Sok-sok gratula és boldogságosság a házassági évfordulósoknak!
Nekünk a baba lesz az ajándék a 4. évfordulónkra, mivel kb. akkorra fog megszületni babó.
Pocakfotót majd teszek fel, csak magamat nem tudom lefotózni, mert nincs normális tükrünk, majd hétvégén, ha hazajön apjuk!!!
Colin!
Biztos minden rendben lesz, ha gond lenne, akkor az hamarabb kiderült volna
Vevikk! Ne izgulj a párod miatt, ne lesz semmi baja. Tudom, hogy milyen nehéz egyedül otthon, de már csak két nap van hátra. Én minden hétköznap egyedül vagyok (mondjuk 3 év alatt sem tudtam megszokni), hétfőn lemegy a párom Szekszárdra és ha minden jól megy akkor csütörtökön, vagy pénteken jön haza.... Szóval nekem csak a TV és a net a társam esténként.
A legutóbbi UH nekem is hüvelyi volt még, a holnapi kombinált tesztes pedig már hasi lesz. Anyukám jön majd velem, remélem beengedik őt is. A DVD-t pedig hozom haza apának, hogy ő is megnézhessen pindurt. Remélem addig megfordul, mert nem szép dolog tőle, hogy a hátát mutatja mindig
Így nem is tudom hogyan fogják megnézni az orrcsontját
Nálunk apa minden vizsgálaton ott lenne, ha tehetné. Én örültem, hogy bejött velem, mert legalább jobban elhiszi, hogy apa lesz, most hogy látta a kis pulzáló szivecskéjét.
Sajnos mi még nem hallottuk a szívhangot, csak láttuk a pulzálást. Van itthon baba-szívhang hallgatóm, de még nem mertem kipróbálni (azt mondták úgy a 16 héttől élvezhető), mert ha nem hallannék semmit, biztosan idegbajt kapnék......
VÁSÁRLÓMÁNIÁS kismamik:
Ma voltam a Blahánál egy urkálóban, vettem egy édes poncsót és egy farmert kantáros unisex kisgatyát (ezt mind 800 Ft-ért). És a Rákóczi úton van egy Terranova bolt, ahol minden ruha akciós és gyönyörű farmer kantáros nadrágok, és farmer kabátok vanank 6-700 Ft-ért (vadi újak), kis polók 240 FT-ért, pizsamák 500 Ft-ért,...... Tényleg nagyon édesek, szerintem érdemes megnézni, persze csak annak, akinek nem esik nagyon ki az a környék.....
Bocsi egy kicsit hosszú lettem.....