Sziasztok!
MSE, majd megnézem, bár nálunk még 80-as rucik jönnek, de jobb betartalékolni.
Brigi, csodás a pocid és a szülinapos képek is!
Reni, Te is dobj mán egy pocakot nekünk....na jó, csak képet.
Képzeljétek, ma voltam védőnőnél (Levi 9270 és 74 cm
) és kivel futottam össze. Volt főnököm. Sztem még csak egyszer meséltem róluk de ez dúrva.
Szóval (nagy)apa, lánya (nálam pár évvel idősebb) és a férje, családi vállalkozás. Én 3 hónapot bírtam ott, de végig bőgtem és egy csajon kívül aki nem is nagyon találkozik velük napközben, mert hátul ültet végig, szóval rajta kívül én bírtam legtovább, minden munkavállalójuk elment 3 hónapon belül, vagy kirúgták és ez azóta is így van. Mindenhol kamera, állandó gyanúsítgatások, a nagypapa (mert hogy a csajnak van most már 3 gyereke, a legkisebbel volt ma ott a dokinál 1 hós) az egyik velem egyidős csajnak felajánlotta hogy fizet neki egy lakást, ha feljár hozzá párszor a héten.....stb....
Engem is jól átbacarintottak, bár erre jogászként nem vagyok büszke, de nem arra jelentettek be, amennyit adtak, hanem a felére, ezért lett sokkal kevesebb a tgyásom is, meg a gyedem is, aztán végig mondogattam, hogy a könyvelőjük suspusol, rúgják ki, na de azt nem lehet, mert családi jóbarát, mire én eljöttem, kiderült hogy az APEH-nál be sem volt jelentve, így ment a bírósági eljárás....emiatt én is simán feljelenthettem volna őket az OEP-nél, amikor Prücsök TAJ-át váltottam ki, mint kiderült ma sokkal többet kapnék, ha nem vették volna figyelembe az ottani munkaviszonyomat, de nem akartam balhét, meg ugye egy városban lakunk, ki tudja, mit csináltak volna....
Na, a lényeg, hogy a leggázabb a férj, akinek minden szava velőig bántó, sértő, szemétkedő volt. A csaj többször sírt nekem hogy nem bírja tovább a szemétkedéseit, megjegyzéseit, stb. Csodálkozom is, hogy bevállalt egy 3.-at.
Szóval ma szembesültem vele, mennyire igaz, hogy ha vkivel együtt él az ember, óhatatlanul átragadnak rá a (rossz) tulajdonságok is.
Kb. 15 percet voltunk együtt, ezalatt végig hisztizett, hogy csípik a szunyák és mi tart ennyi ideig az előttünk lévőknél, be is kopogott hogy mi is itt vagyunk, jó idegesek is voltak a védőnők, majd rám nézett és közölte, hogy "ugye tudom, hogy ez a gyerek abszolút nem hasonlít rám..." meg "szoptatni legalább tudtál?"...meg ugye beszéltünk az első gyerek "nehézkességéről", mire közölte hogy nála a 3.-al ugyebár nincs semmi gond,mert hát a rutin (de amilyen lekezelően ezt mondta, hallanotok kellett volna). Anyósom a 7.-el, sógornőm a 4.-el bajlógott a legtöbbet, na de inkább fel sem vetettem.
Totál ledöbbentett ez a szemrebbenés nélküli gázoljunk át mindenkin viselkedés.
Na, jó hosszú lettem, bocsánat, csak leesett az állam és azóta is keresem...