Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A 4D-s eredményünk:

BDP: 64 mm
HC: 245 mm
AC: 227 mm
FL: 51 mm
Becsült magzati súly: 1024 g

A biometriai adatok alapján 26 hetes 6 napos terhesnek felel meg.
Az uterus üregében egy élő magzat látható koponyavégű hosszfekvésben. Ép koponya, szabályos arc, normál agyszerkezet. Oldalkamrák normál tágasságúak. Gerinc párhuzamos, követhető. Szabályos négyüregű szív. Ritmusos szívműködés. Bal kamrában egy hyperechogén papilláris szívizom látható.
Kp. gyomortelődés ábrázolódik. Kp. hólyagtelődés ábrázolódik.
Mindkét vese ábrázolódik, üregrenduseri tágulat nincs.
Zárt hasfal és mellkas. Épnek imponáló testkontúrok.
Bégy végtag látható.

Lepény: mellső falon, mélyen tapad.
Magzatvíz: átlagos mennyiség.
Köldökzsinór: három érkeresztmetszet ábr.

Egyebekben, amennyire a vaskos anyai hasfalon megítélhető, az érvényben lévő szakmai protokoll szerint elvégzett vizsgálat során jelenleg durva anatómiai eltérés nem ábrázolódik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát tudjátok, én azt hiszem, agyvérzést kapnék, ha Benőke helyett Boglárkát kapnék :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Bár a doki szerint 100 %, hogy fiú :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csige ruhákat nekünk már egyáltalán nem kell venni annyit kaptunk....óránként öltöztethetem majd a gyereket hogy minden legyen rajta legalább 1x...... :) :) :) :)

Zsuzska kukiját látta a szonográfus nem?nekünk megmutatta mikor Brnus végre széttárta a lábát...... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kép

Tary!
pihenjétek ki a pihenést :wink: és gyere dumcsizni :)

meli!
én sem merek majd nevet adni, mert a végén identitás zavara lesz a gyereknek :lol: :lol: :lol:

zsu!
remélem, ezek az eredmények jót jelentenek!
no de hol itt a kép??? :lol:

nita!
a hsz-odon jót nevettem, mert olyan mintha zsuzska kukijára kérdeztél volna rá :lol: :lol: :lol:

babszika

hát vissza olvasva tényleg félre érthető.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én jót mosolyogtam, szóval oda se neki :lol:

babszika

oké!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Iszonyat ez a hőség!!!!
Ma tiszta zombi vagyok... az éjszakám szőrnyű volt és szerintem most is az lesz. Itt a 4. emeleten kibírhatatlan a hőség. Hiába van minden szoba lesötétítve, a tetőt is tűzi a nap. Azt hiszem ma éjjel a nappaliban fogok aludni, mert ott van a légkondink. :roll: :roll:
A hálóban csak ventillátor van, de sz@rt sem ért az éjjel. :evil:

Zsuzska!!
Jó nagyra nőtt már Benőke. :wink:
[quote]B írta:al kamrában egy hyperechogén papilláris szívizom látható.

Ez mit jelent? Remélem csak jót.

[quote]E írta:gyebekben, amennyire a vaskos anyai hasfalon megítélhető......

Na ezen jót röhögtem (már bocs :oops: ).Hogy írhatnak ilyet rá egy leletre?! A múltkor nekem is megjegyezte a 18 hetes genetikai uh-n a doki (nem a saját) hogy hájas a hasam. :shock: :x Tudom hogy az, de akkor is!!! :evil: :evil: Menjen a sunyiba!!! Én meg visszavágtam hogy ön sem épp egy Adonisz..... Hát nézett nagyokat. :D :D
De annyira felhúztam magamat, hogy muszáj volt beszólnom. :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni!
állatira tetszik, h beszóltál a dokinak!!!!!!!!!!!!
Kép

babszika

Hát nehogymár azt higgyék hogy nekik mindent lehet!!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre, bocsika!

Átalakították a boltunkat, ezért múlt héten zárva voltunk, péntek, szombat vasánap pedig Balatonfüreden voltunk "nyaralni"!

Babszika! Borzasztó mód szorítok, hallod, enyire még soha senkinek, de télleg!!! :wink: És ez bizony tuti inszem lesz és kész! És ki tudja, a végén még lehet, hogy tényleg Petike lesz ebből az inszemből! :lol:

Tary! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson.

Nita! Örülök, hogy a párod rendbejött és Veletek minden ok!

Zsuzska! Várjuk a képet Benőkéről! :wink:

Melisch! Néztem a hődet, tudom, ne éljem bele magam, mert mindig szép a hőd, de ez tényleg olyan mint egy babás hőgörbe, ettől szebbet el sem tudok képzelni! :wink: Mostmár ideje lenne hozni egy pozi tesztet valakinek!

Kistörpe! Tényleg nagyon rohan az idő. Gratula Nektek! Majd hozz képet az uh-ról!

Pampalini! Veletek mi újság?
Nika! Ti hogy bírjátok a panelban a meleget? Nehéz lehet egy örökmozgó kisgyerkőccel!

Móni! Nagyon sajnálom, hogy ennyi "kellemetlenséged" van mostanság a kismami létből, de nem hiába hívják, terhességnek!

Nagyon örülnék, ha most tesztelnék pozitívat, így legalább kimaradnék a nyári nagypocakosságból, és teljesülne legnagyobb álmom=tavaszi babám lenne! ( Én is tavaszi vagyok :oops: )

Na, mostmár eldugulok, mert még a végén sok lesz belőlem!

Puszka Nektek!
pedi
Kalocsa

Sziasztok! Nekem is csurog a víz a bugyimból, szívesebben lennék egy medencében, de ezt dobta a gép.....

Móni beszólás ötös volt!

Pedi tessék gyúrni akkor........

Nika merre vagy?

Zsuzsa gratula a méretekhez, reméljük nem viccel meg benneteket. Én is ismerek olyat akinek végig fiút mondtak és lány lett..........biankánk hívják de tibinek becézik :lol:

királylány

itt vagyok :):):)

nem panel hanem állítólag vályogból vagy mi a szöszből készült a lakás vagyis a ház vagyis nagyon jó hüvős van idebent mert a nap sosem süt be a nappaliba nyáron a fák miatt télen meg hát nem ér idáig a nap :):)

jól vagyunk gyerekem rendszeresen strandol amedencében :):): mai friss kép levágtuk a haját kopira ne legyen melege :
Kép

nika70
Salgótarján

királylány benéztem ablogodba nagyon ügyi vagy :):) jó volt olvasni :) betettelek az enyémbe hogy olvaslak :)

nika70
Salgótarján

Nika kép nagyon ari, jó lett a frizura gyermeknek. Blog köszi :wink: Én is szoktalak olvasni, chat boxot beilleszteni? Nem tudod véletlenül hogyan kő? :lol:

királylány

Móni nagyon jól tetted hogy vissza szóltál a dokinak!!!!!!!!!!
a multkor nekem is beszolt egy hogy lóg a hájam mondtam is neki hogy nem fogyózom most.........ez nem az én dokim volt........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most küldte el nekem apácska a képeket:
Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj csajok nagyokat nevetgetek rajtatok.

Hát én is sovány vagyok de sajnos szeretek pocakot ereszteni így van szépen, tehát legyek felkészülve, hogy a dokik megdicsérik :cry: ha már a férjeink dicsérik, hogy nekik pont úgy jó :roll:

Pedi nem éppen a legtutibb az a görbe :cry: a sok vonalzó, de engem már nem érdekel 8) csak azért mérem tudjam mikor volt pé-m és ne agyaljak ha véletlenül 32 napos 28 nap helyet. De most szerintem 27-28 napos lesz újra és hétvégére piri megint ráül a nyakamra, hogy ne legyen kedvem és erőm semmit csinálni a ház körül. De remélem nektek ismét hamar összejön és most már nem lehet semmi gond :wink:

Moni gyere hozzánk nálunk is eléggé elviselhető a hőség, mert nekünk is van vályog a falba. Reggelre fázni is szoktam :oops: na jó én fagyosszent vagyok nem tehetek róla, februári, de most is fázik a lábam az irodába a cipőbe. Ma kértem a fiuktól kapcsolják kicsit ki a légkondit mert tiszta libabőrős voltam, kacagtak is rajtam :oops:

Kép
Kép
melisch

Móni!
A doki szerint nem okoz gondot semmit ez az ér.
Hát én nem szóltam semmit a vaskos hasamra.... ott volt anyum is, csak nem mondhattam semmi rondát 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nika!
Nagyon édes Gege :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok,én is voltam ma uh.a 12 hetin.Egy élő embryo látható.crl:60mm,a terhesség kora 12 hét o nap.négy végtag.nt:1.6mm.annyira jó volt látni legalább 15 percet benn voltam mert állandóan mocorcott forgolódott mire bemérték volta gyorsan elment onnan,a kis lábait és a 2 kicsi kezét láttam a szeme még ufós volt,olyan édi volt.......a hányingerem már alább hagy,jobban vagyok.Kuzsanna Benőke nagyon aranyos,nemsokára eljön a várva várt pillanat.....
kistörpe

Zsuzska látom Benőke is szégyenlős...... :)
Kistörpe örülök hogy minden ok veletek is!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kuzsanna: jók a képek és örülök hogy minden rendben van
Kistörpe: szintén gratula nektek is, növögessetek.
Mi si ma voltunk dokinál ebben az isteni időben. Minden rendben van, méhszáj zárt, lepény szépen húzódik felele, de még nincs egészen fent, bár a doki azt mondta, hogy ahhoz képest hogy teljesen fedte a méhszájat, nagyon szépen állunk. Babó jól van, ficánkolt ezerrel. A magzatvizet most is többnek látta egy minimálissal, de azt mondta, hogy ez szubjektív, mert annyira határon van, hogy van aki normálnak tekintheti. Most várom a toxoplazmózisszűrés eredményét és azt mondta a doki, hogy ha az negatív, akkor nem is foglalkozunk a magzatvízzel. Azért én a jövő hétre bejelentkezem 4d-re, hogy megnyugodjak, ott is jó alaposan megnézik majd a babót. Azt mondta a dokim, hogy garantálni soha sem tudják, hogy makk egészséges a baba, de ami szűrést és vizsgálatot csak csináltunk nálam az minden teljesen jó, szóval azokkal gond nem lehet. Holnap hívom a kórházat és akkor bejelentkezem 4d-re jövő héten csütörtökre vagy péntekre, így legalább a neme is fixálódik. Anyum megint vett egy rózsaszín termó rugit :lol: voltunk a doki után a Tesco-ban és megérkezett az őszi kollekció, de a férjem nem engedett semmit venni, pedig beszarás :oops: édes dolgok voltak. Azt mondta hogy majd az uh után bemegyünk és akkor rózsaszínt veszünk, ha már lány akkor legyen lány :lol: remélem így lesz :lol:

KépKép
csige-bige

csige a te párod is olyan mint az enyém...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzska csak most láttam a képeket, nagyon drága a kicsike rajtuk!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok:)
Tényleg ki kell pihenni a pihenést..Amióta hazajöttünk egyfolytában megy a mosógép..mondjuk nagyon élvezem, hogy minden pikk-pakk megszárad:)
Királylány: tetszik a blogod!
Babszika: megírod priviben a tiedet? Én is olvasgattalak, mondjuk főleg az esküvőtök előtt követtem az eseményeket, totál beleéltem magam...a mienk is májusban volt.
Moni: helyesen tetted, hogy beszóltál. Nehogy már azt gondolják, nekik mindent lehet :twisted:
tary
tary

Kistörpe!
Gratulálok neked a 12. héthez..... gyorsan el fog szállni ez a pár maradék hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csige!
Gratula a 25. héthez :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

pedi!
meglepődnék, ha Petike lenne :lol: de az nem baj, ha fiú :wink: (bár Bálint lányt szeretne jobban)
küldök feléd zebrát, hátha ráugrik a tesztedre is, jó?
Kép

nika!
a vályogház főnyeremény!!!!!! nincs is annál jobb!

Zsu!
ÉÉÉÉÉÉDES ez a bébi!

törpe!
el is hiszem, h szupi lehetett nézni a babátokat. és tök fura, h egy kis élienből gyönyörű baba lesz.

tary!
utálom a nyaralás utáni mosást. olyan, mintha évek óta nem mostam volna :? remélem, végeztél már :P
megy a cím priviben

velem most minden ok, bár eléggé görcsölget a hasam.

babszika

Csige

hát jól le lettél korlátozva,az én drágám is ugyanilyen lenne tuti:)de nem baj,majd nemsokára vásárolhatsz eleget:)

Kistörpe

örülök hogy minden rendben van.
reméelm ebben a hónapban is babásodik valaki:)

Pedi

tessék mostmár pozitiv tesztet hozni:)

Babszika

neked pedig nagyon nagyon drukkolok,már nagyon régóta küzdötök és mostmár sikerülnie kell ++++++:)

Nita

szupi hogy ennyi rucid van,nekem is van 1 szekrény baba ruci,anyu ideadta nekem.Fanni hugi nemsoká 1 éves lessz,mikor kinővi a rucikat,elraktározom maganak:)

KépKép
bettike83

Kuzsanna

nagyon szép a bébid:)

KépKép
bettike83

Köszi Betiike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Gyors kukk.........

Tary: köszönöm!

Babszika szoríííííjok!!!

Mindenkinek puszika.....

királylány

csajok holnap reggel megyek balcsiraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó neked Nita:)

ilyenkór fürdeni lehet?én annyira nem értek hozzá...

KépKép
bettike83

ha zárt a méhszáj..../nekem az/akkor lehet...én ugy csinálom hogy kb 10-20 pecekre megye csak be .....mert leégni sincs kedvem...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!
Igen, ma végeztem: eltűnt az utolsó kupac szennyes ruha is... mondjuk már nemcsak a nyaralós ruhákat mostam, hanem ami jött...
Nincs valami ötletetek, hogy miért húzza alá pirossal a szavakat?
Babszika: köszi:)
Tegnap megnyírtam a gyerekeket, mondhatni nyári frizkójuk lett :lol:
Ma vagyok azt hiszem a 20. napon, és egész nap érzem, hogy vannak petefészkeim..Néha annyira belesajdul. Tesztem persze nincs. Szerintetek ez azt jelenti, hogy érik, vagy azt, hogy fog érni?
na, megyek eszem valamit:)
tary
tary

"egy, csak egy legény van talpon a vidéken"...
tary

érdekesen számol a vonalzóm...tegnap is 19. nap, meg ma is? vagy 23:34-kor már alszik?
tary

Tary amin én látom valamikor délelőtti órában szokott nekem váltani de neked ma 20-at mutat, szóval tényleg késik egy napot :cry:

A szavakat akkor húzza alá ha helyesírási hibát talál :wink: én letöltöttem hozzá egy szótárt és jobb klikkel kiadja a lehetséges helyes választ, nekem kell mert szörnyű a helyesírásom kicsi korom óta :oops:

Kép
Kép
melisch

Kuzsanna: köszi, törünk előre.
Nita: de jó neked. Vigyázz magadra és mivel problémamentes terhességed van és zárt a méhszáj, tényleg lehet fürcsizni. Most már nekem is lehetne, de én beszari vagyok, főleg az előzmények után.
Megvan a toxoszűrés eredménye, negatív lett, aminek annyira örülök. Azt mondta a dokim, hogy így nem is foglalkozunk a minimálissal több magzatvizemmel, mert annyira a határon van, hogy lehet hogy más doki azt mondaná, hogy ez még belefér.
Viszont bejelentkeztem 4d-re, jövő hét pénteken megyünk. Már annyira várom. Olyan kíváncsi vagyok a pici arcára, nem mintha csereszavatos lenne. Mondtam is a férjemnek, hogy azt kapjuk amit lőttünk :lol: Remélem itt már meg tudják biztosra mondani, hogy valóban Lilike lapul e odabent. Tegnap anyukámék fent voltak és hozott két rózsaszín rugit, annyira édesek, hogy muszáj Lilinek lennie :lol:

KépKép
csige-bige

Jó reggelt mindenkinek!

Nitacska!
Jó Balcsizást neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Csige!
Gratu a toxo eredményhez :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Zsuzska!!

Nagyon cukorfalat Benőke. Édes pofikája van, nagyon. :wink: :D

Csige!

Örülök hogy jó lett az eredményetek. Majd tőled is várjuk ám a 4D-s képeket. :wink:

Nita!
Jó fürcsizést!!!

Nika!
Édes a nagyfiad nagyon!! :D

Babszika!
Mikor mész uh-ra tüsző kukucsra? Drukkok mennek továbbra is. :wink:

Most csak ilyen rövid voltam. Bocsika. :oops:
Hétvégén a szüleinknél leszünk, de hétfőn majd jövök. :wink:
Millió pusszantás mindenkinek, és Kellemes Hétvégét!!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen ritkán jövök, de borzasztó rosszul bírom ezt a hőséget(nincs légkondi)+ új monitorom van, egy sokkal nagyobb és eléggé fárasztja a szememet, tehát, ha tehetem, nem nézem!

Na, meg a másik! Ha végre elszánom magam az írásra, jön vki! :evil:
pedi
Kalocsa

Na, itt vagyok!

Babszika! Nagyon szépen köszönöm a zebrát, majd megpróbálom rávarázsolni a tesztre, ha csinálok esetleg! Remélem, "peti" nagyra nőtt!

Tary! Szerintem azért tesék jó szorosan összebújni! :wink:

Melisch! Én azért szurkolok Neked! És kösz a drukkokat!

Kismamik! Örülök a jó híreknek! Zsuzska! Nagyon édes Benőke, de mostmár hozzatok pociképet is! Kitartást Nektek a kánikulához!

Nita! Jó fürdőzést, nagyon vigyázz Magatokra!

Királylány! Neked azóta sincs semmi?

Nika! Bocs, nem tudom, hogy miért hittem, hogy panelban laktok, akkor örülök, hogy viselhető a meleg!

Lányok! Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Puszi!!!
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Előkerültem én is! :)

Nagyon szépek a képek!
Zsuzska-gratula a szép eredménykehez!
Babszi drukkolok neked nagyon!+++++++++++++++

Nálam semmi, várom pirit, de eddig még semmi, mondjuk vasárnapig van még ideje! :)

Pussz mindenkinek!

Nem vagyok normális! A férjemnek palacsintát sütök ebben a döglesztő időben!

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
pampalini

királylány nem vagyok én sem valami nagy tudós a blogban :):):) még azt sem tudom hogy kell úgy webcímet belinkelni hogy csak egy név legyen és rákattintasz :):):)

annó nekem is ráirták a uh papírra hogy obesitas miatt nehezitett vizsgálat na ez az obesitas volt a háj :):):):):):)

Törpe: nagyon jó a leleted úgy örülök neki hogy már csak növesztened kell babókát minden megvan :):) lassan azt is tudni fogod jány e vagy srác :):):)

babszika nem tudom biztosar de ez egy három emeletes sorház de nem panel az tuti ezer százalék most is csak olyan 24 fok van a szobában ahová nem süt a nap a ventillátort sem szedtöük még elő :):):)
nekem is elküldöd a blogodat?

csige de jó nega lett a toxo eredmény akkor most egy kicsit lazíts :):)

pampalini én sem vagyok akkor normális :):):) én magamnak csináltam palit vagyis magam miatt mert nagyon akartam valami édeset enni és semmi nem volt itthon de a boltba sem akartam menni ebben a melegben :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok.

mennyi édes babaképeket tettetek fel.
nika: Gergő még mindig nagyon helyes :)

csige: tök jó hogy jó lett a toxo eredményed. akkor mostmár minden rendben lesz, ne aggódj :)

melisch: láttam a görbédet :cry:

most már jó lenne egy pozi teszt valakitől. biztos beindítaná a sort...

babszika: hol tartotok? megnőtt a peti? mikor mész dokihoz?

nitacska: jó balcsizást :)

Timi
titimee

Sziasztok én is megyek strandra a hétvégén 8) bár holnap holnapután tuti piri lesz :twisted: :cry: :cry: :cry: ilyen az én sorsom.

Timi neked megvolt a pé tuti, de jó, hogy teszteltél gyorsan, látom apa is előkerült remélem nektek szerencsésebb lesz ez a hónap :D

Pedi neked meg megy a drukk, nekem már mindegy :roll:

Legyetek jók!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch: jó strandolást neked is :) mi ma már kistrandoltuk magunkat itthon :)

pampalini: nagyon ügyes vagy. én nem tudnám magam rávenni a palacsinta sütésre. ilyen melegben...

Timi
titimee

köszi

Kép
Kép
melisch

sziasztok!
Melisch: de nekem mindent aláhúz, nemcsak a hibákat... aztán mikor a végére érek, akkor eltűnik. Ki érti ezt?
Szerintem nekem is valamikor délelőtt vált, mert már a tegnapinál 20.nap van...
Pedi: Jó..akkor bújunk:) :oops:
Babszika: hogy van peti?
tary
tary

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?