklósi vár is jó program lehet, vagy valami fürcsizés.
Többiek merre járnak?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, most jöttünk meg Almádiból, és holnap megyünk NÁSZÚTRA!! Nôvéremék elvállaták Alidát két és fél napra, így mi el tudunk menni. A Pilisben leszünk, Kesztölcön egy kis panzióban, Alidáék pedig lemennek Almádiba, ott otthon érzi magát, na meg ott a Balaton is, midenkinek jó. Már nagyon várjuk a kis magányt!

Meglett közben a galériaágyunk is, persze ma egész este takarítottunk, úgyhogy remélem jó lesz az elsô alvás benne.

Tábita is nagyon jól van, nagyon sokat mozog, bár ha jól érzem, még mindig a popója van lent.

Most búcsúzom is, gyorsan lefekszem. Remélem, mindenkinek jól telnek a napjai.

Puszi[/u]
zsuzsi 81

Köszi a köszöntést!! :)

Vidámparkba nem megyünk (állítólag elég lepusztult már).
Van ott valami horror árú élménypark is...oda sem :wink:
A kisvasút van tervben, meg valami szuper játszótér valami Mandulás nevű helyen. Pénteken meg Balcsi :lol: .

Zsuzsi! Milyen az a galériaágy? Fényképet tegyél már!!!
Eszembe jutottál, olvastam, hogy Sarah Jesssica Parker-nek (Sex and the City) is megvannak az ikrei, a lánya Tabitha :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?