Sziasztok!
Meleg van, izzadok, mint egy ló, és egy mosogatás után is le kell feküdnöm. Anyámnál a tényleg csak 8 kiló barackbefőzés után majd leszakadt a hátam. hát ezért nem írtam, még csak a gépet sem volt erőm bekapcsolni, mert akkor ülni kell... nem tudom, hogy fogom kibírni a kövi 2 hónapot...
Ma este megyünk a nagyszülőkhöz nyaralni 4 napra. Beszereztem egy gyerekmedencét, szerintem abban fogok ázni végig
Baba! én is az apás szülésre szavazok, de kicsit más okból... eredetileg én sem akartam, hogy bent legyen, mert arra gondolok, ha ő nincs ott, csak "idegenek", akkor jobban tartom magam, viszont ha bent van, akkor van kinek "jobban nyafogni", és akkor könnyebben elhagyom magam. Viszont ő nagyon bent akar lenni! De van egy ismerősünk, akinek a babáját nem megfelelően látták el, és valszeg azért van neki maradandó sérülése, de ennél jobban nem akarok senkit se riogatni, szóval azóta azt mondtam a páromnak, hogy bent KELL lennie, és neki kell figyelni a fiúnkra, amikor megszületik, és a nyomában lenni, nem egyedül hagyni... hát ez az én parám
De azért választottam a BAjcsyt, mert tuti semmi hasonló nem fog előfordulni
Niki és Tünde! gratula a fiúkhoz!!!! képeket küldjetek róluk! annyira kiváncsi vagyok már a fiúkra!
Erről a römiriszről, vagy kiről hálistennek lemaradtam, úgyhogy priviben is küldhettek..
Tengdi! épp mostanában olvastam a fiúk fütyi problémáiról, és nagyon sajnálom Mátét, de remélem elég hamar átesett rajta, hogy talán akár el is tudja felejteni ezt a rossz élményt...
A képek tök jók, bár én apára figyeltem fel, hogy milyen sármos
A lányod viszont tisztára olyan, mint te!
A gyereknevelés terén egyáltalán nincs tapasztalatom, de szerintem ne féltsd. Mármint ha eleve kicsit mimózalelkűbb, és még az oroszlán mami is midentől megvédi, akkor nem is fog erőszakosabb lenni, mert megteszi helyette más. Ezt most kisarkítottam, de remélem érted mire gondolok. Előbb-utóbb úgyis bele fog szokni a farkastörvényekbe, vagy a homokozóba, vagy a suliban...
Törpiri, Marcsi! tök édik a csajok!!!
Ha még van hely a kertetekben, akkor én is szívesen mennék. Viszek sütit (arra bezzeg van erőm sütni...
pedig már több mint 10 kilót szedtem fel... ).
Cunci és akinek még aktuális a kövi 4 nap! megy a drukk!
Sziasztok! és nagyon vigyázzatok ebben a melegben!
Niki