Sziasztok!
Judit! Köszi, jól esik, tényleg sok kétely és kérdés van bennem.
Igen, spontán jött a négyes. De hát még annyira az eleje, hogy bármi lehet (azért az UH-t megnéztem már ezerszer, de még mindig ott vannak
). Talán azért sikerült így, mert Alexa még kicsi, és sokáig nem volt peteérésem. Most, hogy lett, lehet, hogy egyszerre sokan szabadultak ki, és páfff. Azért már jó lenne a mai UH-n túlleni, és egy kicsit biztosabbat tudni (mondjuk annyit, hogy legalább egy baba biztos él és jól van).
Honeymoon! Csak azért nem estem le az asztalról, mert feküdtem, de nem tagadom, megfordult a világ egy párszor.
Este sokat beszéltünk a a férjemmel, és eléggé úgy néz ki, hogy ha mind a négyen megmaradnak, akkor igénybe vesszük az eljárást a babák számának csökkentésére. Nem csak anyagilag nem bírnánk 5 gyereket felnevelni, iskoláztatni, stb, hanem nekem is veszélyes lenne, mert már elmúltam 35 éves, plusz sem fizikailag, sem lelkileg nem bírnám a dolgot (a türelemmel én is hadilábon állok mostanság, de lehet, hogy csak a hormonok teszik). Azt viszont nem tudom, hogy tudnánk eldönteni, melyik babát tartsuk meg, és melyiket ne. Meg hát kockázata is van a dolognak, persze, mint minden beavatkozásnak.
Mindegy, még nem filózok ezen, majd az esti UH után okosabbak leszünk - remélem.
Viszont jó hír, hogy ma egyáltalán nem véreztem (remélem, ez tényleg jót jelent), és egy picit émelyegtem is (még most is néha). Nem mintha hiányozna a hányás. Nagyon rossz olvasni, hogy közületek mennyit szenvednek sokan. Borzasztó lehet!
Az unokahugom szült tavaly a Szent Imrében. Ha kell, megkérdezem, kinél. Azt tudom, hogy jó volt, mert nagyon dicsérte, és tuti, hogy nem volt nagyon drága, mert ők nagyon nincsenek eleresztve anyagilag.
Nektek a toxoplazmát nem csinálták automatikusan? Nekem Alexánál simán megvolt, kérni sem kellett, igaz, csak egyszer. És én is azok közé tartozom, ahol macska van (ráadásul lakásban), és negatív lettem toxoplazmára. Ettől függetlenül nem kellett 2 havonta mennem.
Én Elevitet szedek minden nap, de külön folsavat nem. Rá is kérdeztem a dokinál a rákszűréskor még júniusban, de mondta, hogy az Elevit elég. Meg hát az Utrogesztánt és napi 2 magnéziumot.
Majd este jelentkezem, és remélem, nem nagyon rossz hírekkel!