Sziasztok!
remélem, mindenkinek jól telik a hétvége. Én eléggé fáradt vagyok, mert Tomika újabban éjjelente alig tud visszaaludni, másfél 2 óra is eltelik, mire elalszik újra. tegnap is már betettem közénk, de ott sem nyugodott meg. Ki vagyok nyúlva, úgyhogy visszatérek ahhoz, hogy este, ha Tomika elalszik, én is rohanok aludni. Muszáj pihennem.
Tomika most éppen meccset néz apával (persze a férjem sétálgat vele, így csendben van).Tomikát - úgy látom - érdekli a foci.
Ági!
Nekünk délután bármikor jó, mert Tomika mostanában nagyon nehezen alszik el, akkor is csak késő délután. Ha meg álmos, a kocsiban is alszik. Remélem, összejön holnap a tali. Majd beszéljük meg, hogy mikor induljunk. (Megyünk együtt?)
Enikő!
Köszi az érdeklődést, Úgy vannak a fogaim, ahogy voltak: néhány mozog, néha kieseik 1-1 tömés (általában a mozgó fogakból). Járok természetgyógyászhoz, hátha vissza tudja őket "ragasztani", mert a hivatalos orvostudomány nem sokat tud ezzel kezdeni.Aztán majd lesz valami!
Babamama!
kitartás a fogorvoshoz és a vizsgákhoz is. Én azóta is rendszeresen járok a fogdokihoz, mondhatnám, hogy életformává vált nálam.
Én bezzeg tudnék éjjel aludni, de Tomika nem hagy. Főleg az esik rosszul, amikor éjjel nem alszik vissza. Nappal is alig alszik (ma összesen kb.násfél órát aludt). Szerintem ez a hirtelen meleg idő az oka. Remélem, hozzászokik szegénykém!
További szép vasárnap délutánt!
Ptünde
Teszek föl egy igen ritka pillanatot megörökítő fotót: