Elli,
kicsit megkésve ugyan, de
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK KEVINNEK!!! Norka,
Jázi-boy is milyen nagy már
! Bence"lány" köszöni a bókokat. Mindjárt dobok új képet a "csaj"ról.
Nekem jól jött be az oldal, pont hátulról a 3képpel
éééés nagyon ééédi Jázi, ahogy "gyakorol". Mikor fog hangszert választani???
Játszó-téma: én azt figyeltem meg, hogy napszaktól és naptól is függ a felhozatal a játszón. de.:ált.kisgyerekek(0-3év), kora du. kisgyerekek+ovisok és du. csapódnak a nagyok és tinik is. Hétvégén mostanában egyre kevesebben vannak, gondolom beindult a telekidény.
Nekem sajnos van pár negatív tapasztalatom már, de szerencsére egyre több pozitív is.
Nálunk is van, hogy este beveszi magát egy banda és szétdobálják a csikkeket, söröskupakokat, sajnos néha szilánkokat is szedek össze. Sőt ma vettem észre, hogy a mászókás csúszdát teljesen lelakták.
Olajfoltok, gyertyaviasz és hányás mindenhol, na meg az elengedhetetlen firkák. Mire jó ez?
De az anyukák sem ügyelnek a tisztaságra. Ma pl. Bence szedett fel a homokozó mellől túró-rudis papírt, szívószálat(ami még hagyján, mert nem vág, nem éles) vagy a múlt héten egy szilánkosra törött "friszbit" nem sikerült vkinek a szemétbe dobnia, hevertek szanaszét a darabok.
Néha már komolyan kukásnak érzem magam, annyit takarítok, mert Bence persze az összes ilyet megtalálja és felszedi, sőt el is viszi a kukába, ha megkérem(ami nem veszélyes, azt ő szokta bedobni
).
Gyerekekről: nekünk sajnos volt "szerencsénk" találkozni egy kislánnyal, aki miután Bence nem jött oda, mjikor hívtam, úgy elkezdett eltorzult arccal ordítani Bencével, hogy én bizony rászóltam. És rá is fogok szólni, ha a kedves anyuka nem veszi a fáradtságot, vagy ahelyett, hogy elnézést kérne babusgatja a saját gyerekét. Mert az rendben van, hogy a játszótéren tombolják ki magukat a gyerekek, az én gyerekem sem különb,sőt látom rajta, hogy átok csibész lesz, mert már most is az néha. De sajnos vannak olyan gyerekek, akiknél otthon nem a szép szó, hanem az ordítás és a verés a divat, azok így kommunikálnak a többi gyerekkel is, és mi még nem is lakunk olyan nagyon gáz környéken. Márpedig ha én nem kiabálok a gyerekemmel akkor más sem fog az tuti, és verni sem hagyom, mégha "anyatigris" bélyegzőt kapok is.
Szóval összegezve elmondhatom, hogy engem kissé megvisel a játszó, mint első gyerekes szülőt, de hősiesen mindennap megyünk és egyre jobban bírom, már vannak ismerős arcok, bár én bratyizni nem szeretek, a köszönönésig eljutunk.
Nekem nem célom barátokat szerezni és az egész napot ott eltölteni, mert itthon is van mit tenni, meg aztán úgy tűnik 1-1,5 óránál tovább még nem köti le Bencét a dolog, mert vagy elindul felfedezni a környéket vagy beül a babakocsiba.
Jövőre már lehet, hogy mi is nagy zsák cuccal megyünk, mint az egész napos játszózók és nem 3db-os homokozószettel, de addig még van mit gyakorolnunk, mindkettőnknek.
Maci2,
végre, hogy írtál magatokról is, a múltkor mikor dícsérted Bencét(amit köszi
) hiányoltam.
Hol vannak máltais játszók???
Pildi,
dehogy haragszom érte, szerintem is szép szeme van, ha egyszer lesz egy Rékánk remélem ő is ilyen csillagszemű lesz, de azért csupa kékben nagyobb esélyt adnék egy fiúnak. Télen még elment a dolog, mert narancssárga overállja volt a skacnak, akkor kivétel nélkül, mindenki lánynak nézte. evvan
Hurrá, hogy Ancsi végre szeret pancsolni, ebben a melegben különösen fincsi.
Hajmosás, hogy sikerült?
Nadine,
drukk hegyek az államvizsgához! AZ pedig egy szekérrel!!!
Zsuzsó,
tejciválság
. Kitartást a fejéshez!!!
Urszila tejcinövelő praktikájának listája megvan Neked? Nem jött be semmi? Alk.mentes sört próbáltad már? Drukk, hogy megoldódjon a dolog!!! Reméljük csak átmeneti válság, ami ebben a melegben nem is csoda. Igyál sokat, nekem az segített tavaly átvészelni az ilyen napokat.
Toffi,
jobbulást Zsombinak! Süti recipét köszi, sajnos a tesztelés 7végén elmaradt, de majd ezen a héten...remélem.
Zulu,
hááát neeeeem, azokon a képeken nem is látszik igazán a pilla, na de itt:
pillás képek innen:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=2728&page=1&image=54709 Mikor jöttök? Minden OK? nagyon eltűntél.
Most én is tünök, mert még vasalnom kell.
Szép holnapot!
pusza,
Timici