Sziasztok!
Legyekmami
Nagyon jók a fotók a kis gézengúzokról!
Azon a 4. képen Dani nagyon felnőttes.
Haga
Hát ez a homokozó nagyon bosszantó lehet.
Meg kellene kérdezni vmi szakit is mostmár!
Fenci
Unokaöcsém kisfia is ekcémás...rá először azt hitte a doki,hogy rühes.
Tiszta normálatlanok!!!Nem tom mit kap rá, de valóban nem voltak nagyon hatásosak a kencék az első hónapokban...most egy éves múlt.Remélem találtok rá megoldást, hogy enyhítsétek a viszketést!
Vickybabe
A kisinas félig ülő helyzetben?
Biztos jó volt kikapcsolódni a balcsin!
Ránk is ránkférne vmi ilyesmi.
Zapáné
Örülök, hogy jól telt a nyaralás!Jó pihenést a kipihenéséhez!
Én most hívtam a dokit, szerdán este megyünk ismét 4D-re Ózdra.
A szülinapozás jól telt tegnap, déltől egyfolytában ettünk
:ebéd, torta, szalcsisütés.Este hazafelé még elugrottunk 8kor anyósékhoz a boltkulcsunkért mert már megint nála maradt.Ott ragadtunk nagy családi veszekedésre, beszélgetésre, kupaktanácsra.Tárgyaltunk a fiúk és a bolt jövőjéről stb, ...a végére azért elég értelmesen....
Erre ma!
FIGYELEM!CSAK NYUGODTAKNAK, AKIK BÍRJÁK AZ OFF-OS SIRÁNKOZÁSOMAT:
Mi nyitottunk párommal mert semmi sem volt összeírva a hétfői rendeléshez és ahhoz mi értünk leginkább,ANyósnak mondtam este, hogy majd 8-9 körül jöjjön.Fél 8kor megjött ő is, de addigra ezekkel megvoltunk.Kedélyesen elcsevegtünk egy kicsit, párom már indulóban volt amikor odaadta neki anyós a fizuját.Ezt úgy szoktuk osztani, hogy pénteken zárás, x marad a rendszerben, a többit osztjuk a dolgozott óráknak megfelelően és a 4. héten elszámolás...hisz lehet valamelyik héten nincs fizu mert rezsi van és akkor a 4. hét végén korrigálunk.
Na mindegy.Most első héten nem volt fizu mert bankölcsöntörlesztés ment, akor párom dolgozott 72 órát, anyós 20-at, most anyós 68-at, párom 22-őt az egyetem miatt.Én direkt összevontam a hét végén a két heteT, hogy most így számoljuk már el egyben, hogy legyen nekünk is fizu, hisz nekünk is mindent hó elején kell fizetni...erre anyós kiutalt magának majd 4x annyi pénzt mint a páromank!!!
mert ő nem vette figyelembe amit én írtam, hisz úgy szoktuk, hogy a 4. héten rendezünk,mondta.
Mellesleg volt már, hogy ettől eltértünk hasonló okok miatt erre vagy arra, de az estek 90 %-ában ennek nem is volt jelentősége hisz mindig Viktor dolgozik ott többet, anyós csak hétvégente (de ugye ő most szabin).
Na ne tudjátok meg milyen érzés volt, amikor mosolyogva mutatja, hogy hát így jött ki az órákból.
Mint akit gyomorszájbavágtak és szíven ütöttek ugyanabban a pillanatban.Esküszöm sosem érteztem még ilyet, egy világ dőlt össze bennem.
Párom is kiakadt, de én...Mondom neki nyugodtan, hogy ok így meg úgy szokott lenni, de akkor nem lehetne, hogy akkor most mégis újra számoljuk mert kell nekünk is a pénz (tehát a párom két hét alatt már többet dolgozott mint ő és negyedanyi fizut kapott ezzel eddig), anyósnak már volt fizetése a sulitól ahol dolgozik, páromnak meg még semmi.De hogy neki kell a pénz!A kva anyját!!!Na nekem se kellett több!!!Kiborultam rendesen, üvöltöztem vele bőgve hisztérikusan, hogy útálom meg a boltot is meg, hogy ő micsoda.Meg hogy a múlt héten is hányszor nyitottam én helyette mert ő ésett, és hányszor írt be ezért engem, hogy én voltam ott x időt???
blabla Páárom sírva vitt ki és nyugtatgatott.Eszméletlen!Eddig is volt már sok kellemetlen húzása az anyósomnak, de azért mindig próbáltuk őt tisztelni meg becsülni, hisz ő a párom anyja...
Na mindegy, lassan kihüppögtem magam, nem folytattuk tovább mert sok vevő jött, hazajöttem, párom egyetemre ment, megbeszéltük, hogy én reggelizek, magne b6 és megpróbálok aludni.Le is feküdtem, meghallgattam a kiscsajt, de vagy egy órát forgolódtam melőtt elaludtam és csak ilyen szavak mentek a fejemben, hogy "utálom, köcsög, bunkó...stb
"...nagyon nehezen nyugodtam le annyira, hogy elaludjak.Aztán aludtam fél 1 ig majdnem.Azóta ettem és most itt vagyok. Ezért is megyünk 4dre, hogy megnyugtasson már minket a kicsi lányunk látványa.
Tudom, hogy nem kellene idegeskednem, nem is direkt volt elhihetitek...nem is vagyok ilyen lobbanékony...de az igazságérzetem a helyén van..tegnap amúgy végigmértük mindenki vérnyomását a kertben, az enyém 85/49 is volt 56os pulzussal, legmagasabb értékem 94/vmi volt.Szóval nyugis vagyok.
Szóval munkaheylkeresés 100.000-el mostmár...azt a nőt meg látni se akarom amíg bocsánatot nem kér!
BOCS AZ OFF-ÉRT, DE HA EZEK TÖRTÉNNEK CSAK...