Új privát üzeneted érkezett!

Szia Franka, örülök, hogy jelentkeztél.

Sajnálom, hogy Te sem vagy jól,úgy néz ki, ez most elég rossz időszak szinte mindenkinek.Nem is tudlak mivel vígasztalni, mnit saját magam, hogy egyszer csak könnyebb lesz, ha másnem egy kicsit.
Nincs kedved gyakrabban jönni?Bár most mi sem vagyunk éppen a legjobb táraság, vacak a hangulat.... :cry:

Anyci, boldog szülit Nagylányodnak!!!!

KépKépKép
tünci28

Franka, ahogy olvastam, amit írtál, hogy kétszer ugyanoda nem csap a ménkő, háááát, én ellenpédája vagyok, hogy becsap.
Valójában nem is tudom mi a jó módszer, hozzáállás.
Az önámítás még rosszabb, mert nagyot lehet arcra esni belőle, de de a másik utat sem tudom.
Csak úgy lenni. Várni, lenni, várni, lenni, várni és így tovább és így tovább.

Betti
Kép
betti0412

A mennykő nem csap ugyanoda! Csak a közelébe és más-más erősséggel...

Én végig örültem a mérföldköveknek, ez is megvolt, én ezt is átvészeltem... aztán rá kellett jönnöm amikor már úgy látom minden tökéletesen rendben van akkor is csapkodhat még!

Szóval úgy döntöttem, az életünket ajándékba kaptuk, nem szabad elpazarolni. Minden percét boldogsággal kell kitölteni. Amikor nyavalygok a férjemnek, hogy ne ugráltasson már, mert kivagyok, három felé kell rohannom folyamatosan ő mosolyogva megjegyzi, mit szólnék, ha a sírján kellene a virágokat locsolnom ebben a dög melegben. Kicsit erős, de vígabban adom be neki a clexane injekciókat, mert van kinek beadni. Nekem eddig csak az ilyen hozzáállás vált be. De ez nagyon!
hettuli

Boldog Szülinapot Anyci nagylányának!!!
hettuli

Holnap jövök és mesélek. Ma este az RTL klubbos híradóban és Fókuszban, arról az angyalanyukáról volt szó, akiről én is írtam. Mosdt már nincs hírzárlat. Jövök holnap.
bende

Boldog szülinapot a Nagylánynak!

Hettuli! Ez a doki mániája, mármint ez a szuri, Fehér Miklós halála óta. Nekem nem adta be senki. Magamnak kellett, mindet. Az első előtt 20 percig bőgtem a mosógép tetején ülve. :wink:
bende

Még Hettulinak, írom ám a Dakota mondásokat, csak ez a meleg leterített! Meg én is ugrálok....
bende

Jó estét!

Láttátok a hiradót, meghalt a kismama a szülés után pár nappal. Ikereket szült. Elég komoly vérmérgezést kapott. Persze a kórház mindent megtett. :evil: Miért is ne lenne másként.

Hettuli, Bende

Én a terhességem alatt naponta kétszer böktem magam. Nekem muszáj volt. Egy-két hónap elteltével, már nem volt hely a hasamon, és rettegve szúrtam be magamnak, aztán meg a vállamba kellett, mind a két vállam kékzöld volt és marcira fájt. A hasamról nem is beszélve.

Anyci

Boldog szülinapot kivánok én is a Lányodnak! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Bende :D várom!!!

Én is majdnem sírtam. Férjuram amikor már elunta a nagy készülődésemet azt mondta ő simán beadná nekem. Na erre dühből megkapta az elsőt. Azóta már könnyebben megy... Nem csak ez a doki írt fel neki, hanem már a sürgősségin is kapott, aztán meg itt is. Az öcsém itt Fehérváron nem kapott, viszont Pécsett írtak neki. Ő viszont ki sem váltotta

Nem tudom mi van, de mindkét gyerekem megfürdetve, vacsiztatva és ágyba téve. A nagy már horkol, a kicsi még küzd... Lehet kezdek belejönni. Már csak a főzést kell beiktatnom a napirendbe, de ebben a melegben fiacskám nem hajlandó magához venni szinte semmi ételt. Pár napig pizzát volt csak hajlandó enni. Véletlenül maradt egy szelet, amikor mi rendeltünk és felébredve lecsapott rá. De már ez is lecsengett :cry:

Tegnap este már megint görcsölt az epém :cry: Asszem el kellene menni uh-ra, mert talán vannak köveim. Érdekes, mert úgy kezdődik, mintha a hátam fájna. Ez megy kb fél napig és egyszer csak átmegy a gyomromra is és akkor kapcsolok, hogy ez biztos epegörcs és innentől érzem ott is

Kép

Kép
hettuli

Melcsike :( Hiába próbálom én is nagyon óvatosan csinálni, mindig lila lesz a helye
hettuli

hettuli

Hettuli
Nincs kedvem írni.

Betti
Kép
betti0412

Hettuli

Bogika is ott halt meg. :cry:

Sajnos hiába próbálod óvatosan beadni, akkor is egy idő után már ahol nem is kékül be ott is fáj. Meddig kell szúrni a párod?

Kép

Kép
melcsike70

Ma azt mondták Fehérváron volt a legmelegebb! Tünci dolgozóban volt?

Kép

Kép
melcsike70

Fehérváron??? Ott mindig fúj a szél. Amikor reggel elmentem suliba otthon mindig melegebb volt, mint Fehérváron...

Tünciéknél meg van légkondi. Nem???

Gondolom még kb 6 hétig, de szabotál, mert igyekszik minden második napot elsummantani.

Gondoltam, hogy a "szíved csücske" ez a kórház... :cry:

Betti! Remélem nem bántottalak meg?
hettuli

Bettike, hová lett az a hegyeket megmozgató energia, ami a terápia után áradt minden írásodból??? Olyan jó volt olvasni és olyan gyorsan elszállt :(
hettuli

Biztos van légkondi Tünciéknél. De az emberek idegesebbek ha melegük van, meg kibirhatatlanok tudnak lenni. És ilyenkor nem lehet jó nekik sem, ha nálunk kitombolják magukat. :?

Bizony pedig a hiradóban mondták, hogy ott mérték ma a legmelegebbet. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

[quote="hettuli"]
írta:
hettuli
Gondolom még kb 6 hétig,

HÁt azt én is szívből remélem, hogy nem fog tovább. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ma még szarabb napom volt, mint reggel gondoltam. Lehet munkanélküli leszek. :( Az egyik balf... valamit nagyon elcseszett nálunk, és a cég lehet mehet az utcára, ahol dolgozom. Persze már akkor is tudtam, hogy nem igazán rózsás a helyzet, de azt hittem csak az emberke lesz lapátra téve. Azt mondta a diri kirúgja az egész társaságot. Persze új ember miatt, de ez a dirit marcira nem érdekli. Már másodszor kerülök ebbe a helyzetbe. 2 éve is ahol voltam ott is kitették a bizt. céget, mert ott meg a két cég vezetőinek konfliktusa volt. Persze az emberek isszák meg a levét. Ma egész nap csak ezen gondolkodtam. Kár szerettem itt dolgozni. :( Bánt hogy más miatt kerülünk ilyen helyzetbe. Próbáltam beszélni a főnökkel, hogy csak azt az egy embert kellene, nem mindenkit büntetni, de lehet hogy nem sok eredménnyel jártam. Mondtam neki, hogy itt vagyunk 7 hónapja, már ennyi idő alatt megdolgoztunk talán a bizalomért. Hát nem tudom mi lesz az eredménye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.07.14 21:16-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ez szép! Sajnálom :(
hettuli

Hát én is. :( Igazából megszerettem itt a munkát, hosszútávúnak gondoltam. De ember tervez, Ő meg ott fent végez. Van még valami amivel belém tud rúgni? :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Most ilyen tudattal menjek dolgozni, hogy mikor van az utolsó nap. Egyszer már végigcsináltam. Ráadásul, nekem kellett a cég hóbelebancát összeszednem, hazavinnem, mert a főnökök nem értek rá. Meg az összes embert felhivni, hogy már holnaptól nincs munkahelyük. Még azt is nekem kellett megmondani. :?

Kép

Kép
melcsike70

Francbaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi! Mindenkitől, de most mitől legyen jó kedvem. Talán jobb lett volna, ha akkor elmegyek, amikor kinyitották előttem két éve a nagykaput. Olyan sz@r azóta minden. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj Melcsike!!! Ne csináld már! Épp most jutott eszembe, hogy mennyire más vagy mostanság. Erre meg ilyeneket írsz!!! Szerintem van itt még neked dolgod bőven!!! Csak ne nyitogasd azt a nagykaput!!!
hettuli

Anyci a lànyodnak rèszemröl is Boldog szülinapot! :wink:

Hettuli a hozzà àllàsos tèmàval kapcsolatban nagyon eggyetèrtünk!!!
Jobbulàst az uradnak! :wink: sokat kelsz èjszaka?

Melicske......-ölelös szmàjli!!! :wink:

Bende neked ,csak szimpla pusz! :wink:

Jo èjt!!!
Vendég

Hasli! Jaj dehogy kelek sokszor. Nagyon kíméletesek ebből a szempontból a gyerekeim. Főleg a kicsi. Amióta itthon vagyunk kb egyszer kelt fel hajnali háromkor. Viszont én már többször feküdtem le ilyenkor. Éjszaka élek...

Akkor most hebrencs vagyok vagy nem??? :oops:

Uram meg jól van, dolgozik ám, bár estére elfárad nagyon. Azért ugrálok neki, mert amikor teheti akkor pihen és engem kér meg mindenre. Zokni le-felhúzás, kérem azt a párnát, szomjas vagyok, kapcsold le a villanyt... Még mindig nincs itthon. :(
hettuli

http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/cikk/272768

Jaj nézzétek mit találtam egészen véletlenül. A lényege számomra az, hogy a különböző korú nők milyen másként nyilvánulnak meg. Nekem nagyon szimpatikus az érett, a helyét a világban megtaláló Szily Nóra

Szép álmokat a baglyoknak és jó reggel a korán kelőknek :D
hettuli

Jó reggelt!

Melcsike! sajnálom a munkahelyed! A francba, hogy bizonyos emberek nem bírnak magukkal!

Tünciéknél, egy helyen nincs légkondi, ahol Ő van! Persze hosszúnadrág kötelező!

Hettuli! mikor nekem már nagyon fájt és egészen kék- zöld voltam, akkor kivettem a fagyóból egy kis mirelitet, rászorítottam pár percre a hasamra és utána gyorsan böktem. Szinte nem is éreztem. Az első néhánynál még nem voltam ennyire rutinos, sajna volt olyan, hogy böktem, kicsit belenyomtam, aztán irdatlanul csípett ezért kirántottam a fecskendőt. A negatív rekordnál 3x böktem meg magam, hogy egy fecskendő tartalma belém jusson.

Felhívnám a zugolvasók figyelmét, hogy ne forduljanak a rendőrséghez, nem drogozásról van szó, hanem véralavadásgátló injekciókról!

Na az összes híradóban az angyalka anyukáról volt szó! Nem mindent szeretnék nyilvánosan, ezért akit érdekel a család sorsa, annak megírom priviben.
Na, ennyi igen itt tartanak. Beperelték a kórházat, valószínűleg peren kivül megegyeznek, kórház fizet, de ez nem változtat a lényegen. Viszont a babák jól vannak, korukhoz képest nagyok, ügyesek, valószínűleg nem lesz semmilyen fizikai- szellemi lemaradásuk és hátrányuk az időben született gyerekekhez képest.

Hőség: tegnap itt hivatalosan 34 fok volt. Híradó mondta! És nem fújt a szél!!!!
Írtam már, hogy amikor tartósan meleg van, akkor a tőlünk nem messze lévő szennyvíztelep bűze, meghatványozódik és az áramlatok pont erre a lakótelep felé sodorják? Főként este és reggel van irgalmatlan büdös. Tehát pont abban a két időpontban, mikor szellőztetni lehetne.
bende

Hasli! de jó, hogy jöttél! Én is sokszor ölellek.

Miket szeretnél még megvalósítani gyerektelenül??????

Betti- én is módosítok: kétszer ugyanoda, ugyanolyan mértékkel nem csap a mennykő. Vannak fokozatok. De ettől még érdemes és kell is harcolni!
Ritkán jössz, akkor is lehangoltnak tűnsz. Nem szeretnéd megosztani velünk mi a baj?
bende

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a lányom nevében :D
Nincs kedvem írogatni sz@r a kedvem tele tököm az egész világgal :(
Bocsánat de most csak olvaslak bennetek.

Mindenkit puszilok!

Kép
anyci

Betti hiányzik Jázminnak.(is)Stop.Jelenzkezz.Stop.
jázmin20

Hettuli
Nincsenek gondok az enegiával. Semmi baj nincs azzal.
Megváltozott élethelyzetbe kerültem, amihez keresem a hozzáállást.
Amit te írtál, azzal nem tudok azonosulni. Ennyi van csak.

Betti
Kép
betti0412

Frankára reagáltam csak, hogy a várni, várni, várni hozzállás és csak úgy lenni, az vagyok most.
A rózsaszín felhőket nem tudom magam köré vonni, ahhoz már túl sok minden történt, kétszer is, marad a várni, várni, várni és türelmesnek lenni.

Melcsike
Sajnálom a munkahelyeden kialakult helyzetet. Van épp elég az embernek, nem hiányzik még ez is, tényleg szorítok neked.

Betti
Kép
betti0412

Betti:berendezkedtetek, minden a helyén?Milyen az új hely?
jázmin20

Hello Jázmin!

Hogy viseli szőrgyerek ezt a meleget????
bende

Betti!

Megértem az elkeseredettségedet, nem is kellenek a rózsaszín felhők, de azért bízni azt kell.
Belém is kétszer vágott a mennykő, aztán..., aztán egyszercsak elvonultak a felhők és kisütött a nap.
Egyébként nagyon érdekes, hogy mivel vigasztaltak a dokik. Persze, akkor adott pillanatban nem sokat segített, de mikor pár hónap múlva belegondoltam, akkor már igen.

Mikor kivették a petevezetékem: ne búsuljon, lesz magának gyereke, ha más nem lombikprogrammal... ( puff neki gondoltam, én nem programmal szeretnék gyereket)

Mikor elvetéltem: Gondoljon bele, hisz ez azért jó hír is, hisz teljesen spontán teherbe tudott esni, mindenféle segítség nélkül.
- jobb most pár hétig sírdogálni, mint egy életen keresztül...

Az utolsó mondat azóta is kísért. tudom én már könnyebben beszélek, mert megérkezett az én ,,vigaszom,,
bende

Bende:igen, utólag (egy babával) azért másképp látod a világot...megélni és eljutni oda megint más, én sem tudok optimista lenni és pozitív, max napokra, órákra.Aztán visszaránt a valóság.

Szőrgyerek ki van purcanva teljesen, esténként próbálnánk hűteni szegényt locsoláskor, de annyira fél a víztől, hogy sikítozva (!) szalad el, mikor meglátja a slagot.De utána meg a vízes fűben fetreng, szóval nem értem teljesen...

Holnap megyek dokihoz 2-re.Kimondhatatlanul várom.És izgulok, hogy mit fog mondani. :oops:
jázmin20

Jázmin! ha órákra, napokra optimista tudsz lenni, az azért már jó. És hidd el nem felejtettem el az akkori érzéseimet sem. Hogy elfordítottam a fejem, ha terhes nőt, vagy babakocsit láttam, hogya terhesség 9 haónapja alatt, minde pisilésnél ellenőriztem a bugyim, hogy nem vérzek-e .
Hidd el ezt nem lehet elfelejteni és pont ezért maximálisan megértem az érzéseiteket. Engem a párom rántott talpra, azt mondta nem szabad feladni és sikerülni fog. Nagyon akartuk mindketten és végül megérkezett az ajándék.

Vilmos: a slagot nagyon sok kutya utálja, de a vizes fűben a többség imád henteregni. A mi kutyánk, úszás után a fűben törölközik. Hihetetlen látvány, ahogy métereket csúszik, az egyik oldalán- közben a hátsó lábaival tolja magát.
Szorítok a dokihoz. Majd írd meg mit mondott, jó?
bende

Bende:persze, jövök vissza az irodába utána, megírom.
Remélem van megoldás arra, hogy a kromoszómarendellenességemet kicselezzük.Elég nagy feladatnak nézünk elébe, az biztos.
jázmin20

Jázmin!

Szerintem biztosan ki tudjátok cselezni! Tudod én is írtam egy példát, a hallássérült szülők tökéletesen halló gyerekéről!
Ha nincs más hátra, verjük át a természetet!!!!!!
bende

A sok vallásos marha meg tiltakozik az ilyen jellegű beavatkozások ellen.Sok helyen ezért is nincs még a preimplantációs genetikai szűrés-alkalmázás.Egyszerűen nem engedélyezik.Valószínűleg olyanok hozzák a szabályokat, akiknek egyből összejött a gyerek és van már legalább 3.Hülye egy világ. :twisted:
jázmin20

Úgy biztosan más nézni a világra, ha van egy élő és egészséges gyermeked, és látod, hogy lehet.
Aki előtte van, az még nem látja a pontos jövőt. Csak vár.

Betti
Kép
betti0412

Vitaindító, személyeskedés nélkül:

Szerintem alapvetően az a baj, hogy nagyon sokszor a saját helyzetünket, boldogtalannak és reménytelennek véljük és nem is próbáljuk benne meglelni a boldogságunkat.

Pl, aki albérlet él, annak idilli egy saját garzon, aki garzonban lakik, az már nagyobb lakásban lakik. Utána már cél a kertes ház...és így tovább.

A mostani hőségben a 9. hónapban lévő kismama irigykedik arra, aki már tolja a babáját, aki pedig karcsún csak, egy pirinyót izzadva lépked az utcán, az titkon bálnahasra vágyik.

Aki most bent küzd a munkahelyén, az biztosan azt mondja, na én ezt senkinek nem kívánom. A munkanélküli ( némelyik) pedig csak arra vágyik, hogy dolgozhasson.

Persze ebbe a hibába mindenki beleesik. Nagyon nehéz elkerülni, nekem jobb időszakomban, akár pár hónapra is sikerült. Soha nem láthatunk bele senki életébe annyira, hogy tudjuk mekkora küzdelem áll amögött, amire mi is vágyunk.
bende

És egy személyeskedő :lol:

Én irigylem Hasli a sok svájci csoki miatt....

Ő pedig mindjárt visszaír, hogy mennyire vágyik néhány pöttyös rudira....
bende

Én Bendére irígykedem, aki ilyen kis pozitív tud lennni. :wink:
És irígykedek az elégedett, gondtalan emberekre.
jázmin20

Nem vagyok pozítiv. Az előbb még egy csomó emberre irigykedtem, de megnéztem egy riportot és most nagyon elégedett vagyok.
bende

Bende ez igy igaz! :D Turorudi,meggy,màkospatko,rokonok,baràtnök,magyar szo,beszèlgetès,ujsàg könyv,tèvè stb.....-nèha nagyon hiànyoznak!

Viszont az èremnek kèt oldala van ès több itt a jo ,mint a rossz!El sem tudtam kèpzelni ,hogy egyszer külföldön èljek,de most meg màr igy van ès kèsz!

A hsz-eddel kapcs: teljesen eggyetèrtek veled!!!Annyi,de annyi apro csoda van az èletben,amit sokszor csak tragèdiàkkal a multunkban tudunk ujra felfedezni,vagy ràcsodàlkozni.Sajnos sokszor kell 1 èlet folytàn a poklot megjàrni....-ès akàrmilyen morbid ez a kijelentèsem,de igenis nèha kell,hogy megjàrjuk a poklot ,amit csak sokszor èvek tàvlatàban èrtünk meg!Az iker terhessègem ès a mostani vetèlèsem utàn is azt mondom volt mondani valoja a törtènteknek ès màr semmit nem vàltoztatnèk rajta.Kegyetlen volt ès nèha most is az fàjdalom,de mèg igy is hàlàs vagyok a sorsra,hogy csak ennyit mèrt ràm idàig!Elèg sokszor ,csak kinyitni a szemem ,hogy làssam milyen kevès az èn bajom màsèhoz kèpest!

MEGJEGYZEM EZT TALÀN PRIVÀTBAN KELLETT VOLNA IRNOM,DE MIVEL EZ NEM SZEMÈLYESKEDÈS EZÈRT ITT HAGYOM!AKINEK NEM TETSZIK NEM OLVASSA ÈS KÈSZ!!!!!!!
Vendég

ja ès lassan szülnèk aug 4.-ikère voltam kiirva ami elèg rossz,söööt marcangol nèha a fàjdalom.Ràadàsul 1 èvben van vagy 4-5 peteèrèsem a pcos-em miatt,tehàt teherbe esni sem egyszerü 3 èvig tartott az utobbi probàlkozàs is.Nagyon közeli rokonnak 3 pici gyerekkel agydaganatot fedeztek fel nem règen...-ugyhogy inkàbb jo nekem ugy ahogy van!
Vendég

Hasli!

túrós derelye az ebéd, küldjek?

Én is úgy gondolom, hogy mindkét angyalkám ráébresztett valamire, amit soha nem értettem volna meg,ha az életem nem így alakul.

Szerintem nem volt személyeskedő ez a hozzászólás. Brigitta olvassa? :?:

Jázmin! nincsen elégedett, gondtalan emberek. Csak olyanok vannak, akiknél nem látod a küzdelmet.
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?