Új privát üzeneted érkezett!

Juhar,innentől már nem lesz látványos erősödés,viszont a csíkjaid alapján szép magas hcg-d lesz szerdán :D

Julcsi,kéééééééééépet!!!! :D

Májuska,Dezsina várunk titeket is!

Baba,az uhuhoz++++++++++++++++++++++++++++

Alle,hát igen,már a végét járom én is.Tényleg hihetetlen,de meglátod,majd neked is így el fog röppenni :wink:
Vendég

Lányok, ma ET+11 is totál negatív lett, úgy érzem ez nem sikerült :( :cry: , ma kell megjönnie, de az utro és a progiszuri nem engedi. Nem lehet ma menni vérvételre???? Ez már szerintem nem korai, szeretném tudni, feldolgozni, felállni és tovább menni..........

Juhar, Julcsi nagyon örülök!!!! :D

Szép hetet mindenkinek!!!!

Kép
majuska

Hozom a képet, szerintetek, nem túl halvány még? (20-as teszt, és nagyon sokat járok pisilni, talán emiatt nem olyan nagy a koncentrációja még...)
Tuti, hogy csak 1 baba.
vjulcsi

Kép ET+12
vjulcsi

Julcsi, szerintem ez teljesen pozitív, főleg, hogy 1 babát kaptál vissza, sokat pisilsz és 20-as a teszt.....
Nagyon örülök!!!!! :D
Az enyémen szó szerint semmi más nincs a 2.csík helyén, csak a nagy fehérség :cry: úgy látszik a 3.lombik 3 embrióval sem hozta meg a szerencsénket...na de nem ünneprontóskodom itt, megyek a dolgomra...

Kép
majuska

Julcsi!
Szerintem jó!
Nagyon drukkolok Neked!+++++++++ Erősödni fog még biztosan!
Ha gondolod kukkants be a pozitív tesztes topikba. Én is ott hasonlítgattam más tesztjeit, az enyémhez.Fogsz még tesztelni?

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Májuska! :cry:

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Májuska,
Nagyon sajnálom :(
Több helyen is lehet pénzért hcg-t nézetni, csak nem tudom pontosan hol :(

Juhar,
Igen, szerdán csinálok még egy tesztet, azon már látni kéne az erősödést, ugyanilyen teszttel fogom csinálni. Nagyon remélem, hogy erősebb lesz a csík!!!
vjulcsi

Juhar,
Reggel 6 óra nézem a pozitív tesztes topikot :)
Annyira különböző, hogy kinek mennyire erős a tesztje, nem nagyon tudok következtetéseket levonni :(
vjulcsi

Sziasztok!

Vjulcsi!
Gratula! lesz ez még erősebb is!

Juhar!
Csudiszép tesztek! Rajzolnak a babákok!

Májuska!
Sajnálom.

Babim!
megy a drukk továbbra is!

Én most nem jövök egy ideig, mert nyaralni megyünk a Balcsira. Remélem mire hazaérek, csupa jó hírt olvasok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Juhar, ez dönörűűűűűű! :lol:

Julcsi, az ég áldjon meg! 20-as teszttel ez egy igen erős csík! Az enyémeket a 10-es teszttel is alig lehetett látni! Jaj, annyira örülök! Drukkolok nagyon!

Májuska, jaj, ez nem túl bíztató! Dokit hívd fel, hogy bemehetsz-e vérvételre, vagy várjál még. Végülis, míg nincs vérzés, addig van remény. Nekem utro mellett is simán megjött.

Babim, gyere az UH eredménnyel!!!

Árnika, hajrá inszem!

Bumi, jó nyaralást!

skrisz72

Julcsi, Juhar, gyönyörű tesztek! :D :wink: Juhar, remélem beállsz hozzánk az ikresek táborába! :wink: Bár Julcsi még neked is lehet egypetéjű ikerpár! :wink:

Májuska, annyira sajnálom a negát. :( De az Utrot tényleg ne hagyd abba vérvételig, tudod ez aranyszabály. Én még mindig drukkolok, hátha. +++++++++++++++++++ Jó lenne téged is a kismamis táblázatban látni.

Hajnoca, Boginak boldog szülit! :)

Baba neked is +++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, hogy vagy? Írjál már pár sort magadról!

skrisz72

Jelentem: 10,5 mnyh, kb.10-11 tüsző, a legnagyobb 19-es. Most adtam be még 75 Gonalt és 10 egys. Suprét, este pedig repiszuri. Szerda:punkció.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! Bekukkantottam, és Juharnak és Vjulcsinak nagyon gratulálok, gyönyörűek a tesztek :D
Majuska: nagyon sajnálom a negatívot :cry: még hátha...

Nekem indul a következő inszem :lol: Végre megjött a lapar után , már annyira vártam, mint még soha előtte :lol: Holnap kezdem a clostit és méhnyálkahártyanövelőnek vettem a piacon méhészektől méhpempőt! Az lenne a kérdésem, hogy a friss méhpempőből mennyit kell szedni? Én eddig csak kapszulában szedtem napi kettőt, friss mp-t még nem, és a néni , aki árulta, nem tudta megmondani, hogy mennyi szedjek, csak amiatt szólt, hogy ne fémkanállal, hanem műanyaggal nyúljak bele!

Drukk mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++
bébike4

Babaimádó: nagyon szépek az eredményeid! :) Ugye, Te a Kaáliba jársz?
bébike4

Szépek a csíkok!

Remélem beindul megint a babaeső!! :wink:

Még egyszer köszi mindenkinek a köszöntéseket.
Mindjárt dobok fel pár képet.

Bri,
4!!! ... és a xxx.-be lépek! :? :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nehéz követnem, de megpróbálom! Tegnap voltunk Balcsin, Kitti annyira élvezte a vizet, a pancsolást, hogy alig akart kijönni a vízből. Annyira édes volt és olyan büszke voltam rá, hogy ilyen szép kislányom van! :D

Nyulasz: Sok boldogságot kívánok nektek!
Hajnóca: Bónak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! Szuperek a képek!
Juhar: Nagyon szépek a csíkjaid! Mikor mész uh-ra, vagy vv-re?
Majuska: Azért még szerintem ne add fel, nekem Kitti csak az ET+13. napi teszten jelentkezett, de olyan halványan, hogy apa azt mondta, hogy nincs is ott semmiféle csík. Aztán mégis itt alszik az ágyban a semmiféle csík! A Nyírő Gyula kórházban 2080,- ft-ért le lehet vetetni a hcg-t reggel 8-12 között és délután 3 felé már mehetsz az eredményért. Ha gondolod és megnyugtat nézesd meg!
Árnika: Hajrá!
Baba: Nagyon örülök, akkor nagyon drukkolok a szerdai punkcióhoz!
Skrisz: Gratula a 38. hét betöltéséhez! Most már tényleg bármelyik pillanatban megérkezhet Eszti baba. Kitől tudjuk majd meg a jó hírt?
Rana: Hogy vagy?
Vkrisz: Te hogy érzed magad?
Bumi: Jó nyaralást!
Dezsina: Merre vagy?

Akit kihagytam annak is mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Köszi lányok, remélem még erősödni fog, illetve biztos vagyok benne :)

Hajnóca,
Gyönyörű a kislányod! Nagyon szép a torta is :)

Skrisz,
Gratula a 38. héthez :)

Májuska,
elmész a Nyirőbe vérvételre?

Stimusok nagyon drukkolok!
vjulcsi

Babim, ez nagyon ígéretes. Lécci, most totál készülj fel rá, hogy anya leszel! Tessék ráállítani az agyad! Ne is kételkedj, az elejétől fogva vedd természetesnek, hogy mindjárt babás leszel. Ez nagyon fontos! :!:

Bébike, akkor drukk az inszemhez. Akkor még ebben a hónapban meglesz, ugye?

Hajnoca, marha jó béka! Szeretem azt a képet, ahol Bó nézegeti a virágot! Annyira helyes! :D

skrisz72

Sziasztok!!!

Megjöttem a balcsis csajos hétvégémről, ami csúcsszuper volt!

Juhar: gratulálok!!!!!

Hanna: Isten éltessen!!!!!!

Baba: drukkkkdrkkkkkdrukkkkk! Szerdára meg extramegagiga!!!!!!!

Hajnoca: utólag ugyan, de boldog szülinapot Bónak!

Szezso: szuper, hogy jól vagytok!

((((((((((((((((Májuska)))))))))))))))))))))))))

Juhar: gratulálok!!!!!

Julcsi: :-D

Bumi: jó nyaralást!

Árnika: hajrá inszem!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Julcsi, Juhar
Ezek bizony pozitívak! :D

Májuska
Azért várjuk ki a végét ennek is.Remélem minél hamarabb tudsz hcg-t nézetni, hogy tisztán láss!!!Addig is szorítok!!!+++

Hajnoca
Boldog szülinapokat!!! :D

Én most jól vagyok, épp éreztem az előbb Alexandrát, hogy rugdos. :D

Pár perce hívtam a dokit, szerdán este megyünk ismét 4D-re Ózdra. :D
A szülinapozás jól telt tegnap, déltől egyfolytában ettünk :shock: :ebéd, torta, szalcsisütés.Este hazafelé még elugrottunk 8kor anyósékhoz a boltkulcsunkért mert már megint nála maradt.Ott ragadtunk nagy családi veszekedésre, beszélgetésre, kupaktanácsra.Tárgyaltunk a fiúk és a bolt jövőjéről stb, ...a végére azért elég értelmesen....

Erre ma! :twisted:
FIGYELEM!CSAK NYUGODTAKNAK, AKIK BÍRJÁK AZ OFF-OS SIRÁNKOZÁSOMAT:
Mi nyitottunk párommal mert semmi sem volt összeírva a hétfői rendeléshez és ahhoz mi értünk leginkább,ANyósnak mondtam este, hogy majd 8-9 körül jöjjön.Fél 8kor megjött ő is, de addigra ezekkel megvoltunk.Kedélyesen elcsevegtünk egy kicsit, párom már indulóban volt amikor odaadta neki anyós a fizuját.Ezt úgy szoktuk osztani, hogy pénteken zárás, x marad a rendszerben, a többit osztjuk a dolgozott óráknak megfelelően és a 4. héten elszámolás...hisz lehet valamelyik héten nincs fizu mert rezsi van és akkor a 4. hét végén korrigálunk.
Na mindegy.Most első héten nem volt fizu mert bankölcsöntörlesztés ment, akor párom dolgozott 72 órát, anyós 20-at, most anyós 68-at, párom 22-őt az egyetem miatt.Én direkt összevontam a hét végén a két heteT, hogy most így számoljuk már el egyben, hogy legyen nekünk is fizu, hisz nekünk is mindent hó elején kell fizetni...erre anyós kiutalt magának majd 4x annyi pénzt mint a páromank!!! :twisted: mert ő nem vette figyelembe amit én írtam, hisz úgy szoktuk, hogy a 4. héten rendezünk,mondta. :roll: Mellesleg volt már, hogy ettől eltértünk hasonló okok miatt erre vagy arra, de az estek 90 %-ában ennek nem is volt jelentősége hisz mindig Viktor dolgozik ott többet, anyós csak hétvégente (de ugye ő most szabin).
Na ne tudjátok meg milyen érzés volt, amikor mosolyogva mutatja, hogy hát így jött ki az órákból. :) Mint akit gyomorszájbavágtak és szíven ütöttek ugyanabban a pillanatban.Esküszöm sosem érteztem még ilyet, egy világ dőlt össze bennem. :( Párom is kiakadt, de én...Mondom neki nyugodtan, hogy ok így meg úgy szokott lenni, de akkor nem lehetne, hogy akkor most mégis újra számoljuk mert kell nekünk is a pénz (tehát a párom két hét alatt már többet dolgozott mint ő és negyedanyi fizut kapott ezzel eddig), anyósnak már volt fizetése a sulitól ahol dolgozik, páromnak meg még semmi.De hogy neki kell a pénz!A kva anyját!!!Na nekem se kellett több!!!Kiborultam rendesen, üvöltöztem vele bőgve hisztérikusan, hogy útálom meg a boltot is meg, hogy ő micsoda.Meg hogy a múlt héten is hányszor nyitottam én helyette mert ő ésett, és hányszor írt be ezért engem, hogy én voltam ott x időt??? :twisted: blabla Páárom sírva vitt ki és nyugtatgatott.Eszméletlen!Eddig is volt már sok kellemetlen húzása az anyósomnak, de azért mindig próbáltuk őt tisztelni meg becsülni, hisz ő a párom anyja...
Na mindegy, lassan kihüppögtem magam, nem folytattuk tovább mert sok vevő jött, hazajöttem, párom egyetemre ment, megbeszéltük, hogy én reggelizek, magne b6 és megpróbálok aludni.Le is feküdtem, meghallgattam a kiscsajt, de vagy egy órát forgolódtam melőtt elaludtam és csak ilyen szavak mentek a fejemben, hogy "utálom, köcsög, bunkó...stb :oops: "...nagyon nehezen nyugodtam le annyira, hogy elaludjak.Aztán aludtam fél 1 ig majdnem.Azóta ettem és most itt vagyok. Ezért is megyünk 4dre, hogy megnyugtasson már minket a kicsi lányunk látványa. :D
Tudom, hogy nem kellene idegeskednem, nem is direkt volt elhihetitek...nem is vagyok ilyen lobbanékony...de az igazságérzetem a helyén van..tegnap amúgy végigmértük mindenki vérnyomását a kertben, az enyém 85/49 is volt 56os pulzussal, legmagasabb értékem 94/vmi volt.Szóval nyugis vagyok.
Szóval munkaheylkeresés 100.000-el mostmár...azt a nőt meg látni se akarom amíg bocsánatot nem kér! :twisted:

SORRY AZ OFF-ÉRT.

Kép
vizkriszisback

És egy vidám kép a hétvégéről:
Kép

Kép
vizkriszisback

Májuska,sajnálom :( remélem eljutsz vv-re.Hívd fel a kaálit,de ha a budapestibe jársz,elég ha odamész.Azért én még drukkolok,amíg nincs eredmény :wink:

Julcsi,ez nem is halvány :shock: :D

Vkrisz,jajj,mindig van valami.Semmi gond,írd ki magadból nyugodtan,az segít.
Kik ezek a mosolygós gyerekek?Rokonok?
Alexáról várjuk a fotókat majd! :wink:

Puszi,balcsis-csajos hétvége :D nagyon jó lehetett.

Baba,szuper eredmények,jó repesztést mára :wink:

Bébike,hajrá neked is!

Bumi,jó nyaralást!Szép időtök lesz :D

Bómami,szuper képek...miért pont béka? :lol:

Dezsinám,nem szeretem,ha ilyen csöndbe vagy...
Vendég

Sziasztok!

Köszi a köszöntést!

Eltűnt pocakosok merre vagytok????

Hajnóca! Én megzabálom Bót! Az tuti!

Olyan jó szép teszteket látni. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nyuszkó,
azért, mert a kiscsajnak most ez a legkedvesebb játéka és vele szokott fürdeni. ... és állandóan azt hallom csak, hogy bííííka, bííííka!
Gondoltam ezzel aztán nagy örömet szerünk neki.
Meg is lett.
Most is mikor töltöttem le a képeket észrevette és már fülig ért a szája. :D :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Jaaa és még egy hírem van:
tegnap apjával beszélgettünk Bogyika fürdetése közben és mikor apa borotválkozott, hogy ......... :D

hajnoca
Dunakeszi

Heni, majd szervezem, hogy meg is tehesd! :D :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Bómami,sógoroméknál az ikrek kikának hívták a békát:lol: a krokodilt meg obidinek...a télapót meg pépolyó...néha egy kis idő volt,mire megfejtettük :lol: ...még kétixes vagy?
Vendég

Hajni! Oké!!!!!!!!!!!!!
Hajrá kistesóóóóóóóó! :lol:

Kép
hanna30

Vkrisz, a legszarabb dolog, amikor családtaggal kell dolgozni a közös vállakozásban. Kíváncsi leszek, ebből mi lesz! :? Na mindegy, nyugi! Hozzál képeket Alexáról!

Hanna, nem is tűntünk el! :D

Hajnoca, tényleg belefogtok a kistesó projektbe? De szuper lenne! Akkor jó huncutkodást!

skrisz72

Majuska,
nagyon sajnálom :( Azért mindenképp nézesd meg a hcg-det! (nekem anno megjött az utro mellett...)

Julcsi és Juhar,
ez szuper!!!!

Baba,
szerdára nagy-nagy drukkok!
+++++++++++++++++++++++++
Most sikerülni fog, és kész!

Árnika,
neked meg pirimeghozó drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina ???

Estikéről van valami hír? Nagyon aggódom érte, hogy ennyire hallgat....

Bogyimami,
Nálunk Katica még meg sem született, és már kapott egy ugyanolyan szélforgót a nagymamájától, mint ami Bó kezében van :D El sem tudom képzelni, mit kezd vele szegénykém egyelőre...

Bocsi, lányok, igyekszem olvasni titeket a héten, mert hisz nagy események és drukkolnivalók vannak, de lehet, hogy írni nem nagyon tudok majd, mert itt van unokatesóm, ketten együtt cakkba vágjuk a lakásokat (az újat is, meg ahonnan költözünk kifelé), meg közben azért kirándulunk is, és nem lesz sok időm.

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
kisbuta

Krisz! :)

Kisbuta! Szélforgó: 3 hónapos kortól érdekes játék. Színes, forog, stb.. Fejleszti a babát.
Én most akarok venni.

Kép
hanna30

Nyuszkó,
még pár hétig igen! :D (vonalzó)

Heni, köszike.!!

Skrisz,
egyenlőre még csak terv, de ígérem dolgozni fogunk rajta!
Úgyis dolgoznak a hormonjaim!! .... illetve tombolnak!!!
Folyton kívánós vagyok! :D

Nyuszkó,
szerencsére bó elég érthetően mondja amit akar, de még nem rövid mondatokban. ... és figyelek is arra, hogy szépen mondjuk neki a szavakat és így tanulja meg. :D ... óvodapedagógusi ártalom?! :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajni! A szép beszéd nem ártalom. Engem kifejezetten idegesít, ha hülyén beszélnek Olivérrel. Volt is vitám anyukámmal erről, mert énekelve beszélt neki.

Kép
hanna30

Kicsit szeretnék dicsekedni nektek.Ma olyan szép napom van! Babázhattam a világ egyik legédesebb kisbabájával és annyira élveztem, alig akartam hazamenni :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Sajnálom, hogy hazamentél.
Olyan jó volt látni! Nagyon csinos vagy!
A kabalát pedig vinni magaddal!!!!!
Köszönjük szépen az ajándékot!

Kép
hanna30

:oops: :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szóval Heniéknél voltál?!!
Olivér tényleg szép kisfiúcska.

Itt a házban is van egy fiúcska aki márciusban született, de nagyon kis pufók gyermek. Tömi az anyja, mint a libát. Már most 240 tápot benyom estére!!!:shock:
Bó is ennyit eszeik, ha nem akar rendesen enni.

hajnoca
Dunakeszi

Biztosra veheted, hogy viszem.

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok, senki nem szedett akkor méhpempőt? Mennyit kell vajon bevenni egyszerre belőle? :roll:

Köszi a drukkokat az inszemhez! Most a változatosság kedvéért valami gombás fertőzésem van :cry: ez lehet akadálya az inszemnek?

Vkrisz, sajnálom a balhét, a családi vállalkozás nagyon érzékeny dolog :cry:

Hajnoca, szuperek a képek! :D
bébike4

Bébike,én kapszuláztam...jajj,fertőzés?Az nem jó...de nem tudom akadály-e :roll:

hoztam nektek képeket.
A pocakfotó 31 hetesen készült,két hete...a fekete felsős kép az esküvői ruhám :oops: (ja és nem szőrös a hónomalja,csak annak látszik :shock: ).
Kép Kép Kép Kép Kép

...a szobában még van egy nagy komód,ami nem látszik a képen,az ágyakkal szembeni falon.Dekoráció még hiányzik,csillagok már vannak a plafonra...
Vendég

Estike nagyobbik fia vagyok és ezúton szeretnék mindenkit értesíteni hogy július 13-án hajnali 1.110-kor megszületett a kisöcsém 2550 grammal és 52 cm-rel :D amint lehet mellékelek képet is

Kép
estike66

Juhar
Majd matol keresek meg van masfel hetem :wink:
Tesztjeid szuper pozik no para en 2-3babara tippelek :wink:

Julcsiiiii
Muti azt a tesztet 8) :lol: Szerintem sem halovany 8) foleg,hogy 20-as minimum a teszt ha nem 25-os :D szerintem ez jooo es majd ha utanatesztelsz akkor meglatjuk,hogy erosodik-e :wink:

Majuska
Azert is van megszabva a vv ideje mert elotte talan semmi nem bizti meg :roll: legyel turelmes es buksisimi Kép

Bumi
Jo nyaralast :D balcsi :twisted: irigy-irigy lecci helyettem is furdozz meg nyaralj :roll:

Baba
Ezek szupi hirek :P Gondolom izgulsz mar 8)

Hajnoca
En meg 1 de ezt te mar tudod :lol: a 3.xet lattam 8) en mar tulvgyok rajta ugyhogy no para :wink: Koszonjuk a kepeket :!: micsoda torta es milyen nagy szemekkel nezi az uj ajikat :lol: eeediii :D Csak neeeem 8) spontankodas lesz vgy mesz a klinikara :roll:

Bebike
En nem szedtem olyat :roll:

Puszi
Szo szerint eltunt baranyka :lol: te is balcsin :twisted: sargulok az irigysegtol :roll:

Vkrisz
Nyugi most tenyleg nem jo az idegeskedes neked :? anyos mindig ilyen sarkanykodos volt vgy csak mostansag? :roll: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Estike nagyfia: köszönjük az értesítést!!!! Sok boldogságot, egészséget és sok tejcit kívánok!!!!!
Kép

Nyulasz: csinos vagy!

Bébi: én nem kapszulában ettem, hanem mézben volt. Napi egy kávéskanálnyit kellett, de műanyag kanállal, fémeshez nem érhetett.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Estike
3szoros hipp hipp hurraaaaa Kép
Kép

Nyulasz :shock:
Hat tenyleg nottetek dehat ok ketten vannak :wink: es mar nem nooosz lassak jonnek ki :D

Skrisz
Babas tablicsku is lesz :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Estike nagy fia,köszönjük a híreket...már aggódtunk,hogy mi lehet.

Hatalmas gratula,sok boldogságot és egészséget!!!! :D
Vendég

Estike nagyobbik fia,
gratula a kis öcsihez és anyunak nagyon jó egészséget és sok örömet és tejcsit kívánunk.
Köszönjük a híreket!!

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz,
szép méretes lakhely két kis nyuszikának. :lol:
Csini pocak. :D

Mabe,
a te pocakod is szép kerek. :D

Bridg,
deeeee, :lol: de még nem konkrét semmi. Még csak gondolkodunk, tervezünk és akciózunk. :wink: :D
Szerintem spontán dolog lesz a kistesó is. Ha már Bó összejött spontán nem hiszem, hogy lesz akadály. :D

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?