Sziasztok!
Köszönöm a bíztatást, remélem, tényleg odafigyel
elvégre, csak nem véletlenül főorvos helyettes.....
csak a kisördög az kisördög
Anhel, igen, vékony alkatú vagyok, de a négy hónap alatt nem is híztam semmit.... talán egy kiló jött vissza... az első kettő hónapban leugrott 4kg, és mostanra jött talán egy vissza.... szóval lehet, hogy a kölök engem esz belülről
Persze, ilyenkor mindenki mondja, jaaaaaaajjjjj majd hízol... hát vagy nem
meglátjuk. Édesanyám velem együtt 7 kilót hízott... ebből én 3,40 voltam
Ééééééééééééssssssss 29-én talán megmutatja magát a lurkó, hogy fiú vagy lány
már alig várom!!!!
és hátha addigra, vagy utána már érzem, hogy mocorog
A nagyon-nagy pocakos kort azért nem várom ám annyira, kicsit félek majd az alvástól, mert most még félig-meddig hason megy a dolog, de ha már csak oldalra fordulva tudok feküdni, na akkor nem tudom mi lesz.... muszáj lesz valahogy rászoktatni magam...
Nektek ez hogy ment???? Kicsit attól is félek ám, hogy a férjem ha olyan passzban van, és fáradt nagyon, éjszaka nagyon sokat "jön-megy" és kicsit aggódom, nehogy a pocakba könyököljön... mert már párszor volt rá példa régebben.... De hátha most majd belé is jön egy kis ösztön, és ha tudja, ha úgy alszik el, hogy vigyázzon, hátha....
Na jó hosszút írtam megint
De olyan jó ezt olyanoknak írni, akik már tudják, miről beszélek... a baráti körben akiknél kisgyerek van, velük nem nagyon beszélünk ilyenekről, meg nem is találkozunk túl sűrűn a távolság miatt....
Nitácskával is remélem, tudunk, ha kiköltözünk Csepelre
Egyébként, Api jól van? Jól érzi magát?? Ma elég hűvös van itt Budaörsön nálunk, meg ne fázzatok még jobban!!!
Szép napot Mindenkinek!!!!