Új privát üzeneted érkezett!

Gyerc! Nekem van Anyák Lapja, szívesen odaadom a kupont, eljössz érte, vagy dobsz priviben címet és adjam postára? Merre laktok?

Eladó egy 19-es méretű, barna, tépőzáras Asso szandál, nagyon jó állapotban, elöl zárt típusú. Ha valakit érdekel, fényképezek is. 2500 ft-ot szeretnék érte (új ára 6200 volt márciusban).

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Engem érdekel!
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szioasztok!Tefal pöttyök még meg vannak!Valakinek kell?

Kép
mné zsuzsi

ABC design babakocsi eladó.
Használt,de jó állapotban van,nagyon jó a teherbírása.
Nagy a rakodótere,bevásárláshoz ideális.
Narancs-kék kockás,unisex.
Napfénytetős,eső ellen is véd.Első kerekei bolygósak,de fékezhető is ez a funkció.
Ajándékba adok hozzá egy ugyanilyen színű polártakarót és egy lábzsákot.A babakocsi 3 fokozatban hátra dönthető,teljesen vízszintig lenyitható,újszülöttnek is használható.
Összecsukható,autó csomagtartóba befér.Brendonban vettük 40 ezerért 3éve.
Személyesen adom át,kimosva.Első kapaszkodóján van egy szakadás,de a levehető huzat eltakarja.
Lábtartó is állítható . Kép
ildi10

Ár:18000
ildi10

Sziasztok!

Van 16 Tefal pöttyöm, csak jöjjön el érte akinek kell :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Szeretném eladni az etetőszékét Kittinek,mert csak a helyet foglalja.
Itt vannak képek és bővebb infó:

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=RT002

Nekünk narancssárga színben van. Teljesen unisex.
Tökéletes állapotban van.

12e Ft-ot szeretnék érte.

Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

22-es méretű gumicsizma, Bugs Bunny-s :D , nagyon édes de Zazzz kinőtte sajna:
Kép

1000 ftot szeretnék érte...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szia Enikő!
Megmérnéd nekem a belső talphosszát?
Köszönöm!

Szilvi
silgi

Sziasztok!

Van néhány eladó, VADONATÚJ gyermekszoba fali dekorációnk, illetve gyermek rajztáblánk.

A fali dekorok általában kb. A4-es lap méretűek, kivéve a dalmata kutyust, mert az kb. 1,5-2 A4-es lapméretű. Vastagságuk pedig 2-3 mm, tehát nem állnak el a faltól. Kétoldalú ragasztóval lehet rögzíteni őket. Ár: 500 Ft/db, a dalmata kutyus pedig 700 Ft.

A rajztáblák, meg valamivel kisebbek, mint A4-es. Mindegyikből 1-1 darab van jelenleg, de elképzelhető, hogy később lesznek még. Ára: 500 Ft/db

Ha valakit érdekel esetleg valamelyik, dobjon meg priviben egy üzenettel.

Kép Gyermek falikép Kép Gyermek falikép-2. Kép Gyermek falikép-3. Kép Gyermek falikép-4. Kép Gyermek falikép-5. Kép Gyermek falikép-6. Kép Gyermek falikép-7. Kép Gyermek falikép-8. Kép Gyermek falikép-9. Kép Gyermek falikép-10. Kép Gyermek falikép-11. Kép Gyermek rajztábla Kép Gyermek rajztábla-2.

vesm

Babaplédet, takarót keresek 90*130 méretben. (bölcsibe nem adnak, vinnem kell Norbinak, 1 évre meg újat nem vennék, neten meg a posta drága amit találtam). Szóval használt érdekelne, szine nem számit, akár rózsaszín is érdekelne, ugyis huzatban lesz.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szeretném eladni ezt a fésülködőasztalt.
Pici hiba van rajta. A képen is látszik. 5e Ft-ot szeretnék kérni érte.
Szegeden házhoz viszem.

Üdv: Melinda Kép Kép
melcsikez3

Sziasztok!

A 2, 3, 6, 9, 11-es gyermekszoba falidekorok és az 1.rajztábla vannak már csak meg, a többi elkelt:) Ha valakit érdekelné a többi is, elképzelhető, hogy jövő hónap vége felé megint kapok egy adagot.

(Ha lesz, akkor megint feltöltöm majd a képeket.)

Mónika

vesm

Vesm!
És ezek a képek nem esnek le a sima festett falról? Mert én egyszer vettem ilyesmit, olyan öntapadó volt a hátulján, és a sima festett falról, meg a szekrényről is leesett.
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Én most rendeltem a TV-en, ott is mindegyiket igy lehet falra rögziteni. De én vettem azért gyurmaragasztót/gumit, amit össze kell gyurni és ragasztó lesz, azt szoktam ilyen falidekorra használni még. Amit rendeltem matricásak lesznek, de gyurmát is teszek majd még rá. (amugy nagyon jó áron tudok ha valakit érdekel még 400ft/A4 az egyedi rendelésre készült képek).

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!

Én a Tescoban vettem kétoldalú ragasztót, s biztonságképpen abból raktam rá még 1-2 "tappancsot". Fönt vannak a falon már 2 hónapja, de még egyik sem esett le. Vagy a Karmen által javasolt megoldás lehet a másik.

Mónika

vesm

Sziasztok!

Eladó egy RETRUS RUBY babakocsi, szép, megkímélt állapotban, sötétkék-sárga színben.
Újszülött kortól 15 kg-ig használható, 5 pontos biztonsági övvel felszerelt.
Tartozékai: 2 lábzsák, nagy bevásárló kosár, kupolás tető nagy tárolózsebbel, levehető karfa.
Több fokozatban teljesen vízszintesre dönthető. Lábtartója 2 fokozatban állítható. Acél vázas, teleszkópos rugózású.
4 nagyméretű, fékezhető kereke van. Tolókarja mindkét irányba állítható.
Lapalakúra összecsukható.
Ajándékba adok hozzá egy esővédőt.

Ára: 19.000 Ft
Kép ] Kép

Andi
Kép

Kép
rea78

Van még néhány ruhácska is amiket már Vanda kinőtt:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

1.Zöld NEXT ruci 92-es 2. Világoskék halásznaci 3 év 3. nyári sapi 50-es 4. Ladybird ruha 2-3 év 5. Adams farmerruci 98-as 6. Farmer ruha virágos gombokkal 4 év
Mind nagyon szép állapotban vannak. Vanda mindet tudta hordani 4 éves koráig. Ha valakit érdekel valamelyik szívesen küldök nagyobb képet és méreteket . Árban megegyezünk.

Andi
Kép

Kép
rea78

Jul-i Baba magazin kuponból kellene nekem az Aspivenin, hétfőn 1 fele elugranék érte ha valaki tudna adni! Köszi!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hallé!

Gumicsizma elkelt! :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!Van valakinek feleseleges popsitörlő tartója?Ha van felesleges akkor én igényt tartok rá!

Kép
mné zsuzsi

Van pár csajos ujjatlan és rövidujjú body-nk eladó, 92-es méretben, 100Ft-os alapon, még jó Doróra, de a bilizés miatt nem praktikus. Majd teszek képeket is, ha van éprdeklődés.

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!Kell valakinek TV paprika?Van eladó meg erős is!Ha érdekel valakit akkor irjon privit és a részleteket megbeszéljük!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix hordozohoz keresek bekoto talpat. Ha van valakinek vagy tudtok eladorol kerlek irjatok!

Koszi!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Ha valakinek kell szívesen oda adom: Kép [.jpg[/img] Kép Kép

A Milupás gyerekitalból van Dm-es is 300 Ft kedvezménnyel.

Üdv: Melinda
melcsikez3

Sziasztok!Tettem fel a Vaterára pár terméket!Ha valakit esetleg érdekel valami akkor írjon!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!
Tudna nekem adni Ikea katalógust? Persze ideit :lol:
És ha lehet "örökbe" kellene hogy tudjak belefirkálni.
Előre is köszi!!

Megvan még a szuper eladó etetőszékünk.
Szinte mindent tud és nem adom drágáé :wink:

Kinga

szszkinga

Sziasztok!!

7 személyes autót keresünk
sürgősen :D
Ford Galaxyt vagy Seat Alhambrát, régebbit dízelest.
Kb 1 milla körül.

Kinga ha előbb szólsz hoztam volna, múlt héten voltunk az Ikeába. A lakáseladással hogy álltok?

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ezt nem ajánlom senkinek :x

ajánlat dekor Orsitól:

Kép

és a mű amit küld
Kép
Andi

Andi
Kép
mucska

Enikő!

Láttam hogy voltatok az Ikeában, de sajna csak utána hétfőn olvastam a bnetet :?

Sikerült eladni a lakást. NAgyon lelkesek vagyunk.
Aug. elején adjuk át, ma megyünk kivenni az albérletet.

Köszi a kérdésedet :P

szszkinga

Kinga: Whááááá végre :D Gratula :) És mikor lesz kész a házatok? Kb meddig kell albérletben laknotok? Írok privit :wink:

ceniko
Szeged

Csajok!
Szeretném eladni a 3-2-1-es bőr ülőgarnitúránkat.
A 3-as része kiágyazható, a 2-es rész alatt pedig ágyneműtartó van.
Nagyon kényelmes, jó magas a háttámlája.

Kép

Részleteket priviben :P

szszkinga

Brevi fürdetőállvány érdekel valakit?
Ha igen akkor küldök képet!
A bolti ára 30000FT! Használt! 20000Ft-lért adjuk!Az egyik rokonomnak van!És szeretné eladni mihamarabb helyszüke miatt!

Kép
mné zsuzsi

Még mindig eladnám a keveset használt Rider gumiszandinkat, 21-es méret, 1200ft-ért

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Megtennéd,hogy megmérnéd a belső talphosszát?

Üdv: Melinda
melcsikez3

Melinda! 13cm a használható (mert van egy kis perem elöl, hátul), egyébként 14cm a teljes belső talphossz.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Sajnos az még nagy nekünk :(
11 cm a talpa.Pedig nagyon kellene most neki valami szandi.
melcsikez3

Melinda! Nincs hasonlom kisebb, ami volt tesomnak adtam. Köszi a választ

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tettem fel pár dolgot a vaterára,ha érdekel valakit akkor irjon!
http://www.vatera.hu/ruhacsomag_150100161.html

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok lányok!

Költözködés miatt eladnék pár babás cuccot. Vannak bútoraim is, bőrkanapé és hasonlók, ha valakit az érdekel, szivesen csinálok azokról is fotót.

1. Peg Pérego Aria: Brendonban vásárolt, 5 kg összsúlyú, lapra csukható babakocsi, igazán kis helyen is elfér. 2 gyerek használta, ennek ellenére nincs lestrapálva. Hibái: a kocsi alatt lévő háló egy helyen kilyukadt (nem nagy, semmi nem tud kiesni rajta), ill. a kulacstartó egyik rögzitőcsavarját szinte azonnal elhagytuk, de a kulacstartó ettől függetlenül fixen fentmarad a kocsin. :D Kép
még egy kép: Kép
a lyuk a hálón: Kép
a hiányzó csavar helye: Kép
buzas.zsuzsa

2. ABC Design pihenőszék: szintén Brendonban vásárolt, 3 gyerek használta nagyon kevés ideig. A játékiv maradéktalanul meg van, ill. bármit fel lehet rá csatlakoztatni. Nagyobbik lányom kimatricázta csöppet, de leszedhető, teszek fel erről is fotót. Lábrésze és a háttámlarésze fokozatmentesen vizszintig dönthető, a szék hordfüllel és biztonsági övvel is ellátott. Huzata ennek is és a fentebb emlitett Peg Pérego Ariának is egy az egyben leszedhető és gépben mosható (én mostam is.)
Kép
Kép
Kép
Kép
buzas.zsuzsa

3. Bergon hinta: A Faktum bútorboltban vettem, alig-alig használtuk. Háttámlája 3 fokozatban dönthető, biztonsági övvel van ellátva, könnyen összecsukható és elpakolható. Tálcája mindkét irányból nyilik és levehető.
Kép
Kép
buzas.zsuzsa

Illetve van még egy eladó Graco Quattro Tour DeLuxe babakocsim is, csak még nincs fotózva.
És az árak:
Peg Pérego Aria: 15.000.-
ABC Design pihenőszék: 6.000.-
Bergon hinta: 8.000.-

Ha érdekel benneteket egynémelyik bútor, akkor szivesen fotózok. :D
buzas.zsuzsa

nincs valakinek felesleges Beba 1-es tápszer receptje?

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!Ha vban valakinek megmaradt úszópelenkája 7 kg-os akkor szívesen megveszem!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!!!

Eladó egy újszerű bébitaxi! Talán ha 2x használtuk!
2000 ft narancssárga uniszex színű.
Akár ajándéknak is, dobozában van!
Ha valakit érdekel szívesen fotózok!

ceniko
Szeged

Nagyon sok eladósorba került kislányruhánk van.
téli-nyári, kabát, sapi, overál, cipő, harisnya, szoknya, alkalmi, szóval mindenféle.
0éves kortól, Pati most kezdi kinőni a 98-asokat is.

sok, next, adams, stb. nem turis ruhák, (Angliából szoktam rendelni a next, adams rucikat :wink: ) nagyon szépek.

már 3 zsák tele van.

ha esetleg bárkit érdekel, kérnék méretet és szétválogatom őket.

1-2 héten belül mennek a tesz-veszre csomagban.
Vendég

Van!Eladó üvegfestékem,Foszforeszkálós és sima!Van egy állóláhttp://www.vatera.hu/allolampa_gyonyoru_151024868.htmlmpa is!
Karnis
http://www.vatera.hu/fuggonykarnis_150861484.html
http://www.vatera.hu/uvegfestek_151044687.html
http://www.vatera.hu/uvegfestek_151044688.html
Bontatalan flakonok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mné zsuzsi

Leesésgátló keresek ágyra rögzithetőt, nem matrac alá dughatót. Újat nem akarok venni, használt nekünk megteszi.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eladnám az esernyő babakocsinkat, Norbinak vettem 1 éve mert a régi kocsink nem fért be az uj automba (kisautó :lol: ) szóval igy alig használtuk, inkább csak tarcsiban cipeltem magammal mindenfele. A kapaszkodót és a napfénytetöt nem is használtuk, leszereltem. 8e ft.

- első kerekek bolygósíthatók-fixálhatók
- hátsó kerekek külön fékezhetők
- egy pozícióba, pihenőbe (félig fekvő) dönthető
- praktikus, állítható vállpántja-hordozó szíjja van, így könnyű cipelni
- levehető, két oldalról nyitható párnázott kapaszkodó a gyerkőc előtt
- kupolatetős, lezippzározható hátsó, szélfogó résszel
- kupola levehető
- 5 pontos biztonsági öv
- alul kis tároló háló, amibe a legfontosabb dolgok azért elférnek
- lábtartó a gyerkőcnek
- egész magasan van az ülőke, így nem a "földön" tolod a picurt
- kicsire csukódik, kisautóban is elfér