REMÉNY
Atya-gatya! Nem semmi! Még jó hogy minden rendben. Sejtem, hogy duplán kivert a víz!
Gondoltam hogy felajánlom hogy veszek neked, de biztos voltam benne hogy ha kell akkor magadtól is felteszed a kérdést!
Szóval nem piszkosság mert számítottam rá!
Természetesen megveszem neked.
Valszeg jövő héten megyek pestre de lehet hogy már most vasárnap.
Igaz most csak a tesómékhoz ő meg nagyon messze lakik tőletek Budatétényben, de ha megyek anyuékhoz akkor esetleg a nyugatinál találkozhatunk.
TRIX
Én még nem voltam terhes és a párom anyukája elkezdte szídni a mai kismamákat hogy semmit nem tudnak megcsinálni, hogy egész nap fáradtak, mert hogy ő mennyi mindent csinált, pedig nem volt mikró meg mosógép meg mittudoménmi.
Na akkor megfogadtam hogy én nem is kérek tőle semmit, mert biztos akkor rólam is meglesz a véleménye, hogy itthon vagyok azt még egy kaját nem tudok megcsinálni.... bár én amondó vagyok, hogy azért a lombikosokat meg a spontán kismamákat ne vegyük már egy kalap alá.
VICKY
A sógornőm mesélte hogy a páromnak 25x kellett már szólni hogy menjen a kórházba az apasági nyilatkozat miatt. Az utolsó pillanatban ment már be. Engem nem érdekel, neki lesz a ciki hogy ha az én nevemet fogja viselni a gyerek. Az én nevemhez ráadásul jobban megy az a keresztnév ami a legjobban tetszik, úgyhogy még jól is járnék!
(na persze csak viccelek, és sztem Bogyónál nem fogja ezt csinálni, mert eleve már mondtam neki hogy a papírokat is neki kell intézni, adókártya, tb-kártya, gyed stb.) Azt mondta OK!
KAKTI
Kinek a pap, kinek a papné!
BIKMAKK
Akkor te előtte csontváz lehettél mert én nem látok a pocakon kívül pluszt rajtad. Ezt most tényleg tök komolyan mondom..... de biztos igaz amit mondasz, elhiszem. De nemsokára lemegy a nagy része