Köszi a bókot
Hát a szülés nem volt egyszerű... SZERDÁN reggel 9:00kor elkezdett folyni a magzatviz. Tibi pont ócsán volt az okmányhívatalban, így hamar haza ért. A kórházba 13:00ra értünk be, nem rohantunk , nem voltam bíztos a dologban, aztán mikor odaértünk a portán szó szerint ömleni kezdett... az ügyeletes orvos , rögtön gépre tett, még átöltözni se volt időm. 17:00ig röhécseltünk a párommal, meg vigyorogtunk fájás nem volt aztán 17:00 után halvány gyenge szinte megse éreztem fájások jöttek. 20:00kor felhívott a doki (gondolom szóltak neki, mert én nem értem el telefonon) hogy mi van velem.. Én meg mondtam hogy a kórházban vagyok, erre ő majd hívjam ha lesz vmi.... 23:00kor felhívtam , hogy már mindenki megszült körülöttem, én meg még sehol se tartak.. Erre ő : szól az ügyeletes orvosnak hogy nézzen rám mi van velem.... Na ő 1:00kor megjelent.. És már akkor mondta hogy császározni kéne.... Adtak oxitocidot (vagy mit) amitől én begörcsöltem a baba szíve meg le akart állni.. Hajnali 5:00kor már a párom sik ideg volt mert 5perces fájásaim voltak és senki nem csinált semmit, mire a szülésznő kinyőgte, hogy ők már 1:00kor megcsászároztak volna de mivel van dokim igy nem tehetnek semmit. Ekkor felhívtam azt a köcsögöt, hogy jöjjön már be, 6:15re be ért, mire megint oxitocidot adott amitől kész lettünk... És elkezdett rohangálni, hogy gyorsan a műtöt.... 6:44kor pedig kint volt a baba....
Varrat szedés: a doki tartotta a markát, én meg megkérdeztem, hogy mégis mit vár a munkájáért (hogy nem jelent meg időben és fertőzést is kaphatunk volna) mert én nem hoztam semmit...
Erre ő: Jajj Viktória nem ezt vártam magától mert én jelen voltam mikor kellett, kérem az anyaságiát, + számoljuk fel hogy korán kelltem, és császározni kellett, ill mivel most nem hozta 6hét múlva a kamatokat is kérném.....
Hát én majdnem rosszul lettem...........
POFÁTLAN KÖCSÖG!!!
Be kéne perelni a picsbe....
De hála mind ketten jól vagyunk, a baba eszik alszik, egy tündér és mindenki odáig van érte