Helló!
Eddig a júliusunk sem sokkal jobb, lehet elkiabáltam...
Benyaltak a gyerekek valami magas lázzal járó vírust, igaz 3-4 nap alatt átmegy rajtuk és nincs is más tünet, de Matyinál ez is elég gáz.
Dénes kezdte, 3 napig lázas volt, első éjjel és az azt követő napon végig 39 fölött, de elég jól viselte. Mire meggyógyult rá 2 napra Matyinak ment fel a láza, megszenvedtünk vele, első éjjel alig aludtunk, reszketett a láztól, pedig kapott kúpot és hűtőfürdőt többször is. Ha sikerült is elaludnia, csak 30 perceket aludt (normál esetben 8-9-10 órát alszik éjjel szopi nélkül), két alvás között pedig ordított, így telt az éjszaka és a tegnapunk. Ma már jobban van (ezt most lekopogtam), aludt 3 órát délelőtt, most is nyomja 3 és fél órája. Nekünk is kellett már a pihi, férjemmel együtt kipurcantunk.
Ami viszont érdekes, hogy kibújt Matykó első foga a múlt héten!
:) Nagyon meglepődtem, mert nyáladzott már szegénykém néhány hete és rágott is mindent, de Dénessel is így volt, mégis 7 hónapos volt mire lett foga. Matyókám siet.
Nem csak ebben, 3 hónaposan már stabilan fordul hasról-hátra és hátról hasra is, és ülni próbál!
(Van rá hajlam a családban, unokatesó 4 hónapos már ült.)
Kézben nem is lehet fekvőben tartani, mert reklamál.
Haragosi! Ez nagyon gáz sztori a kissráccal!
:(:( Én is totál kiakadtam volna! Komolyan hányingerem lett, ahogy belegondoltam...
Mucska! Mi lett a ládával, reklamáltál? Tényleg nem hasonlít az eredetire!
Szilcsi! A meggyfa kivágásán csak pislogtam... Ellenőrzik ezek egyáltalán mit bíztak rájuk????? Lali jól van? Begyulladt az oltása? Ha csomó maradna az oltás helyén, azt finoman masszírozni kell (nekünk maradt, Matyié is begyulladt kicsit).
Norus! Sztem totál jól álltok a szobatisztasággal, kár siettetni! Simán belefér, hogy várjatok 1-2 hónapot!
Dancsi! Látom a legkisebbik nálatok is jól hízik! Gratula! Végül csak szopizik, vagy adsz neki cumisüvegből is, ahogy tervezted?
Dénes még valóban szopizik alvás előtt, de nem féltékeny a kicsire szerencsére! Sőt, ha sír Matyi, mindig szól, hogy adjak neki cicit!
Karmen! Nem csináltak semmit Dénes fogaival a húzáson kívül. Azt mondták (3 dokit kérdeztünk meg), hogy tejfogakra nem lehet szabályzót vagy koronát stb. tenni. Talán nem lesz majd gond a maradandó fogakkal, mert még a többi foga is tejfog, kipotyognak és alakul a fogsora, ha mégis gond lesz, akkor a maradandó fogakra kell majd szabályzó.
Az uh guru
dokinőt pedig Kovács Gabriellának hívják, ha jól emlékszem!
Lemaradtam több névnapról és szülinapról, elnézést, hogy nem sorolok fel külön mindenkit,
de sok boldogságot kívánok az összes kis ünnepeltnek! :):)
Hefe! Én is kíváncsi vagyok, családi napközit szeretnél nyitni? (A bölcsinkben már szóltak, mikor Matyi 2 hónapos volt, hogy jó lenne beiratni, mert 2010-re már alig van helyük, és 2011-re is van már jelentkezőjük... Ha nem lesz helyünk érdekelne a dolog!
:):) )
Köszi az együttérzést
mindenkinek Dénes foghúzásával kapcsolatban! aranyosak vagytok!
Zsuzsi