Sziasztok Lányok!
Ahogy minap írta Puffocska, én sem tudtam pár napig net közelben lenni, így csak most néztem a sok sok csodás képet!
Gabi: hú, nagyon szépek vagyok, mindenki mondhatni tüneményes a képen, olyan idilli az egész
és igen , hogy grimaszol a kis volt-pocaklakó!
Annus: Izának én is szeretnék boldog névnapot kívánni.... kicsit megkésve, és mennyire csodaszép a közeli kép róla! Kis pasi-faló! Nevetését meghallgattam volna!
Csige: akkor te a jövő nagy focistáját hordod a pocakodban!
Nitacska: ahogy olvastam anyósod nem egy minta nagyi... pedig lassan a második unokánál már enyhülhetne bármi baja is volt. Párod remélem egyre jobban lesz!
PUffocska: én majd július 21-én megyek dokihoz mert az 1. Clostis hónap után persze szabira ment és persze nekem megjött, pont a nászúton...
Sajnos azóta ebben a hónapban talán túl sokat foglalkoztam a gyerek dologgal, talán azér nem jött össze, vagyis csak gondolom, mert majd 5 nap múlva jön meg.
MÁs: valaki tudna nekem segíteni? Mert már második napja nem igen tudok aludni este. VAsárnap este vagyis már hétfőn hajnali fel4-től negyed7ig folyton pisilni jartam, es baromira idegesített, picit talan fájt is, de leginkább a kényszer a rossz. Ma vagyis kedden hajnalban ugyanez volt csak hajnali 1-től kb 3ig. De most fájt is. Volt itthon Monural, még dokim írta pár hete, hogy az ilyen felfázásra jó! De mindig csak este jön rám. Igaz vasárnap hideg vízben pancsizbam. Szóval valaki tudna otthoni módszer , ha este megint ezzel szenvednék? ( tea, ital, fürdő, ráolvasás, bármi!!!!)
Köszike!!!!