Hát, lányok, asszem, nem kicsit elk*rtam a járókás dolgot. Amikor elkezdtük használni, tök jól elvolt benne, aztán jött a habtapi, és baromira élveztem, hogy azon játszunk és én is odaférek mellé, a járóka pedig mellőzve lett. És most már üvölt benne... pedig szerettem volna, ha megszokja, már csak a későbbi "mozgásszabadságom" miatt is. Bár apa szerint még nincs minden veszve, próbálkozunk majd "visszaszoktatni". De azért kicsit dühös vagyok magamra....
Cili: nagyon sajnálom a rossz éjszakákat, a nappalokat meg főleg. így egyáltalán nem is tudod kipihenni magad, pláne, hogy segítséged sincs. Azért szívből remélem, hogy normalizálódik lassan a helyzet.
Mush: olyasmit akarok, csak az konkrétan nekem nem tetszik
Amit most kinéztünk, annak tök jó hosszúak a rögzítő karjai, különböző asztallap vastagságokhoz állítható, maga az ülőke része is közelebb/távolabb tehető az asztalhoz, és még így is 10 pénz alatt van.
3D Jégkorszak látványra nagyon tuti volt, utoljára kb. 10 éve láttam 3D mozit még Disneylandben, és halálosan élveztem
Iokka: hát, akkor mi idén se leszünk trendik...
Kubu: köszi kukucméreteket. Sógornőmet meg Kobi levédte
Orsi: mi is küzdöttünk ezzel a gonddal, de nálunk is az van, hogy nappal is a kiságyban alszik, és viszonylag rövid idő alatt megszokta, hogy nem fér el keresztben, ezért gyorsan továbbfordul, és már fel sem ébred rá, pedig 15 centivel hosszabb, mint az ágy szélessége... És egy ideje már nálunk is körberácsvédő van, pont a közlekedései miatt...
De pár éjszaka nekünk is ráment a Kobi-forgatásra (felváltva csináltuk apával)