Zsebi
Nagyon ügyik vagytok
Nálunk még csak fürdés elött van wc-be pisilés, de megmondom őszintén, hogy nekem erre most nincs energiám. Majd ha kicsit öszerázódtunk, megpróbáljuk mi is.
Azaz annyi van, hogy anyuéknál a telken csak bugyit kap, ott már többször ráült magától a bilire és abba pisilt. Igaz a bugyit nem húzta le hozzá
Aanda
Én is sokat ennék, és sokszor édességet eszem, de az főleg azért van, mert könnyebb éjszaka gyorsan megenni egy túró rudit pl, mint csinálni egy szendvicset.
Én Balázsnál nem fogytam a szopi alatt, stagnált csak a súlyom.
Tejcsi alakul, bár nem eszik sokat, csak 30-40 grammokat, de jól el van vele, nem is foglalkozom vele. Annyit eszik, amennyire éhes.
Éjjel viszont már megint teljesen kétségbe ejtett. Éjféltől háromig hatszor kakilt, közben folyamatosan szopott. A hatodik után már kétségbeestem, hogy hasmenése van, gyorsan belenyomtam 25 mili lefejt tejet, nehogy kiszáradjon, amitől aztán nyolcig aludt
Mondjuk két napja is azt csinálta,hogy háromszor kakált este, de akkor legalább kilenc körül volt a műsor, nem éjszaka. Nem tudom miért éjjel kakik ki mindent és miért egyszerre, nem pedig elosztva. Ma sem volt még kaki, csak reggel egy pelusba száradt, amit gondolom még az éjjeli folyományaként nyomott ki, csak már aludtam és nem vettem észre.
Volt másnak ilyen tapasztalata, hogy egy napszakban kakil a gyerek és a több időben nem?