Új privát üzeneted érkezett!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.07.13 18:46-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi csajok de muszaj volt :oops: 3nap mulva nagy nap van most nekem is joljon a laptetu 8) De osztozkodom am :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

ESTIKE: GRATULÁLOK :lol:

Skrisz: rajtad a sor és a topik szeme :lol:

Nyulasz: Bendi szobája is hasonló sárga, nagyon vidám :-) csini vagy, szép a pocid :-)

Árnika: akkor drukk pirihez, hogy kezdhessetek! :-D

Dezsi ???? :roll:

Bridget: remélem, mindent rendben találnak az UH-n két hét múlva...cisztaűző drukkok mennek :-)

Juhar: gyönyörűek a tesztjeid, nagyon kíváncsi vagyok arra a HCG-re :-D

Julcsi: ez egy nagyon szép teszt!!! :-D de szuper!!!

Babim: úúú, ma már repesztünk is???? :-D jujjj, de izgi, drukkolok nagyon!!!!

Puszi: üdv itthon, örülök, hogy jó volt a csajos hétvége :-D

Majuska: sajnálom :-( fagyibabák lettek?

Bumi: jó nyaralást :-)

Bébike: a tiszta méhpempőből nagyon kevés kell, én mézzel kevertet vettem, abban 1 g méhpempő volt (30 g mézben) és az 1 heti adag.
Gomba szerintem nem zavarja az inszemet, de nem fér bele addig egy 3 napos Canesten kúra?

Hajnoca: haláli a békás torta :-D Bó nagyon cuki kis kétéves :-D

Csomee: képet rakhatnál Kittiről :-)

Vkrisz: várjuk a 4d-s híreket és fotókat :-) ez a sztori nem eccerű az anyóssal, szerintem is jó ötlet a munkakeresés, mindenki érdekében...

Kisbuta: csak finoman ám, kímélő üzemmódban mindent!!! :-)

Rana: Apa lassan már jön haza, ugye? :-D

További szép estét! :-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szezso 2009.07.13 18:49-kor.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Koszi en is remelem bar most annyi minden mas dolog van nem tom jo lenne-e ha kovi honapban kezdenenk :roll: :? Rolatok egy kis hir?Hogy vgytok?Minden rendben :?: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: majd kialakul minden :-)
Velem semmi extra, ma voltam vérvételen ennyi történt :-D ja, és Bendegúznak virgonc napja van :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Akkor csak van valami tortenes azert nalatok is :) Bendeguz meg csak ne ngyo n rugdossa a haz oldalat :lol: meg van hatra 4hete minimum :wink: Izgulsz mar 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Estike! Óriási gratula!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Estike!Szívből gratulálunk!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! repesztettél? :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Estike,
Gratulálok a kisfiadhoz! Sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!

Nyulasz,
De csinos vagy, nem hízhattál sokat, ugye? Olyan szép vékonyak a combjaid (már bocs :))

Májuska,
Mikor mész vv-re?

Bébike,
Én is csak mézben kevert méhpempőt ettem, viszont én naponta ettem meg a heti adagot. Az 1. inszemnél az inszem előtt két nappal nem egész 6 volt a mnyh, két nappal később már 10 volt! Nem tudom, ebből mennyi tudható be az méhpempőnek, de szeirntem van benne része rendesen!. Sok fehérje is van benne.
vjulcsi

Estike!! Szívből gratulálok! Sok boldogságot és egészséget kívánok!

Nyulasz, tyű, itt aztán minden (pocak, kiságyak, babaszoba) úgy van, ahogy kell! :wink:

Bébike, pempős mézből egy műanyag vagy fa kiskanálnyi kell naponta, tiszta pempőből egy fokpiszkálóhegynyi nyelv alá éhgyomorra!

Krisz, Szezso, köszi a kérdést, velem nem történik semmi sem (szerencsére). Anyukámmal vásárolgatunk, dolgozgatok. Apácska pénteken jön, már nagyon várom. A mi kislánykáink is nagyon elevenek, tegnap megtalálták a húgyhólyagom, és rájöttek, milyen jó boxzsáknak. :roll: :lol:

A hőségtől előre rettegek.... :roll: Vigyázzon mindenki magára holnaptól!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Julcsi,16 kiló plussz :roll:

Rana,apa mindjárt otthon... :wink:
Vendég

Az elso jo hir miota kijottunk :D
Talaltam egy meddosegi kozpontot itt tolunk nem messze es magyar a doki :shock: 8) jah es igy magyaroknak fel arert melozik :D legalabbis a konzi ar felar :roll: 650$ vgy a fele 325$most nem tom :roll: azert igy is huzos es a leleteim nincsenek itt mert a hajon vannak utban ide :twisted: merthat en arra szamitottam,hogy ugye indul a lombik meg ott es addig mire ide kier a papir en is ittleszek :roll: remelem a lombik is felar lesz mert az ngyon jo lenne :roll: 20-an megyek beszelore 8) halat adok az egnek ezert Kép meg lehet akkor magyar doki hozza ossze nekem a babot 8) :lol: Most jott egy email is toluk 9200$ a lombik de akinek nincs biztositasa annak adnak valami akciot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Micsoda hír!!! Estike, gratulálok. Sok boldogságot, és tejcit nektek! Képeket várom.

Nyulasz, szép nagy a pocakod, és gyönyörű a szoba.

Juhar, további drukkok mennek.

Julcsi, halkan gratulálok. Nagyon szép a teszted.

Majuska, sajnálom. Ölellek.

Gomba nem zavarja az inszemet, nekem is volt, még az inszem napján is fel kellett tenni egy hüvelykúpot.

Hajnoca, tündéri ez a kislány. Az ölelős képtől könnybe lábadt a szemem. Cukik nagyon!!!

Dezsi ??????????????????????????????????????????????

Kép
petne

Estike, óriási gratula! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek és sok boldogságot!

A tábla: (jézusom!) :oops:

Kép

skrisz72

Juhar, Julcsi
Gondtalan babavárást kívánok!

Májuska
:cry: :cry: :cry: :cry:

Hajnóca
Bónak utólagosan is boldog szülinapot!
Gyönyörű az a lányka :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá kistesó!

Vkrisz
Anyós :evil:

Nyulasz
Szép lakóhelyük van/lesz a Nyúlbogyóknak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Árnika
Szerintem, szuper szer a Puregon! :wink:
Vendég

Estike
Gratulálok!

Kép
Vendég

Mabe,
Köszönöm!
Látom neked is első lombikbból... Gratulálok! És nagyon szép szülést kívánok neked előre is, bár azért még picit arrébb van :)

Nyulasz,
Hű, akkor nagyon vékony lehettél. Én már most a stimu meg itthonlét alatt híztam szerintem vagy 3 kilót, annyi húst kellett ennem :(

Petne,
Köszönöm szépen!

Bridget,
Ne haragudj, nem vagyok képben, melyik városban laktok?
Szuper, hogy találtál egy magyar dokit, így biztosan minden sokkal könnyebb lesz! A biztosítás ott mit fedez a lombikból? Gondolom a férjed biztosítása rád is érvényes, nem?

Rana,
neked is gratula az ikrekhez!
vjulcsi

Sziasztok!
Skrisz,ne ijedezz,ott vagyok a nyomodban :lol:

Bridget,hú,ez nagyon jó hír :D az árakon ledöbbentem :shock:

Julcsi,ma nem teszteltél?Kabala megérkezett?Nem voltam nagyon vékony,66 kilóval kezdtem a terhességet...170 cm vagyok.Csak főként pocira jöttek a kilók.

Májuska,voltál vv-n?

Dezsinám,jelentkezzzzzzzz!
Vendég

Baba,repesztés megvolt?Drukk neked is!

Meg Árnikának,Bébikének is!
Vendég

Bridget,
látod máris szerencsét hozott a laptető!
Legyen ennél is nagyobb szerencséd 3 nap múlva. :D :D

Köszi mindenkinek a drukkokat kistesó ügyben, de ez még nagyon csak a gondolat szintjén van. :?
Igaz én azon vagyok, hogy akciózzunk is, de háát ... én 'tervezek" uraság meg végez. :cry:
Kekszelni akarok!! ... ezek a k....@....tt hormonok! :evil: :wink:
Tombolnak, mint állat! :x

Bocs a kiakadásért. :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Julcsi!
Drukk!!!!+++++++++++ Jól látom meg van is van az időpont az 1. UH-ra? :D

Májuska!
?? Voltál vérvételen?? Ne tünj el azért jó?

Baba!
De jó!!! :D Nagy drukk szerdára!!!!+++++++++++++++

Bébike!
Hajrá inszem! :D

Hajnoca!
Szépek vagytok! Aranyos az utolsó kép! :D Akkor hajrá kistesó! :D

Csomee!
Holnap megyek vérvételre!

Puszi!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd! Feltöltődtél kicsit??

Vkrisz!
Anyós! :evil:

Nyulasz!
Mindkét babalak szép! :D

Estike!
Gratulálok! Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!

Bridget!
Olvasom a blogod! :oops: :D Nagyok jók a képek! Örülök, hogy találtál orvost, ráadásul magyart! Nincs hosszú várakozási idő ott? Nem kell bejelentkezned előre?

Skrisz!
Találtam a blogodon 3 napos transzferre HCG szinteket! Ezek vonatkoznak az 5 naposakra is, vagy arra más eredmények vannak??

Engem tegnap este vacsora közben igen erősen megkörnyékezett Vuk. :shock: Hirtelen azt se tudtam mit csináljak, csak gyorsan kifutottam az erkélyre a friss levegőre. Ott enyhült egy kicsit. Nem korai ez még? Ma reggel is van hányinger, de nem olyan erősen.
Lenne 2 kérdésem:
1. Hcg és progi vérvételre éhhgyomorra kell menni vagy ehetek előtte?
2. A progi mérés végett az utrot a vérvétel előtt még felrakhatom?

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar,nem kell éhgyomorra menni,és utrózz úgy,ahogy szoktál.
Hajrá kisvuk :D
Vendég

Sziasztok! Köszönöm szépen a méhpempős segítséget, én nem mézben kevertet vettem (az IR miatt :roll: ) csak simán a méhpempőt, szóval akkor egy fogpiszkálónyi :roll:

Estike, én is szívből gratulálok a kicsihez! :D
bébike4

Juhar, hányinger már tök természetes! :wink: Üdv a vuk családnak! A hcg szintekről nem tudok többet. Ez jó lesz irányadónak. Nekem is 5 napos transzferem volt, és a 14. napon 214 volt a hcg.

skrisz72

Juhar, ugye ma mész vvételre? Nagyon drukkolok. Nekem ikergyanús vagy. :lol: Nekem Nyulasz is az volt :lol:

Repi megvolt, izgulok.

Bridget, tök jó, hogy magyar doki!! :) Hú, micsoda pénz ez ott kint is!:(

Nem tudom, még kinek akartam írni.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép

skrisz72

Baba!
Nem, holnap megyek vérvételre!

Nyulasz,Skrisz!
Köszi! :D

Juhar

juhar

Bridget, tök jó: magyar doki, engedmény! :) (mondjuk az ár így is húzós kicsit.. :roll:)

Krisz, Eszternek nincs kedve belehúzni kicsit? Akkor mire Apa hazajön, 3 új topikbabánk lesz! :wink: :lol:

Baba, tyű, izgalmas események! :)

Bébike, hajrá kövi forduló! :wink:

Vjulcsi, te hány éves vagy??? :roll:

Juhar, elég tágak azért azok a hcg határok! Nekem a 14. napon 1106 volt (igaz, 2 baba), de nekem a doki azt mondta, hogy 50-nek is örült volna. Gondolom attól függ, mennyire lusti egy babó a megtapadásban. Tényleg Krisz, Katavirágot nem teszed be a kismamis tábliba? Láttam a vonalzóját, hogy mindjárt 10 hetes terhes. Bár júni 30 óta nem jelentkezett, remélem minden rendben vele...
[quote="katavirag"]S írta:kataviragziasztok! Most csak par sor erejeig jovok. Mar sokkal bizakodobb vagyok, ugyanis valoban terhesnek erzem magam es vegul is a 2UH kozotti fejlodes normalis volt. Allitolag tenyleg lehet lombikosoknal is kesoi megtapadas.
Nem leszek egy darabig, koltozunk. De majd jelentkezem idovel. Puszi!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok itt vagyok, és micsoda hírek: születések, újabb pozitív tesztek, közeledő babaérkezések :D !!!!!
Nem voltam még vérvételen, bár én nagyon mentem volna már tegnap. De a dokim szabin hó végéig, telefonáltam és kikönyörögtem a Kaáliban, hogy előbb mehessek, de nem engedtek a kérésnek...nem is értem, miért kell várni ennyit, ha egyértelmű negatív a teszt? ET+12-n ma is, ez már biztos eredmény szerintem, minek nyomjam a progikat, utrot még pár napig, nekem úgyis akkor jön meg, ha ezeket abbahagyom...
Én akkor is felmegyek holnap vérvételre a Káliba, ma nem volt energiám a Nyírőbe kétszer elmenni :oops: (egyszer reggeli vérvétel-egyszer du. eredmény) mert azért rendesen padlón vagyok.... :oops: :cry:

Egyébként nem fogok eltűnni, max kis időkre!
Most épp nem tudom mit adjak a férjem holnapi szülinapjára, én egy pozitív tesztre készültem, szép kis szülinap lesz :cry:

Kép
majuska

Májuska!
((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

Juhar

juhar

Sziasztok!

Juhar: hajrá Vuk!!!!! :lol:

Baba: jajj, de izgi!!!!!!!!!!! :D

((((((((((((Május))))))))))))))

Bri: de jó, hogy magyar dokit találtál!!!!!! Drukkolok nagyon!!!!

Skrisz: jujj, de jó, Eszter bármikor jöhet már!!!!! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Estike
Gratula a babócához!!! :D

Bridget
De jó, hogy pont egy magyar orvossal hozott össze a sors. :D

Hajnoca
Hajrá sz*x és kistesó! :D

Májuska
:( Tudom mit érzel...de egyszer majd neked is pozitív teszted!!!

Nyulasz
Tök jók a képek!Rólad is meg a lakokról is. :D

Skrisz
Vágod már a centit? :wink: Nálunk amikor a tesóm szült, mindig fogadtunk mikor lesz meg a babó. :D

Jó volt a vége a tegnapi napnak, csináltam tejberizst ribizlivel és nesquick kakaóval.Apának levittem a boltba és nagyon ízlett neki, kérdezte is egyből van-e még. :D Aztán zárás után még bevágtuk a maradékot. :D
A boltban láttam, hogy anyós kiszámolta a pénzt a mi verziónk szerint is, félre is tette a pénzek között ami a páromnak járna, de nem nyúltunk hozzá...majd megbeszélik.
Alexandra tegnap este is úgy rugdosott, hogy megint felkiáltottam apa mellett filmnézés közben. Nagyon jó érzés... :D

Ma de. is nagyon aktív voltam:ebéd már kész, mosatlan nincs, mosok is, napoztam is, tanutam is kicsit... :D

A gyerkőcök a tesóm gyerekei:Szofi és Ruben.Raktam már róluk képeket régebben is ha vki emlékszik...itt van 2 közelebbi:
Kép Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Csajszikáim!

nehogy azt higgyétek, hogy a medansziéban uszikázom :) halálra dolgoztam magam... :evil:
most pedig szabira megyek! holnaptól. jaj de jó pihizek!
amúgy megjött, nem volt pé. vagy ilyesmi, de akkor újra tesztezek és meglátjuk :D

Estike!
nagyon gratulálok! Csodálatos hírekre toppantam be!

Látom, többiek még egyben! :lol: Szezsó, Mabe, Kisbuta, Nyulasz, Skrisz... ( :D egy uristent megemlítek azért Skrisznek, hisz tényleg ő a soros :D )

Baba!
Drukkok a punkcióhoz holnapra :!: :!: :!: :!:
dezsina

Hajnóca,
Azért drukk a tesóhoz!

Nyulasz,
igen, megérkezett a kabala, és holnap fogok tesztelni. Nem látom túl sok értelmét, hogy minden nap teszteljek, és reménykedem, hogy 2 nap alatt már sokat nőtt a hcg, így sokkal erősebb lesz a csík!

Juhar,
Te sem csináltál ma reggel tesztet?
Igen, én már tudom az UH időpontját, de már a beültikor tudtam, mert a Dévaiban a beültetés után 3 héttel van mindig az UH, ahol már a petezsákot lehet látni. Nálunk alapból nincs vérvétel két héttel a beülti után, csak önszorgalomból lehet elmenni, de én nem megyek.

Rana,
31 éves leszek a nyáron, miért kérded???

Skrisz,
Látom bekerültem a táblába, köszönöm szépen, kedves vagy! Amúgy 2 inszem előzte meg a lombikot, és katonagondok miatt volt ezekre szükség.

Vkrisz,
Nagyon szépek a tesód gyerekei! A mi kedvenc lánynevünk is a Szofi mostanában, esélyes, hogy ha lány lesz, ezt a nevet kapja.
vjulcsi

Juhar, Májuska ++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Májuska,
Sajnálom :(

Juhar,
Nekem is megvolt ma az első reggeli rosszullét, róka majdnem legyőzött, de végül nem! Én is nagyon korainak tartom...
vjulcsi

Májuska drága, csak azt tudom mondani, hogy nézd meg Puszedli aláírásában a mottót! Neked is sikerül egyszer! És tényleg ne tűnj el, nem csak punkcióról meg tesztekről lehet itt beszélgetni! :wink:

Julcsi! Hát hogy Krisz be tudja írni a táblázatba! :wink:

Vkrisz, ari uncsihugi és uncsiöcsi! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok

gyors leszek , munka van

Estike családnak gratulálok, és jó egészséget

Baba sok sok drukk holnapra.

Kismamik pihizzetek, hűsöljetek.

Piri rendes volt, (2cn.) holnaptól injekció, kicsi para van, hogy elég lesz-e :?
Mabe te is puregonoztál??? mennyit?

most ennyi, pusz

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika: hajrá inszem!!!!! Az aláírásodon "inszem indul (nincs időm vonalzóra) " jó nevettem! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsinám,a fene...de hajrá szabiiiiiiiiiiiiiiii,és új hónap,új remények!Legalább szuper időd lesz,pihenj sokat!

Árnika,tüszőnövelők++++++++++++++++++

Vkrisz,helyesek a gyerekek. :D ...magyarok?
Vendég

Akit érdekel Bogyóka születéstörténete - de csak erős idegzetűeknek :lol: - az olvashatja, mert leírtam. :D

hajnoca
Dunakeszi

Bómami: elolvastam, gyönyörű lehetett átélni, hüpp-hüpp. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
hidd el hozzátok is jön majd egy ilyen kis csomag! :D
Csak az Mézespuszedli lesz és nem Bogyóka! :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Julcsi
Jelenleg nyujorkban vgyunk egy hete koltoztunk ki :roll: A parom meg nem a ferjem ugy persze minden sokkal egyszerubb lenne bar a lombikbol itt is csak 1-2dolgot all.Szerintem a vervetel,uhu ilyeneket :roll: Maga a beavatkozast amugy sem :? Az itteni biztositasok nem eleg jok :roll:

Nyulasz
Nana,hogy jo hir es ok voltak az elsok akiket megszemleltem :) remelem elvallal :roll: az arak hat ez a kozi ar ez eleg remisztoen hangzik de majd felhivom es megkerdem mi van benne met olyan izgatott voltam nem is tudtam figyelni :oops: a masik meddosegi oldalon varjal arak itt megadjak hogy a lombik ennyi...es arra van plusz a fagyasztas ha lesz,ICSI stb es maris ugrott felfele :? szal ezt majd jol kikerdezem hetfon :wink:

Hajnoca
3nap mulva mi lesz :roll: Es igen mar szerencset hozott :D

Juhar
Nem hinnem.Tegnap becsorogtem es konzira mar kaptam is idot hetfore :roll: Tele van itt meddosei centrumokkal foleg mindenki a lakasahoz kozelibe jar gondolom :roll: itt manhattan-ben meg nekem ez igy ngyon jo foleg,hogy magyar :D Blogot meg minnya megyek potolni mert nem irtam szombat ota :oops: Neked is ikergyanus vgy de mar mondtam nem lepodnek meg ha 3man lennenek se :wink: Holnapra neked Kép

Rana
Igen :D Hat n em tom a lombik is felaras-e vgy csak a konzi de majd kiderul :roll:

Majuska
Rettentoen sajnalom :cry: nem is tudom ilyenkor mit lehet irni.Nekem te mint magas FHS-es remenyt adtal volna ha sikerul :roll:

Puszi
Kocce :D Egybol jobb a kedvem :wink: veled mizu :roll:

Vkrisz
Tudod a sors kiszamithatatlan :wink: Jobban vgy mar :roll: Ezek a kekszemu gyerkocok eeedik :D

Dezsi
Hajra szabadsag 8) Sajnalom,Hogy nem volt pe-d :(

Arnika
Hajra szurik 8) Hajra inszem :wink:

Skrisz
Koszi a tablicskut 8) A doki neve Dr. Peter Sarosi 8) bar meg nem tudom o marad-e de hozza megyek :roll:

Baba
Na is mond csoborbol vodorbe :? amott se volt occso de itt :shock: na mind1 azert egyet mindenkeppen szeretnek itt :roll: es ha nem sikeral akkor en akar haza is mennek de a paromtol fugg :? ha o nem tudja megoldani a dolgot marmint,hogy utanam jojjon akkor nincs ertelme :roll: Holnap punkcio huuu de izgi 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Betettem Katavirágot, de nem tudok róla semmit. :oops:

Dezsina, jó pihit! Gondolj majd rám!

Árnika, tök jó! Hajrá kezdés!

(Eszter szerintem csak augusztus elején jön. Valahogy így érzem.)

skrisz72

Krisz, Lapulevélkéről se tudunk semmit... Vagy igen? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz
Szerintem Agusztus 1-en jon majd 8) :lol: :oops: :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Estike,gratulálok Nektek! Estike nagyfia, köszönjük a hírt, képeket várjuk

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bridget,
Hú, New York a kedvenc városom, imádom. Soha nem akartam huzamosabb ideig külföldön élni, de azt mondtam, hogy NY-ba kimehetnék pár évre, nem tudnék nemet mondani. Ráadásul Manhattan-ben éltek?
és mit csinálsz kint?
A blogodat megnézhetem?

Nem tudom, mi számít magas TSH-nak, nekem még februárban 8,8 volt, szerintem az magas...

Baba,
Drukk a holnapi punkcióhoz!

Juhar,
neked pedig a vérvételhez!

Én is csinálok tesztet megint, már teljes frászban vagyok, hogy rajta lesz-e a 2. csík...
vjulcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?