Sziasztok!
Jól eltűntem, bocsánat
Először is gratulálok a pici jövevényeknek, és az anyukáknak, meg persze az apukáknak.
Susy, apa a császárnál is bent volt?
Nálunk is apás szülés volt. Szegénykém meghúzódott a háttérben, mert én inkább magamban voltam a fájásokkal. Azért nagyon jó volt a tudat, hogy ott van, és bár császár lett a vége, nálunk is mélyebb lett a "szövetség".
Andi, nagyon helyesek a lányok. Olyan jó, hogy a nagyobbikkal jó a kapcsolatod, így igazi tesók lesznek.
Gabi, szépek a gyerkőceid, és milyen nagyok!!!!! Már nagyon kellett egy pici. Hány évesek a lurkók?
Törpiri, gyönyörű Lili. Hasonlít Lottimra, ő is ugyanilyen hajhiányos és szöszke. Tennék képet, csak a fentiek után nem merek.
Crissy, nagyon édes Emma baba. Mekkora szemekkel nézelődik!!!
Hidd el nemsokára könnyebb lesz. 6 hetes kora körül megkapod az első mosolyt, utána már sokkal jobb, hiszen kapsz pozitív visszajelzést is. Amikor Lotti ilyen pinduri volt és nem akart aludni, akkor olvastam neki valamit. Ez lehet a tesco újságtól kezdve a Háború és Béke is. A lényeg, hogy hallja a hangod, és lássa az arckifejezésed. (Nekem nem nagyon ment a "beszéljek hozzá" dolog, mert sokszor kifogytam a mondanivalókból.)
Azt hiszem az arcod már látja olyan 30 centiről. A látását megnézheted a
www.pampers.hu oldalon.
A kezét és a lábát Lotti a múlt héten fedezte fel. Persze a kéz rágás, már 5-6 hetesen beindult.
Amikor sírt hordozókendőbe tettem és úgy aludt. Csak akkor még nem volt ilyen meleg. Most már nem kendőzök, mert összeizzadunk.
Sírásra hallottam egy tuti módszert. Nálunk bevált. Szóval gyerek függőlegesen kézben. Kilépsz egyet jobbra, kicsit lejjebb guggolsz. Majd kilépsz balra és szintén guggolsz. Lotti kb. két perc után abbahagyta a legádázabb bömbölést is. Aki kipróbálja légyszi írja meg, hogy bevált-e.
Amúgy szeintem a 3 hónapos kor megváltás. Már alig sír, sok mindent csinál, és kacag!!!! Nevet ha meglát. (Remélem nem azért mert ennyire röhejes vagyok....) Törpiri nálatok változott Lili a 3 hónapos korban?
Marcsi, Bogi gyönyörű!!!! Lotti is sírt mikor kivettük a vízből. Szerintem hirtelen fázott egy picit, vagy nem tudom. Nyugi ez is el fog múlni. Bár azért készenlétben vagyok a cumival
Katuska, köszi a figyelmeztetést, nem nyitok meg semmit. Nem lehet az ilyeneket a rendőrségen feljelenteni? Ki lehet nyomozni, hogy ki ez mérhetetlenül undorító féreg.