Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juj, nagyon le vagyok maradva!!!!! Most is, mire végigolvastam, elfogyott a Szabi türelme. És mostmár nem nagyon tudok úgy írni, ha az ölemben van. Olyan, mint egy sajtkukac. :) Már kezd mászni, bár ha a fenekét feltolja, az arcát belefúrja a talajba, és felnyalja a földet. De inkább a lábfejével lökdösi előre magát. Mindenesetre egész jól halad így is, tegnap egy percre hagytam a kertben a pléden, mire visszamentem, már derékig lent volt és a füvet tépte két marékkal. :)
A nagyok ezen a héten az apukájuknál vannak, Bogi a múlt héten táborban volt.
Vasárnap volt a házassági évfordulónk, voltunk vacsizni, Szabi félig átaludta, de utána is igazán jól viselkedett.

Fényképek nagyon jók, a bébik édesek!

Mush! A nászajándék fénykép nagyon jó! Én a hálóba raknám!
Köszi a drukkokat a vendégházzal kapcsolatban! Képzeld, szeptemberben 10 napra jön egy angol orvos csapat (4-en). Megfogadom a javaslatodat, veszek nekik kenyérpirítót! :wink:

zsebi_baba

Kép vasárnap a vacsi után

zsebi_baba

Andy! A lakás az önkormányzaté és nagyon nagy rendőrség rendelkezik bérlőkijelölési joggal... Ez annyit jelent, hogy az rendőrség mondja meg, hogy kivel kössön bérleti szerződést az önkormányzat... NAgyon lepukkant állapotban kapta meg még párom annakidején... Ő egyedül is, illetve közösen rengeteg pénzt költöttünk rá, hogy lakhatóvá tegyük, de így is van még mit csinálni rajta... Amikor kértük az önkormányzatot, hogy cseréljék le, még jól is jártak volna, mert ezt télleg rendbe hoztuk és valszeg egy lepukkantat kaptunk volna megint... Majd hozok képeket!
sinaszi

Hú! Zsbi! Szabi milyen nagy!!!!!!! És nagyon édes!
sinaszi

Jó reggelt!

Bejött, amire számítottam: Zsófi ha napközben 3x alszik, akkor az éjszaka is jó. Tegnap este 9 körül aludt el és hajnal 4-ig kisangyal volt. Aztán 4-kor felpattantak a szemei és egy órán át küzdöttem vele, hogy aludjon még. Sikerült 6-ig szunyálnia. Aztán Apa műszakja jött, reggel ellátta a kiscsajt, én meg még aludtam fél órát.

Ma ebéd után elmegyünk a Camponába hűselni egyet, meg van egy csomó intéznivaló is.

Kubu!
Nem semmi ez a rohadt macsek! Nálunk is előszeretettel flangálnak az autókon. Én egy kutyát fogok kinyírni! Végre ma alhattam volna, erre hajnali 2-kor arra ébredek, hogy az utcában (minden háznál minimum 1 kutty van) vhol ugat egy dög. Egyedül, a maga szórakoztatására és nem hagyja abba... :evil:

Zsebi!
Már én sem tudok ölemben Zsoffal írni. Mindig nyomkodja a billentyűket, elállít mindent.

Andy!
Lazicccsá má!!! Így semmi örömöd nincs a kislányodban! Folyton csak aggódsz...

Gabi!
Légkondi van a kocsidban???

Na lépek, kiscsaj alszik és ezer a dolog...

Kép
Kép
lbernuska

Kép Ilyen volt - ilyen lett

Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép
Kép
Kép
sinaszi

jo reggelt!

zsebi. vizforralo van? mert toaster es kettle nelkul angolek halottak. :lol: ha befer a borondbe majd viszek neked egy kis doboz angol teat, aztan majd jol meglepodnek. :shock: :lol: :wink:

berni. orulok a jo ejszakanak. nalunk megint elromlott vmi. 2 hetig napkozben szepen aludt 2-2.5 orat majd 6 korul meg egy felet es igy este is jol aludt. de most megint nem akar jol aludni se nappal se ejjel. en annak tudom be hogy mar nagyon kuszna a dragam, de meg nem megy. vegulis a fene tudja miert, de megint tobbszor kelunk ejjel. es mar megint elaludtam a hinatszekben. :evil: :evil:

sina. hat nagyon nem irigylem toled azt a lakast! sajnalom, hogy megint car ejszakatok volt.

kubu. na mi lett a mazsalas eredmenye? ma mit fozetsz a grannyval?

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Köszi! :) Vízforraló van. Bár a párom inkább jóféle magyar pálinkában gondolkozik, mint " wellcome drink" :wink:

zsebi_baba

Sziasztok!

Gyors bejel, mert apa megjön a fodrásztól aztán húzunk a Balcsira!
Miután holnap a 40 fokban muszáj mennie, rábeszéltem, hogy akkor ha ma itthon van kössük össze a kellemeset a hasznossal! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Most nem tudok reagálni, de kb-ra visszaolvastam, minden kép szuper!

Kép

Kép
dcili81

Iszonyat hasfájásom van, mióta tudom, hogy anyámék itt voltak...
Közben beteges gondolatok forognak a fejemben, hogy csak azért jöttek ide, hogy elvegyék tőlem Danit..., tiszta hülye vagyok, ugye?????

Kép

Kép
dcili81

sina. ugyesen felujitottatok!

lanyok! milyen mosoport hasznaltok? nem tudom milyet vetessek anyummal. es milyen oblitot?

gabi. mentek mostanaban ikeaba?

cili. jo Balcsizast. ne butaskodj mar, miert akarnak anyukadek elvenni toled Danit?

ja es a heten fel kell mondanom, mert a fonokom elmegy nyaralni 2 hetre, aztan meg mi 3 es felre, oszt kifutok a felmondasi idobol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.14 09:36-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Na, megjöttünk... gyerek kiütve :twisted:

Berni: légkondi szerencsére van (apa előrelátóan vásárolta a kocsit), csak mivel kint áll, ezért kb. háromszor felforr az agyvizem, mire lehűl a kocsi. Persze nem panaszkodok, mert még mindig jobb, mintha nem lenne :P
Éljen a szupi éjszaka, neked is mondom (mert eddig minden bébinél bejött, akinek kívántam :oops: :lol:), hogy isten tartsa meg a szokását, sőt!

Cili: butaság, ugyan hogy tudnák elvenni tőled Danit? Gondolj inkább arra, milyen jó lesz nektek a Balcsin ma.

Kubu: macsekot kiirtani, felnégyelni, elhantolni pofával lefelé, hogy arra kaparjon, bevetni sóval :twisted: :twisted: :twisted:

Zsebi: Kobi ugyanígy "túr" előre arccal, feneke az égben.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Cili! Igen! Miért gondolsz ilyen hülyeségekre?
Jó pancsizást és próbálj meg kikapcsolni!

Sina! Ebből a lakásból kihoztátok a maximumot! Ügyesek vagytok, remélem hamarosan kaptok egy nagyobbat és nyugodtabbat!

Manna! Itthon vagytok már? Túlélted?

Kubu! Most nagyon irigyellek, hogy a balcsin vagy ebbe a dög melegbe!

Vera! Én teljesen megértelek, a gyerekeknek is biztos jobb lenne, mint Pösten. De gondolod sikerülne elcserélni ráfizetés nélkül?

Unokatesóm ma kap új vesét! Remélem minden rendben lesz, már ráférne. A saját anyja azt mondta, hogy azért nem adja oda a veséjét, mert két hétre kiesne a munkából. :shock: Hát anya az ilyen?

Kép
Kép
Kép
erika26

Mush: mosógél Tomi, öblítő Silan sensitive (ennek leginkább az illatát imádom, még a Tomival keveredve is fincsi, az meg csak ráadás, hogy "érzékenyes" ) A mi cuccainkat is ezekkel mosom.

Ikeába? Nem terveztük :roll:. Kellene esleg valami?

Habtapi nincs elfelejtve, csak először feladom, hogy lássam a postaköltséget (nemtom, hogy ezt még fel tudom-e adni levélként vagy csak csomagként :?). Majd rásózom apára, mert most pont a posta utcájában és környékén csatornáznak, úgyhogy kocsival nem nagyon lehet megközelíteni, gyalog meg k* meleg van...

Kép

Kép
gabilany79

Az IKEA-ban lehet venni olyan előkét ami teljesen beborítja a gyereket?

Kép

Kép
dcili81

Erika: hát anya az ilyen? Remélem, hogy unokatesódnál jól sikerül a műtét, és gyorsan felépül belőle.
Ja, járókára akartam a múltkor, hogy sajna hiába pakolom be neki a játékait :( Szerintem látja, hogy rácsos, és azt hiszi, hogy aludnia kell :?

Sina: nagyon szupin megcsináltátok a lakást...

Cili: elméletileg igen. 2db 1000 pénz, bele kell bújtatni a gyerkőcöt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.14 09:48-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Tudom, tudom hülyeség, de ez járt a fejemben... :? :? :?

Idén még nem is fürödtem a Balcsiban..., már alig várom, hogy leérjünk, kb fél óra az egész!!!!!! (mármint a leérés)

Kép

Kép
dcili81

Erika: :shock: :shock: , hát nem normális az ilyen, már bocs...
Én az életem odaadnám a gyerekemért, ha ezzel megmentem az életét, habozás nélkül!

Kép

Kép
dcili81

gabi. hat ize, egy olyan szundikendo, de ha nem mentek, akkor majd begyomoszolom valahogy a borondbe. :wink: nem letfontossagu.

erika. mert keves fiu volt az osztalyban, azokra a menocsajok hamar lecsaptak. nem talaltam senkit, aki tancolna velem. el se mentem, mert nem akartam fajditani a szivem. neked miert nem volt?

KépKép
KépKép
mush589

Na, kimostam, teregettem, mosogatógépet elindítottam... éljen a XXI. század és a találmányai. :-D Bár ezek korábbi találmányok... na mindegy.

Cili!
Ne töprengj most anyukádékon!!! Tessék csak a Balcsira koncentrálni! Ne árnyékolja be semmilyen rossz gondolat a pihit!!! Jó pancsizást nektek!

Sina!
Azta, de szépen felújítottátok a lakást! Ügyik vagytok!

Mush!
Mostanában Zsófi nagyokat alszik napközben. Nem akarom elkiabálni, de összesen 3-4-5 órákat. Mondjuk éjjel csak 8-9-et. Sajnálom, hogy nálatok megint felborult a rendszer! :-(

Gabi!
Az olyat én is utálom, ha kint áll a kocsi a napon. :evil: Ilyen hőségben ha elindulunk valahova, mindig csak olyan helyre, ahol van mélygarázs. :-D Miénk autó szerencsére garázsban áll. Az jókívánságot köszönjük! Tolmácsolom Zsófinak. :-D

Mági!
Ugye nem tűntél el végleg??? Tessék jönni!!!

Aida!
Nálatok mizu??? Hova tűntél???

Na megyek, Zsófi felkelt. Pancsolóját már beizzítottam, késő délután csobbanunk. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Röff! Ha reggel 8-10-ig nem alszik vissza bébim és én, akkor most el lennék hunyva.
Este fél 10-től fél 1-ig ment az "altatás": másfél óra vonaglás - de mivel ez csendben zajlott, néztem mellette a TV-t - aztán alvás (?) elmentem zuhanyozni, de ordítás ugrasztott ki 5 perc múlva...és ez így ment fél egyig. Ordítás, alvás, ordítás, alvás... aztán 3-ig csend, szopi, és fél hatkor felébredés. De nem játszadozós édesen nézős anyaaludnihagyós, hanem gonosz nyígós útálommindenjátékomat nealudjáltesemanya - féle.
Ezennel hivatalos közleményt adok ki, mely szerint bébimnek megtiltom, hogy este 7 után alvás céljából lehunyja a szemét a rendes esti 10-es elalvás előtt.

Tali jó volt.

Olvasok...

Kép
zölddisznó

Trombi!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!

Cili!
De jó lesz nektek a Balcsi parton!! :wink:
Itt per pillanat hideg van és néha esik! :roll:

Mush!
Èn most Arielt, és Lenort használok!

Bernuska!
Èn is kimostam,kiteregettem. Vini alszik,már csak fözni kéne!

Tényleg Aida! Lehet apa leköti nagyon... :oops: :oops:

Megint jó éjszakánk volt, aludtunk reggel 8-ig!!! :lol: :lol:
susy75

Berni: rádumáltál :wink: :lol: , itt is megy a mosás :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

hahó

zöldi

[quote] írta:tálommindenjátékomat nealudjáltesemanya

nálunk is ez van:) már mondtam is apának h vennünk kell pár uj játékot neki. de sztem a meleg miatt is van h ilyen nyonyo na meg már nagyon várom a fogát!

berni nagyon sok örömöm van benne! fantasztikus gyerekem van! nem ebből áll az egész napom ám, de ezt a részét csak nektek tom itt kiönteni. amikor vele vagyok meg apával meg máshol akkor nemtok ezzel foglalkozni, de ha "szünet" van akkor kezd el izgatni, akkor tok gondolkozni rajta stb. de este irtam h eldugulok:)

mági bébic!

gyertek már vissza ugy hiányoztok! :cry:

andy

ja és aida?

cili irigy a balcsi miatt! mi augban megyünk.

kté bnőm lánybucsuja is lesz most a hetekben és nemtok elmenni mer pöstön lesznek éjszakai progik:( még a lagzijukon se tok majd mulatni csak vacsiig..

erika: nagy nagy nagy drukk unokatesódnak! hol műtik? nagy műtét!!!! de megéri!

Kép
andy30

Suzy - köszönöm, aranyos vagy!

Kép
trombibébi

Sina! Tényleg sokat költöttetek rá! És semmi remény. hogy megvegyétek? Cserére esetleg jobb környéken?

Cili? Hol voltak anyádék? Nálatok és nem találkoztatok? :roll: :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

AAAAAAAA. en meg elfelejtettem kiteregetni tegnap. moshatom ki ujra. :evil: :evil:

trombi. boldog szulinapot!

fogorvoshoz, vadkortezni es csavarogni mentunk

KépKép
KépKép
mush589

Erika! Ezer drukk uncsitesódnak! Anyukájának meg egy nagy ütés egy husánggal, hogy észhez térjen.... Akkor most látogatni is csak este fogja, mert dolgozik???????? :evil:

Trombi! télleg! Tegnap én is láttam iwiw-en, hogy krisztusi korba lépsz! Isten éltessen!
sinaszi

Musi! Mosás: Tomi folyékony + silan sensi!

Köszi lakásdicséretek...

Enikő! Most elkezdtünk arrafelé intézgetni, hátha eladják, de én már szkeptikus vagyok magunkkal és ügyintézéseinkkel szemben! :evil: Egyébként meg valszeg én vagyok túl nyűgös, hogy ennyire nem viselem el a zajokat... :oops: Bár Apa is felriad rá! És néha Mesi is! Mesi a kutyaugatástól kifejezetten megijed!

Na, eldugulok! Kiscsajom alszik (vmiért kitolta a de-i alvást ilyenkorra) - most le tudom vagdosni a karmait!

Vera! Tejcsi nincs elég vagy nem akarsz már szoptatni nagyon?

Zöldi! Együttérzek az éjszaka miatt! HANNA! MÚKODJ!
sinaszi

Musi, Sina - nektek is köszi!

Kép
trombibébi

Trombi:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Musi! Nem tartoztál a menő csajok közé? El se hiszem.
Hát én 4.-ben már terhes voltam. :oops: Nagyon elszúrtam mindent, még a mai napig is szoktam arról álmodni, hogy az osztállyal érettségizek és olyan vacakul érzem magam mikor felébredek. Utána persze leérettségiztem, de az már nem olyan.

Én is Arielt és Lenort használok, bár most Persilt vettem. Ez se rossz, de az Ariel illatát jobban szeretem.

Trombi! Boldog szülinapot!
Én is nemsokára belépek a krisztusi korba. :cry: :D

Andy! Pesten a Mária utcában. Nem tudom pontosan a kórház nevét.

Sina! Igen, csak munka után. Bár unokatesóm mondta is neki, hogy ne menjen, mert álszent dolognak tartaná. Azt mondta azok legyenek vele, akik tényleg szeretik.

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi, Erika - köszi!

Szalagavatón nálam is az volt, mint Musinál, 6 fiúra jutott huszonvalahány lány, és én sem tartoztam a legmenőbb 6-ba...
És én még a férjemet se tudnám ilyesmire rávenni, mint te, nála az ilyen zenés-táncos mulatságok mumus.

Kép
trombibébi

trombi boldog szülinapot!!!!! :D

Kép
andy30

Trombi boldog szülinapot!

Zöldi nagyon gáz éjszaka!!!!

Kép

Kép
dcili81

Csak "néhány" kép! ( Ma még úgyis alig foglaltak helyet a képeim:) )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
sinaszi

Enikő múlt héten csütörtökön egy barátnőmnél voltam egész nap, apa meg dolgozott. Egyszerre értünk haza 5-kor.
Szombaton reggel olvastam el anyám email-jét, hogy itt voltak csütörtökön, de nem volt itthon senki csak a kutyák ugattak rájuk.
Még soha de soha nem látogattak meg mióta kidobtak...., biztos akarnak valamit, ők nem közelednek, csak ha kell valami...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Először is:
TROMBI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Zöldi: sajnálom a sz.r éjszakát! Kitartást!!!

Cili: irigy-irigy a Balcsiért! Jó fürcsizést!!!

Berni: én is mostam egy adagot, a mosogatógépben meg bekészítettem, szerintem lassan elindítom!!! Tényleg jók ezek a találmányok! :lol:

Nálunk: ma voltunk helyettes védőnéninél!!! Márton 7820gramm és 67,5 cm "magas"! :lol: Tényleg tiszta apja! Hízott fél kilót és ehhez "nőtt" 2,5 cm-t!!! :lol: :lol: Ez jó??? Védőnéni mondta mehet a húsi is!! Majd valamelyik nap kipróbálom!!!! Dokibácsi viszont kiakasztott. Nem volt az asszisztense és ő nem ért a géphez. Mindent kézzel írt fel, erre vártunk vagy 20 percet. Persze most fogytunk ki Vigantolból, popsikenőcsből, fürdetőkrémből és kaptunk olyan ecsetelőt is a fogra. 8)
Délután mi is pancsizunk a zsiráfos medencében!!! :lol:
Vendég

[quote]h írta:a nagyon meleg van, akkor is kimentek a bebivel? mert otthon gondolom sokkal meleg lesz, mint itt.
a kengurut tudjatok hasznali 30 fokban is? nem sul meg benne a bebi?

Ki bizony! De olyankor a hűvösbe, azaz plázaciculunk. Amúgy olyankor reggel és este...ma a reggel kimaradt! :twisted:

Lábam olyan pocsék, hogy babakocsival is fáj a menés. És nem javul, csak ha pihentetem. Azt meg ugye így nehéz. Az egyik kengurumat el is adom, ha valakit érdekel zsákos kenguru:
Kép

Kép
zölddisznó

Sina: Mesike még mindig GYÖNYÖRŰ!!!! :lol:
Vendég

sziasztok!

enikő: köszi az infot a fejvédőről

csak gyorsba, mert ma de. is csak 30 percet aludt.

ebédre bevágott 250 ml cukkini alma krumplit.
ennyi mennyiség után már nem adok neki cicit viszont a vizet kiköpi.
de meleg van..... mivel próbálkozzak?
tipp bárkinek?

aki fagyasztani akar dolgokat,annak egy ötlet az auchanba vettem 250ml-s és 125 ml-s 5 db-os/200 forint átlátszó fagyasztódobozokat.
én abba teszem el pl.kaptam rengeteg sárgabarit, de lekvár, meg befőtt meg külön csak gyümölcs már van lefagyasztva, leturmixoltam és úgy tettem el.
de ezt csináltam a cukkinivel is,megpároltam leturmixoltam és be a fagyóba:)

boci:: asszem te mondat az allergiát/napvédő ugye?
na jártam több patikába is és azt mondták, hogy 1 éves kor alatt nem lehet kémiai fényvédőt használni, csak fizikait.
a biodermanak van ilyenje, meg vmi "babysun" de az drágállottam mert az 50ml-s volt 4000 körül.

aida: veled mi van el vagy tűnve....

lyndee, gabi:: lemaradtam a ciciről való leszoktatás eredményéről végül is sikerült?

nálunk izzó forróság van, éjjel is 28 fok volt most meg 30...a víz folyik rólam egy csomó dolgom van.
apa utazik egy hétre edzőtáborba, én meg lemegyek a nagyszülőkhöz a telekre, ne legyünk egyedül.
mosni vasalni, pakolni, rendet rakni kéne de ebbe a melegbe ha csak megmozdulok ömlik rólam a víz.

KépKép

Kép
orsimorsi

Boci! Köcccccccce! :lol:

Zöldi! Csak kíváncsiságbul: "Mennyi az annyi?"
sinaszi

Ja! És Zöldi! Hán kilóig használhaó? Mert mi kinőttük a chicco-t anélkül, hogy használtuk volna... 16 ezer! Nesze neked! :twisted:
sinaszi

Boci! Jut eszembe! Marci kommentet láttad (iwiwen)???
sinaszi

Zöldi, Mush! Sajnálom a rossz éjszakákat!

Andy! Ne dugulj el! Ha neked jobb az, hogy kiirod magadbók, akkor írd nyugodtan továbbra is! Csak sajnálom, hogy nem tudunk segíteni!

Erika! Unókatesodnak szorítok, hogy minden rendben menjen! Anyukája elég fura, de lehet, hogy a valódi ok a félelem. Bár én ha belehalnék is megpróbálnám megmenteni a gyerekeimet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sina: igen! Bár lehet itt írtam hogy köszi, vagy csak akartam! Nem tudom!!! :oops: :lol:

Orsi: most így nem tudom mire gondolsz? Nekem volt allergiám bizonyos naptejektől!! Marcinak a patikában vettem La Roche Posay-t!!! Ezt ajánlotta a patikus!! Eddig semmi gond vele!!! :roll: Nem irigyellek a meleg miatt!!! Réka hogy viseli!!! Apa mit sportol? Lehet írtad, csak az én memóriám mostanában nem működik valami jól!!! :lol:
Vendég

Trombi! Boldog szülinapot!

Sina!Annak alapján, amit leírtál tényleg eléggé elviselhetetlenek a körülmények.
Nagyon édes Mesi! És jó nagyra nőtt ő is! Pedig te nem vagy magas. :lol: És milyen ügyesen ül!

Cili! Nagyon sajnálom, hogy ilyenek! Dani miatt ne aggódj, mert ha akarnák sem tudják megkaparintani, de nem hiszem, hogy azért mentek volna! Téged miért dobtak ki?
Azt meg írd meg nekik, hogy telefon is van a világon és ha annyit járnának hozzátok, amennyit egy anyának nagyinak kellene, akkor a kutya sem ugatna rájuk!
Jó fürcsizést nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boci! Szép méretei vannak Marcinak! Jó pancsizást nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

orsi

[quote]1 írta: éves kor alatt nem lehet kémiai fényvédőt használni, csak fizikait

ez meg mi a szösz? :roll:
én dmben vettem neki egy ezresért babylove-os naptejet 50 faktorosat azt kész. az nem jó?

musi végre rátöltöttema gépre a telómról a képeket. kettőt neked fotoztam!

1.:

Kép
babakiállitáson

2.:
Kép
rossmannban ilyen medence van most

és végül ezért jó a lánygyerek,mert segit a házimunkában:)
Kép

andy

Kép
andy30

éppen ágyaztunk:)

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?