Szia Gabi
Bocsi, hogy ilyen sokáig nem írtam
Egy kicsit el is vagyok havazódva, és ha időm engedi, a 2003. nyár végi babák topicba írogatok.
A férjem is Szentesen járt középiskolába, a Pollák-ba
Aztán a főiskolát már Dunaújvárosban végezte, és ott is ismerkedtünk meg. De ennek már sok-sok éve... Sokszor gondolok én is arra, hogy milyen jó lenne Szentesen élni. Anyósomék nagyon örülnének
Az biztos, hogy nyugisabb életünk lenne, és talán egy kertes házat is tudnánk venni
Jelenleg lakótelepi (panel) lakásban lakunk. Az én szüleim egyébként itt élnek Budapesten, közel hozzánk, és főleg anyukám segít nekünk sokat.
Egyébként Zsoltika a MÁV kórházban született sima hüvelyi úton, fájdalomcsillapítás nélkül, amire nagyon büszke vagyok! Az én szüléstörténetem a MÁV-os topicban megtalálható.
Lacika már nagyon nagyfiú lehet
Mi mindent tud már? Jár bölcsődébe? Mi nem tervezzük a bölcsit, inkább itthon maradnék GYES-en, és szeretnénk kistesót is, akkor meg amúgy is itthon lennék
Ti terveztek tesót Lacikának?
Mi most hétvégén utazunk Szentesre
De egész biztos, hogy júliusban is lent leszünk, csak még nem tudom, mikor. A házunkban teljes fűtésrendszer-korszerűsítés lenne a nyáron, de most már nagyon úgy néz ki, hogy nem tudják idén megcsinálni sajnos. Pedig nagyon jó lenne, ha lakásonként szabályozható lenne a fűtésünk, sokkal olcsóbb lenne. Szóval ezt még nem tudjuk, de parkettázni mindenképp szeretnénk, és mi akkor a munkálatok idejére leköltözünk Szentesre. Ez valamikor a nyár végén lenne.
Hát egyenlőre ennyi minden jutott eszembe
Ha van időd, írj! Meg aztán hátha idetalál másvalaki is
Puszi:
Gabi