Új privát üzeneted érkezett!

Bols!
1ül megyek,még nemtom mit veszek fel.Talán farmersort,a hajam copfban lesz.
keny

sziasztok!

Baba, gigadrukk a randizóknak+++++++++++++++ ! 16-an indulnak,nem semmi! :wink:

Irises, punkcio előtt tudtommal vizelet nem kell, csak vérvétel és ekg.
De helyesbítsetek, ha rosszul tudom!!!!!!!

Drukk a szurizóknak és mnyh.növesztőknek!!!!!!!!!

Hihetetlen milyen meleg volt ma! Nem bírom! Kismamik gondolok rátok, hogy hűljön az idő, nektek ez sokkal megterhelőbb.

Harcika gondolok rád, sok erőt kívánok! Minden helyrejön! Férjednek kitartás!

Angel, cuki a kicsid!

üdv mindenkinek! :)
nani72

Bols, Keny, kb.én is 9-re érek fel szurira.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantok, sok a munka, és délutántól szabin leszek, megyek haza szüleimhez "hosszúhétvégézni".
Szép Napokat Mindenkinek (a neveket már nagyon hosszú lenne felsorolni :wink: )!!!
Vigyázzatok magatokra!

Babi, drukk tovább, sokat gondolok majd rá ám :)

Puszi Lányok!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Jelentem:14 okos, ügyes kisbabánk van.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: Kép
+++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Keny, Bols, szerintem láttalak Titeket és Kenynek fel is tűnt:), anynira néztelek, de nem mertem szólni. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: alig vártam, hogy hazaérjek és ilyen jó hírt olvassak tőled! Lesz ám focicsapat tartalék játékosokkal! :lol: Osztódó, fejlődő drukkjaim mennek!+++++++++++++++++++++++ :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Baba ez igen :lol: Kismami leszel hamarosan!

Nemevi nem mondta a doki az EKG-t, de igazság szerint ő is rohant, én is, és egyszerűen nem kérdeztem semmit tőle. Mindegy a kérdés megoldódott mert megvan az EKG.

Rani örülök a jó híreknek, nagyon drukkoltam, hogy szép eredménnyel gyere. A dupla szúrást szerintem nem merném egyedül lebonyolítani, de jó ötlet, majd a férjem segít.

Én holnap megyek dokibácsihoz, a hasam már szép színes. Ki is szúrták az Istenhegyin az EKG-n, hogy a Kaáliba megyek. Ez van, nem vagyok egy szúrózseni.
Kalkata Neked szép hosszúhétvégét.

Skrisz nem jöttél, érkezik Eszter?

Mindenkinek szép Napot.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises, nemrég beszéltem Skrisszel, nincs semmi gond! :D

(Én is mindig aggódom, ha nem jelentkezik :lol: ).

Aranyosak vagytok!

Csajok!AKI GONALT SZÚR MOST? ANNAK SZÓLÓ KÉRÍDÉS: Maradt a tollamban Gonal. SZüksége van rá valakinek? (Természetesen ajándékba.)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

én még új vagyok, most regisztráltam, és remélem lehetek a "csapat" tagja.
Üdvözlök mindenkit! Már pár hete olvaslak Benneteket..
én is a kaáliba járok, pesten a doktornőhöz, és nemsokára kezdődik a stimu, nagyon izgulok..
lorina

Baba: jeeeee!!!! taps taps taps! osztodjanak szepen tovabb!

Lorina: udv koztunk! Meselj magatokrol ha van kedved :).

Kalkata: jo pihenest a hetvegere! puszi

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Endo műtétem volt , az év elején, azután sikerült kétszer spontán teherbe esnem, de sajnos mindkettő vége vetélés lett..
és most ha megjön akkor kezdem a Gonalt..ami pár nap remélem..

mindenkinek drukkolok együttérzek veletek és akiknek meg sikerült már azoknak pedig azért drukk hogy minden szépen menjen!! :)
lorina

Endo műtétem volt , az év elején, azután sikerült kétszer spontán teherbe esnem, de sajnos mindkettő vége vetélés lett..
és most ha megjön akkor kezdem a Gonalt..ami pár nap remélem..

mindenkinek drukkolok együttérzek veletek és akiknek meg sikerült már azoknak pedig azért drukk hogy minden szépen menjen!! :)
lorina

Baba!
Szép szám, gratulálok!! :D
Cupp!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Meló hegyek vannak nálunk, így csak most tudtam olvasgatni Titeket...

Baba!
Hatalmas gratula! Ez giga-mega szám :D
Drukk, hogy a továbbiakban is ilyen jól alakuljon minden!

Till üdv újra itthon.

Lorina üdv köztünk.

Majuska :(

Skrisz bevésnéd a táblába: 08.06 konzi az 1lombikra. Jejejeje!

Lányok! az mitől függ, hogy kell-e lombik előtt fogigátlót szedni. Még a másik helyen, sok csajszinak ezt kellett szednie lombik előtt.

pusz, Roni
roni34

Babám,
nagyon szép szám, szép arány! :D
további ügyes osztódást!
hadd dübörögjön a csésze! :wink:

Bols,
++++++++++++

Mindenki, aki akciózik, vizsgálatra, eredményre vár...
+++++++++++++++

...és aki nem, annak csak úgy
+++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!

Baba, SZUUUPEEEEEEEEEEEEER! Nagyon ügyes babákok! :lol:
Én nem láttalak, de nem értem miért nem mertél szólni! Mi Kenyvel csak egymásra néztünk, aztán már mint régi ismerősöknél ment a duma.

Keny, örülök, h személyesen is megismerhettelek, nagyon szimpatikus, kedves lány vagy és csini is! :D

Irises, az én pocim is színes (az első szúrást elbénáztam), pedig már rutinosnak kéne lennem. :oops:

Kalkata, kellemes hétvégét, jó pihenést!

Lorina, üdv. a csapatban!

Szombaton 10-re ismét megyek a Kaáliba. Valaki még?
A tüszők növögetnek, ma és holnap még Gonal és Merional (az eddigi adagban), holnap már a Cetrotide is hozzájön. A "vezértüszőm" 14*16-os, de inkább tovább megy a stimu 1 nappal. Valszeg kedden punkció. Mnyh. 9-es. Nálam most sem EKG-t sem labort nem kért a dokim. :oops: :shock:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lányok, itt vagyok, csak nincs jó kedvem. Máig tartott a szabim, holnaptól vagyok táppénzen. De a táppénzes papírt előre nem adja ki a doki, csak utólag. Ma le kellett volna adnom, hogy kapjak pénzt. De mivel nincs papír, így jövő hónapban csak félhavi fizut kapok. Pont Eszter születésekor, az orbitális törlesztőrészleteink mellett... :evil:

Babim, gratulálok a helyes kis petikéidnek. Jó széria, meglátod pikk-pakk babás leszel.

Roni, a protokolltól függ. Asszem úgy van, hogy short-nál van fogigátló, long-nál nincs.

Lorina, üdv közöttünk. Hány éves vagy?

Irises, drukk holnapra!

Bols, szuper hírek!

skrisz72

Skrisz, ezek a rohadt anyagiak... :evil: A lényeg most az, h hamarosan kezedben tarthatod kicsi lányotokat Esztert! :D
Akartam már korábban is kérdezni. A tábla aktualizálását megtartod, Eszter születése után is. (Bocs, de nem hiszem, h lesz erre is időd!)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, tényleg! Igazad van! Átveszed? :wink:

skrisz72

27 vagyok, de az endo miatt javasolták, hogy minél előbb kellene teherbe esnem, persze, nem azért szeretnénk a férjemmel babát, hanem mert mi döntöttünk így, de gondolom ezt nem kell magyarázni.. :wink
lorina

Szép estét mindenkinek!

Baba, szép arány....remélem és kívánom, hogy köztük legyen az(ok) is, aki veletek marad!

Lois, mi az, hogy szülés ma???? Csak nem programozott lesz?

Skrisz, itt is sajnálom ezt a hülye tp-t, de sajna ez így van kis hazánkban.

Lorina, üdv a csapatban.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, köszi. (Tudod te, miért félek annyira...): DE MOST MINDEN RENDBEN LESZ! Most végre SIKERÜLNI FOG, MERT SIKERÜLNIE KELL!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, ez csodááááás! további osztódást!!!!!!!!!!!!!!! :D

Üdv Lorina!

Bols++++++++++++!

Mindenkinek puszi!
nani72

Baba, tudom. Ezért is nem mondom, hogy most tuti sikerül, mert erre sajna nincs garancia. De KÍVÁNOM tiszta szívemből, hogy sikerüljön! És DRUKKOLOK nagyon :)

allegrobarbaro

Sziasztok Csajok!

Na ma elég jó híreket kaptam,a tüszik szépen nőnek mind a 8db a "vezér"16,5mm-es!És a többi is követi sorba.A mnykh:11mm!!!!Holnap is meglátogatom a Kaálit ucsó tüszivizit és megbeszéljük,hogy vasárnap,vagy hétfő lesz a leszívás.

Bols!
Jó volt dumcsizni Te is szimpi Vagy!

Baba!
Akkor szuper jól randiztak a kis sejtecskék:)
Hol ültél?Mi volt rajtad?Bár mi Bolssal eléggé belemelegedtünk a traccspartiba és nem igen néztem szét.De legközelebb szólj oda nekünk:)
keny

Sziasztok!

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++

(((((((((Skrisssz))))))))))))

Loisom: hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorina: üdv. a csapatban! :wink:

Keny: szuper hírek, nagy drukk vas.-hétfőre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *puszedli* 2009.07.16 21:12-kor.

Kép

Kép

*puszedli*

Baba :)
De jó!!! Annyira örülök, hogy ilyen sok gyönyörű kisbabád lett!! Hajrá, hajrá!!! Csak így tovább pozitív gondolkodás!!!! :) Gondolok Rád és drukkolok folyamatosan!!! ++++++++++++++++

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Baba!++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon de nagyon szorítok érted

:wink: :wink:

Lois !Drukkolok a sima szüléshez.

Puszi .Dalmi
dalmácia

Aztarézfánfütyülőjét :twisted: elszállt, amit írtam!!! :evil:

Akkor a lényeg mégeccer:

Babim :D
szuper hírek!!!!!!! :D :D :D hajrá osztódás!!! :D
!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lorina
üdv a Szuper Csapatban, gyorsan babásodjatok! :P

Keny, Bols,
extra tüszőnövelők!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Irises
drukkkkkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

csajszik, hogy bírjátok ezt az időt? :oops: :? - itt 31 fok van a légkondis szobában :shock:

tillidian

Kép

skrisz72

Sziasztok!!

Csak épp, hogy bekukk és nagyon jó ilyen jó hírt olvasni!!!

BABA hatalmas gratula 14 gyönyörűség!!!!!!!!Szuper!!! :lol: :wink:

Mennek a drukkok nagyon!

Én bejelentkeztem a Istenhegyi klinikára mondtátok, hogy Hajdú doktornőt keressem, így augusztus 6-án 1-re megyek hozzá!!!
(Pont a házassági évfordulónk :roll: :lol: )

Kép

Kép
raniko

Lois sms:
"Sziasztok Anya Barátai!
Megérkeztem, Onody Zétény a nevem és nagyon úgy fest, hogy innentől kezdve én leszek a szüleim szeme fénye.Óriási nagy legény vagyok, 3370 gramm és 54 cm...És természetesen nagyon jóképű:o)"

Kép

Kép

*puszedli*

Lois: szivbol gratulalok!!!!! :) :) :) Zéténynek hosszú, egeszséges és nagyon boldog életet kívánok! puszi

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Szia Zétény! Isten hozott, sok tejcsit kívánunk neked, anyának meg sok-sok boldogságot!

skrisz72

Lois, nagy gratula! Zéténynek hosszú, boldog életet kívánok
Skrisz, te következel :wink:

allegrobarbaro

Lois, itt gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Lois: szívből garatulálok és várjuk az első képeket Zétény úrfiról!

Lányok képzeljétek kaptunk egy gratis nyaralási lehetőséget Bükkfürdőre, így a jövő héten egy kis wellnessel készülök tovább az augusztusi akcióra.
Addig is amíg visszatérek, tessék jó sok csodát produkálni!

Keny, Baba, Bols, Irises +++++++++++++++ Ügyesek legyetek!

Skrisz köszi, lombikban még totál járatlan vagyok, de dokibácsi biztos majd mindent időben elmagyaráz.
Már Neked sem sok van hátra! Ha esetleg közben Eszterke úgy dönt, hogy most már kívülről is megszemlélné anyucit, akkor kívánom, hogy minden könnyen, símán menjen.

Harcika további jó gyógyulgatást a férjecskédnek.

Akiket nem említettem azoknak is mennek a drukkok, sokat gondolok rátok!
Puszi, Roni
roni34

Köszönöm a drukkokat, mindegyik célba ért. Minden rendben megy, járkálok UHU-ra. Most ez az UHU még korai volt, csak dokibácsi nincsen a hétvégén. Jövő héten többet tudok. Megy a supre, gonal, szinesítem a hasam szorgalmasan :lol:

Akit érdekel és írt róla, lombikhoz nem kell vizelet, csak vér és EKG 30 napnál nem régebbi.

Így ismeretlenül is nagy gratula Zétény születéséhez!!! Legyen szép és hosszú életed!

Skrisz sajnálom. Mindig van valami sajnos, ami miatt lehet idegeskedni.

Baba nagyon-nagyon drukkolok.

Szép hétvégét mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lányok most olvastam a nlc-n, hogy Harcikáék ma végre hazamehetnek!!!!
roni34

Csajok, mégegyszer:nem kell valakinek a megmaradt Gonal? (Túl sokáig nem lehet eltartani, mert ugyebár bontott, mivel használtam.)

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika!
Igaz, hogy már ezer éve nem "beszéltünk", ennek ellenére is nagyon szorítok Nektek! Hidd el minden jóra fordul! Nagyon szorítok! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ui.: ha gondolod, és segít hogy beszélsz róla, várom a PÜ-t!

Puszi, Á.
Vendég

Baba :P
Ha most senkinek nem kell a maradék Gonal, vidd be Harcikának, ő majd odaadja valakinek, akinek jól jön! :wink:
Itt is ezer drukk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Neki szoktam bevinni, de se ma, se hétvégén nincs bent és gondoltam, hátha most kell valakinek.

babaimádó
Kép
babaimado

Harcikáéknak drukk ezerrel a hazamenetelhez!!!!!!!!!!!!!!!!jajj de jóóó!

Zétény baba Isten hozott!!! Örömteli napokat, éveket az egész családnak!!!! Sok tejcsit!

Baba gyerekek, drukk nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Irises ,Bols,Keny, ++++++++++++++++++++++ !!!

Skrisz, mindjárt jön Eszti,olyan izgi! :)

Timi, hogy vannak az ikrek odabent??? :wink:

Tillike, pocisimi a lánykádnak!
nani72

Sziasztok!

Lois, szívből gratulálok, nagyon szép méretekkel rendelkezik Zétény úrfi! Sok boldogságot és tejcit!

Harcika! Végre hazamenetel! Ez jó!!!!! További drukkok!

Baba, Irises, Keny Drukkok! +++++++++++++++++++++++++

Baba! Én nem láttalak! :oops: Holnap jössz?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Baba nagyon rendi vagy. Én szúrok Gonal-t, de van még.

irises

Sziasztok! :P

Csak bekukk, hogy a mai drukkokat közvetítsem :P
Baba, Bols, Irises, Keny,
mega-drukkok!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Harcikáék :D :D :D Hál'Istennek!!!!!!! :D

(Sajnos csak túlélésre "gyúrok" ebben a hőségben...gondolom, Ti is!!! Annnnnyira várom azt a beígért vihart!!!! :roll: )

tillidian

Sziasztok Csajok!

Isten Hozta a Kis Zétény Babát!!!

Szurizósok!Kitartás és hajrááááá!!!

Nekem hétfő reggel lesz a punkcióm.Tegnap meg volt az ucsó UH,minden oké.Ma este 10kor beadom az ovitrell-t.Eléggé feszít a hasam és rohadt hányingerem van:(Most lemegyünk a Balcsira ott kibírom ezt a két napot.Tökre izgulok a hétfő miatt!

Jó 7végét,Mindenkit puszilok!
keny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?